maşallah oğluşunaaa
darısı başımızaaa...
bende yarın gidicem doktora 3 boyutlu açmasını istiycem güzel görüntü verirlerse bende paylaşırım
Valla sen bayağı bilgilisin, seni baş tacım yapabilirim. kendimi güçlü hissediyorum, olacak tüm ağrının doğal ve geçici olduğunu da biliyorum o yüzden metanetim yüksek olabilir. yaşasın bebeklerrrAfferin kız sana helal olsun. Aslanlar gibi doğurursun sen eminim..
Doğum senaryolarına fazla kaptırma arada çok abuk sabuk şeylerde çıkıyor. Sadece pozitif doğum hikayeleri diye arat onları oku :)
güzel olanları banada yollada okuyayımmm
canım yaageçmiş olsun. işin zor tabi ikiz olunca. Allah yardımcın olsn. inşallah yazar heyet... bol bol dinlen. annenin yanında olması çok iyi.
bekliyoruz biz de cinsiyetleri..
aynen canım. ben de 2 gün önce oldum ve aşı kartı yazıp verdiler. 1 ay sonra 2. doz...
arada iyi olduğunu yaz bize, merak ederiz :)
ayyy Allah'ım yesinler onun elini maşallaaahh
cnm ya sımdı hanı netten okuyrmda cok zıbın body falan lazım ya, 20 lı olunca baya ekonomık oluyor oyle dusundum sankı tereddut ettım
bende senın gıbı yapmayı dusnuyrdm
sağol canım saat 4 e randevum var inş bi sıkıntı olmadığını öğrenip gelirimm
Şu an okuduğum kitabın kapağında bir yazı var çok çok güzel aynen paylaşıyorum herkese ilahm olsun!!Valla sen bayağı bilgilisin, seni baş tacım yapabilirim. kendimi güçlü hissediyorum, olacak tüm ağrının doğal ve geçici olduğunu da biliyorum o yüzden metanetim yüksek olabilir. yaşasın bebeklerrr
Kizlarr sizinle oglumun ultrason görüntüsünü paylasmak istedim cok guzel bir duygu Allah isteyen bekleyen herkese hayirlisiyla saglikli sihhatli kucağına almayi nasip etsin oglum fotografta 19+4 simdi ise 20 hafta 2 gunluk maşallah demeyi unutmayalim varsa lutfen renkli ultrason goruntulerinizi paylasir misiniz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlarrr..
pazar günü acillik oldum yine yaramazın biri başını aşağı indirmiş zorlamış..
yatıyorum evde annem de serumumu takıyo çok şükür iyiyim şimdilik..
yarın doktora randevum var bugünde raporumun son günü..
inşallah heyet yazar işe gidicek durumda değilim yataktan kalkamıyorum ve karnım çok büyüdü...
cinsiyetleri de inşallah yarın söyler artık..
zaten söylemezse ve güzel ilgilenmezse ctsi günü başka bir doktorun özel muayenehanesine gidicem..
daha bebeklerime hiç bir şey alamadım annemin aldıkları var ben netten bakıp duruyorum...
odaları da bomboş duruyo sanırım son aya kalıcak herşey..
neyse sağlıklı olsunlar da yapılır bir şekilde...
geçen hafta tetenoz aşımı oldum ama bu aşı 2 dozmuş..
1 ay sonraya gün verdiler ikinci doz için..
Peki ic giyim olarak citcitli body nasil tercih etmeliyi bide hangi marka
Yani kolsuz, kisa kollu, uzun kollu falan hangisi iiyi olur, hic aldiniz mi??
Patikli altlari pijama niyetine mi giydirceZ, ustune ne giydirceZ
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 2 tane 10 lu hastane cıkısı mı
ekonomık olması acısından 1 tane 10 lu mu
ne dersiniz???
Kizlarr sizinle oglumun ultrason görüntüsünü paylasmak istedim cok guzel bir duygu Allah isteyen bekleyen herkese hayirlisiyla saglikli sihhatli kucağına almayi nasip etsin oglum fotografta 19+4 simdi ise 20 hafta 2 gunluk maşallah demeyi unutmayalim varsa lutfen renkli ultrason goruntulerinizi paylasir misiniz:)
sağol canım saat 4 e randevum var inş bi sıkıntı olmadığını öğrenip gelirimm
Şu an okuduğum kitabın kapağında bir yazı var çok çok güzel aynen paylaşıyorum herkese ilahm olsun!!
"BÜTÜN DOĞAL DOĞUMLARIN BİR AMACI VE PLANI VARDIR. KELEBEK ÇIKARKEN KOZASINI YIRTIP AÇMAYI KİM DÜŞÜNÜR? KİM CİVCİVİ DIŞARI ÇEKİP ÇIKARMAK İÇİN KABUĞU KIRAR?"
Pazartesi günü kursta ebe çok güzel birşey söyledi. Tüm kadınların %85 i hiç bir müdahale ve yardım olmadan kendi kendine doğurabilir. Kadım vücudu ve rahim mekanizması buna uygun çalışır. Sadece %15 inde bebeklerin yardıma ihtiyacı vardır. Sağlık personeli sadece bu %15 için vardır dedi.
