2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım depremi yeni öğrendim.ciddi bir şey yok değil mi..beni de sağlık ocağından çağırmışlardı kan tahlili istediler.valla kanım kalmayacak vere vere .Ebe de taktı bana 4 ocakta gel demişti aradı erkene aldı bende mecbur gittim.cezası varmış sağlık ocağına gebelik bildirilmezse.sen bildirmiş miydin:53:

Çok şükür bir şey yok canım. Gardıropun kapağı açıktı, şangır şangır sallana sallana kapandı. Bi an anlayamadım da, dedim nooluyo :53:

Tam da eşimi İstanbula yolcu ediyordum :27:

Canım ben geçen hafta bildirdim. 16. haftadan önce kaydolman gerekiyor. Çünkü bebeğin ilk hareketleriyle beraber senin de aşın başlayacak. Tetanos aşısı yapılaca. Başka aşılar var mı bilmiyorum gerçi :9: Bana ebe öyle söyledi. Malum ben de düşük kaygısıyla hemen kaydettirmedim bu kez. İyice kesinleşsin öyle kaydedelim dedim, o da tamam 8. haftadan sonra gel dedi :6:

olsun bende senin oğluna patik yollarım:49::49:
senin kurbanın bekarmı:27::27:

ahh canım yaa çok incesin ne kadar tatlısın yollamış kadar oldun sağol ama teyzesi henüz cinsiyeti belli değil bebeğimin belki de erkektir allah mı söyletti ne :34:
ama beni kandıramazsın sölemem bekar mı evli mi aceba :27:
ama izmirden diye ipucu vermiştim hemde çok güzel bi bayan demiştim bu kadarcık ipucu yeter dimi :34:

Son düzenleme:
Altınkayacım çok çok geçmiş olsun. Nerden buldun o mikrobu öyle? :20:

Daha katilinin aldığı kırmızı donu giyeceksin, çabuk iyileş bakiim :20:

ben bu gün bi hediye daha aldım .ama kırmızı don istediğim gibi güzel bişi bulamadım bende sonraya bıraktım onu.zaten kurbanımdan ses te yok :ssz: ben de katilimin peşine düştüm acaba katilim de mi buralarda yok olsaydı belki bana bi mesaj atardı ya bi günaydın bi merhaba yada iyi akşamlar desin ne bilim yani...:31:

neyse benim çıkmam gerek şehir dışından misafir gelecek anneme gidiyorum ancak akşama gelirim.boş verin siz de çıkın ben gelene kadar fazla sohbet olmasın :1: byeee

Son düzenleme:
Altınkayacım çok çok geçmiş olsun. Nerden buldun o mikrobu öyle? :20:

Daha katilinin aldığı kırmızı donu giyeceksin, çabuk iyileş bakiim :20:

ayyy canım sulardan ve havadan sanırım kesinlikle haklsın hatta katıimin aldığı don belki uğurlu gelir bebişim olur :))

ahh canım yaa çok incesin ne kadar tatlısın yollamış kadar oldun sağol ama teyzesi henüz cinsiyeti belli değil bebeğimin belki de erkektir allah mı söyletti ne :34:
ama beni kandıramazsın sölemem bekar mı evli mi aceba :27:
ama izmirden diye ipucu vermiştim hemde çok güzel bi bayan demiştim bu kadarcık ipucu yeter dimi :34:

ben erkek olucak gibi hissediyorum canım:49::49:
demek senin kurbanın ben değilim of kim benim katilim yaaaaaaaaaaaaaaa

ya vergi dairesine gitme bahanesiyle çarşıya girdim daha yılbaşı kilotları çıkmamış:14:onu halledeyim bari demiştim:31:haftaya gelirmiş:31:

evet desem değiiilllll, hayır desem değillllll :1::1::1: yine mi deprem olmuş, çok geçmiş olsun merkez neresi

marmara ereğlisi canım bize acayip yakın.. ama ben hissetmedim :26:

dün çok yağmur vardı çıkıp bişi alamadım :50: bugün inşallah alıcam yaaa :52:

Back
X