sağol canım inşallah heyet istiycem yarın bakalım...
Götürmeyin kimseyi hastaneye canım..
Eşin ve sen ol yeter,
Haber vermeyin ne işleri var. Doğum zaten mahrem bir olay. Yanınızda sadece eşiniz olsun. Geri kalanı herşey olup bittikten sonra ziyarete gelsin. Emzirme işi içinde dışarı çıkarın herkesi bebeğinizle baş başa kalın en güzeli. Duygusal bağ kurulması gerekiyor. Meditasyon gibi anneninde bebeğinde rahatlaması gerekiyor emişirken. Çıksınlar gitsinler ne işleri var. Acıktım deyin koşup gidip evde yemek falan yapsınlar. Dolma sarma falan çeksin canınız iş buyurun gitsinler evlerine yapmaya
Benim be seferki planım belli. Doğum kendiliğinden başlayana kadar beklenecek. Dr beklemek istemez korkutursa B planında ki doktora gidilecek. Doğum başladığında evde beklenecek hastaneye hemen gidilmeyecek. Sancı odası denen zürttürük oda reddedilecek. doğum eylemine kadar ne yapılacaksa kendi özel odamda yapılacak. Civar odalardan bağıran çağıran cıyaklayan kadın seslerinden uzak duyulmayacak. Sancı evresinde mümkkün mertebe ayakta ve hareketli olunacak, yatakta sancı çekilmeyecek. Verilen her ilaç, takılan her serum sorgulanacak. Gereksiz her bir şey reddedilecek. Ortam sessiz sakin, stressiz olacak. Odaya zırt pırt kimse girip çıkmayacak. Konsantrasyon bozulmayacak..
Allahın izniyle bebişim doğar doğmaz göğsüme alacağım ve kendi kendine memeyi bulup iç güdüsel olarak emecek. Herkeste bu mucizeye tanık olacak. Bebeğin bakımı ben tamam dediğimde yapılacak.
Herkes bu kurallara uyacak, hastanede dahil.. Yan çizmeye kalkanı ben çizecem zaten bunlar olmazsa büyük ihtimalle ben çizilmiş olucam..
canım tabi bu normal giderse olur..
Allah korusun kanama ile başlarsda doğum yada direk suyun gelirse mecbur hastaneyi boylucaz..
ayriyeten tmm suni sancıyu falan red etme durumun var ama birçok serumu doktorlar samna mecbur veriyor..
özel hastanelerde zaten kendi odanda sancı çekiyorsun bildiğim kadarı ile..ve evet ayakta olursan açılma daha iyi olur çünlü yer çekimi kanunu..bebek aşağı inmek istiyor ve sen onu kolaylaştırıosun..ama tabi o sancı ile biraz zormuş ayajta durmak
Hic sorma. Al benden de o kadar. Tuvaletin yakinindaki odaya gectim::))) o kadar yani.
ben bu halimle yarım saat duramıyorum. sen de kim bilir ne baskı vardır.. tuvalet salon arası mekik dokuyorum resmen :))
💑💓
güzel olanları banada yollada okuyayımmmHehehe ben korkmuyorum normal doğumdan, işşalla herşey yolunda olur pırt diye pırtlatırım oğlumu, bikaç doğum senaryosu okuyayım ben iyisimi
aynen öyle daha oturur oturmaz mesanemi itiyolar farkediyorum
oyyyy çok tatlıymış kız bu aynı garfield gibimaşallahı var seninkinin de
bu da benim oğluşum
Eki Görüntüle 1182841 Eki Görüntüle 1182842 Eki Görüntüle 1182843 Eki Görüntüle 1182844
benimde enfeksiyonla bebek birleşti aynen o moddayım..birde bir kasık ağrısı aman yarabbii tuvaletten sonra birisi kucağuna alıp taşısa ne güzel olurr yaaa
Tosun maşallah ya bu erkek kediler ne iriymiş benim kız çiroz valla kısırlaştırmadık ondan belki de.. merak etme tikita bu popoyu kaldırıp miniğin yanına gidene kadar sen müdahale edersin
Zaten onların temiz yürekliliği olmasa arada çok sey söylenir de onlar üzülmesin,huzursuzluk olmasın diye susuyoruz canım.Benim esim yeğenlerinin bayram harçlığını gönderir,kardesine düğünün de ayrı ayrı 2 kere altın taktı nisana gelmeyenler düğünde birsey takmadık sanmasınlar diye o böyle ince düsünüyor ama insallah kendine yapılmayanları da görmüs olur bu vesileyle.bu yasa gelmis torun sahibi olacak insanlara da gönül almayı öğretemeyiz bu yastan sonra ne yapalım zamanla aldırmamayı öğrencez canım...
