Geceleri arada kasiklarina agri saplanan var mı, yatakta dönerken falan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekildebiraz utanıorum yani
eşin doğuma girecekmi anamm ne güzel..benimki hayatta giremez kanı görünce bayılan bir insan çünkü şak diye gider vallahii
hatta ilk gecemizde korkmuştuk kan görünce bayılacakmı diye..ama benden öle bir kan boşaldıki adamın korkudan bayılmak aklına gelmedi
Nilcim cok guzeller cok tatlilar gule gule hayirlisiyla giydir hepsini.
Ben de tırnak makası saç fırçası falan araştırırken başka siteler de bu sevi bebe nin setinin yorumlarını gördüm memnun kalmadıklarını söylüyolardı sipariş vermediysen bi bak yorumlara
marmara çevresinde takılmayı düşünüyoruz ama neresi bilmiyorum, malum buralar da çok dolu oluyor, buluruz inşallah
Ve işte sabah alışverişimiz 0-3 ay ve 3-6 ay karışık ürünlerSanırım bir süre alışverişe ara vereceğim bugünden sonra Bir kaç gündür fazlaca abarttım.
Eki Görüntüle 1182597 Eki Görüntüle 1182599 Eki Görüntüle 1182601 Eki Görüntüle 1182603 Eki Görüntüle 1182605 Eki Görüntüle 1182609 Eki Görüntüle 1182607 Eki Görüntüle 1182608 Eki Görüntüle 1182610
Ateşölçerimizi de aldık bir gazla Braun 4520
Eki Görüntüle 1182611
Güle güle kullansın çok güzellerben hala biberon olayındayım şu avent in 240 lık olanını sence cam mı alayım yoksa şu bpa olanlardan mı çok mu ağır cam olanı.. bide sen hangi siteden aldın
günaydın güzel annelerr20 haftalık hamileyim 2gün öncesine kadar bebişimin hareketlerini baya hissediyordum kımıl kımıl durmuyordu ama 2gündür tık yok ufak bi kımıltı bile bu normal mi doktora gitmeli miyim çok korkuyorum lütfen bi bilgisi olan varsa cvp bekliorumm :18:
Ben de feci bir kabus sonucu sabaha karsi uyandim:canım güzel haberlerle gel inş..
kabuslar görülüyormuş tatlım..bende rüyalarımı o kadar canlı görüyorumki sabah gerçek sanıyorum..hamilelikte oluyormuş şekerim
benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekildebiraz utanıorum yani
Arkadaşlar bende tırnak makası burun temizleme tarak burun aspratörü takım set halinde alacaktım fakat arkadaşım bebeğini çocuk doktoruna götürdüğünde kesinlikle burun aspratörü kullanmayın demiş burundaki damarları genişletip zarar veriyormuş... onun yerine bebek burun cımbızları varmış bende bulursam ondan alıcam uyarmak istedim yine bir doktor arkadaşta aynı şeyi onaylayınca ben almaktan vazgeçtim .
günaydın güzel annelerr20 haftalık hamileyim 2gün öncesine kadar bebişimin hareketlerini baya hissediyordum kımıl kımıl durmuyordu ama 2gündür tık yok ufak bi kımıltı bile bu normal mi doktora gitmeli miyim çok korkuyorum lütfen bi bilgisi olan varsa cvp bekliorumm :18:
Canım ya ben kimseyi etkilemek istemem, camın sağlığı şüphe götürmez bir gerçek. Benim 2 yeğenimde cam biberon ile büyüdü. Çok şükür bir sorun yaşamadık. Ben cam tercih ettim, yine karar senin kararın. Ben n11 sitesinden aldım. Bugün ateş ölçeri de oradan aldım.
Kızlar şeker yüklemesi kaç haftalıkken yapılıyor bide devlet hastanesinde yaptırmayı düşünen varmı
http://www.youtube.com/watch?v=uue4E0mBBwA
kızlar şu ikizlere bakın yaa
bu arada zeyy nerelerde, iyidir inşallah, onu merak ettim ve yazılarını özledim ben
ve kedisi olan arkadaşlar, şuna bakın
http://www.youtube.com/watch?v=vqG0TROKx8k
ya hu ev kedileri bu kadar büyük mü oluyor
tatlim otribebenin burun aspiratörü var böyle elektrik süpürgesi gibi buruna takıp ağzından çekiosun sünger tutuo sen çekiosun ağzınla
ben kızımda onu kullandım onu önerdi doktor bundada onu alıcam
çok rahat valla ne var ne yok süpürüoo pompalar tırt yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?