2014 Kasım Anneleri

M.allah size tatlim
benim kizimda 420 gram cikti

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

M.allah size tatlim
benim kizimda 420 gram cikti

💌💌💌

Kesinlikle ben her yeri araştırıyorum tamam bende çalışıyorum ama olsun israf çok kötü hem cocuk borcuyla mi gelecek öderiz diye abartmamaliyiz tamam gücün varsa al ben bi liste paylasmistim 1000 lirayı geçti şimdiden yeteri kadar almak lazım eşim bebek ihtiyacını bin liraya hallederiz diyordu nerdeeeee israf etmeden almak lazım

Öncelikle hayırlı sabahlar bence söylediklerine kötü birşey yok düşünmenin çok güzel bizlerde bir laf vardır çocuğun yediği içtiği helal giyindim haramdır derler Allahım yeterki yavrularımızı sağlıklı bir şekilde ķucaklarımıza almamızı nasip etsin gerisi yavaş yavaş olur

evet yaa ayaktayken bir şey yok, oturunca bildiğin kafa bacak sallıyor kereta :)) çok çok oluyor hem de bu. hissetmedim hissetmedim de bir haftadır öyle böyle değil yani hareketleri :)

💑💓

oh oh
az önce uzandım yarım saat sakindi, oturdum kuduruyo gene. Canım oğluummmm canım yavrular.
benim oğlan anası gibi tonton olacan sanırım 550 gr dı 1 hafta önce

benim de yüzüm hiç olmadık kadar sivilcelendi normalmiş bu haftalarda. hatta yüzde ve genitalde kahverengi lekelenmeler de olurmuş.

💑💓

İyi bari yalnız değilmişim
Sanırım emzirme olayım bittikten sonra geçmezse ilaçla tedaviye başlıycam hamilelik öncesinde de vardı ama bu kadar çok değildi..

Oyyy maşallah

Aynen benimde aynı yerlerde sivilcem var
Ayy evet benimkilerinde tepikleri dışarıdan görülüyo artık çok şükür

oh oh
az önce uzandım yarım saat sakindi, oturdum kuduruyo gene. Canım oğluummmm canım yavrular.

maşallah oğluşaa :) ben de iki hafta sonra ayrıntılıya giricem. bakalım bizim olan beni sıkıştırdığı kadar varmıymış :))

💑💓

evet yaa ayaktayken bir şey yok, oturunca bildiğin kafa bacak sallıyor kereta :)) çok çok oluyor hem de bu. hissetmedim hissetmedim de bir haftadır öyle böyle değil yani hareketleri :)

💑💓

oh oh

Benimkiler dün ayaktayken bi de banyo yaparken vurdular çok garip oluyo özellikle yürürken

Heyecan yapma arkadaşım bebeğin iyi inşallah sakin sakin bekle derin derin nefes al

Hay ağzın bal yesin tatlım yaa!
Ben de kimse yanlış anlamasın diye söylemedim ama ne olur kimse birbirini gaza getirmesin.
Hele şu kıyafetlere verilenlere çok üzülüyorum. Çocuk 3.yü giymeden büyüyecek çünkü. Bir de hediye getirenler de olur. Yazık yani.

Öncelik olarak biberon, ateş ölçer, emzik, banyo takımı , çocuğun beşiği, odası falan, onlara bakıyorum ben. Ki inanın daha bir çöp almadım!
Alışveriş dediğin şey 1 günlük!
Tatilden dönünce odasını yapıcaz, o bitince de gidip bebek magazasından hepsini alıcaz.
Hele şu arabalara niye bakıyorsunuz? Kış bebeği olacak bizimkiler, gezmeye çıkaracak mısınız?
Ben şahsen baharda almayı düşünüyorum.
Şimdilik pusetini alıcam.

Eşlerini ve kendinizi birden maddi zarara sokmayın arkadaşlarım.
Anlıyorum hepimiz hevesliyiz ama birden hepsini yapmaya da gerek yok.
Zamanı geldiğinde de alınabilir.
Sabah eşime onu söyledim; çok mu lazım oldu magaza dibimde gider alırım.

Emin olun istesem eşim şimdi 20 bin liralık da alışveriş yapar ama abartıya, israfa ve fazlalığa çok ama çok karşıyım! Sadece bundan!

Umarım kimse yanlış anlamamıştır.

Mutlu haftasonları bu arada 💞💞💞💞

💕💕💕

Kızlar ya benim sırtım baya sivilcelenmiş
Sizde de var mı aynı durum??

