2014 Kasım Anneleri

işyerrındeyım herkese cvp yazamıyrm kusuruma bakmyın nolur
zeyy cok gecmıs olsun cnm

maşallah oğluşunaaa
darısı başımızaaa...
bende yarın gidicem doktora 3 boyutlu açmasını istiycem güzel görüntü verirlerse bende paylaşırım

Amin canım inşallah. Doktorumuz bize surpriz yapti biz normal kontrol için gittik birde baktik buu eşim videoya cekiyordu simdi oglumuzun 4 dakikalik anne karninda videosu var cok sukur Rabbime inşallah verirler ama video cekmeni tavsiye ederim agustosun 15 nde bir daha renkli bakacak biraz daha buyusun istedim inşallah daha buyumus goruruz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afferin kız sana helal olsun. Aslanlar gibi doğurursun sen eminim..
Doğum senaryolarına fazla kaptırma arada çok abuk sabuk şeylerde çıkıyor. Sadece pozitif doğum hikayeleri diye arat onları oku :)
Valla sen bayağı bilgilisin, seni baş tacım yapabilirim. kendimi güçlü hissediyorum, olacak tüm ağrının doğal ve geçici olduğunu da biliyorum o yüzden metanetim yüksek olabilir. yaşasın bebeklerrr
güzel olanları banada yollada okuyayımmm

tamam bebeem

sağol canım saat 4 e randevum var inş bi sıkıntı olmadığını öğrenip gelirimm

canım zaten onda da2 parça aynı şeyden çıkacak..
2 parça zıbın
2 parça pijama takımı
2 tane battaniye falan..
hastane çıkışları çok minik oluyor canım sen bilirsin..
ben onun yerinde 0-3 ay biraz daha büyük şeyler aldım

Şu an okuduğum kitabın kapağında bir yazı var çok çok güzel aynen paylaşıyorum herkese ilahm olsun!!

"BÜTÜN DOĞAL DOĞUMLARIN BİR AMACI VE PLANI VARDIR. KELEBEK ÇIKARKEN KOZASINI YIRTIP AÇMAYI KİM DÜŞÜNÜR? KİM CİVCİVİ DIŞARI ÇEKİP ÇIKARMAK İÇİN KABUĞU KIRAR?"

Pazartesi günü kursta ebe çok güzel birşey söyledi. Tüm kadınların %85 i hiç bir müdahale ve yardım olmadan kendi kendine doğurabilir. Kadım vücudu ve rahim mekanizması buna uygun çalışır. Sadece %15 inde bebeklerin yardıma ihtiyacı vardır. Sağlık personeli sadece bu %15 için vardır dedi.

Yani aslında doğum kendiliğinden gerçekleşen bir olay, doğasına saygı duyup kendimizi psikolojik ve fizyolojik olarak serbest bıraktığımız sürece zor ve acılı olmak zorunda değil.

cnm kac gr ve boyu kac?? :)

canım benim, allahım seni hamilelikte güçlendiriyor, doğumdan sonra herşey çok kolay olacak inşallah, heyet mutlaka almalısın bence de, ve annenin senin halini hepimizden daha iyi yorumlaması lazım, başka doktor daha doğru olmaz mı canım? dinlenmek dışında ne yapılır bilmiyorum ama bence annenle konuşmalısın, ve moralini yüksek tutmalısın, forumumuzun gözbebeği senin yaramazlar, allahım onları koruyacak ve güzel yazılar yazacak inşallah

arkadaşımın tecrübelerini aktarayım canım ben aziz bebeden ve havuzlu handan bol bol aldım, ciddi indirim de vardı. arkadaşımın kızı 55 cm doğmuş, kış bebeğiydi, bana dediğine göre askılı olanların göğüs kısmı fazla açık geliyormuş bebişe, o yüzden ilk aylar için kısa kollu ve uzun kollu önerdi, bizim bebişler sonbahar bebişi olacak ben daha çok kısa kollu aldım, 3-6 olanları uzun kollu aldım 1-2 tane kısa kollu da var, patikliler de çorapla beraber iyi oluyormuş ama boyları uzayınca rahatsız ediyormuş, ilk 3 ay dışında patikli almadım. yalnız herkes tulum öneriyor, 18 aya kadar farklı ölçülerde tulumlar aldım 9 aya kadar kadifelerden aldım, penye olanlardan daha az aldım. iç zıbın setlerden çıktı 2 tane göbeği düşene kadar kullanırım, bebeğin beli açıldığı için iyi değilmiş, annem de gerek yok dedi, hatta anneme kalırsa kundak alalım diyor, ben onu düşünmüyorum şimdilik

kızlar 2 tane 10 lu hastane cıkısı mı

ekonomık olması acısından 1 tane 10 lu mu

ne dersiniz???

