2014 Kasım Anneleri

Bende 18 yasımda atandım meslege 10 yıldır durmaksızın calısıyorum paranın nasıl kazanıldıgını nerdeyse çocuk yasta ögrendim..Maddi durumumuz allaha sükür iyi ama bende sana katılıyorum pahalı bebek arabaları bi sürü kıyafler alıp paramı boşa harcamıycam ..insallah planım iki yıl ucretsiz izin alıp oğluma kendim bakmak bu iki yıllık sürede paraya ihtiyacımız olacak.. Beraber vakit gecirmek pahalı kıyafatet ve arabalardan daha kıymetli ne ne zaman gerekiyorsa araştırarak israf etmeden alırım zaten

benım ılk çocuk hazıran doğumlu yazın dışarı çıkmak daha zor oluyor sıcaklardan bizimkıler sonbahar bebegı aslında tam kış değil ben izmirdeyım izmirin kışı okadar olmuyor zaten asısı falan mecbur çıkmak lazım cocukların havada alması lazım

Biz eşimle neredeyse hergün dışarı çıkıyoruz. Evimin etrafında bir kaç tane avm var. Zaten alacağımız şeylerin markaları belli. Yani güvenilir birkaç marka var. Girip bakıyorum onlara kafamda birçok şeyi oturtdum mesela.
Sadece gereksiz alışverişten yana değilim.
Odasını yaptıktan sonra gidip her şeyini tek seferde alacağım.
Bizim burada büyük bir bebek alışveriş merkezi var. Normal avm kadar.
Araba konusunda da yine aynı fikirdeyim. Kış bebeği olacağı için arabayla gezdirebileceğimi sanmıyorum. Bizim burada kış sert geçiyor, araçlar bile zor gidiyor. Bir sahil kasabasında veya temiz havası olan bir yerde yaşasam keşke.. O zaman bebeğimi rahatça gezdiririm.

Aslında her şeyin özeti ; geçen bir komşumuzdan bahsetmiştim okuyanlar olmuştur. Herhangi bir sosyal güvencesi yok, Folik asitin ne olduğunu bilmiyor, bebeğimin eşyalarını atmayıp ona vermemi istiyor. Dünyada böyle insanlar varken benim israf yapmaya, diğer bebeklerin 2 tulumu yokken benim 10 tane birden almaya hakkım yok diye düşünüyorum.
Dileğim yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun, her şey yapılır, her şey 1 günde 1 saatte alınır. Benim bütün serrvetim,birikimim, evim, arabam onun zaten.
Onun için çalıştım,çalışıyoruz.
Allah yeter ki sağlık versin.
Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin!

������
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

bende izmirdeyim canım....

Canlarım sadece araba icin demedim ben:) dün bebek taragi ve fircasina baktım takim bebedor 22.95 tl:) bana mi garip geliyo bilmiyorum:) inanin gördükçe ıcim gdiyo kendim icin diyorum o beyaz lake bebek odaları o yag gbi akan bebek arabalari :) tiny love ana kucaqi,bayb tech bambu beşik nefsm dürtüyo vala ama hepsindn wazgectim:) Alim gücü olan insanlar alsınlar zaten bence herkes herseyin en güzeline en iyisine laik ..
Ama ben alsam dügün borcu gbi borc öderm dogumdan snra :)
Baktim ödeyemiyorm cocugun altinlarini bozdururum ayni dugunden snraki guwence mantiqi gbi:):)
Aslnda demek istedgm sizde benim gbiyseniz nefsinizi kabartmayin orta halli gerek bazen ucuz halli takilalm :)
Gecen topiqin birinde oyun halisi yapan bi anne wardi walahi bayildim kadincagiza ya:) azicikta becerekli olalm bence hep hazr hep hazr nereye kadar:)

Bornova da oturuyorum,Su hastanesine gidiyorum

Doktorum Nurettin Ersöz İnce

Sen ????

