Günaydın herkese şuan ayrıntılı ultrason için saatimi bekliyorum ama doktorum baktı az önce kızım 28 cm olmuş ağırlığı da tam 459 gr olmuş. Ben biraz heyecanlanınca tansiyonum çıktı ama şuan iyiyim. Gelişmeleri bildiricem :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese şuan ayrıntılı ultrason için saatimi bekliyorum ama doktorum baktı az önce kızım 28 cm olmuş ağırlığı da tam 459 gr olmuş. Ben biraz heyecanlanınca tansiyonum çıktı ama şuan iyiyim. Gelişmeleri bildiricem :)))
Kızlar kac gündr bi araba muhbbeti dolasiyor yanls anlamayın kimseye akıl wermek haddime dgl :) ama paylasilan arabalara bakiyorm bin tl ye kadar gdiyor terchler..
Yapmayn ltfn bi arabaya bu kadar bütçe ayrilir mi ? Piyasada 300-350ye travl sistem arabalar war..hani sadece araba icin dgl inanin bende cok hewesliym hamile oldgumu ögrendgmde meltem moblyadan oda begenmştm 4bin tl..eşimle tartşmştk o 2.5 e kadar alalm diodu ben nlck diyodum ödenr gder..ama olmuyo iste..dha snra 2.5 bine bile pay ayiramadik..
Dha bi ton masraflari var hastane cksi almaya gttm idil bebe 139 ddi gaye bebe de 50 ye..bende isterm en kalitelisindn alaym herseyini ama idil bebe alsam hastane cikisini bidaha bisey alamam ki cocuklugu boyunca her ihtiyacini idilden karsilayabilecek maddi gücte dglm maalesef..annemi aradim anne idil bu fiyat diqer markalar şöle die ama idil şöle iyi böle iyi ddm..annemde haklisin kızım ben seni idillerle büyüttm tenin ondan hic mikrop kapmiyo hc hasta olmuyosn bu yasina geldin ddi:)
Yani kisacası israfa kacmayalim arkadaslar piyasadaki btn saticilar bizim annelik zaafimizi kullaniyor..
Çalişan arkadslar dha iyi bilir para nasil kazaniliyo..
Orta yoldan saşmayalim cocklarimiza dha dogmadan doyumsuzlugu aşılamayalm iyi niyetle yapiyorz ama onlarn böle böle olusuyo kisilikleri..
Kendi nefsime hitabende söyledim aman yanliş anlamayn he:)
Kızlar kac gündr bi araba muhbbeti dolasiyor yanls anlamayın kimseye akıl wermek haddime dgl :) ama paylasilan arabalara bakiyorm bin tl ye kadar gdiyor terchler..
Yapmayn ltfn bi arabaya bu kadar bütçe ayrilir mi ? Piyasada 300-350ye travl sistem arabalar war..hani sadece araba icin dgl inanin bende cok hewesliym hamile oldgumu ögrendgmde meltem moblyadan oda begenmştm 4bin tl..eşimle tartşmştk o 2.5 e kadar alalm diodu ben nlck diyodum ödenr gder..ama olmuyo iste..dha snra 2.5 bine bile pay ayiramadik..
Dha bi ton masraflari var hastane cksi almaya gttm idil bebe 139 ddi gaye bebe de 50 ye..bende isterm en kalitelisindn alaym herseyini ama idil bebe alsam hastane cikisini bidaha bisey alamam ki cocuklugu boyunca her ihtiyacini idilden karsilayabilecek maddi gücte dglm maalesef..annemi aradim anne idil bu fiyat diqer markalar şöle die ama idil şöle iyi böle iyi ddm..annemde haklisin kızım ben seni idillerle büyüttm tenin ondan hic mikrop kapmiyo hc hasta olmuyosn bu yasina geldin ddi:)
Yani kisacası israfa kacmayalim arkadaslar piyasadaki btn saticilar bizim annelik zaafimizi kullaniyor..
Orta yoldan saşmayalim cocklarimiza dha dogmadan doyumsuzlugu aşılamayalm iyi niyetle yapiyorz ama onlarn böle böle olusuyo kisilikleri..
evet yaa ayaktayken bir şey yok, oturunca bildiğin kafa bacak sallıyor kereta :)) çok çok oluyor hem de bu. hissetmedim hissetmedim de bir haftadır öyle böyle değil yani hareketleri :)
💑💓
Ewet tatlim aynen bende sivilce sorunu yasiyorum hic sırtimda we kolumda olmaZdi galiba gebelikde hormonlarin artisi
ben gebeligin 8. Haftasinda ergen gibi siwilce cikardim yuzumde bos yer yoktu 😊
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de yüzüm hiç olmadık kadar sivilcelendi normalmiş bu haftalarda. hatta yüzde ve genitalde kahverengi lekelenmeler de olurmuş.
💑💓
benim yüzümde var. Sağ çenemde ve burun kenarlarımda. Ergenliğe girdim de :)
yaw bu rahim büyümesi sancıları ne fena oldu yaaw, bebek hareketleri ile voltran yapıyo büyüyo valla sancılar. Vışş.
bu arada bebeğin vuruşları pırpırlardan çıktı parmak ucu ile vuruyo gibi hissedilir olmaya başladı :) böylesi daha güzel. ve daha uzun hissettiriyo artık afacan.
oh oh
az önce uzandım yarım saat sakindi, oturdum kuduruyo gene. Canım oğluummmm canım yavrular.
benim oğlan anası gibi tonton olacan sanırım 550 gr dı 1 hafta önce
evet yaa ayaktayken bir şey yok, oturunca bildiğin kafa bacak sallıyor kereta :)) çok çok oluyor hem de bu. hissetmedim hissetmedim de bir haftadır öyle böyle değil yani hareketleri :)
💑💓
oh oh
az önce uzandım yarım saat sakindi, oturdum kuduruyo gene. Canım oğluummmm canım yavrular.
benim oğlan anası gibi tonton olacan sanırım 550 gr dı 1 hafta önce
Merhaba canım gündüzleri kalabalık oluyo burası genelde..
