• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkk... Heyecanınıza ne oldu kızlarrr.
Bari hediyeleri gonderinde paylaşalım heyecan olsunn...diyomuşummm:52::52::52::16:

ulen amma konuşuyonuz yaaa, okımıcam geçmişi artık... bi sayfa geriyi okuyup önüme bakcammmmm :34::34::34:

anaaaa yapayalnız kaldım ya, hepisi birden gittiler bunların hı hıııııı:43::43:

Çok sevgili kaynanamla görüşücez bu akşam görümcemde onun için saçlarıma fön çektirdim :9: hehee çok severiz birbirimizi ya

Hayırlı geceler kızlarrrr bende geldim kurbanıma aldığım hediyemi bende paylaşayım inşallah beğenir ammmmaaaaaa ben onu buralarda göremiyyyomm:24::27:

İşte benim aldıgım ilk hediye,liste yaptım yarın çıkıp alacagım inşallah ayın 10 da da kargoda ölmezsek

Ayyy bana dimi o saat bayıldım ama:16::16:

Kızlar giremiyorum bu aralar pek sohbet etmeyi özledim sizinle:( Birazdan kardeşimi almaya gidicem okuluna akşama kaybolmayın sakın:20:

bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek acaba :)

Hayırlı geceler kızlarrrr bende geldim kurbanıma aldığım hediyemi bende paylaşayım inşallah beğenir ammmmaaaaaa ben onu buralarda göremiyyyomm:24::27:

İşte benim aldıgım ilk hediye,liste yaptım yarın çıkıp alacagım inşallah ayın 10 da da kargoda ölmezsek

güzelmiş bak beğendim:52:

kızlar ben bunu yazmada geç kaldım biraz ama katilim bu yazımı okursan ve daha bişi almadıysan ya da eksiklerin varsa bana kitap al okumak için hiç kitabım kalmadı:31::31:hatta sadece kitap alsan çok hora geçer:9::9: ama aldıysan hiç sıkma kendini ne alırsan başım üstüne:16::16::54:
not: kitap alacaksan eski kitapçılardan da alabilirsin benim için hiç sorun değil hatta dahada sevinirim:16::16:

sen de benim gibi kitap kurdusun demekkk. Iyi bi duyuru olmuşş.:16::16:

ben de kitap kurduyum ben deee :52: hatta özelliklerime de yazmıştım :9:
inş kitap almıştır bana katilim çok mutlu olurum :69:
almadıysa da hiiiç üzmesin ama kendini :16:

Son düzenleme:
uykucu seniii öğle oldu.....mantı seven buyurrrrr:52::52::52::46:sunnnnnnnnn

:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

ben geldim lannnn :49::49::49::49:

açılın açılın netim açıldı kim tutar beni

allah belanı versin türksel :27::27::27::27:

benim hediyem nerde kim alıyo bana hepiniz bana alın hepinizz :52::52::52:

hay Allahh ben gelene kadar yine kismecikler kalmamışş :19: gitmiş herkesler .oof offf :25: hava da soğuk dışarı da çıkamıyorum alışverişe napıcam yaa bi güneş açsın yarın bi hava ılısın , rüzgar dursun da az ben de kırmızıcıkları almaya gidiyim :10:

çokk beyendim herşeyi beyenmeyen biri olarakkkkkkkkkk:51:

Back
X