canım benimde sol kasığıda ağrı vardı ve idrar kültürümde enfekisyon çıktı..eğer devam ederse kesin doktora git.antiboyik kullanmak zorunda kaldım..
valla canım bende hurafe sanırdım ama kendimde bizzat gördüm..o kadar geldiki kan acile gidecektik..
Kızlar cidden ZEYY nerede yaaaa
Tatlım ne kadar bu setin fiyatı?
ben hatırlamıyorum ama e-bebekte mağazada eşimle böyle bir set baktık yan tarafında da tek tek olanlardan kendin set yaptığında daha ucuza geliyordu sadece çantası olmayacaktı bende tek tek almaya karar vermiştim
halledersin canım hepsini ne olacak? ama 2 lt suya rağmen çıkması ilginç
ohhh bu gazla iyi çalışılır, bugün doktora gidiyorum detaylı için, sonra biz de bir plan yapıcaz inşallah bakalım nerde yer bulunursa bu saatten sonra
senin doktor iyiymiş canım yaa cidden kafa, doktordan çok aile büyüğü gibi olmuş, ben de eşimle hastanede yalnız olmak istiyorum normal doğurmazsam ki hiç düşünmüyorum eşim doğuma da girecekmiş, annem odama çıkınca gelsin, evde de kim ne yaparsa yapsın, sütyensiz de gezerim, yanlarında da emziririm, başlarını çevirmeyi akıl etsinler bi zahmet, bizim ailelerde öyle rahatsızlık verecek erkek de kadın da yok gibi yaa hatta destek olurlar evde bana, kayınvalidemin de hakkından görümcem geliyor zaten bana kalmıyor
günaydın tatlı kasım anneleriiiiihepimize hayırlı sağlıklı bereketli yeni bir gün olsun inşallah
birazdan detaylı için çıkıcam dua edin olur mu? bir de ben çokkk kabus görüyorum bunu doktorla paylaşmalı mıyım sizce?
Daha onceden de olmustu. Dr idrar testi istedi. Azcik da olsa enfeksiyon var dedi. Ilac aldim . B grubu. Ama kullaniminda hata yaptim. Gece yatarken kullandim ama tuvalete gitmemem gerekirken gittim. Ziyan mi oldu ilac napti::)))) tekrar giderim. Napim. Yeter ki saglikli olsunlarda.cevabin icin tesekkur ederm.
memlekette öküz bol olunca olayın kutsallığını bile anlamıolar. valla benim de derdim olmaz, özel emzirme örtüleri var miss gibi. onunla hallederim.
ama bu ilk baştaki olay beni kasıo yaa, annemin bile görecek olması beni kasıo yanında soyunamam bile düşünün
hele ki kayınvalide... sıcak basıo resmen.
Yok canım üzmüyorum, hayatım boyunca dikkatli beslenen biriyim, alışkınım valla. patates pirinç vs şeker deposu doğru. listemde gün içinde toplam yenmesi gereken miktarlar var, okuyunca çok gibi geliyo ama yediklerini yazınca çok olmadığını anlıyorsun.
2000 kalorilik diyabetik diyet:
4 köfte kadar et tavuk balıl
3 kibrit kutusu piynir
3 su bard süt yada yoğurt
10 ince dilim tam buğday ekmeği
10-12 ymek kaşığı pişmiş sebze
çiğ sebze serbest
5 porsiyon meyve
3 tatlı kaşığı yağ
10-12 br su
var. değiştirebildiğin besinleri de yazmış misal poğaça neye tekabül ediyo (ayça kaya mantığı) bakalım birebir uygulayacağım. umarım faydasını görürüm :)
kızlar oğluşuma bunu aldımmm dün bulamamıştım fotosunu...oğlum babası gibi satrançcı olacak inşşş
Eki Görüntüle 1182741
kızlar oğluşuma bunu aldımmm dün bulamamıştım fotosunu...oğlum babası gibi satrançcı olacak inşşş
Eki Görüntüle 1182741
ben de merak ediyorum o duyguyu, hala içimde tam oturmadı bazı şeyler. burda yazdıklarınızı görünce içim bir tuhaf oluyor o kadar hissedemiyorum diye. sanırım zamanla alışacaklardanım
kızlar ya bu bebek gıydırme durumları kafamı cok karıstıyor bı cozmedım
Sımdı mesela bebege 5 lı set aldık, şöyle
https://www.google.com.tr/search?q=...irection%3D%26kactane%3D30%26stock%3D;245;245
bunu gırdırmeden once, ıcıne ne gıydırcez?? ıc zıbın denılen seylerden mı??
hanı bodylerı gıydırsek ıcıne atlet nıyetıne, o bodylerde kafadan gecmelı
ben cozemedım bu ısı ya :)
patıklı atlar cok lazım oluyor denılıyor ya, onu nasıl kullanıcaz??
nerelerdesin zeyy? seninkilerin cinsiyeti merak ediyorum ben :)
💑💓
merhaba kızlarrr..
pazar günü acillik oldum yine yaramazın biri başını aşağı indirmiş zorlamış..
yatıyorum evde annem de serumumu takıyo çok şükür iyiyim şimdilik..
yarın doktora randevum var bugünde raporumun son günü..
inşallah heyet yazar işe gidicek durumda değilim yataktan kalkamıyorum ve karnım çok büyüdü...
cinsiyetleri de inşallah yarın söyler artık..
zaten söylemezse ve güzel ilgilenmezse ctsi günü başka bir doktorun özel muayenehanesine gidicem..
daha bebeklerime hiç bir şey alamadım annemin aldıkları var ben netten bakıp duruyorum...
odaları da bomboş duruyo sanırım son aya kalıcak herşey..
neyse sağlıklı olsunlar da yapılır bir şekilde...
geçen hafta tetenoz aşımı oldum ama bu aşı 2 dozmuş..
1 ay sonraya gün verdiler ikinci doz için..
merhaba kızlarrr..
inşallah heyet yazar işe gidicek durumda değilim yataktan kalkamıyorum ve karnım çok büyüdü...
zaten söylemezse ve güzel ilgilenmezse ctsi günü başka bir doktorun özel muayenehanesine gidicem..
daha bebeklerime hiç bir şey alamadım annemin aldıkları var ben netten bakıp duruyorum...
Kızlar şeker yüklemesi kaç haftalıkken yapılıyor bide devlet hastanesinde yaptırmayı düşünen varmı
Geçmiş olsun canım yaa.
Dikkat et kendine.. Senin bebişkolar çok haylaz çıktı. Sağlıklı olsunlarda haylazlıkları çekilecek artık annesi..
canmm çok geçmiş olsun..biz ne yaşıyosak sen iki katı sıkıntı yaşıyosun..mutluluğunda katlancak inş..bencede heyet vermeli dr un..dikkat et kendine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öğleden sonra doktora gitcem artık net olarak karar verdim inş bi sıkıntı yoktur arkadaşlar çalışıyorum oyüzden duş alıp yatmam imkansz ama izin alıp giderm gerekrse yeterki bebeğim ii olsun
merhaba kızlarrr..
sağolun evet kızlar çok yaramazlar
içeride bütün gün tepik savaşı oluyo arada uyuyolar gece tekrar uyanıyolar beni uyutmuyolar
koltukta oturur gibi oturarak uyuyabiliyorum..
aynen dediğiniz gibi ağrılarım iki katı...
bakalım inşallah yarın güzel haberler getiririm bende...
bir de benim doktorum hiç boylarını kilolarını söylemiyo çok canım sıkılıyo..
yarın sorucam cinsiyetlerini de..
3 boyutlu da açtırıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?