- 26 Ekim 2012
- 5.017
- 4.072
- 198
Okudum bile:) Çok güzel, sade ve net olmuş bence :) Kadınlar sevgi ister

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bu hiç net değil ama
tebrikler canım benim

Kızlar, bu sene mayıs ayı sonlarında, Belediyemizin düzenlediği bir yarışma oldu burada. Lanet şansım yüzünden tam da sınav haftama denk geldi ama yine de yazmak istedim. Sadece 2 saat içerisinde yazdığım için çok istediğim gibi bir yazı olmasa da 5. oldum ve bu bana büyük bir moral oldu. Edebiyat adına ilk emeğim... Yazılarımızı kitaplaştırmışlar ve bugün o kitabı aldım. Yazımı sizlerle de paylaşmak isterim. Üşenmez ya da merak eder okursanız
Eki Görüntüle 890969 Eki Görüntüle 890968

çok duygusallaşmışsın belli ben bile etkılendım yazdıklarından
Eki Görüntüle 890926 Eki Görüntüle 890929 Eki Görüntüle 890928
sevgili kurbanım hedayelerin hazır
yarın eşime vericem kargonu çabuk ulaşır inşallah seninde eline
umarım beğenirsin hediye paketi inan çok aradım ama hiç biyerde bulamadım gönlüme göre olanıaslında pembe olan süsleri ben almıştım siyah kap bulmaya çalıştım ama malesef bulamadım.yeşillede pek bi zıt durdular ama yapcek bişey yok
bakıp bakıp gülersin artık renk uyumuna
bu arada sadece mektubum kaldı onuda birazdan yazıcam inşallah
bilmiyorum beni tahmin edebildinmi ama azda olsa konuştuk ve çok sevdim seni inşallah bundan sonrada konuşuruz
Kızlar, bu sene mayıs ayı sonlarında, Belediyemizin düzenlediği bir yarışma oldu burada. Lanet şansım yüzünden tam da sınav haftama denk geldi ama yine de yazmak istedim. Sadece 2 saat içerisinde yazdığım için çok istediğim gibi bir yazı olmasa da 5. oldum ve bu bana büyük bir moral oldu. Edebiyat adına ilk emeğim... Yazılarımızı kitaplaştırmışlar ve bugün o kitabı aldım. Yazımı sizlerle de paylaşmak isterim. Üşenmez ya da merak eder okursanız
Eki Görüntüle 890969 Eki Görüntüle 890968
nerdesin sen bakıyımmmacep benim 2 katilimmi var

kutunuda paketlemıssın cok guzel duruyor elıne saglık
  kutunuda paketlemıssın cok guzel duruyor elıne saglık
pek guzel olmus canım kutun.nurtopu gibi masallahkutunuda paketlemıssın cok guzel duruyor elıne saglık

rosacım eline koluna yüreğine, ama en çok da kalemine sağlık

evet duygusallastımm valla.Gözlerim doldu kartımı okuyunca
paketlerin bence cok sekerler canım.Hepsi aynı renk düzenli duruyorlar.Elinden geleni yapmssın uzulme .)
Gülşencim ellerine sağlık çok begendim yazını tebrik ederim.'' Onemlı olan kırılgan kaplerıne usulca dokunmaktır,gerisi teferruat .. ''
 Konu başlığı 'Kadınlar ne ister?' idi
 Konu başlığı 'Kadınlar ne ister?' idi 

Eşim çok şaşırdı, bu ne bu kadar çok şey almış dedi önce
 Eşim çok şaşırdı, bu ne bu kadar çok şey almış dedi önce  Sonra kırmızı donu görünce 'Böyle şeyler alınır mı?' dedi, öldüm gülmekten
 Sonra kırmızı donu görünce 'Böyle şeyler alınır mı?' dedi, öldüm gülmekten  Çekilişin kuralı o dedim ben de
 Çekilişin kuralı o dedim ben de  Kuzum benimmm, daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum; minicik bir hediye ve o mektubun bile yeterdi bana. O kadar mutlu oldum ki
 Kuzum benimmm, daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum; minicik bir hediye ve o mektubun bile yeterdi bana. O kadar mutlu oldum ki  Hatta günler önce bana whatsapptan yazdığın ilk mesaj bile çok mutlu olmama yetti
 Hatta günler önce bana whatsapptan yazdığın ilk mesaj bile çok mutlu olmama yetti  Burada muhabbet ettiğim ve en önemlisi de ilgili bir katilim vardı çünkü. Bir de ben teslim alaydım iyiydi ama olsun. Sen olduğunu öğrendim sonuçta, bu çok önemliydi
 Burada muhabbet ettiğim ve en önemlisi de ilgili bir katilim vardı çünkü. Bir de ben teslim alaydım iyiydi ama olsun. Sen olduğunu öğrendim sonuçta, bu çok önemliydi  Gerçekten de yakınmışız, Bursadaymışsın. Atlayıp gelsene bi gün buraya, gerçekten bak
 Gerçekten de yakınmışız, Bursadaymışsın. Atlayıp gelsene bi gün buraya, gerçekten bak  Hem sen niye vermedin bakayım adres bilgini bana hııı?
 Hem sen niye vermedin bakayım adres bilgini bana hııı?