Herkesin görüşü farklı işte banada bebek arabası almayıp bebek odası yapmak gereksiz geliyo şöyle ki illa bebek bahara kadar bir yerlere çıkacak ben ankaradayım oturduğumuz semt ağaçlık havadar çıkıp illaki dolaşırım ama odayı ne yapıcam bir buçuk yaşına gelince kendini anlamaya başlayacak o zaman oda almak daha mantıklı geliyor çünkü bebeği zaten ilk 4 ay yanında park yatak veya beşikte yatırmak zorundasın o oda süs olacak diye düşündüm hiç odaya girişmedim bende 1.5 2 yaşına gelince kendi beğensin istiyorum odasını karşı komşumuzun bebeği 2 yaşına kadar park yatakta yatak odasında yattı 2 yaşında yeni odası alınınca dünyayı bermişsin gibi sevindi odasına geçtiBiz eşimle neredeyse hergün dışarı çıkıyoruz. Evimin etrafında bir kaç tane avm var. Zaten alacağımız şeylerin markaları belli. Yani güvenilir birkaç marka var. Girip bakıyorum onlara kafamda birçok şeyi oturtdum mesela.
Sadece gereksiz alışverişten yana değilim.
Odasını yaptıktan sonra gidip her şeyini tek seferde alacağım.
Bizim burada büyük bir bebek alışveriş merkezi var. Normal avm kadar.
Araba konusunda da yine aynı fikirdeyim. Kış bebeği olacağı için arabayla gezdirebileceğimi sanmıyorum. Bizim burada kış sert geçiyor, araçlar bile zor gidiyor. Bir sahil kasabasında veya temiz havası olan bir yerde yaşasam keşke.. O zaman bebeğimi rahatça gezdiririm.
Aslında her şeyin özeti ; geçen bir komşumuzdan bahsetmiştim okuyanlar olmuştur. Herhangi bir sosyal güvencesi yok, Folik asitin ne olduğunu bilmiyor, bebeğimin eşyalarını atmayıp ona vermemi istiyor. Dünyada böyle insanlar varken benim israf yapmaya, diğer bebeklerin 2 tulumu yokken benim 10 tane birden almaya hakkım yok diye düşünüyorum.
Dileğim yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun, her şey yapılır, her şey 1 günde 1 saatte alınır. Benim bütün serrvetim,birikimim, evim, arabam onun zaten.
Onun için çalıştım,çalışıyoruz.
Allah yeter ki sağlık versin.
Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin!
������
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimkiler dün ayaktayken bi de banyo yaparken vurdular çok garip oluyo özellikle yürürken
hadi canım iyi haberler al inşallah, bol su iç , stres yapma bebişe
Oyyy maşallah
Masallahhh :) uzun boylu bir kızın olacak
Kızlar ayrıntılı ultrason sonucumuzda çok iyi Allah'a şükür.2 Ağustos'ta şeker yüklemesi için gideceğim,1 ay zor geçecek ama napalım iyi olsun yeter.
Canım zaten doktorum muhtemelen 55-56 cm doğmasını bekliyorum dedi. Uzun olacak yani, sağlıklı olsun en önemlisi o.
Teşekkür ederim canım. Ayrıntılı ultrasonumuzda çok iyi çıktı çok şükür.
Şu harcamalar konusunda bende katılmadan edemeyeceğim, fazla abartmaya gerek yok. Ancak araba kısmına gelince ben de alıcam ama öyle milyarlar vermeyi düşünmüyorum. Kış bebeği diye hep beraber eve kapanacak değiliz ya, fazla pinpirik olmak istemiyorum bende. Annem beni çok rahat büyütmüş sağ olsun kolay kolay hasta olmam, ayy ordan esti tutuldum burdan esti kapatın demem yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
önceki gün karnımın çok ağrıdığını yazmıştım fakat hiç kimse kendi muhabbetini bölüp de cevap veya bilgi yazmamış .
