2014 Kasım Anneleri

bence önemli, ne kadarcık göğsü var zaten kuzuların uygunsa hiç kaçırma, ve tulumların kolay giydirilebilmesi ve alt değiştirilebilmesi için yandan çıtçıtlı olanları daha iyimiş, ben alıklarımda hep baştan aşağı çıtçıtlı olmalarına dikkat ettim, kafasından giydirilen şeylerden daha az aldım.

Eki Görüntüle 1183035 Eki Görüntüle 1183036

Aldimlarim bunlar 3-6 markasi baby trend

Bu marka artik sadece kumas uretecekmis o yuzden kalan urunlerini satiolarmis netten bulursani alin derim oyle yumusakki 5 lira tanesi hic bise

Chicco almistim o bu kadar yumusak degildi bu daha kaliteli geldi bana

3 tane daha almayi dusunuyrdum duygu gogsu acik kalir dedigi icin almicam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aha aynı doktor..
bende risk falan yaşamasaydım çoktan değiştircektim doktorumuki halada düşünüyorum değiştirmeyi

ayy gerçekten çok doğru yaa..
Rabbim ne kadar güzel düşünmüş herşeyi..
herşeyi kuralına göre yaratmış ama bu doğallığı bozan kuralları bozan bizlerizz

Aynen öyle canım..

Bize en başında bir korku empoze ediliyor. Sanki illaki acılar içinde kıvranacakmışız gibi. Ama bize en korkunç doğum hikayelerine anlatan teyzelere baksan 3-5 tane çocuk doğurmuştur. ee o kadar fenaydı da sen neden o kadar doğurdun o zaman di mi? (Bir örneğide benim kv) Hele ki şu bir avazda kurtul falan gibi dualar bile kasıyor. Tamam duadaki niyet iyi ama bilinç altına etkisi felaket. Neden kurtuluyorum? hemde normali avaz avaz bağırmakta ben daha azında yani bir defa çığlık atıp bitirecem nasıl bir psikolojik işkencedir bu? Hemde direkt bilinç altına gönderiliyor mesaj.. Bilinç bunu normal algılıyor ama bilinç altı direk kurtulunması gereken kötü bir süreç olarak algılıyor. İşimizi orda bitiriyorlar işte.

yaaa keşke bu cesaret bende olsa ama bacaklarım kapanıp kilitlenio resmen düşününce konu açılınca. soğuk soğuk terliyorum.. offff ikisi de zor bana göre. keşke ışınlanabilseler :)

püff yanlız değilim yani
bakalım yarın inşallah güzel geçer...

doktorum konyada alanında en iyi doktor..hatta türkiyede sayılı olduğunu söylüyorlar..
bundan 3 ay önce anne karnında ikiz bebek ameliyat etmiş ve bant sendromundan çocukları kurtamış ve tıpa litarütere girmiş bir doktor ama bilgi vermiyor herşeyi iyi iyi diyor ben göremiyorum sinir oluyorummm

Evet canım ya çok haklısın bizden önce olsaydı terazi olacaktı küçük prens dediğin gibi yay olacak.Bizim ki de akrep yada terazi olacak duruma göre.Akrepten korkuyorum ama hayırlısı bakalım.Sağ salim kucağımıza alalım da bunlar isin eğlencesi...

karşına en hayırlı doktor çıksın inşallah canım, senin cinsiyetleri forumca merak ediyoruz, gittiğinde söyle lütfen , teyzeleri çatladı de

yay burcu canım, ama birkaç gün önce gelirse akrep

tamamen katılıyorum sana ama gel gör ki içimden bir his sezaryan olmalısın diyor, hayırlısı bakalım

aaa ama akrebin nesinden korkuyorsunuz, adaptasyon yeteneği en güçlü burçtur, her ortamda yer edinir, sadece baskıya gelemez,inan terazi daha hassas, daha çok yoruyor kendisini etraftan etkilenerek, ben çok hassas olmasını istemem, hayatı kendine zorlaştırmasın, rahat olsun, ben bir akrep olarak sadece daha az titiz olmak isterdim fazla planlı ve dikkatliyim, onun dışında inanın bir zorluğu yok

karşına en hayırlı doktor çıksın inşallah canım, senin cinsiyetleri forumca merak ediyoruz, gittiğinde söyle lütfen , teyzeleri çatladı de

hehe inşallah sağlıkla öğrenelimde ilk size söyliycem

hadi ya...
benimkide burdaki en iyi doktorlardan biri..
belkide o yüzden bilgi vermiyolar...

Ben de teraziyim nolcek simdi:))))ama yazdığın doğru gerçekten etraftan etkilenip yoruyor demissin ya aynen öyle yani...inan etrafımda hiç akrep tanıdığım olmadı özelliklerini bende tam bilmiyorum ama burçların özelliklerinden anlayan rakadaslarımdan duymustum akrep erkeğinin cinselliğe düskün olduğunu söylemislerdi hatta biri abartıp sapık oluyolar demisti daha nasıl korkmayım bacım sen söyle:))

aynen canım..
nasıl ilk gece hakkında insanlardan duyduklarımızla kasıldıysak şimdide doğum hikayeleri ile kasılıyoruz..
herkezin bünyesi farklı bunu bilmemiz gerek..herşetyi biliyoruz bunuda bilelim demi ama

yaaa keşke bu cesaret bende olsa ama bacaklarım kapanıp kilitlenio resmen düşününce konu açılınca. soğuk soğuk terliyorum.. offff ikisi de zor bana göre. keşke ışınlanabilseler :)

Canım ya dah doğuma çok vakit var. Doktorunla konuş seni bir psikologa yönlendirsin. Bu sonuçta ciddi bir korku haline gelmiş sende.
Ama sonuç olarak illaki sezeryan olacaksanda bebeğin için en iyi şekilde olsun.

* Sezaryen tarihini siz seçmeyin buna bebek karar versin. Gelmek istediği tarihe kadar bekleyin. Yavrucak kendini hazır hissetmeden senden koparılıp alınmasın.

* Ameliyata girerken genel anestezi alma, spinal ya da epidurali tercih et ki doğar doğmaz göğsüne alabilesin. Buz gibi ameliyathanede senin sıcaklığından uzaklaşıp onca zaman annesinin ayılmasını beklemesin. ilk senin kokunu,senin sıcaklığını alsın.

Dediğim gibi illaki sezaryen olacaksa herşey bebeğin için en iyisi olsun..

hehe inşallah sağlıkla öğrenelimde ilk size söyliycem

hadi ya...
benimkide burdaki en iyi doktorlardan biri..
belkide o yüzden bilgi vermiyolar...

ben doktor değiştircem dediğim anda millet yüzüme dövcek gibi bakıyor..
diyorlar herkez o adamdan randevu almaya çalışıyor..aylar sonrasını bekliyor senin gibilerde kıymet bilmiyor diyorlar..
kararsızım o yüzden

sapıkların genelde çocukluklarına iniyorlar canım, onları en sağlıklı şekilde yetiştiricez inşallah, hem ruhen hem bedenen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…