- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
monurol mu ne toz bi ilaç vermişti bana da doktor. eczacı 6 saat tuvalete çıkma dedicanım benim ilacımda aynısı galiba bende gece içtim ama 2 saat anca dayandım..biz hamileyiz 3 saat nasış dayanalım yahuu
Zeyy cok gecmis olsun. Ben de merak ediordum. Canim benim bizim bebekler evde buyuyecek mecbur. Biz oyle cok kendimizi yoramayiz. Pazar yine bi is mi yaptin yordun mu kendini.boylari benimki de soylemiyor ama kilolar soylenmeli artik. Zaten niye heyet vermedi anlamadim senin dr. Bebegin kafasi asagida daha. Anne dinlenecek belli artik. Ben de drden kasik agrilari şikayetim den sonra memnun degilim. Idrara bakti. Ilac verdi. Simdi yeniden kasik agrim var. Olmadi ben de degisecem kafaya koydum yani.
canım yaageçmiş olsun. işin zor tabi ikiz olunca. Allah yardımcın olsn. inşallah yazar heyet... bol bol dinlen. annenin yanında olması çok iyi.
bekliyoruz biz de cinsiyetleri..
aynen canım. ben de 2 gün önce oldum ve aşı kartı yazıp verdiler. 1 ay sonra 2. doz...
arada iyi olduğunu yaz bize, merak ederiz :)
monurol mu ne toz bi ilaç vermişti bana da doktor. eczacı 6 saat tuvalete çıkma dedineeyy dedim :) 2 saat duramadım sanırım. zaten geçmedi. sonra kültürde hala devam ettiği görüldü. antibiyotik kullandım da çok şükür geçtii
bende içtim o tek dozluktan ama sana düzgün açıklama yapmamışlar herhalde..
gece en son tuvaletini yaptıktan sonra o ilacı içip yatıyosun en az 2-3 saat sonra idrara çıkıyosun ki söktürsün mikropları diye..
ama gün içinde içtiysen çok sıkıntı olmuştur tabi..
geçmiş olsun...
merhaba kızlarrr..
pazar günü acillik oldum yine yaramazın biri başını aşağı indirmiş zorlamış..
yatıyorum evde annem de serumumu takıyo çok şükür iyiyim şimdilik..
yarın doktora randevum var bugünde raporumun son günü..
inşallah heyet yazar işe gidicek durumda değilim yataktan kalkamıyorum ve karnım çok büyüdü...
cinsiyetleri de inşallah yarın söyler artık..
zaten söylemezse ve güzel ilgilenmezse ctsi günü başka bir doktorun özel muayenehanesine gidicem..
daha bebeklerime hiç bir şey alamadım annemin aldıkları var ben netten bakıp duruyorum...
odaları da bomboş duruyo sanırım son aya kalıcak herşey..
neyse sağlıklı olsunlar da yapılır bir şekilde...
geçen hafta tetenoz aşımı oldum ama bu aşı 2 dozmuş..
1 ay sonraya gün verdiler ikinci doz için..
yok canım bu açıklamayı yaptılar da ben yine de dayanamadım gece :)
yok canım bu açıklamayı yaptılar da ben yine de dayanamadım gece :)
hoş geldin geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun sen iyi ol bebişler iyi olsunda alırsın daha yeter ki iyi olun önemli olan bu
kızlar oğluşuma bunu aldımmm dün bulamamıştım fotosunu...oğlum babası gibi satrançcı olacak inşşş
Eki Görüntüle 1182741
topitoş bir erkek teyzesi :) ben nasıl sevmem bunu
Eki Görüntüle 1182557 Eki Görüntüle 1182558 Eki Görüntüle 1182559 Eki Görüntüle 1182560 Eki Görüntüle 1182561
kızlar ya bu bebek gıydırme durumları kafamı cok karıstıyor bı cozmedım
Sımdı mesela bebege 5 lı set aldık, şöyle
https://www.google.com.tr/search?q=...irection%3D%26kactane%3D30%26stock%3D;245;245
bunu gırdırmeden once, ıcıne ne gıydırcez?? ıc zıbın denılen seylerden mı??
hanı bodylerı gıydırsek ıcıne atlet nıyetıne, o bodylerde kafadan gecmelı
ben cozemedım bu ısı ya :)
patıklı atlar cok lazım oluyor denılıyor ya, onu nasıl kullanıcaz??
