2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim canım

Cok begendim hatta bayildim, gule gule kullanin, markalari nedr acaba??

Bu arada seninde ayrintili iyi gecmis coook sevndimmm gozun aydin cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm oluuor oyle ya, ben mesela hareketini hissetmiyrdum bugun dr bakarken gordum ki hic durmuyor, kucukler ya simdi hissedip hissetmemek konumuna bagli sanirim

Ya kafasini gomuyor yerlestiyor nasil yatiyor oyle keyifli ki masallh, parmagini emiyor, geriniyor cok sevimliydi, arada yuzuustu yatiyoo

Çok şey bilmek aslında bizi kötü yönde etkiliyor. Okuyoruz, araştırıyoruz, tahlilleri değerlendiriyoruz bazen de doktorla bilgi yarıştırıyoruz Ben bir ara ingilizce makalelere bile bakar oldum ama sonra vazgectim. Sonucta tedbirimizi (tahliller, muayeneler vs) alıyoruz, takdiri Allah'a bırakmakta fayda var.

Ben bir ara deli gibi erken doğum, yüksek tansiyon fln okuyup ağlıyordum Neyse ki uzun sürmedi :)

Cnm kac haftalik peki, bnm boyum 180, dr gorunce beni uzun bi bebek geliyr galiba dedi bende merak edyrm cok dedim, kac haftaliksim dedi 20 dedim, bu haftalarda belli olmaz 25 ten sonra anlasilir uzun olup olmayacagi dedi, olcumleri haftasi ile uyumlu 24 cm dedi, 20+6 haftalik, sadece ayagi buyukmus :)

Bugün de babası beğendi aldı kızına :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hastane cikisinin aynisinin eflatunlusunu bizde aldk pembelimiz var diye:) güle güle kullansın inş:)

Cok begendim hatta bayildim, gule gule kullanin, markalari nedr acaba??

Bu arada seninde ayrintili iyi gecmis coook sevndimmm gozun aydin cnm

Canım hastane çıkış setinde gaye bebe yazıyor kundakta da www.aydinlarbebe.com bebitof desenli kundak yazıyor. Inşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize.

Aynen canım bende okumayacağım artık eşimi de geriyorum boş yere. Yazık o kızını nasıl yıkayacağı ile ilgili videolar izliyor çocuk gelişimi kitapları okuyor en vesveselerle dolduruyorum onu kafasını.

Maşallah eşine :) Bence sen de artık bakm ile ilgili sseyleri oku. Hamilelik ve doğum sürecini kafamda bitirdim ben. Eninde sonunda doğacak

Canım bugün 21+1 boyu 28 cm, benim doktorum tahmini 55-56 cm doğacak dedi. E bir de bizim bebek kız yani :)

Son düzenleme:
Bu hastane cikisinin aynisinin eflatunlusunu bizde aldk pembelimiz var diye:) güle güle kullansın inş:)

Bizim ilk hastane çıkış setimiz , inşallah sağlıkla kullanırlar, sizde Güle güle kullanın

Maşallah eşine :) Bence sen de artık bakm ile ilgili sseyleri oku. Hamilelik ve doğum sürecini kafamda bitirdim ben. Eninde sonunda doğacak

Haklısın gerçekten öyle de böyle de doğacak doğum sonrası daha çok şey bekliyor bizi. Azcık onlara bakmam gerek.

sen çift sayılara düşmüşsün maşallah darısı başımıza inşallah Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin amiiin hepimize sağlıklı doğumlar

Ben cift sayılara düştüm kilom da hızla yükselmeye devam ediyor

Amin cnm, rabbim hepimize sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin inş

Herkese hayırlı geceler. Oda ve alışveriş konusunda ben de düşüncelerimi paylaşmak istedim. insan hevesleniyor gerçekten ama 2 kere gıydırılıp kaldırılan o kadar cok şey oluyor ki özellikle 0-1 yaş döneminde. hediye gelenler de oluyor. israfa gerek yok diyorum ben de.

oda konusunda da evde dolabım vardı kucuk ıkea karyolası ile idare ettik. zaten doğum masraflı oluyor. heves etmeme rağmen erteledim oda olayını. 2.5 yasında genç odası takımı alıp oda yaptım. Iyı kı de bebekken almamışım. alan cogu arkadaşım 2 sene kullanmadı. tercih meselesi tabiki.

Bahara kadar cıkmayız dıyen arkadasların da kendı tercıhı ama şunu merak edıyorum hıc mı bıseye ıhtıyac olmayacak 3-4 ay. Benim cocugu bırakacak kımsem yoktu yakınımda. 40 ı dolmadan cıktık dısarı. Dogum parası almak ıcın 2 aylık cocukla ssk ya gıttıgımı bile hatırlıyorum. Baharda doğmuştu gercı ama sımdı yıne bırakacak kımsem yok kış da olsa gıydırıp cıkacam mecbur. toplu taşıma kışın sakıncalı olabilir tabıkı ama arabayla gidilecekse bence çıkılmasının bır sakıncası yok bence. Cocuklu olsak da hayat devam edıyor. Birazda cocugu kendımıze uydurmamız lazım diye düşünüyorum dıkkat ederek.

yalnız büyütmek zorunda kaldığımızdan belki de ama ben de böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
Günaydın Kasım güzelleri sabah şerifleriniz hayırlı olsun biz babamızı işe uğurladık kızlar sizinde sabahları karnınız yumuşacık oluyor mu? Cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım bugün 21+1 boyu 28 cm, benim doktorum tahmini 55-56 cm doğacak dedi. E bir de bizim bebek kız yani :)

Masallahh kuzuya, buyunce lilipit teyzesi gibi uzun olacak ozaman 😄

0-3 kiyafetini cok az al cnm o zaman arkadasin kizi uzun pek giydiremedi Bi hafta falan anca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…