2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok büyük bir ipucu veriyorum benim alacagım kişi bekar

Yani benim dimiiiii:9:
Bna Kim alıyoo :125::125:

Sevgi senin çekilişini biz yapaydık ya sen biliyosun katilini şimdi ama olmadı ki:52:

Ah bende çok istedim bana çıksın izmirden diye ama malesef benim kurbanım istanbul ::4::4::4::38

Sen misin yoksa anam ne çok karıştı ya :D

Bu arada hiç bu kadar heyecanlanmamıştım hediye hazırlarken kızlar ya:16::16:

Sizi siziiii İstanbul demek. O zaman bi daha eledim sizi :9:

Bu arada melinda inşallah yağmurda kalmamıştır. Feci bir yağmur var şu an şiddetli gök gürültüleri eşiğinde:27:

Bu arada sevgi çekilişteki herkes kura çekildikten sonra onayladı dimi? Unutan, çıkan, hiç girmeyen olmasın da sorun çıkmasın sonradan

iyi akşamlar kızlar ben yokken baya sohbet olmuş çıkmış gitmiş herkes :10: benim malesef bulantılarım arttı sabahtan beri çok kötüyüm.hiç bişi geçirmedi de yeğenime aldığım jelibondan yiyeyim dedim baya iyi geldi tavsiye ederim şaşırıp kalıyo insan ne yiyeceğine :43: imdaaaaat :43::43:

Öhö öhö öhö arkadaşlar burdamısınız valla ben hediyelerimi bitirdim yarın kargoya veriyorum :))) Birazdan foto ekleyeceğim paketlerimin toplanın bakemmmm :)))

$IMG_20131127_222129.webp $IMG_20131127_222409.webp

Arkadaşlar çekilişi kendisi yaptığı için biliyor sizede söylememde sakınca yok işte kurbanım sevgi nin hediyeleri yarın kargoya veriliyor ;)

Tatlım senden de bu beklenirdi valla süpersin ve çok hızlısın ama daha erken değilmi kargo için :)

Tatlım senden de bu beklenirdi valla süpersin ve çok hızlısın ama daha erken değilmi kargo için :)

Canım benim iş tempom biraz farklı il dışında olabilirim organizasyonlarım olabilir geç göndermektense erken göndermekte fayda gördümmm:16::16::16::16: Bi sakınca görmüyorum ben ama:9::9::9:

Canım benim iş tempom biraz farklı il dışında olabilirim organizasyonlarım olabilir geç göndermektense erken göndermekte fayda gördümmm:16::16::16::16: Bi sakınca görmüyorum ben ama:9::9::9:
Valla benim için de bi sakıncası yok şekerim keşke benimki de erken gelse ;)

Back
X