2014 Kasım Anneleri

Araba muhabbeti dönmüşte bende bişeyler söylemeden edemeyeceğim evet bizimkiler Allah iİn veirrise kış bebeği olacak ama kış bebeği diye bahar gelene kadar evde durmayacağız ya soğuk iklime sahip insanlar ne yapsın mesela Almanyada hiç bebek arabası satılmaması gerek o zaman herkesin kendi görüşü tabii ama ben aldım iyikide almışım kıyafetlerinide abartmadan aldım öyle bir günde alınacak şeyler değil çünkü totale baktığın zaman ha ben bir günde herşeyini bir mağazadan alır çıkarım diyenlerede şapka çıkarıyorum maddi açıdan söylemiyorum tamamen zaman ve ihtiyacı tam karşılayabilme konusunda söylüyorum

Son düzenleme:
Herkesin görüşü farklı işte banada bebek arabası almayıp bebek odası yapmak gereksiz geliyo şöyle ki illa bebek bahara kadar bir yerlere çıkacak ben ankaradayım oturduğumuz semt ağaçlık havadar çıkıp illaki dolaşırım ama odayı ne yapıcam bir buçuk yaşına gelince kendini anlamaya başlayacak o zaman oda almak daha mantıklı geliyor çünkü bebeği zaten ilk 4 ay yanında park yatak veya beşikte yatırmak zorundasın o oda süs olacak diye düşündüm hiç odaya girişmedim bende 1.5 2 yaşına gelince kendi beğensin istiyorum odasını karşı komşumuzun bebeği 2 yaşına kadar park yatakta yatak odasında yattı 2 yaşında yeni odası alınınca dünyayı bermişsin gibi sevindi odasına geçti

Benimkiler dün ayaktayken bi de banyo yaparken vurdular çok garip oluyo özellikle yürürken

Zeyy benimki dün sabaha karşı 4.30 da bir hıçkırmaya başladı inanamadım rüyama bile vuruşu girdi uyandım tık tık tık saat gibi zıplıyor içimde bir tak yapıyor 5 sn ye sonra tekrar kitaptan okumuştum ritmik hareket hissederseniz korkmayın hıçkırıktır diye o an anladım hıçkırık olduğunu bir yandan üzüldüm kıyamadım hıçkırmasına bir yandanda gülmeye başladım çok tatlıydı kıyamam 10 dk sürdü

hadi canım iyi haberler al inşallah, bol su iç , stres yapma bebişe

Masallahhh :) uzun boylu bir kızın olacak

Kızlar ayrıntılı ultrason sonucumuzda çok iyi Allah'a şükür.2 Ağustos'ta şeker yüklemesi için gideceğim,1 ay zor geçecek ama napalım iyi olsun yeter.

Canım zaten doktorum muhtemelen 55-56 cm doğmasını bekliyorum dedi. Uzun olacak yani, sağlıklı olsun en önemlisi o.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın. BU ayrıntılı ultrasondan sonra sanki zaman su gibi akıyor, seker yüklemesi vs derken ışık hızıyla geciyo:)

önceki gün karnımın çok ağrıdığını yazmıştım fakat hiç kimse kendi muhabbetini bölüp de cevap veya bilgi yazmamış .
neyse ben yine de ihtiyacınız olur diye yazayım bu bilgiyi
idrar tahlili ve çeşitli kan tahlilleri yapıldı fakat sonuçlar temiz çıktı gebeliğe bağlı bu tarz ağrılı sancılar olabilirmiş
çözümü de var

Çok şükür sevindim Rabbim hiç bir anneyi darda ve sıkıntıda bırakmasın yar ved yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Çok şükür sevindim Rabbim hiç bir anneyi darda ve sıkıntıda bırakmasın yar ved yardımcımız olsun

Amin canım teşekkür ederim, Allah hepimizin ve bebeklerimizin yanında olsun. Sağlıkla atlatalım bu günleri ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın. BU ayrıntılı ultrasondan sonra sanki zaman su gibi akıyor, seker yüklemesi vs derken ışık hızıyla geciyo:)

Çok teşekkür ederim, amin. Allah hepimizin yavrusunu nazarlardan saklasın. Valla bana nedense şu zamana kadar bile çok hızlıydı herşey. 2'li tarama, renkli ultrason, 4'lü tarama, ayrıntılı derken 5 ayı bitirmişiz. Birde bugün doktorum ayrıntılıdan sonra tahmini doğum tarihini 12.11 olarak söyledi. Ayy bir de erken doğum riskin yok şu an dedi. Ben stres olunca doktorum "bak sana herşey güzel demiyorum, herşey çok güzel diyorum neden böyle yapıyorsun " dedi. Sanırım bazen gerek burada, gerek başka sitelerde fazlaca gereksiz bilgi okuyorum.