Kızlar ya benim sırtım baya sivilcelenmiş
Sizde de var mı aynı durum??
Ewet ewet bende gördm onu:)
Bi yerde bi yorum okumuştm arkadaş 2 bin tl ama yag gibi akıyo demişti :) iten benm gücüm olduktan snra yag olsa ne olur kaymak olsa ne olur:)
Benim bebiş erkek olsaydi 2bin liralik arabaya bakarken (babasına çekmişse :) kesin anneee 2 daha koyar Dogan aliriz naptın ya derdi:) ama kiz oldugu icin boswer anne orta yollu sec napalm idare etcez dmistr:):)
Anasinin kizi:)
benim baştan beri göğüslerimde var canım, ama geçmiyorlar tam sivilse gibi de değil kırmızı sivilce benzeri ama değişmiyorlar, yüzümde 1 tane çıkıp geçiyor arada
hadi canım iyi haberler al inşallah, bol su iç , stres yapma bebişe
oyy yerim o kuzuyu ben, sizi üzmeyecek annesi anlaşıldı, benim kız da bol bol babasına hediye alıyor, kime benzediyse artık, şimdiden alet ediyorum kuzuyu, babasına birşeyler almak için, kızın beğendi diyorum ses çıkaramıyor
bütçeyi zorlamamak gerektiğine katılıyorum canım, çünkü daha tahmin edemediğimiz masraflar da çıkacak, ama bebek malzemelerinde kalite de çok önemlii:44::44: kanserojen olmamalı, boya ve kumaş kalitesi iyi olmalı, vücut gelişimine destek olmalı, duruşunu bozmamalı, içinde bebişi rahat ettirmeli, açıkçası bu konuda araştırmalarımızı birbirimizle paylaşarak destek olucaz birbirimize, ben bazı ürünlerde marka kalitesinin önemli olduğunu düşünüyorum ama bilgi sahibi olmadığımız markaları da araştırmalıyız tabii
Haklısın yeterki bi doğsunlar sağlıklı ku çağımıza alalım inanın gerisi kolay ne çıplak kalırlar nede aç Allahım yeterki nasip etsin onları bize bizleri de onlara amiiiinHay ağzın bal yesin tatlım yaa!
Ben de kimse yanlış anlamasın diye söylemedim ama ne olur kimse birbirini gaza getirmesin.
Hele şu kıyafetlere verilenlere çok üzülüyorum. Çocuk 3.yü giymeden büyüyecek çünkü. Bir de hediye getirenler de olur. Yazık yani.
Öncelik olarak biberon, ateş ölçer, emzik, banyo takımı , çocuğun beşiği, odası falan, onlara bakıyorum ben. Ki inanın daha bir çöp almadım!
Alışveriş dediğin şey 1 günlük!
Tatilden dönünce odasını yapıcaz, o bitince de gidip bebek magazasından hepsini alıcaz.
Hele şu arabalara niye bakıyorsunuz? Kış bebeği olacak bizimkiler, gezmeye çıkaracak mısınız?
Ben şahsen baharda almayı düşünüyorum.
Şimdilik pusetini alıcam.
Eşlerini ve kendinizi birden maddi zarara sokmayın arkadaşlarım.
Anlıyorum hepimiz hevesliyiz ama birden hepsini yapmaya da gerek yok.
Zamanı geldiğinde de alınabilir.
Sabah eşime onu söyledim; çok mu lazım oldu magaza dibimde gider alırım.
Emin olun istesem eşim şimdi 20 bin liralık da alışveriş yapar ama abartıya, israfa ve fazlalığa çok ama çok karşıyım! Sadece bundan!
Umarım kimse yanlış anlamamıştır.
Mutlu haftasonları bu arada 💞💞💞💞
💕💕💕
Hay ağzın bal yesin tatlım yaa!
Ben de kimse yanlış anlamasın diye söylemedim ama ne olur kimse birbirini gaza getirmesin.
Hele şu kıyafetlere verilenlere çok üzülüyorum. Çocuk 3.yü giymeden büyüyecek çünkü. Bir de hediye getirenler de olur. Yazık yani.
Öncelik olarak biberon, ateş ölçer, emzik, banyo takımı , çocuğun beşiği, odası falan, onlara bakıyorum ben. Ki inanın daha bir çöp almadım!
Tatilden dönünce odasını yapıcaz, o bitince de gidip bebek magazasından hepsini alıcaz.
Hele şu arabalara niye bakıyorsunuz? Kış bebeği olacak bizimkiler, gezmeye çıkaracak mısınız?
Emin olun istesem eşim şimdi 20 bin liralık da alışveriş yapar ama abartıya, israfa ve fazlalığa çok ama çok karşıyım! Sadece bundan!
💕💕💕
mrb ben gebeligimin ilk 3 ayını annemlerde gecirdim. sonra 8 saatlik yol yapıp eşimin yanına evime geldim. hiç birşey olmadı şükür. birşey olmaz Allahın izniyle merak etme. yat dinlen bebegin hareketlendigini göreceksin. ben de hep endişe duymustum doktora gidip bebişimi görünce rahatladımdoktora gitmek bile bizim evden bi saat düşün yani
Hay ağzın bal yesin tatlım yaa!
💕💕💕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?