2014 Kasım Anneleri

Daha onceden de olmustu. Dr idrar testi istedi. Azcik da olsa enfeksiyon var dedi. Ilac aldim . B grubu. Ama kullaniminda hata yaptim. Gece yatarken kullandim ama tuvalete gitmemem gerekirken gittim. Ziyan mi oldu ilac napti::)))) tekrar giderim. Napim. Yeter ki saglikli olsunlarda.cevabin icin tesekkur ederm.

bu sette işe yarayan tek şey tırnak makası boşa para vermeyin kuzikolarım
ateş ölçer zaten kulaktan yada alından alınıo
ordaki makasın hiçbi işlevi yok
fırçası tiftik gibi hiç güzel değil.
bana kızımda hediye geldi hiç güzel değil , başka cicielr alın bunun yerine

Hadi güzel haberlerle gel inşallah bence paylaş

canım benim ilacımda aynısı galiba bende gece içtim ama 2 saat anca dayandım..biz hamileyiz 3 saat nasış dayanalım yahuu

Götürmeyin kimseyi hastaneye canım..

Eşin ve sen ol yeter,

Haber vermeyin ne işleri var. Doğum zaten mahrem bir olay. Yanınızda sadece eşiniz olsun. Geri kalanı herşey olup bittikten sonra ziyarete gelsin. Emzirme işi içinde dışarı çıkarın herkesi bebeğinizle baş başa kalın en güzeli. Duygusal bağ kurulması gerekiyor. Meditasyon gibi anneninde bebeğinde rahatlaması gerekiyor emişirken. Çıksınlar gitsinler ne işleri var. Acıktım deyin koşup gidip evde yemek falan yapsınlar. Dolma sarma falan çeksin canınız iş buyurun gitsinler evlerine yapmaya

Benim be seferki planım belli. Doğum kendiliğinden başlayana kadar beklenecek. Dr beklemek istemez korkutursa B planında ki doktora gidilecek. Doğum başladığında evde beklenecek hastaneye hemen gidilmeyecek. Sancı odası denen zürttürük oda reddedilecek. doğum eylemine kadar ne yapılacaksa kendi özel odamda yapılacak. Civar odalardan bağıran çağıran cıyaklayan kadın seslerinden uzak duyulmayacak. Sancı evresinde mümkkün mertebe ayakta ve hareketli olunacak, yatakta sancı çekilmeyecek. Verilen her ilaç, takılan her serum sorgulanacak. Gereksiz her bir şey reddedilecek. Ortam sessiz sakin, stressiz olacak. Odaya zırt pırt kimse girip çıkmayacak. Konsantrasyon bozulmayacak..

Allahın izniyle bebişim doğar doğmaz göğsüme alacağım ve kendi kendine memeyi bulup iç güdüsel olarak emecek. Herkeste bu mucizeye tanık olacak. Bebeğin bakımı ben tamam dediğimde yapılacak.

Herkes bu kurallara uyacak, hastanede dahil.. Yan çizmeye kalkanı ben çizecem zaten bunlar olmazsa büyük ihtimalle ben çizilmiş olucam..

kızlar oğluşuma bunu aldımmm dün bulamamıştım fotosunu...oğlum babası gibi satrançcı olacak inşşş

İnşallah canım teşekkür ederim ama bu listeye bakılırsa hiç ağzın boş durmayacakmış gibi şeker yüklemesine bende yarın gideceğim kaç saatlik açıkla gidiliyor?çokmu tatlı içerdikleri şey?

kızlar ya bu bebek gıydırme durumları kafamı cok karıstıyor bı cozmedım

Sımdı mesela bebege 5 lı set aldık, şöyle

https://www.google.com.tr/search?q=...irection%3D%26kactane%3D30%26stock%3D;245;245

bunu gırdırmeden once, ıcıne ne gıydırcez?? ıc zıbın denılen seylerden mı??

hanı bodylerı gıydırsek ıcıne atlet nıyetıne, o bodylerde kafadan gecmelı

ben cozemedım bu ısı ya :)

patıklı atlar cok lazım oluyor denılıyor ya, onu nasıl kullanıcaz??

ben de merak ediyorum o duyguyu, hala içimde tam oturmadı bazı şeyler. burda yazdıklarınızı görünce içim bir tuhaf oluyor o kadar hissedemiyorum diye. sanırım zamanla alışacaklardanım

kucağınıza alın göğsünüzü verin o çektikce siz de süt kaynayıp gelecek anlatılamaz bence o duygu Allah tatdırsın olmayanlara da nasip etsin amiiiin

Canım içine istersen body giydirirsin istersen iç zıbın. Ama body daha kullanışlı gibi beli falan açılmaz. Kafadan geçirmesinde bişe yok onu zaten hastanede bebek hemsiresi gösteriyor nasıl yapacağını.

