2014 Kasım Anneleri

Geceleri arada kasiklarina agri saplanan var mı, yatakta dönerken falan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de sag kasigimda agri var((ruzgar aldim usuttum desem kasik agrimaz heralde. Annem de bebek fazla hareket etmistir o canini yakmistir dio. Hayirdir insallh.

benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekilde biraz utanıorum yani

heheheh benim kuzende kimse dışarı çıkmadı herkes kızın memesine nerdeyse büyüteç ile bakacaktı, benim memikimi daha annem bile görmedi valla kızarım çıkartırım. Anca hemşire bakabilir o da öğretmek için.

ayol ilk kes çok kan gelen birini duydum, bende bişiy çıkmadı, arkadaşlarımda da nokta leke gibi olmuş. bende bu kan muhabbeti hurafe heralde diyodum. demek kanayabiliyomuş.. iyi sen korkmadın

Nilcim cok guzeller cok tatlilar gule gule hayirlisiyla giydir hepsini.

Teşekkür ederim canım

Ben de tırnak makası saç fırçası falan araştırırken başka siteler de bu sevi bebe nin setinin yorumlarını gördüm memnun kalmadıklarını söylüyolardı sipariş vermediysen bi bak yorumlara

Yok canım almadım, ben zaten ateş ölçeri Barun düşünüyordum,bugün de onu alınca , setin içinde de var, boşuna para verecekmişim gibi geldi. Sanırım bende ihtiyacım olan parçaları tek tek alıp kendi setimi oluşturacağım.

marmara çevresinde takılmayı düşünüyoruz ama neresi bilmiyorum, malum buralar da çok dolu oluyor, buluruz inşallah

Marmara çevresi derken nereleri kast ettin bilmiyorum , nereye ulaşabilirsiniz yada kafanızda ne var bilmiyorum ama Trilye'yi düşünebilirsiniz. Tam kafa dinlemelik

Güle güle kullansın çok güzeller ben hala biberon olayındayım şu avent in 240 lık olanını sence cam mı alayım yoksa şu bpa olanlardan mı çok mu ağır cam olanı.. bide sen hangi siteden aldın

günaydın güzel annelerr 20 haftalık hamileyim 2gün öncesine kadar bebişimin hareketlerini baya hissediyordum kımıl kımıl durmuyordu ama 2gündür tık yok ufak bi kımıltı bile bu normal mi doktora gitmeli miyim çok korkuyorum lütfen bi bilgisi olan varsa cvp bekliorumm :18:

Güle güle kullansın çok güzeller ben hala biberon olayındayım şu avent in 240 lık olanını sence cam mı alayım yoksa şu bpa olanlardan mı çok mu ağır cam olanı.. bide sen hangi siteden aldın

Canım ya ben kimseyi etkilemek istemem, camın sağlığı şüphe götürmez bir gerçek. Benim 2 yeğenimde cam biberon ile büyüdü. Çok şükür bir sorun yaşamadık. Ben cam tercih ettim, yine karar senin kararın. Ben n11 sitesinden aldım. Bugün ateş ölçeri de oradan aldım.

Öncelikle sakin olmalısın, sen hareket halindeyken bebekte uyuyormuş bu yüzden tamamen hareketsiz kaldığında hareket edecektir stres yapma evdeysen ılık bir duş al soluna uzan yada ayaklarını uzak sırtına yumuşak bir yastık al bir bardak ılık sütünü iç rahat ol eder etmiyor dedikçe etmez. Ben bebeğim hareket etmediğinde duş alıp rahatlıyorum genelde ediyor.

canım güzel haberlerle gel inş..
kabuslar görülüyormuş tatlım..bende rüyalarımı o kadar canlı görüyorumki sabah gerçek sanıyorum..hamilelikte oluyormuş şekerim
Ben de feci bir kabus sonucu sabaha karsi uyandim:(yarabbim hayirlara cikar diye dua ediorum.
benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekilde biraz utanıorum yani