Herşeyin azı yarar çoğu zarar demişler sıkma kendini de bebeği de yazık sen sıktıkca oda içeride büzüşüyor Allah yar vede yardımcımız olsun hayırlısı birde ku çağımızda uyusunlar ağlasınlar yenmez işte tatlarından

Kizlar ayrintili ultrason iyiydi, sukurler olsun bebegim iyi, 390 gr cikti, 20+6 haftalik cikti, ayaklari buyuk olacakmis :)

Bnmki yine ilk pipisini gosterdi, dr pipisini olctu :))))))

Dr 25 ve 31 haftada bida cagirdi, neden rutin kontrol mu dedim, o haftada bakilan seyler varmis, rutin kontrol dedi. Sizi cagirdi mi hic??? Ben gidemem ya 500 liradan yaparz dedi sekreter onlari

Bu gittigimi sigortam karsilio 729 lira aldilar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım yazmıştım ama sen telaşından okumamışsın olabilir Allah şifalar versin cümleyi amiiiiiiiiin

Gözün aydın çok şükür güzel haberler alıyoruz Allah bozmasın Inşallah

Neya bu böyle Allah yardımcınız olsun valla devlet hastanesi beleş tam isteğiniz olmuyor ama bu kadarda fazla bence ya kullanıyorlar yada hakkını veriyorlar bilemiyorum vallaha

Aynen canım, işte aslında çok rahattım hatta geçenlerde çok stres olunca çok ağlamıştım gitmiştim doktora ultrasonda büzüşmüş halini görünce çok üzülmüştüm. Bu gün aslında çok rahattım da, ta ki o ultrason için sedyeye yatana kadar. Birden kalp çarpıntısı, ağlama hepsi birden geldi. Tabi tansiyon hemen 16 oldu. Bir de ayrıntılı ultrasonda ilk başlarda doktor hiç konuşmadı, ciddi ciddi ekrana bakıyor sadece, dedim bu niye konuşmuyor. Bir de arada bir, ekrana yaklaşıp daha dikkatli bakınca tedirgin oldum. Sonra birden herşey çok güzel dedi. Eve geldik eşim " hani doktor, herşey çok güzel dedi ya, o sırada yüzünün aldığı şekli gördükten sonra işte annelik bu, benim karım harika anne olacak" dedim , diyor.

Hadi bakalım senin de gözün aydın, bizimde çok iyi geçti herşey. Sizin ayağı büyük bizim de boyu uzun 459 gram olmuş benim minik kızım da. Benim de doktorum 25-30 hafta arası tekrar ayrıntılı isteyeceğim dedi. Allah korusun herşey çok güzel ama, bazı şeylerde ilerleyen zamanlarda çıkıyor dedi. Ama bahsettiği şeyler, daha çok doğumdan sonra tedavi edilebilir, ya da doğum sonrası hemen müdahale edilmesi gereken şeyler. Tedirgin olma diye üstüne basa basa söyledi doktorum. Çok şükür bebeklerimiz iyi ve inşallah sağlıkla da kucaklarımıza alacağız.

Slm kizlr netim yoktu anca girebldmkizlr dun bebegimin hareketni hic hissettmdm dun hak verdm evhm yapn annlre kotu bi drumms anldm dondrma cikolata meyve suyu hicbirine tepki vermdi normlde kipir kipir msllh aksm babasnn yanna uzandm yanyana yuzlerimiz birbirimze donk vazyettydi gobegm gobegne degyrdu esime tam dedm oglsmu bugn hissetmdm die babasina verr simdi dedi gercktn bi vurduki esim hissettm dedi sonrada durmdi kesinlikle babsna cilve yaptibana degl essek sipasi korkttu beni bugn ehli keyf:)))

Bugün de babası beğendi aldı kızına :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar az once afedersiniz makattan kan geldi durup dururken sizde de oldu mu boyle birsey

Canım tuvaletini yaparken zorladıysan olmuştur kabız olmamaya çalış..
Sivilce de olabilir hormonlardan her yerde çıkıyo işte

Enee bazen bende de ardaeda ritmik vurma oluyo hıçkırıkmıymış o yerimmmm
Korkma annesi daha içeride öğreniyolar çoğu şeyi..

Bugün de babası beğendi aldı kızına :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tatlı güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…