çok güzel ama buu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayılıyorum şu erkek çocuklarının lacivert-beyaz kıyafetlerine. Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım.
merhaba kızlarrr..
pazar günü acillik oldum yine yaramazın biri başını aşağı indirmiş zorlamış..
yatıyorum evde annem de serumumu takıyo çok şükür iyiyim şimdilik..
yarın doktora randevum var bugünde raporumun son günü..
inşallah heyet yazar işe gidicek durumda değilim yataktan kalkamıyorum ve karnım çok büyüdü...
cinsiyetleri de inşallah yarın söyler artık..
zaten söylemezse ve güzel ilgilenmezse ctsi günü başka bir doktorun özel muayenehanesine gidicem..
daha bebeklerime hiç bir şey alamadım annemin aldıkları var ben netten bakıp duruyorum...
odaları da bomboş duruyo sanırım son aya kalıcak herşey..
neyse sağlıklı olsunlar da yapılır bir şekilde...
geçen hafta tetenoz aşımı oldum ama bu aşı 2 dozmuş..
1 ay sonraya gün verdiler ikinci doz için..
çok güzelmiş canım güle güle kullanın
bebeğim yaa seni çok mrk ettim facede göremedim aktif..
hatta sabah kızlarada sordum görmemişsindir..
bak şu yaramaza seninkiler pek aceleci annesi..
ama ikiz normal yani canım..
neden heyet vermiyorlarki..
benim 11. haftada kanamam olduğunda direk 20 gün heyet vermişti doktorum..
bende bugün vuruncam inş tetanozu..
Uuu evde bikaç saat sancı geçirmek daha iyi demek, bu tecrübe işime yarayacak gibi duruyo. Yatakta neden sancı çekmiyoruz? Ayakta durursan daha mı hızlı açılır çatı? Sancı odası nası bi oda psikolojisi nasıl?Benim be seferki planım belli. Doğum kendiliğinden başlayana kadar beklenecek. Dr beklemek istemez korkutursa B planında ki doktora gidilecek. Doğum başladığında evde beklenecek hastaneye hemen gidilmeyecek. Sancı odası denen zürttürük oda reddedilecek. doğum eylemine kadar ne yapılacaksa kendi özel odamda yapılacak. Civar odalardan bağıran çağıran cıyaklayan kadın seslerinden uzak duyulmayacak. Sancı evresinde mümkkün mertebe ayakta ve hareketli olunacak, yatakta sancı çekilmeyecek. Verilen her ilaç, takılan her serum sorgulanacak. Gereksiz her bir şey reddedilecek. Ortam sessiz sakin, stressiz olacak. Odaya zırt pırt kimse girip çıkmayacak. Konsantrasyon bozulmayacak..
Allahın izniyle bebişim doğar doğmaz göğsüme alacağım ve kendi kendine memeyi bulup iç güdüsel olarak emecek. Herkeste bu mucizeye tanık olacak. Bebeğin bakımı ben tamam dediğimde yapılacak.
Herkes bu kurallara uyacak, hastanede dahil.. Yan çizmeye kalkanı ben çizecem zaten bunlar olmazsa büyük ihtimalle ben çizilmiş olucam..