ben 1 tane iyi 2 tane de butikbebeden orta halli aldım. onların biri de fena değil, birinin dokuması sert geldi bana, ama 2 tane yetiyormuş canım

oyy maşallah annesi, hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah

sağol canım saat 4 e randevum var inş bi sıkıntı olmadığını öğrenip gelirimm

allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle döneceksin inşallah

ve teyzeleri biz kontrolden geldik, iyiyiz çok şükür, midemin olduğu yerlere yükselmiş, 1 ay sonra şeker yüklemesi ve kontrole gidicem, bu haftadan sonra da tatile allahın izniyle vee kızım geçen sefer babasına benziyordu bu kez bana benziyor

ayy gerçekten çok doğru yaa..
Rabbim ne kadar güzel düşünmüş herşeyi..
herşeyi kuralına göre yaratmış ama bu doğallığı bozan kuralları bozan bizlerizz

Masallahhh oğlusuna ben daha önce de eklemistim ama yine ekleyim yakısıklı çirkinimi:) bizim 21.hafta daki görüntümüz bu siz ayrıntılıda aldınız sanırım.terazi burcu olacaksınız bu arada:)

Eklentiler

• $fotoðraf0181.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 34

Amin canim inşallah

cnm ya cok tesekkur ederım
bugun ındırımde ınanılmaz guzel yumusacık tanesı 5 lıradan 3 tane cıtcıtlı kolsuz body aldım (3-6 ay)

cıkısta 3 tane daha mı alsam dıye dusunuyordum

o zaman sıfır kollu oldugu ıcın almıyım, gogsu acık kalmasın degıl mı??

cok sgl

Eki Görüntüle 1183021

Buda bnm oglum kizlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallahh oğluşuna çirkin şeylerrr

inşallah sağol canım benim sizden moral alıyorum zaten en çok..
annemde başka doktora gidelim diyo...
eşimi ikna edemiyorum o da başka doktor başka şeyler söyler kafamız karışır diyo..
ama konuştum yarında güzel ilgilenmezse başka doktora gitmeyi kabul etti..
doktorum çok bilgili deneyimli bir insan tedavimi falan güzel planlıyo ama bebekler hakkında bana bilgi vermiyo yani biraz o açıdan eski düşünceli..
yani sağlıklı olsunlarda bilmesende olur modunda..
kendisi usg de cırt cırt bi kafalarını bi bacak kemiklerini ölçüyo kapatıyo..
ben daha bebeklerin neresi neresi anlayamıyorum iki taneler ya görüntüleri karışıyo birbirine de...
cinsiyetleri belli mi diyorum her gidişimde çok acele ediyosun diyo
ben demesem zaten bakmıyo cinsiyetlerine..
e bakınca da daha belli değil diyo...
ama insan merak ediyor...

Masallahhh oğlusuna ben daha önce de eklemistim ama yine ekleyim yakısıklı çirkinimi:) bizim 21.hafta daki görüntümüz bu siz ayrıntılıda aldınız sanırım.terazi burcu olacaksınız bu arada:)

Yok canim ayrintili degil ayrıntılı 22 temmuzda öyle kontrole gitmistik doktor surpriz yapti 4 boyutluda maşallah senin oglusuna hayirlisiyla saglikla dogusnlar inşallah Allah acilarini gostermesin bizlere bilmiyorum ki canim ben yay diye hesapladim oglum 24 kasim da dogacak gorunuyor annesine en guzel ogretmenler gunu hediyesi olacak inşallah yavrum

Maşallah canim hayirlisiyla alirsin insallah kucagina:)

sagol cnm, senın bebıs kac cm kac gr pekı?

aa yuzu ne kadar belırgın masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…