2014 Kasım Anneleri

canım benim ilacımda aynısı galiba bende gece içtim ama 2 saat anca dayandım..biz hamileyiz 3 saat nasış dayanalım yahuu
monurol mu ne toz bi ilaç vermişti bana da doktor. eczacı 6 saat tuvalete çıkma dedi neeyy dedim :) 2 saat duramadım sanırım. zaten geçmedi. sonra kültürde hala devam ettiği görüldü. antibiyotik kullandım da çok şükür geçtii

Peki ic giyim olarak citcitli body nasil tercih etmeliyi bide hangi marka

Yani kolsuz, kisa kollu, uzun kollu falan hangisi iiyi olur, hic aldiniz mi??

Patikli altlari pijama niyetine mi giydirceZ, ustune ne giydirceZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım pazar günü 2 kere tuvalete kalktım akşam 6ya kadar hiç yattığım yerden kalkmadım durup dururken oldu..
valla bende eğer heyet yazmazsa ve doğru düzgün bebeklerime bakmazsa değiştiricem yapıcak bir şey yok...

yazarım canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

bende içtim o tek dozluktan ama sana düzgün açıklama yapmamışlar herhalde..
gece en son tuvaletini yaptıktan sonra o ilacı içip yatıyosun en az 2-3 saat sonra idrara çıkıyosun ki söktürsün mikropları diye..
ama gün içinde içtiysen çok sıkıntı olmuştur tabi..
geçmiş olsun...

yok canım bu açıklamayı yaptılar da ben yine de dayanamadım gece :)

hoş geldin geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun sen iyi ol bebişler iyi olsunda alırsın daha yeter ki iyi olun önemli olan bu

canım o içli zıbınlardan al 2 tane başlarda giydirmen daha kolay olur kafadan geçme problemide olmaz ben öyle yaptım şekerim...

çok güzel ama buu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

demi ama yaa çok şekerrr

Bayılıyorum şu erkek çocuklarının lacivert-beyaz kıyafetlerine. Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım.

bizde çok beğendik canım..bende kırmızı bordoyuda seviyorum erkekelrde...

bebeğim yaa seni çok mrk ettim facede göremedim aktif..
hatta sabah kızlarada sordum görmemişsindir..
bak şu yaramaza seninkiler pek aceleci annesi..
ama ikiz normal yani canım..
neden heyet vermiyorlarki..
benim 11. haftada kanamam olduğunda direk 20 gün heyet vermişti doktorum..
bende bugün vuruncam inş tetanozu..

çok güzelmiş canım güle güle kullanın

saol şekerim daha güzelleri sizin olsunn

sağol canım inşallah heyet istiycem yarın bakalım...

Uuu evde bikaç saat sancı geçirmek daha iyi demek, bu tecrübe işime yarayacak gibi duruyo. Yatakta neden sancı çekmiyoruz? Ayakta durursan daha mı hızlı açılır çatı? Sancı odası nası bi oda psikolojisi nasıl?

Gece 12:00 de yemeği bitir, gece 2:00 de de son suyunu içebilirsin. sabah 10:30 da verdim ilk kanı, 2 saat sürüyo, şekeri bol gazoz gibi bi sıvı içiyon. Sen gene doktoruna sor ama durum böyle.

hehehe peki o zaman :)
valla bende tuvaletten çıkıp oturuyorum anam bi başlıyolar ittirmeye yine tuvaletim geliyo
ben bu halimle yarım saat duramıyorum. sen de kim bilir ne baskı vardır.. tuvalet salon arası mekik dokuyorum resmen :))
Monurol mu neyse iste ben de kullandim uc gun once ise yaramadi galiba. Yine tahlil verecem:(((
canım idrar kültürü ver, idrar tahlili değil. ona göre de antibiyotik kullan. ama antibiyotik neredeyse dakika şaşmasın. valla benim ilacım günde 3 dü. sabah 8 akşam 16 ve gece 00 olarak ayarlamştm. gece erken sızıyorm diye alarm kuruyordum saat çok önemli antibiyotikte

💑💓

Çok güzel yazmissin canım:)bende senin gibi düşünüyorum ama ilk bebeğim.inşallah dediklerini uygulayabilirim

canım tabi bu normal giderse olur..
Allah korusun kanama ile başlarsda doğum yada direk suyun gelirse mecbur hastaneyi boylucaz..
ayriyeten tmm suni sancıyu falan red etme durumun var ama birçok serumu doktorlar samna mecbur veriyor..
özel hastanelerde zaten kendi odanda sancı çekiyorsun bildiğim kadarı ile..ve evet ayakta olursan açılma daha iyi olur çünlü yer çekimi kanunu..bebek aşağı inmek istiyor ve sen onu kolaylaştırıosun..ama tabi o sancı ile biraz zormuş ayajta durmak

Idrar kulturunu ilk defa burdan duydum. Gerekliyse yaptiririm tabiki. Kasik agrim devam edio cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…