benim baştan beri göğüslerimde var canım, ama geçmiyorlar tam sivilse gibi de değil kırmızı sivilce benzeri ama değişmiyorlar, yüzümde 1 tane çıkıp geçiyor arada

hadi canım iyi haberler al inşallah, bol su iç , stres yapma bebişe

oyy yerim o kuzuyu ben, sizi üzmeyecek annesi anlaşıldı, benim kız da bol bol babasına hediye alıyor, kime benzediyse artık, şimdiden alet ediyorum kuzuyu, babasına birşeyler almak için, kızın beğendi diyorum ses çıkaramıyor

bütçeyi zorlamamak gerektiğine katılıyorum canım, çünkü daha tahmin edemediğimiz masraflar da çıkacak, ama bebek malzemelerinde kalite de çok önemlii:44::44: kanserojen olmamalı, boya ve kumaş kalitesi iyi olmalı, vücut gelişimine destek olmalı, duruşunu bozmamalı, içinde bebişi rahat ettirmeli, açıkçası bu konuda araştırmalarımızı birbirimizle paylaşarak destek olucaz birbirimize, ben bazı ürünlerde marka kalitesinin önemli olduğunu düşünüyorum ama bilgi sahibi olmadığımız markaları da araştırmalıyız tabii

benim de yüzümde çıktı ergenlikte gibi

Haklısın yeterki bi doğsunlar sağlıklı ku çağımıza alalım inanın gerisi kolay ne çıplak kalırlar nede aç Allahım yeterki nasip etsin onları bize bizleri de onlara amiiiin

Bana pek 1 günlük iş gibi gelmiyor bu alışveriş. Fiyatları araştırınca kolay kolay bişiy alamadım çünkü dediğiniz gibi az giyilecek, kullanılmayacak diyerek ve ucuzunu arayarak geçiyo zaman alışverişte. En son baktın yorulmuşsun eve dönüyosun. Bu şekilde bişiy almaya almaya bebeği don atlet gezdiricem ilk 3 ay
Bende birçok şeyi geçe bırakıyorum baktım ihtiyacım oldu netten sip veririm diyorum ama öncelikli iktiyaçları da araştırmak lazım. İnan çok zaman alıyo. Ben bugünlerde bu eksikleri alıp 1 ay sonra tatile çıkıp doğuma kadar kafa dinlemeyi düşünüyorum.
Bu arada, arkadaşların paylaştığı bebek arabaları 350-450 tl arasıydı ben pahalı araba görmedim, hatta dedim ohhh sağolsun kızlar sayelerinde uygun ve kaliteli araba alacam :)
Bu arada herşeyi sona bırakmayın ki kampanyalar vs ile bazı ürünleri 3te 2 fiyatına alabiliyorsunuz, ciddi fark oluyo.
Dip not: 1 aylıktan sonra bebeğe hergün hava aldırmak istiyorum, kış bebeği olacağı için imkansız olduğunu söylediğimde annemin cevabı şu oldu, sende ekimde doğdun ben seni 1 aydan sonra her gün giydirip arabana koyup dışarı çıkardım. Kar yağdığı zaman bile bahçede hava aldırdım içeri soktum dedi. Vayyy dedim. Ben sakin ve havadar yerde gezdiricem bebeğimi kışın da.
Her anneye göre ihtiyaç durumu farklı önem kazanıyor. bakalım işte :)

Ayy cnm ya bende hep annemde durdum aynı ben gibisin sende...bizimde ilçede doktor yok 60 km gitmen gerekiyo ki doktra gidesinn...artık çoğaldi hareketleri maşllah...rabbime emanet hepsi

haklısın canım bende cok para vermek taraftarı degılım helede arabaya ben oğluma 6 sene önce 170 lırayamı ne aldım chıccodan yeni duruyor yine onu kullanıcam ayrıca her bebek bebek arabasına cok binmiyor arkadaş 2 tane aldı bir dışarı cıkıyolar bebek kucakta araba elde dönüyorlar kıyafet olarakta yeni doğan cildi hassas olduğundan biraz dikkat etmek lazım tenine değecek ürünlere özellikle ama tabi illa idil olcak fln değil pamuk olması yeterli

MERHABA KK NIn GÜZELLLLL ANNECİKLERİİİ ALLAH kısmat ederse bnde kasım ayında bekliyorum meleğimi Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..umarım saglıla kucaklarımıza alırız canımızın parçalarını

Son düzenleme:
Araba muhabbeti dönmüş,valla biz eşimle arabamızı 23 nisanda aldık taaaa....kaç haftalık hamileydim hatırlamıyorum bile,aklımızda yokken girip alıp çıktık (fiyatı 500 tl travel sistem),kışın doğacak bebekler evet,bende kış bebeği idim hatta doğum tarihim 16 kasım ve yanlış anlaşılmasın isviçrede doğup büyüdüm,buranın hava şartlarından kat ve kat daha zor,annem ve babam çalıştıkları için de ben 8 haftalık iken beni yuvaya vermek zorunda kalmış,yani demem o ki kar kış kıyamet ben zaten her gün o evden çıkmışım,ve Allah'a şükür sapasağlam dipçik gibiyim
yani demem o ki araba tercih meselesi tabii,ama ben çocuğumu kış diye eve kapatacak olan bir anne olmak istemiyorum tamamen kendi tercihim...çocuğum un her havayı almasını istiyorum...youtubeda bir çok yabancı aileyi takip ediyorum vloggerlar var mesela,o kadar rahatlar ki inşallah bende öyle olabilirim diye düşünüyorum,pimpirikli bir anne olmayı hiç ama hiç istemiyorum,haaa bunların yanı sıra büyük konuşmak da istemiyorum,eşimde benle aynı kafada şükür...

bunları konuşmak iyi hoş güzelde...Allah'ım hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…