Ayyyyy ben de takintiliyim bu konuya. Biz de herkes cikar memeni cocuk rahat etsin konumunda. Offfff bir de ben sezaryen olacam zaten agri oluo. Umarim her sey yolunda olur da stresli bir ortam olusmaz.

tatlim otribebenin burun aspiratörü var böyle elektrik süpürgesi gibi buruna takıp ağzından çekiosun sünger tutuo sen çekiosun ağzınla
ben kızımda onu kullandım onu önerdi doktor bundada onu alıcam
çok rahat valla ne var ne yok süpürüo o pompalar tırt yani

dikkat et canım geçmiş olsun, benim de sağlık ocağında biraz yüksek çıktı ama ben oranın yoğunluğuna bağladım, gürültüye dayanamıyorum ben hamileliğimde sesten kaçma gibi bir refleks oldu, hastanede de bir keresinde adamın biri görevli ile tartışıyordu yüksek sesle o zaman yükselmişti

Sagol cnm. Cok korktum ya erkn dogum olablirms hastanede yatilabilirmis. Bir suru soyledi doktor. Dkkat edelim gercekten

Tatlı bişeyler yiyip soluna yat 1 saat içerisinde oynamazsa doktoruna görünmende fayda var canım.
İyi haberlerini bekliyoruz

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arada sırf bizi heyecnlandırmak için böyle yapıyorlar, bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Aramızda pek çok kişi, aynı sıkıntı ile karşılaştı sonunda bebişlerimiz iyi. Hele ben, ağlama krizlerine girdim, tansiyonum fırladı hastanelik oldum. Yazık benim stresimden bebeğimde büzüşmüş kalmıştı. Kafana takmamaya çalış, ama çok kafana takacak ve sürekli düşünüp kendini de bebeği de strese sokacaksan bence doktoruna git, bir kalp sesini duy rahatla. Yoksa acabalarla beklemeye devam edersen, bebeğin stresten hiç kıpırdamayacak çünkü.

Kızlar şeker yüklemesi kaç haftalıkken yapılıyor bide devlet hastanesinde yaptırmayı düşünen varmı

Pooofff kafam karıştı bakayım bi siteye bende alıcam bugün artık

Beynim sulandı artık!
Eylülde sınavım var ona mı çalışayım taze yemek mi yapayım sıcaklarla mı uğraşayım kursa mı gideyim şaşırdım!
Günde 3 kez duş alıyorum en az. Sizde de öyle mi?

Vallahi şafak sayıyorum, arife günü tatile çıkıyoruz. Geçmiyor günler yaaa ((

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın şeker anneler ve bal bebişleri..

Emzirme konuları açılmış.. Ohh ne güzel.. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur, o dünyanın en güzel duygusu inanın, emzirmeye başladığnızda bu işi ne cinsellik ne ayıp ne başka bişe olarak görebileceksiniz.
Çok kutsal bana göre o yüzden inanın bebek meme için ağladığında kimsecikleri gözüm görmedi benim. Her yerde her ortamda de üslubunca emzirdim. Bana bakana ben de baktım o utandı. Utansınlarda zaten, ben bebeğimin karnını doyururken nasıl bir sapıklık ki aklına meme-cinsellik gelebiliyor.Kend sapıklığından utansın.
Ben oğlumu parkta, minibüste, takside, hastanede kısacası nerde istediyse orda emzirdim. Hele ki birinde 1 yaş civarında memee memee diye minibüste ağladı, oğlum annemin kucağında oturuyorar. Ben ayakta kapı ağzındayım. Minibüste baskın baskın memeeee meemeee diye bana bakarak ağlıyor. Oturdum emzirdim. Millet bakacak diye çocuğuma eziyet edemezdim.

Heyy gidi günler.. Şimdi tekrar heyecanlandım :)

İşte ne var ne yok süpürürken bebeğin burun damarlarını genişletiyormuş. Çocuk doktorları önermiyor bu yüzden yazdım tabi tercih meselesi ben sadece duyduğumu paylaştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…