Patikli altların giydirilmesinde bişe yok ki. İstersen ayağına corap giydirdikten sonra üzerine patikli pantolonu giydirirsin olur biter. Kimi de içten çıkıyor sürekli diye çorabı üstten giydiriyor. Sana kalmış yani..

nerelerdesin zeyy? seninkilerin cinsiyeti merak ediyorum ben :)

💑💓

merhaba kızlarrr..
pazar günü acillik oldum yine yaramazın biri başını aşağı indirmiş zorlamış..
yatıyorum evde annem de serumumu takıyo çok şükür iyiyim şimdilik..
yarın doktora randevum var bugünde raporumun son günü..
inşallah heyet yazar işe gidicek durumda değilim yataktan kalkamıyorum ve karnım çok büyüdü...
cinsiyetleri de inşallah yarın söyler artık..
zaten söylemezse ve güzel ilgilenmezse ctsi günü başka bir doktorun özel muayenehanesine gidicem..
daha bebeklerime hiç bir şey alamadım annemin aldıkları var ben netten bakıp duruyorum...
odaları da bomboş duruyo sanırım son aya kalıcak herşey..
neyse sağlıklı olsunlar da yapılır bir şekilde...
geçen hafta tetenoz aşımı oldum ama bu aşı 2 dozmuş..
1 ay sonraya gün verdiler ikinci doz için..

Geçmiş olsun canım yaa.

Dikkat et kendine.. Senin bebişkolar çok haylaz çıktı. Sağlıklı olsunlarda haylazlıkları çekilecek artık annesi..

canmm çok geçmiş olsun..biz ne yaşıyosak sen iki katı sıkıntı yaşıyosun..mutluluğunda katlancak inş..bencede heyet vermeli dr un..dikkat et kendine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım yaa.

Dikkat et kendine.. Senin bebişkolar çok haylaz çıktı. Sağlıklı olsunlarda haylazlıkları çekilecek artık annesi..

sağolun evet kızlar çok yaramazlar
içeride bütün gün tepik savaşı oluyo arada uyuyolar gece tekrar uyanıyolar beni uyutmuyolar
koltukta oturur gibi oturarak uyuyabiliyorum..
aynen dediğiniz gibi ağrılarım iki katı...
bakalım inşallah yarın güzel haberler getiririm bende...

bir de benim doktorum hiç boylarını kilolarını söylemiyo çok canım sıkılıyo..
yarın sorucam cinsiyetlerini de..
3 boyutlu da açtırıcam...

öğleden sonra doktora gitcem artık net olarak karar verdim inş bi sıkıntı yoktur arkadaşlar çalışıyorum oyüzden duş alıp yatmam imkansz ama izin alıp giderm gerekrse yeterki bebeğim ii olsun

yoktur inşallah bişey bebeğin pozisyonundan da olabilir git en azından kafan rahat eder bizler ne dersek diyelim sen duymassın bizi en iyisimi git en azından kafan rahat olur haberlerini bekliyoruz

canım yaa geçmiş olsun. işin zor tabi ikiz olunca. Allah yardımcın olsn. inşallah yazar heyet... bol bol dinlen. annenin yanında olması çok iyi.
bekliyoruz biz de cinsiyetleri..
aynen canım. ben de 2 gün önce oldum ve aşı kartı yazıp verdiler. 1 ay sonra 2. doz...
arada iyi olduğunu yaz bize, merak ederiz :)

Zeyy cok gecmis olsun. Ben de merak ediordum. Canim benim bizim bebekler evde buyuyecek mecbur. Biz oyle cok kendimizi yoramayiz. Pazar yine bi is mi yaptin yordun mu kendini.boylari benimki de soylemiyor ama kilolar soylenmeli artik. Zaten niye heyet vermedi anlamadim senin dr. Bebegin kafasi asagida daha. Anne dinlenecek belli artik. Ben de drden kasik agrilari şikayetim den sonra memnun degilim. Idrara bakti. Ilac verdi. Simdi yeniden kasik agrim var. Olmadi ben de degisecem kafaya koydum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…