Uuu evde bikaç saat sancı geçirmek daha iyi demek, bu tecrübe işime yarayacak gibi duruyo. Yatakta neden sancı çekmiyoruz? Ayakta durursan daha mı hızlı açılır çatı? Sancı odası nası bi oda psikolojisi nasıl?
kızlar 2 tane 10 lu hastane cıkısı mı
ekonomık olması acısından 1 tane 10 lu mu
ne dersiniz???
Kizlarr sizinle oglumun ultrason görüntüsünü paylasmak istedim cok guzel bir duygu Allah isteyen bekleyen herkese hayirlisiyla saglikli sihhatli kucağına almayi nasip etsin oglum fotografta 19+4 simdi ise 20 hafta 2 gunluk maşallah demeyi unutmayalim varsa lutfen renkli ultrason goruntulerinizi paylasir misiniz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben bir tane 5 li aldım bir tanede 10 lu alıcam..
2 tane onlu bence gereksiz
ayy maşallah maşallah canım yaa
Kizlarr sizinle oglumun ultrason görüntüsünü paylasmak istedim cok guzel bir duygu Allah isteyen bekleyen herkese hayirlisiyla saglikli sihhatli kucağına almayi nasip etsin oglum fotografta 19+4 simdi ise 20 hafta 2 gunluk maşallah demeyi unutmayalim varsa lutfen renkli ultrason goruntulerinizi paylasir misiniz:)
canım o içli zıbınlardan al 2 tane başlarda giydirmen daha kolay olur kafadan geçme problemide olmaz ben öyle yaptım şekerim...
demi ama yaa çok şekerrr
bizde çok beğendik canım..bende kırmızı bordoyuda seviyorum erkekelrde...
bebeğim yaa seni çok mrk ettim facede göremedim aktif..
hatta sabah kızlarada sordum görmemişsindir..
bak şu yaramaza seninkiler pek aceleci annesi..
ama ikiz normal yani canım..
neden heyet vermiyorlarki..
benim 11. haftada kanamam olduğunda direk 20 gün heyet vermişti doktorum..
bende bugün vuruncam inş tetanozu..
saol şekerim daha güzelleri sizin olsunn
canım tabi bu normal giderse olur..
Allah korusun kanama ile başlarsda doğum yada direk suyun gelirse mecbur hastaneyi boylucaz..
ayriyeten tmm suni sancıyu falan red etme durumun var ama birçok serumu doktorlar samna mecbur veriyor..
özel hastanelerde zaten kendi odanda sancı çekiyorsun bildiğim kadarı ile..ve evet ayakta olursan açılma daha iyi olur çünlü yer çekimi kanunu..bebek aşağı inmek istiyor ve sen onu kolaylaştırıosun..ama tabi o sancı ile biraz zormuş ayajta durmak
benim hiiiiç öyle bir şansım yok maalesef. sezeryan istiyorum (çoook korkuyorum) ve dolayısıla tarih baya önceden belli olacak. kaldı ki benim eşim hayatta dayanamaz yalnız. illa ister yakınları yanında. ben de annemi isterim :)
artık bulucaz bi çaresini. hizmet hastanesinde olacak gibi görünüyor doğum, doktorum oranın eski çalışanı. dolayısıyla oraya yönlendiriyor muhtemelen de daha rahat ediyor orda. yoksa bana kalsa medicana beylikdüzü isterdim, o kadar güzel ki odaları. bir paravan ile annenin yattığı yer oturma odasından arılıyor. hiç kasıcı değil yani. emzirecek misin kapa kapını... Hizmet hastanesinde de suit oda olayı var, bakalım sayısı yeterli olmayabiliyormuş. o da fena değil, iki ayrı odası var. ama medicana gibi değil tabii. offf neyse bi yaklaşalım o günlere de sonrasını görücez :)
senin deneyim sağlam ama anladığım kadarıyla :) hadi inş çabucak sağlıkla olur her şey. stres yapmadan..
Hehehe ben korkmuyorum normal doğumdan, işşalla herşey yolunda olur pırt diye pırtlatırım oğlumu, bikaç doğum senaryosu okuyayım ben iyisimi
cnm pekı altına ne gıydırcez?? altıda oluyor mu onun??
ayy merakle beklicez şekerim bizdemaşallah oğluşunaaa
darısı başımızaaa...
bende yarın gidicem doktora 3 boyutlu açmasını istiycem güzel görüntü verirlerse bende paylaşırım
Tesekkur ederiz teyzesi bu görüntüleri gördüğümde oglum beni cok aglatti inşallah hayirlisiyla kucagima alirim sizlerde alirsiniz evlatlarinizi
canım ben bir tane 5 li aldım bir tanede 10 lu alıcam..
2 tane onlu bence gereksiz
ayy maşallah maşallah canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?