benim katilim yazmıyo, ne telden mesaj falan ne de buraya.... ulen kim yazsa elemişim ben..... baştaki listeyi yazdım bi deftere, sonra olmayacaklara - koymuşum kendim dahil 12 tane eksi var :))))))
hee ben de anlatmıştım...doğumgünüme denk geldiğini demk kii sen de benim katilim değilsinn
misafrilerimm 5 kişydiler ama o kadar uzaktan otobüs minibüs değitirip geldiler kii kurt gibi acıkmışlardı...akşama kadar yemek çaytatlı pasta meyve kahve derken ...onlar da şaştılar nasıl aralıksız yediklerinee...daha da 2 sene gelmeyiz yanlış anlamyın dediler...benim de canıma minnet..kv ve görümcek tayfası...
baya önem vermişssn desene bu işeee
güldm çok
iki gündür evet :)))) kız evde yiycem kafayı, adam akıllı hareket edebilsem, ama yok olmuyo, hava da kötü zaten, üşümekten de korkuyom.... dün gece bide temizlik krizim tuttu, "hastalandım diye evi niye kaynanam süpürsün canım, o kadar da aciz değilim henüz" diye, sonra süpürge kocama kaldı :)))) ama beni şaşırttı ve yaptı sağolsun....
vakit geçmiyo annem evde, alışmamışım ben
geçmiş olsun tatlım okudum arada biyerde ameliyat oldugunuu sanki.
evde zor valla boşboşşş bende alışamıyorm
sağol kuzum, bu hediye paketi mektup işleri iyiydi de onlarda bitti.... napcam bilmiyom. örgüye mi dönsem acep :)
[sıze=2]benim içinmi yoksaaa[/sıze]
Benim katilim com uyanik cikti yaa, hic renk vermedi valla
Ama ben de ondan farkli sayilmam.Benim kurbanim da hiiic suphelenmiyor benden,ama merakta
he he ters köşe işe yarayabiliyomuş demek
kimse mi sevmez kaynana görümce tayfasını ya???? ben anormalim arkadaş
üstüme alınayım mısenden şüphelenmiyom ama acayip meraktayım
günaydın kızlarrrsize çok alıştım aklım hep bu topikte
ben de hastayım az daha iyiyim ama boğazım burnum fena hala
bi de pazartesinden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?