2014 Kasım Anneleri

EE valla hepimiz hesap yapıyoruz, çünkü öyle yada böyle alınacak çok şey var. İş sadece bir kaç parça kıyafet ile bitmiyor, bak bugün ateşölçer aldım, hadi dedim elektronik cihaz, hassas, iyisi olsun, endişem olmasın doğru mu değil mi diye, güvenilir marka olsun dedim ama, 119 TL verdim sadece ateşölçere. O yüzden hesap kitap yapmak zorundayız.

Masallah gayet fitsin çok da yakısıklı çıkmıssınız oğlusunla... elbiseli olanı görmüstüm daha önce.

teşekkür ederim

boy:1,80
hamıle kaldıgım kılo:68,5
Suan kılom: 74

aldıgım kılo: 5,5 (ıyı saklıyrm ama boy sagolsun ) (ılk 4 ay kusmasam kac kılo alacaktım acep ) :)

bebısım : 390 grdı en son annesının kuzusu

oyle cnm, bende senın aldıgın ates olcerden almak ıstıyorum

o cok lazım olacak seylerden ya, sorma

totalde baya para tutuyor aldıklarımız

ama en fuzulısı aslında kıyafet cunku cabuk buyuyorlar :)

o konuda acemılıgın kurbanı olmak ıstemıyrm

akıl akıldan ustundur burdan paylasım yapmak cok fayda saglıyorr ıyıkı varsınız hepınızzzzzzzzzzzzzzz

valla canım doktorun iyiliği tabii ki çok önemli ama bence hasta doktor frekansı da çok önemli, bu hassas süreçte kendimizi çok iyi hissetmeliyiz doktorun yanında, kalbinin sesini dinle geririsini boşverrrrrr
Eki Görüntüle 1183050

KiZlar gobusumuz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maaşallah forumumuzun mankeni

Ben kendime tablo yaptım, alınca işaret koyuyorum. Örneğin kısa kollu badi, uzun kollu badi, 0-3 ay,3-6 ay falan diye. Aldıklarımı çiziyorum. Örneğin ateşölçeri aldım o bitti, çizdim onu. tabloya bakınca 1 hastane çıkışı, 10 tane badi ama kısa kol uzun kol 0-3 ay,3-6 ay karışık. 4 tulum, yine 0-3,3-6 ay karışık, 4 tane tek alt ,1 2'li takım, 3 5'li takım, 2 takım iç zıbın, 1 kalın battaniye,1 nevresim takım görüyorum Öyle takip ediyorum işte.

Teşekkürler canım Sağol tamam sorarım

Maşallah subhanallah darısı kucaklarımıza inşallah

Valla arkadaşlar korkunun hiçte yeri olmaması gereken bir yer, doğurmak istenmese ben istemezdim geçen yıl 4 kere kürtaj oldum ona keza istedim Rabbim den şükürler olsun ki verdi inşallah sağ sağlim alırız kucaklarımıza amiiiiiiiiin

1 yılda 4 kürtaj da çok hem bedenen hem ruhen yıpratıcı iyi toparlanmıssın canım... bu 2. bebis mi ?

Canım çok çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeğini en sağlıklı şekilde alırsın kucağına

merhaba kızlar...
maşalllah topic okadar hızla ilerliyorki sanırım tüm yazıları okumak zor oluyor.
bende kasım annesi olacağım inş.umarım herkes hayırlı mutlu sağlıklı bir hamişlik geçirir
belki faydası olur benden dipnotlar.

alışveriş için kapalıçarşıdaki havuzlu pasaja gidicem hem çeşit çok hemde güzel indirim yapıyolarmış.nettekilerin kumaşı kalitesini bilmediğimden almaya cesaret edemedim.
bu aralar şeker yüklemesi zamanımız onu yaptırmayı düşünmüyorum
doktora gitme imkanları olmayan arkadaşlar varsa doktorum solante pregnayı kullanıyorum cilt lekelenmesine karşı,çatlak için bio oil tavsiye etti.ama henüz bebe yağı sürüyorum.
bebeğin ahlakının iyi olması için 70 insan suresi
ibrahim yusuf lokman surelerinin okunması bebek için çok faydalıymış.bunları yapacağım inş.
bebeğimlede hala konuşamıyorum.bi tuaf geliyor :)

ooo SUKUT hosgeldin canım bir mesajla gelemediğin zamanları özetlemissin süpersin:))yazdığın sureleri not aldım çok saol bilmiyordum iyi oldu...bebisle ben de konusamıyorum sabah bi günaydın diyorum o kadar:)

Yanlış anlaşılmasın kimseye şöyle yap böyle yap diye bir yönlendirme yapmak istemem..

Eğer yazdıklarımdan böyle bir sonuç çıkıyorsa da zaten herkesin kendi aklı iradesi var kimse burda yazılanla doğum şeklini belirlemez diye düşünüyorum :44:
Benim şahsi fikrim ve yaşadıklarım gördüklerimden sonra düşüncem şu ki benim doğum şeklimi sadece ve sadece bebeğim belirleyebilir. Bu konuda ne benim isteğim, ne doktorumun düşüncesi nede başka birinin ne düşündüğü hiç ama hiç önemli değil..

Kendi korkularım yüzünden bebeğime doğum travması yaşatamam..
Doktora istinasız güvenip, sonucu olumsuz etkilecek keyfi bir müdahaleye izin veremem.
Yada etraftan anlatılan çok olumlu ya da çok olumsuz hikayelerle blinç altımı doldurup, ona göre doğuma yön veremem.

Söylemek istediğim sadece işi oluruna bırakmak ve olması gerektiği şekilde olmasına izin vermek. Eğer ki bebeğime yardım gerekecekse bunu bilerek yine en iyi şekilde ameliyatı hem onun hem kendim için konforlu hale getirmek.

Bunun için araştırıyorum, öğreniyorum ve burdan paylaşmaya çalışıyorum. Sonuç olarak belki faydalanan olur.
Neticede tamamen zıttını düşünende olabilir oda fikrini beyan eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…