Ay valla bizim ki de aynı inanırmısın ... yapmadığı şebeklik kalmadıbir de yeni bir huy edindi...yatak odamdaki çekmecelerimi açıp içlerini boşaltıo sıpa
etraftan don külot çorap toplamaktan bıktım
2 gündür gözümü döndüren araştırmalarım sonucunda eleye eleye 3 taneye indirebildim battaniye modellerini, şimdi kızımın çok değerli teyzeleri, bana bir fikir verin hangisi daha güzel, bayramda anneannemize de babaannemize de birtakım örgü görevleri vermeyi planlıyorum, henüz kendim örebileceğim bir modele rastlayamadımsiz olsanız hangisini seçerdiniz?
Eki Görüntüle 1181691 Eki Görüntüle 1181690 Eki Görüntüle 1181692
2 gündür gözümü döndüren araştırmalarım sonucunda eleye eleye 3 taneye indirebildim battaniye modellerini, şimdi kızımın çok değerli teyzeleri, bana bir fikir verin hangisi daha güzel, bayramda anneannemize de babaannemize de birtakım örgü görevleri vermeyi planlıyorum, henüz kendim örebileceğim bir modele rastlayamadımsiz olsanız hangisini seçerdiniz?
benimkinin en sevdiği şey çekmeceleri boşaltmak ama daha çok eve gelmezsek tepki olarak yapıyor.. tatilde kardeşim baktı minnoşa..bi girmiş eve çekmeceler alt üst babamla annemi çağırmış eve hırsız girmiş diye beni arıyorlar evde ne vardı diye öldüm gülmekten
işte bizimki de tepki verio bence....
hırsıza bak sen
Tatlı tüylü minik hırsızkesinlikle bi durumlar döndüğünü anlıyolar arkadaşım bebek yatağını aldığında kızı doğana kadar kendini sallattı içinde kedisi
işte bizimki de tepki verio bence....
hırsıza bak sen
aman Allah'ım yandık desene
Bide bırakınca diyo sallamayı korkulukların arasından patisini çıkarıp vuruyomuş salla diye yaa çok komikler
ilki çok güzelll ..hatta ben başlıyım bunu yaa :)
çok oyuncu oluyolar valla,bizimkinin de önünden geçtiğinde patisini sallıo hemen bacaklarımıza yapıştırıo anında bi tane
Benimki de gölgesinden korkuyor çok tırsak ya çocuklar gelince eve alezin altına giriyor bırak yorganı yani nasıl açıp giriyor hayret ediyorum o derece ödü patlıyor
kızlar geçen hafta hatırlarsanız kasıklarımda ve o bölgedeki aprı yüzünden doktoruma görünmüştüm..
idrar testim usg temiz çıkmıştı..
idrar kültürüde yapılmıştı ama o geç çıktığı için bugün gösterdim ve iltihap varmış..
doktor antibiyotik yazdı..
bunu kullan ilerlerse erken doğum tehlikesi yapar dedi..
sizide bilgilendireyim dedim..normal idrar testinde giçbirşey çıkmadı ama kültürde çıktı..
kızlar geçen hafta hatırlarsanız kasıklarımda ve o bölgedeki aprı yüzünden doktoruma görünmüştüm..
idrar kültürüde yapılmıştı ama o geç çıktığı için bugün gösterdim ve iltihap varmış..
sizide bilgilendireyim dedim..normal idrar testinde giçbirşey çıkmadı ama kültürde çıktı..
1 ve 2 güzel
1 ve 3 çok güzel özellikle 3
valla ha ben seçemedim 3 de çok güzel annen kv ve sen 3 nüzde örün işte hepinize birer tane düşsün en kolayı hangisiyse sen onu al arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizimki de kaçıo çocuklardan aynı durum bizdede var yatağın altına girio orda kalıo saatlerce,bir çocukla karşılaşırsa da tıslıo senin ki de yapıo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?