ben balçovadayım egepolden Gökalp tokaç a gıdıyodum ıkılı testım temzı çıkınca 4luyude ılla yaptırdı ordada rısk ciktı benım eskı drum oğlumdayken ciglide kordon klinik var oranın dru İbrahim yanıktı ona gittim down için kan testini fln onla hallettık Allahtan temız cıktı artık ona devam edicem baştan ona gitmemekle hata etmişim

Benim 4 tane yakınım da Gökalp beye gidiyordu,hepsi doğurdu gerçi,çok giden var egepole,hatta bende gitmeyi düşündüm başlarda ama çok yoğunlar diye sonra vazgeçtim,şuan için memnunum bende,bir ara çiğli kordon bornovaya da şube açmıştı bir iki kere gittim hamilelikten önce ama sonra kapandı zaten gittiğim doktordan nefret etmiştim...
Hayırlısı olsun illa birinden biri içimize siniyor ve o yolda devam ediyoruz,doktor çok önemli ve güven tabii ki

öyle canım ben ıbrahım beye cok güvenirim zaten 4 lu sonucu çıkınca daha gökalpe göstermeden amnıyosentez fln gerekırse ıbrahım beye gıderım dedım para için gereksiz test yapıp okdar sıkıntıya neden olana drları anlamıyorum egepol artık ssk gıbı olmuş cok kalabalık ilgilenmiyolar hiç

Aynen öyleymiş canım,hayırlısı olsun valla hepimiz için,doğumu nerede düşünüyorsun peki,onların anlaşmalı oldukları bir kaç hastane var diye biliyorum...

Aynen öyleymiş canım,hayırlısı olsun valla hepimiz için,doğumu nerede düşünüyorsun peki,onların anlaşmalı oldukları bir kaç hastane var diye biliyorum...

canım konakta hayat hastanesi var ya İbrahim bey orayı satın almış içi dışı tüm teşhısatlar yenilenmiş orda yaptırıyoALRMIS DOGUMU SSK GECIYOMUS 500-550 FALAN FARK VERIYOMUSsun biz down için 2500 lıra VERDIK TESTE Gökalp yaktı bizi doğumda kar edin bari dedi dr

peki doğum ücreti ne kadarmış net olarak öğrenebildin mi?

peki doğum ücreti ne kadarmış net olarak öğrenebildin mi?

test yaptırcagımız zaman gittiğimizde amnıyosenez risklı düşünme onu fln dediğinde kan testide 2500 olunca hastanemiz var orda yaparız doğumu 500-550 lira fark alınıyor sıgortanız var nasılsa fln demişti carsamba günü randevum var gittiğimde konuşurum doğumu tam tekrardan şimdi test olunca sonuç ne cıakr bilemediğimden cok sormadım doğumu

Anladım canım,Allah'ım hayırlı etsin inşallah,buradan yazışırız nasılsa..

Kizlar az once afedersiniz makattan kan geldi durup dururken sizde de oldu mu boyle birsey
Sivilce falan olmasin oralarda canim.sert silmissen falan kanamistir. Benim basima gelmisti. Benim genelde en olmadik yerlerimde sivilce cikar da:)))

Heyecan yapma arkadaşım bebeğin iyi inşallah sakin sakin bekle derin derin nefes al

Teşekkür ederim canım. Ayrıntılı ultrasonumuzda çok iyi çıktı çok şükür.

Şu harcamalar konusunda bende katılmadan edemeyeceğim, fazla abartmaya gerek yok. Ancak araba kısmına gelince ben de alıcam ama öyle milyarlar vermeyi düşünmüyorum. Kış bebeği diye hep beraber eve kapanacak değiliz ya, fazla pinpirik olmak istemiyorum bende. Annem beni çok rahat büyütmüş sağ olsun kolay kolay hasta olmam, ayy ordan esti tutuldum burdan esti kapatın demem yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…