neyse ben yine de ihtiyacınız olur diye yazayım bu bilgiyi
idrar tahlili ve çeşitli kan tahlilleri yapıldı fakat sonuçlar temiz çıktı gebeliğe bağlı bu tarz ağrılı sancılar olabilirmiş
çözümü de var
Çok şükür sevindim Rabbim hiç bir anneyi darda ve sıkıntıda bırakmasın yar ved yardımcımız olsun
Maşallah Allah nazarlardan saklasın. BU ayrıntılı ultrasondan sonra sanki zaman su gibi akıyor, seker yüklemesi vs derken ışık hızıyla geciyo:)
Amin canım teşekkür ederim, Allah hepimizin ve bebeklerimizin yanında olsun. Sağlıkla atlatalım bu günleri ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Çok teşekkür ederim, amin. Allah hepimizin yavrusunu nazarlardan saklasın. Valla bana nedense şu zamana kadar bile çok hızlıydı herşey. 2'li tarama, renkli ultrason, 4'lü tarama, ayrıntılı derken 5 ayı bitirmişiz. Birde bugün doktorum ayrıntılıdan sonra tahmini doğum tarihini 12.11 olarak söyledi. Ayy bir de erken doğum riskin yok şu an dedi. Ben stres olunca doktorum "bak sana herşey güzel demiyorum, herşey çok güzel diyorum neden böyle yapıyorsun " dedi. Sanırım bazen gerek burada, gerek başka sitelerde fazlaca gereksiz bilgi okuyorum.
önceki gün karnımın çok ağrıdığını yazmıştım fakat hiç kimse kendi muhabbetini bölüp de cevap veya bilgi yazmamış .
neyse ben yine de ihtiyacınız olur diye yazayım bu bilgiyi
idrar tahlili ve çeşitli kan tahlilleri yapıldı fakat sonuçlar temiz çıktı gebeliğe bağlı bu tarz ağrılı sancılar olabilirmiş
çözümü de var
Kizlar ayrintili ultrason iyiydi, sukurler olsun bebegim iyi, 390 gr cikti, 20+6 haftalik cikti, ayaklari buyuk olacakmis :)
Bnmki yine ilk pipisini gosterdi, dr pipisini olctu :))))))
Dr 25 ve 31 haftada bida cagirdi, neden rutin kontrol mu dedim, o haftada bakilan seyler varmis, rutin kontrol dedi. Sizi cagirdi mi hic??? Ben gidemem ya 500 liradan yaparz dedi sekreter onlari
Bu gittigimi sigortam karsilio 729 lira aldilar
Kizlar ayrintili ultrason iyiydi, sukurler olsun bebegim iyi, 390 gr cikti, 20+6 haftalik cikti, ayaklari buyuk olacakmis :)
Dr 25 ve 31 haftada bida cagirdi, neden rutin kontrol mu dedim, o haftada bakilan seyler varmis, rutin kontrol dedi. Sizi cagirdi mi hic??? Ben gidemem ya 500 liradan yaparz dedi sekreter onlari
Herşeyin azı yarar çoğu zarar demişler sıkma kendini de bebeği de yazık sen sıktıkca oda içeride büzüşüyor Allah yar vede yardımcımız olsun hayırlısı birde ku çağımızda uyusunlar ağlasınlar yenmez işte tatlarından
Kizlar az once afedersiniz makattan kan geldi durup dururken sizde de oldu mu boyle birsey
Zeyy benimki dün sabaha karşı 4.30 da bir hıçkırmaya başladı inanamadım rüyama bile vuruşu girdi uyandım tık tık tık saat gibi zıplıyor içimde bir tak yapıyor 5 sn ye sonra tekrar kitaptan okumuştum ritmik hareket hissederseniz korkmayın hıçkırıktır diye o an anladım hıçkırık olduğunu bir yandan üzüldüm kıyamadım hıçkırmasına bir yandanda gülmeye başladım çok tatlıydı kıyamam 10 dk sürdü
Bugün de babası beğendi aldı kızına :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözün aydın çok şükür güzel haberler alıyoruz Allah bozmasın Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?