• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnn kızçelerimmmm:3::3::3:
sonunda hedayelerimi almaya gidiyorummm ben paketliyeyim de hazırda bulunsun.çünkü benim sancılarım başladı korkuyorum erken doğumdan.en azından kenarda olursa bişey olduğunda gönderin kurbanımın hedayelerini derimmm:52::52:
ama bu sefer çikolatımı en son alcam :1:yoksa benim mideye iniveriyo:1::1::1:
birde kurbanımı arasammı bende ya katilim bana bi ışık yaksa bende onu merak ta bırakmıycam ama offf offff:31::31::31:

arayabilirsin beni hiç çekinme sevgili katilim :27:

Ne konuşmuşsunuz kızlar be 20 sayfa oku oku bitiremedim :)

Erken göndermemeye çalışın lütfen ya ben kredimin yatmasını bekliyorum eksik hediyelerim için herkese ulaşır kurbanıma ulaşmazsa üzülürüm :/

Bu arada kızlar ben ipucu vermemiştim diye hatırlıyorum benim kurbanım evli ve istanbulda değil :))))

ooooo sorma şekerim, zor bitti vallahi oku oku... ne kaynatmışsınız.... geceyi kocama ayırmıştım ondan aranızda değildim..... haaa bak bu ipucu süper oldu biliyon mu, evli istanbulda değil :))))) tıpkı ben......

günaydınnnnn günaydınnnnn günaydınnnnn :)
tünaydın,tünaydın, tünaydınnnnnnnn... ben daha kahvaltı etmedim :))))))

ay ne güzel cnm ya benim katilimde inş beni sevmiştir:16:bende kurbanımı çok sevdim hatta bugün rüyama bile girdi:1::1: bekar ya çöpçatanlık yapıyordum rüyamda ne de anlarım ya:60::60:

evet seni elemiştim zaten, evliyim ki ben :)

ben kurbancıkıma yumuşak jelibonlardanda aldım ben çok seviyorum oda sever umarım:32:

bende çok seviyom, bende jelibon aldım kurbanımaaaaa :52::52::52::52:

ahaaaaa benim benim benimmmm :52:
:) kız evli ve istanbulda yaşamıyor diyenlere senle ben atlıyoz sanki varya :27::27::27:

Bi tane bile msj atmazmı insan ya hadi nazlanma şunun şurasında ne kaldı..:27::27::8::8::8:

YEMEK YİMMMM ENİYİSİ BENNN YA.ÜFFFFFFFFFFFF

Son düzenleme:
:1:Canım hediyesiz kalırsak bizde birbirimize alırız ne yapalım:16:

aynen şekerimm...ama ben yılbaşına yakın eline ulaşsın istiyorumm kurbanımın henüz çıkıp hediyeleerini almadımm...

Burdan Katilime sesleniyorumm yılbaşı aynı zamnda doğum günüm olduğu için ne kadar yulbaşına yakın elime geçerse o kadar mutlu olicim o sebeplee şimdiden gönderme litfeeenn

:
aynen şekerimm...ama ben yılbaşına yakın eline ulaşsın istiyorumm kurbanımın henüz çıkıp hediyeleerini almadımm...

Burdan Katilime sesleniyorumm yılbaşı aynı zamnda doğum günüm olduğu için ne kadar yulbaşına yakın elime geçerse o kadar mutlu olicim o sebeplee şimdiden gönderme litfeeenn

aynen tatlım bende daha hediyelerini almadım haftaya göndermeyi düşünüyorum çok da erken olsun istemedim :9:

Back
X