2014 Kasım Anneleri

2 gündür gözümü döndüren araştırmalarım sonucunda eleye eleye 3 taneye indirebildim battaniye modellerini, şimdi kızımın çok değerli teyzeleri, bana bir fikir verin hangisi daha güzel, bayramda anneannemize de babaannemize de birtakım örgü görevleri vermeyi planlıyorum, henüz kendim örebileceğim bir modele rastlayamadım siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Son düzenleme:

benimkinin en sevdiği şey çekmeceleri boşaltmak ama daha çok eve gelmezsek tepki olarak yapıyor.. tatilde kardeşim baktı minnoşa..bi girmiş eve çekmeceler alt üst babamla annemi çağırmış eve hırsız girmiş diye beni arıyorlar evde ne vardı diye öldüm gülmekten

1 ve 2 güzel

1 ve 3 çok güzel özellikle 3

işte bizimki de tepki verio bence....

hırsıza bak sen

işte bizimki de tepki verio bence....

hırsıza bak sen

Tatlı tüylü minik hırsız kesinlikle bi durumlar döndüğünü anlıyolar arkadaşım bebek yatağını aldığında kızı doğana kadar kendini sallattı içinde kedisi

valla ha ben seçemedim 3 de çok güzel annen kv ve sen 3 nüzde örün işte hepinize birer tane düşsün en kolayı hangisiyse sen onu al arkadaşım

Bide bırakınca diyo sallamayı korkulukların arasından patisini çıkarıp vuruyomuş salla diye yaa çok komikler

çok oyuncu oluyolar valla,bizimkinin de önünden geçtiğinde patisini sallıo hemen bacaklarımıza yapıştırıo anında bi tane

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok oyuncu oluyolar valla,bizimkinin de önünden geçtiğinde patisini sallıo hemen bacaklarımıza yapıştırıo anında bi tane

Benimki de gölgesinden korkuyor çok tırsak ya çocuklar gelince eve alezin altına giriyor bırak yorganı yani nasıl açıp giriyor hayret ediyorum o derece ödü patlıyor

kızlar geçen hafta hatırlarsanız kasıklarımda ve o bölgedeki aprı yüzünden doktoruma görünmüştüm..
idrar testim usg temiz çıkmıştı..
idrar kültürüde yapılmıştı ama o geç çıktığı için bugün gösterdim ve iltihap varmış..
doktor antibiyotik yazdı..
bunu kullan ilerlerse erken doğum tehlikesi yapar dedi..
sizide bilgilendireyim dedim..normal idrar testinde giçbirşey çıkmadı ama kültürde çıktı..

Bugün ne alsam acaba kızıma İş yeri o kadar sakin ki bu hafta, bebek eşyası bakarak geçiyor vakit, ne alsam acaba bugün ??

Benimki de gölgesinden korkuyor çok tırsak ya çocuklar gelince eve alezin altına giriyor bırak yorganı yani nasıl açıp giriyor hayret ediyorum o derece ödü patlıyor

bizimki de kaçıo çocuklardan aynı durum bizdede var yatağın altına girio orda kalıo saatlerce,bir çocukla karşılaşırsa da tıslıo senin ki de yapıo mu

Hadi ya geçmiş olsun benim de haftasonu sağ kasığım da özellikle ağrı vardı idrarımı kolay yapıyorum ama bitince ağrı giriyordu geçti ama.. dikkat edelim böyle olursa teşekkürler

geçmiş olsun tatlım

Allah acil şifa versiinn. ben çok sık yaşadığım için iyi biliyorm hangi antibiyotiği yazdı? bol bol su içmek en önemli düşmanı idrar yolu enfeksiyonunun...

💑💓

1 ve 3 çok güzel özellikle 3

valla ha ben seçemedim 3 de çok güzel annen kv ve sen 3 nüzde örün işte hepinize birer tane düşsün en kolayı hangisiyse sen onu al arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 tane çok olmaz mı:26::26: ben birini ördüreyim diye düşündüm, biraz da yelek hırka patik falan örsünler, itiraf etmeliyim bunların 3 ü de beni aşar, ben kendim örmek için kolay yelek modeli bakıcam, birkaç gün de öyle takılayım

bizimki de kaçıo çocuklardan aynı durum bizdede var yatağın altına girio orda kalıo saatlerce,bir çocukla karşılaşırsa da tıslıo senin ki de yapıo mu

bi kere yaptı bayaa önceden bi daha görmedim eğer yaklaşırsa çocuk ya bayılmış gibi duruyor yada dolabın üstüne atlayıp saklanıyor.. bi kere yeğenim çok ısrarcı oldu yatağa yanına çıktı miniğim korkudan kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…