cnm ya cok tesekkur ederım
bugun ındırımde ınanılmaz guzel yumusacık tanesı 5 lıradan 3 tane cıtcıtlı kolsuz body aldım (3-6 ay)
cıkısta 3 tane daha mı alsam dıye dusunuyordum
o zaman sıfır kollu oldugu ıcın almıyım, gogsu acık kalmasın degıl mı??
cok sgl
maşallahh oğluşuna çirkin şeylerrr
inşallah sağol canım benim sizden moral alıyorum zaten en çok..
annemde başka doktora gidelim diyo...
eşimi ikna edemiyorum o da başka doktor başka şeyler söyler kafamız karışır diyo..
ama konuştum yarında güzel ilgilenmezse başka doktora gitmeyi kabul etti..
doktorum çok bilgili deneyimli bir insan tedavimi falan güzel planlıyo ama bebekler hakkında bana bilgi vermiyo yani biraz o açıdan eski düşünceli..
yani sağlıklı olsunlarda bilmesende olur modunda..
kendisi usg de cırt cırt bi kafalarını bi bacak kemiklerini ölçüyo kapatıyo..
ben daha bebeklerin neresi neresi anlayamıyorum iki taneler ya görüntüleri karışıyo birbirine de...
cinsiyetleri belli mi diyorum her gidişimde çok acele ediyosun diyo
ben demesem zaten bakmıyo cinsiyetlerine..
e bakınca da daha belli değil diyo...
ama insan merak ediyor...
kızlar aklımda hiç bu marka yoktu ama beğendim.bir bakar mısınız sizde bebek arabasına http://www.youtube.com/watch?v=SHczWLhkjf0
ayy gerçekten çok doğru yaa..
Rabbim ne kadar güzel düşünmüş herşeyi..
herşeyi kuralına göre yaratmış ama bu doğallığı bozan kuralları bozan bizlerizz
aha aynı doktor..
bende risk falan yaşamasaydım çoktan değiştircektim doktorumuki halada düşünüyorum değiştirmeyi
çok güzelmiş fiyatı 600 civarında herhalde..
kolay katlanır taşınır..
Haklısın canım benim yazmayı unutmuşum tabiki herşey yolunda giderse. Ama işte yolunda gitmeyen durumlarıun hangilerinde hastanede kalmak mecburi onuda bilmek gerek. Mesela su geldiğinde hastaneye yatmak zorunda değilsin. Hastaneye gidersin , antibiyotiğini olursun sonra evine dönersin. 12-24 saat içinde sancılar başlamazsa tekrar hastaneye gitmek şartıyla.
Doktorun hangi ilacı hangi serumu ne için verdiğini bilmek lazım, önceden bunları doktorla konuşmak lazım ne olursa müdale edilecek zorunlu mu değil mi alternatifi varmı öğrenilecek.
Mesela epidural için 4 cm lik açılmada takılıyor. Öncesinde ya da açılma ilerlediğinde takmıyorlar. Ama doktorla konuşup sadece kataterin takılması talep edilebilir. İlacını istemiyorum katater takılsın. İlacını duruma göre alacağım denebilir. Gereksiz yere epidural ilacı alıp doğumu durdurma riski almamış olursun hemde acil bir sezaryende mecburen genel anesteziye gerek kalmamış olur..
Sancıyı illaki yatakta yada ayakta çekmek zorunda değiliz ki bir sürü pozisyon var herkes hangisinde rahat ediyorsa o şekilde çeker. Ama bu pozisyonları önceden bilmezsen yatar kalırsın.. Aşağıda genel bir resmi var.
Eki Görüntüle 1182981
Canım neden öyle düşünüyorsun ki?
İnan ki sezeryan normal doğumdan daha kolay değil. Eğer sezeryan olmak istemenin tek nedeni korku ise destek al. Eğer normal doğum o kadar kötü bişey olsaydı insanlar 1 den fazla çozuk yapmazlardı. Benim gibi binlerce kadın sezeryandan sonra normal doğum yapabilmek için can atmazdı.
İnşallah Rabbim hem senin hem bebeğinin hakkında hayırlı olanı nasip eder.
Medicana nın sistemi çok iyiymiş. Keşke öteki hastanelerde de öyle olsa. Her hastane farklı olabliyor. Çamlıca medicana öyle değil mesela..
Afferin kız sana helal olsun. Aslanlar gibi doğurursun sen eminim..
Doğum senaryolarına fazla kaptırma arada çok abuk sabuk şeylerde çıkıyor. Sadece pozitif doğum hikayeleri diye arat onları oku :)
püff yanlız değilim yani
bakalım yarın inşallah güzel geçer...
Yok canim ayrintili degil ayrıntılı 22 temmuzda öyle kontrole gitmistik doktor surpriz yapti 4 boyutluda maşallah senin oglusuna hayirlisiyla saglikla dogusnlar inşallah Allah acilarini gostermesin bizlere bilmiyorum ki canim ben yay diye hesapladim oglum 24 kasim da dogacak gorunuyor annesine en guzel ogretmenler gunu hediyesi olacak inşallah yavrum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah sağol canım benim sizden moral alıyorum zaten en çok..
annemde başka doktora gidelim diyo...
eşimi ikna edemiyorum o da başka doktor başka şeyler söyler kafamız karışır diyo..
ama konuştum yarında güzel ilgilenmezse başka doktora gitmeyi kabul etti..
doktorum çok bilgili deneyimli bir insan tedavimi falan güzel planlıyo ama bebekler hakkında bana bilgi vermiyo yani biraz o açıdan eski düşünceli..
yani sağlıklı olsunlarda bilmesende olur modunda..
kendisi usg de cırt cırt bi kafalarını bi bacak kemiklerini ölçüyo kapatıyo..
ben daha bebeklerin neresi neresi anlayamıyorum iki taneler ya görüntüleri karışıyo birbirine de...
cinsiyetleri belli mi diyorum her gidişimde çok acele ediyosun diyo
ben demesem zaten bakmıyo cinsiyetlerine..
e bakınca da daha belli değil diyo...
ama insan merak ediyor...
