2014 Kasım Anneleri

kızlar 2 tane 10 lu hastane cıkısı mı

ekonomık olması acısından 1 tane 10 lu mu

ne dersiniz???

Ben iki tane 10'lu set almayı düşünüyorum. 1 tane aldım geçen hafta, ilerleyen günlerde 1 tane daha alacağım. Ancak 2. alacağımı büyük boy alacağım, sanırım aziz bebe'nin vardı. Biz alırken göstermişti. Çok az kullanıldığı için hastane çıkışları, firma, biraz uzun kullanılsın diye, büyük boyunu yapmış. Bir de battaniyesi kullanılır diyerek, 2 tane almayı düşünüyorum

Herşey doğru ve doğal da, biz değiliz maalesef. Şehir hayatı, hareketsiz yaşam, bizlere vitamin diye yutturulan bir ton hap, yediğimiz her yiyecek hormonlu aşağı yukarı. Kısacası, tekrar başta söylediğimi söyleyeceğim, doğum doğal bir olay ama üzgünüm doğum yapan ya da yapacak olan bayanlar eski kadınlar gibi doğal değil.

Ben ilk günler illa normal doğum diyordum, sonra korktum. Şimdi ise, kararı doktoruma bıraktım. Doktorum normal doğum taraftarı oldu her zaman, ama fiziksel olarak ne uygunsa benim için, o bunu belirleyecektir. Evet çok korkunç doğum senaryoları okuyoruz, dinliyoruz.. Kimi diyor ki, normal doğum gibisi yok; kimi diyor ki ay valla sezaryen oldum hiç anlamadım, çok rahat. O yüzden ben bu hikayeleri çok takmıyorum kafama, nasıl ki hamilelik sürecini bile farklı farklı yaşadıysak, doğumlarımız da farklı olacak. Ve bence, burada da kimse, kimseyi illa şöyle yap, illa böyle yap, şu en iyisi, şu en doğalı diyerek etkilemesin.

Senin bu zıpırlar ne kadar üzdü seni ya, dikkat et kendine. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

ay sen milleti boşver..
ben değiştirmek değilde sadece başka doktora da görünmek istiyorum..
sende neden millete açıklama yapıyosunki senin kararın senin bebeğin senin doğumun sonuçta...
için rahat etmiyosa başka doktora da görün yani..

Eki Görüntüle 1183050

KiZlar gobusumuz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallahhhh

cnm senın dedıgınde mantıklı aslında cunku azız bebenın 3-6 ay hastane cıkısları da var

20 lı set ama baya ekonomık oluyor kafam karısık hala ya :)

ılk haftalar hepsı kullanılır 20 li setin

yok canım kimseye açıklama yapmadım..
ben hastanede çalılıyorum doktorumda kendi hastanemde millet ondan diyor..
yoksa tın yani..
ben kendimde cesaret edemedim...
ayrıntılıyıda atlattık artık daha rahatım şimdi gidebilirim diye düşünüyorumm

tamamen katılıyorum sana ama gel gör ki içimden bir his sezaryan olmalısın diyor, hayırlısı bakalım

İşte bak bilinç altın çoktan ikna olmuş bile :) Sana mesajlar yolluyor.

İnsan bilmediği şeyin esiri olur. bir konuda hiçbir fikrin yoksa her söylenene inanırsın. O yüzden en güzeli insanın kendinin araştırıp öğrenmesi.

Aşağıdaki linkte çok güzel anlatmış arkadaş okumanızı tavsiye ederim :)

http://sormabulmadunyasi............../2014/07/normal-dogum-beklerken-nasl-sezaryene.html

Prenses hepsini sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah canım. Hepsi de çok tatlı özellikle şu sondaki poposu ayıcıklı olan bu arada braun ateş ölçeri ne kadara aldın canım?

belkide bütün doktorlar böyle..
yine de içinde kalmasın başka bir doktora daha görün..
kendi doktoruna devam et yine de...

belkide bütün doktorlar böyle..
yine de içinde kalmasın başka bir doktora daha görün..
kendi doktoruna devam et yine de...

öyle yapıcam canım sanırım..
2 hafta sonra giderim galiba..
daha pazartesi gördüm bebeişimi ayrıntılıda biraz özleşelimmm

nvlyz aldıklarına bayıldım ozellıklı ılk fotoya
bunların markaları nedır acaba
netten mı aldın?

cnm senın dedıgınde mantıklı aslında cunku azız bebenın 3-6 ay hastane cıkısları da var

20 lı set ama baya ekonomık oluyor kafam karısık hala ya :)

ılk haftalar hepsı kullanılır 20 li setin

Geçen arkadaşımla konuştum, 3 tane hastane çıkış seti almış, hatta eşi "biz kaç kere hastaneye yatıp çıkıcaz" diye dalga geçmiş. Sezeryan olunca 2 gece kalınıyor hastane de tabi, hepsi kullanıldı valla dedi. Tabi illa sete gerek yok belki ama, ben yine 2 tane alıcam, şu battaniyeleri hoşuma gidiyor

adı hastane çıkışı diye illa hastanede kullanmak gerekmiyor ki evde de kullanılır
benim annemde 2şer tane almış inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur...

http://www.idilbaby.com/4501-2li-Body,PR-3645.html

cnm bak mesela bunlar guzel amaa 27 lıra
hastane cıkısı alınca cok daha ucuza alınmıs oluyor ya

onun hesabını yapıyorum acıkcası :)

bende battanıyelerı cok sevıyrm
o anlamda bakıncada yıne ucuza gelıyr ıkı tane set :)

bırını ıdıl baby al

bırını azız :)

Prenses hepsini sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah canım. Hepsi de çok tatlı özellikle şu sondaki poposu ayıcıklı olan bu arada braun ateş ölçeri ne kadara aldın canım?

Teşekkür ederim canım, inşallah hepsi annelerinin hevesle aldıklarını sağlıkla kullanırlar. Ateş ölçeri n11 sitesinden 119 liraya aldım. Kargo bedavaydı.

adı hastane çıkışı diye illa hastanede kullanmak gerekmiyor ki evde de kullanılır
benim annemde 2şer tane almış inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur...

Aman işte adı hastane çıkışı, ben hepsini adına layık olsun diye, hastane de kullanıcam, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…