benimde düdüklüm senesi olmadan arıza verdi, izmirden almıştım mail falan attım kapağı değiştridiler ancak 2. kullanımda yine aynı, düdük ötmüyo ve kelepçe bölümünden su damlatıyo... çalışan hatun için düdüklü en önemli şeylerden biri. bi akşam yemeğe misafir gelecekti iş çıkışı gidip yenisini almıştım, kocamdan istedim gelirken market önlerinde oluyo kap gel dedim :) biri çok büyük geldi ikinci gece küçük geldi... 3.gece de ben göndermiştim adam da kurtuldu benden :)
güzel haberlerle gel canım benim....
bu arada ilk sayfadaki listeye bi göz attım, adına buralarda pek rastlamadığım 3 kişi gözüme lişti, biri toredo yakın zamanda işten ayrıldığını ve pek sık giremeyeceğini yazmış başka bi topiğe,o yüzden haberi vardır diye düşünüyorum. diğeri ümran_65 o da diğer topiklerde yazmış, tanıtım topiğine yazmış burayla ilgili olarak 28 kasımda, 24 kasımda çekiliş sonucu bana gelmişti, o yüzden onunda haberi vardır diye umuyorum. bir deee ladysubaru var hiç bir aktivitesi görünmüyor malesef....
bide chuky çekti dikkatimi, o da buraya hiç yazmamış..... unutmuş olabilir mi bilemiyorum tabi.