Yok canim ayrintili degil ayrıntılı 22 temmuzda öyle kontrole gitmistik doktor surpriz yapti 4 boyutluda maşallah senin oglusuna hayirlisiyla saglikla dogusnlar inşallah Allah acilarini gostermesin bizlere bilmiyorum ki canim ben yay diye hesapladim oglum 24 kasim da dogacak gorunuyor annesine en guzel ogretmenler gunu hediyesi olacak inşallah yavrum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle canım..
Bize en başında bir korku empoze ediliyor. Sanki illaki acılar içinde kıvranacakmışız gibi. Ama bize en korkunç doğum hikayelerine anlatan teyzelere baksan 3-5 tane çocuk doğurmuştur. ee o kadar fenaydı da sen neden o kadar doğurdun o zaman di mi? (Bir örneğide benim kv) Hele ki şu bir avazda kurtul falan gibi dualar bile kasıyor. Tamam duadaki niyet iyi ama bilinç altına etkisi felaket. Neden kurtuluyorum? hemde normali avaz avaz bağırmakta ben daha azında yani bir defa çığlık atıp bitirecem nasıl bir psikolojik işkencedir bu? Hemde direkt bilinç altına gönderiliyor mesaj.. Bilinç bunu normal algılıyor ama bilinç altı direk kurtulunması gereken kötü bir süreç olarak algılıyor. İşimizi orda bitiriyorlar işte.
Evet canım ya çok haklısın bizden önce olsaydı terazi olacaktı küçük prens dediğin gibi yay olacak.Bizim ki de akrep yada terazi olacak duruma göre.Akrepten korkuyorum ama hayırlısı bakalım.Sağ salim kucağımıza alalım da bunlar isin eğlencesi...
sagol cnm, senın bebıs kac cm kac gr pekı?
aa yuzu ne kadar belırgın masallah
karşına en hayırlı doktor çıksın inşallah canım, senin cinsiyetleri forumca merak ediyoruz, gittiğinde söyle lütfen , teyzeleri çatladı de
doktorum konyada alanında en iyi doktor..hatta türkiyede sayılı olduğunu söylüyorlar..
bundan 3 ay önce anne karnında ikiz bebek ameliyat etmiş ve bant sendromundan çocukları kurtamış ve tıpa litarütere girmiş bir doktor ama bilgi vermiyor herşeyi iyi iyi diyor ben göremiyorum sinir oluyorummm
aaa ama akrebin nesinden korkuyorsunuz, adaptasyon yeteneği en güçlü burçtur, her ortamda yer edinir, sadece baskıya gelemez,inan terazi daha hassas, daha çok yoruyor kendisini etraftan etkilenerek, ben çok hassas olmasını istemem, hayatı kendine zorlaştırmasın, rahat olsun, ben bir akrep olarak sadece daha az titiz olmak isterdim fazla planlı ve dikkatliyim, onun dışında inanın bir zorluğu yok
Aynen öyle canım..
Bize en başında bir korku empoze ediliyor. Sanki illaki acılar içinde kıvranacakmışız gibi. Ama bize en korkunç doğum hikayelerine anlatan teyzelere baksan 3-5 tane çocuk doğurmuştur. ee o kadar fenaydı da sen neden o kadar doğurdun o zaman di mi? (Bir örneğide benim kv) Hele ki şu bir avazda kurtul falan gibi dualar bile kasıyor. Tamam duadaki niyet iyi ama bilinç altına etkisi felaket. Neden kurtuluyorum? hemde normali avaz avaz bağırmakta ben daha azında yani bir defa çığlık atıp bitirecem nasıl bir psikolojik işkencedir bu? Hemde direkt bilinç altına gönderiliyor mesaj.. Bilinç bunu normal algılıyor ama bilinç altı direk kurtulunması gereken kötü bir süreç olarak algılıyor. İşimizi orda bitiriyorlar işte.
Tesekkür ederiz teyzesi...sende yok mu usg göbisini görmüstük gayet yakısıklıydınız masallah:)
yaaa keşke bu cesaret bende olsaama bacaklarım kapanıp kilitlenio resmen düşününce konu açılınca. soğuk soğuk terliyorum.. offff ikisi de zor bana göre. keşke ışınlanabilseler :)
hehe inşallah sağlıkla öğrenelimde ilk size söyliycem
hadi ya...
benimkide burdaki en iyi doktorlardan biri..
belkide o yüzden bilgi vermiyolar...
Ben de teraziyim nolcek simdi:))))ama yazdığın doğru gerçekten etraftan etkilenip yoruyor demissin ya aynen öyle yani...inan etrafımda hiç akrep tanıdığım olmadı özelliklerini bende tam bilmiyorum ama burçların özelliklerinden anlayan rakadaslarımdan duymustum akrep erkeğinin cinselliğe düskün olduğunu söylemislerdi hatta biri abartıp sapık oluyolar demisti daha nasıl korkmayım bacım sen söyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?