İnşallah canım teşekkür ederim ama bu listeye bakılırsa hiç ağzın boş durmayacakmış gibi şeker yüklemesine bende yarın gideceğim kaç saatlik açıkla gidiliyor?çokmu tatlı içerdikleri şey?
hehehe peki o zaman :)
valla bende tuvaletten çıkıp oturuyorum anam bi başlıyolar ittirmeye yine tuvaletim geliyo
ben bu halimle yarım saat duramıyorum. sen de kim bilir ne baskı vardır.. tuvalet salon arası mekik dokuyorum resmen :))hehehe peki o zaman :)
valla bende tuvaletten çıkıp oturuyorum anam bi başlıyolar ittirmeye yine tuvaletim geliyo
canım idrar kültürü ver, idrar tahlili değil. ona göre de antibiyotik kullan. ama antibiyotik neredeyse dakika şaşmasın. valla benim ilacım günde 3 dü. sabah 8 akşam 16 ve gece 00 olarak ayarlamştm. gece erken sızıyorm diye alarm kuruyordum saat çok önemli antibiyotikteMonurol mu neyse iste ben de kullandim uc gun once ise yaramadi galiba. Yine tahlil verecem:(((
Götürmeyin kimseyi hastaneye canım..
Eşin ve sen ol yeter,
Haber vermeyin ne işleri var. Doğum zaten mahrem bir olay. Yanınızda sadece eşiniz olsun. Geri kalanı herşey olup bittikten sonra ziyarete gelsin. Emzirme işi içinde dışarı çıkarın herkesi bebeğinizle baş başa kalın en güzeli. Duygusal bağ kurulması gerekiyor. Meditasyon gibi anneninde bebeğinde rahatlaması gerekiyor emişirken. Çıksınlar gitsinler ne işleri var. Acıktım deyin koşup gidip evde yemek falan yapsınlar. Dolma sarma falan çeksin canınız iş buyurun gitsinler evlerine yapmaya
Benim be seferki planım belli. Doğum kendiliğinden başlayana kadar beklenecek. Dr beklemek istemez korkutursa B planında ki doktora gidilecek. Doğum başladığında evde beklenecek hastaneye hemen gidilmeyecek. Sancı odası denen zürttürük oda reddedilecek. doğum eylemine kadar ne yapılacaksa kendi özel odamda yapılacak. Civar odalardan bağıran çağıran cıyaklayan kadın seslerinden uzak duyulmayacak. Sancı evresinde mümkkün mertebe ayakta ve hareketli olunacak, yatakta sancı çekilmeyecek. Verilen her ilaç, takılan her serum sorgulanacak. Gereksiz her bir şey reddedilecek. Ortam sessiz sakin, stressiz olacak. Odaya zırt pırt kimse girip çıkmayacak. Konsantrasyon bozulmayacak..
Allahın izniyle bebişim doğar doğmaz göğsüme alacağım ve kendi kendine memeyi bulup iç güdüsel olarak emecek. Herkeste bu mucizeye tanık olacak. Bebeğin bakımı ben tamam dediğimde yapılacak.
Herkes bu kurallara uyacak, hastanede dahil.. Yan çizmeye kalkanı ben çizecem zaten bunlar olmazsa büyük ihtimalle ben çizilmiş olucam..
oyyyy çok tatlıymış kız bu aynı garfield gibimaşallahı var seninkinin de
bu da benim oğluşum
Eki Görüntüle 1182841 Eki Görüntüle 1182842 Eki Görüntüle 1182843 Eki Görüntüle 1182844
Uuu evde bikaç saat sancı geçirmek daha iyi demek, bu tecrübe işime yarayacak gibi duruyo. Yatakta neden sancı çekmiyoruz? Ayakta durursan daha mı hızlı açılır çatı? Sancı odası nası bi oda psikolojisi nasıl?
Gece 12:00 de yemeği bitir, gece 2:00 de de son suyunu içebilirsin. sabah 10:30 da verdim ilk kanı, 2 saat sürüyo, şekeri bol gazoz gibi bi sıvı içiyon. Sen gene doktoruna sor ama durum böyle.
ben bu halimle yarım saat duramıyorum. sen de kim bilir ne baskı vardır.. tuvalet salon arası mekik dokuyorum resmen :))
canım idrar kültürü ver, idrar tahlili değil. ona göre de antibiyotik kullan. ama antibiyotik neredeyse dakika şaşmasın. valla benim ilacım günde 3 dü. sabah 8 akşam 16 ve gece 00 olarak ayarlamştm. gece erken sızıyorm diye alarm kuruyordum saat çok önemli antibiyotikte
💑💓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?