Yani aslında doğum kendiliğinden gerçekleşen bir olay, doğasına saygı duyup kendimizi psikolojik ve fizyolojik olarak serbest bıraktığımız sürece zor ve acılı olmak zorunda değil.
canım benim, allahım seni hamilelikte güçlendiriyor, doğumdan sonra herşey çok kolay olacak inşallah, heyet mutlaka almalısın bence de, ve annenin senin halini hepimizden daha iyi yorumlaması lazım, başka doktor daha doğru olmaz mı canım? dinlenmek dışında ne yapılır bilmiyorum ama bence annenle konuşmalısın, ve moralini yüksek tutmalısın, forumumuzun gözbebeği senin yaramazlar, allahım onları koruyacak ve güzel yazılar yazacak inşallah
arkadaşımın tecrübelerini aktarayım canım ben aziz bebeden ve havuzlu handan bol bol aldım, ciddi indirim de vardı. arkadaşımın kızı 55 cm doğmuş, kış bebeğiydi, bana dediğine göre askılı olanların göğüs kısmı fazla açık geliyormuş bebişe, o yüzden ilk aylar için kısa kollu ve uzun kollu önerdi, bizim bebişler sonbahar bebişi olacak ben daha çok kısa kollu aldım, 3-6 olanları uzun kollu aldım 1-2 tane kısa kollu da var, patikliler de çorapla beraber iyi oluyormuş ama boyları uzayınca rahatsız ediyormuş, ilk 3 ay dışında patikli almadım. yalnız herkes tulum öneriyor, 18 aya kadar farklı ölçülerde tulumlar aldım 9 aya kadar kadifelerden aldım, penye olanlardan daha az aldım. iç zıbın setlerden çıktı 2 tane göbeği düşene kadar kullanırım, bebeğin beli açıldığı için iyi değilmiş, annem de gerek yok dedi, hatta anneme kalırsa kundak alalım diyor, ben onu düşünmüyorum şimdilik
ben 1 tane iyi 2 tane de butikbebeden orta halli aldım. onların biri de fena değil, birinin dokuması sert geldi bana, ama 2 tane yetiyormuş canım
oyy maşallah annesi, hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah
allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle döneceksin inşallah
ve teyzeleri biz kontrolden geldik, iyiyiz çok şükür, midemin olduğu yerlere yükselmiş, 1 ay sonra şeker yüklemesi ve kontrole gidicem, bu haftadan sonra da tatile allahın izniylevee kızım geçen sefer babasına benziyordu bu kez bana benziyor
canım benim, allahım seni hamilelikte güçlendiriyor, doğumdan sonra herşey çok kolay olacak inşallah, heyet mutlaka almalısın bence de, ve annenin senin halini hepimizden daha iyi yorumlaması lazım, başka doktor daha doğru olmaz mı canım? dinlenmek dışında ne yapılır bilmiyorum ama bence annenle konuşmalısın, ve moralini yüksek tutmalısın, forumumuzun gözbebeği senin yaramazlar, allahım onları koruyacak ve güzel yazılar yazacak inşallah
arkadaşımın tecrübelerini aktarayım canım ben aziz bebeden ve havuzlu handan bol bol aldım, ciddi indirim de vardı. arkadaşımın kızı 55 cm doğmuş, kış bebeğiydi, bana dediğine göre askılı olanların göğüs kısmı fazla açık geliyormuş bebişe, o yüzden ilk aylar için kısa kollu ve uzun kollu önerdi, bizim bebişler sonbahar bebişi olacak ben daha çok kısa kollu aldım, 3-6 olanları uzun kollu aldım 1-2 tane kısa kollu da var, patikliler de çorapla beraber iyi oluyormuş ama boyları uzayınca rahatsız ediyormuş, ilk 3 ay dışında patikli almadım. yalnız herkes tulum öneriyor, 18 aya kadar farklı ölçülerde tulumlar aldım 9 aya kadar kadifelerden aldım, penye olanlardan daha az aldım. iç zıbın setlerden çıktı 2 tane göbeği düşene kadar kullanırım, bebeğin beli açıldığı için iyi değilmiş, annem de gerek yok dedi, hatta anneme kalırsa kundak alalım diyor, ben onu düşünmüyorum şimdilik
ben 1 tane iyi 2 tane de butikbebeden orta halli aldım. onların biri de fena değil, birinin dokuması sert geldi bana, ama 2 tane yetiyormuş canım
oyy maşallah annesi, hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah
allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle döneceksin inşallah
ve teyzeleri biz kontrolden geldik, iyiyiz çok şükür, midemin olduğu yerlere yükselmiş, 1 ay sonra şeker yüklemesi ve kontrole gidicem, bu haftadan sonra da tatile allahın izniylevee kızım geçen sefer babasına benziyordu bu kez bana benziyor
Masallahhh oğlusunaben daha önce de eklemistim ama yine ekleyim yakısıklı çirkinimi:) bizim 21.hafta daki görüntümüz bu siz ayrıntılıda aldınız sanırım.terazi burcu olacaksınız bu arada:)
Maşallah canim hayirlisiyla alirsin insallah kucagina:)
Masallahhh oğlusunaben daha önce de eklemistim ama yine ekleyim yakısıklı çirkinimi:) bizim 21.hafta daki görüntümüz bu siz ayrıntılıda aldınız sanırım.terazi burcu olacaksınız bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?