http://www.idilbaby.com/4501-2li-Body,PR-3645.html
cnm bak mesela bunlar guzel amaa 27 lıra
hastane cıkısı alınca cok daha ucuza alınmıs oluyor ya
onun hesabını yapıyorum acıkcası :)
bende battanıyelerı cok sevıyrm
o anlamda bakıncada yıne ucuza gelıyr ıkı tane set :)
bırını ıdıl baby al
bırını azız :)
Masallah gayet fitsin çok da yakısıklı çıkmıssınız oğlusunla... elbiseli olanı görmüstüm daha önce.
EE valla hepimiz hesap yapıyoruz, çünkü öyle yada böyle alınacak çok şey var. İş sadece bir kaç parça kıyafet ile bitmiyor, bak bugün ateşölçer aldım, hadi dedim elektronik cihaz, hassas, iyisi olsun, endişem olmasın doğru mu değil mi diye, güvenilir marka olsun dedim ama, 119 TL verdim sadece ateşölçere. O yüzden hesap kitap yapmak zorundayız.
doktorum konyada alanında en iyi doktor..hatta türkiyede sayılı olduğunu söylüyorlar..
bundan 3 ay önce anne karnında ikiz bebek ameliyat etmiş ve bant sendromundan çocukları kurtamış ve tıpa litarütere girmiş bir doktor ama bilgi vermiyor herşeyi iyi iyi diyor ben göremiyorum sinir oluyorummm
ben doktor değiştircem dediğim anda millet yüzüme dövcek gibi bakıyor..
diyorlar herkez o adamdan randevu almaya çalışıyor..aylar sonrasını bekliyor senin gibilerde kıymet bilmiyor diyorlar..
kararsızım o yüzden
oyle cnm, bende senın aldıgın ates olcerden almak ıstıyorum
o cok lazım olacak seylerden ya, sorma
totalde baya para tutuyor aldıklarımız
ama en fuzulısı aslında kıyafet cunku cabuk buyuyorlar :)
o konuda acemılıgın kurbanı olmak ıstemıyrm
akıl akıldan ustundur burdan paylasım yapmak cok fayda saglıyorr ıyıkı varsınız hepınızzzzzzzzzzzzzzz
kızlar aklımda hiç bu marka yoktu ama beğendim.bir bakar mısınız sizde bebek arabasına http://www.youtube.com/watch?v=SHczWLhkjf0
Uuu evde bikaç saat sancı geçirmek daha iyi demek, bu tecrübe işime yarayacak gibi duruyo. Yatakta neden sancı çekmiyoruz? Ayakta durursan daha mı hızlı açılır çatı? Sancı odası nası bi oda psikolojisi nasıl?
Gece 12:00 de yemeği bitir, gece 2:00 de de son suyunu içebilirsin. sabah 10:30 da verdim ilk kanı, 2 saat sürüyo, şekeri bol gazoz gibi bi sıvı içiyon. Sen gene doktoruna sor ama durum böyle.
Kizlarr sizinle oglumun ultrason görüntüsünü paylasmak istedim cok guzel bir duygu Allah isteyen bekleyen herkese hayirlisiyla saglikli sihhatli kucağına almayi nasip etsin oglum fotografta 19+4 simdi ise 20 hafta 2 gunluk maşallah demeyi unutmayalim varsa lutfen renkli ultrason goruntulerinizi paylasir misiniz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla sen bayağı bilgilisin, seni baş tacım yapabilirim. kendimi güçlü hissediyorum, olacak tüm ağrının doğal ve geçici olduğunu da biliyorum o yüzden metanetim yüksek olabilir. yaşasın bebeklerrr
tamam bebeem
çok güzelmiş fiyatı 600 civarında herhalde..
kolay katlanır taşınır..
Valla arkadaşlar korkunun hiçte yeri olmaması gereken bir yer, doğurmak istenmese ben istemezdim geçen yıl 4 kere kürtaj oldum ona keza istedim Rabbim den şükürler olsun ki verdi inşallah sağ sağlim alırız kucaklarımıza amiiiiiiiiin
Valla arkadaşlar korkunun hiçte yeri olmaması gereken bir yer, doğurmak istenmese ben istemezdim geçen yıl 4 kere kürtaj oldum ona keza istedim Rabbim den şükürler olsun ki verdi inşallah sağ sağlim alırız kucaklarımıza amiiiiiiiiin
merhaba kızlar...
maşalllah topic okadar hızla ilerliyorki sanırım tüm yazıları okumak zor oluyor.
bende kasım annesi olacağım inş.umarım herkes hayırlı mutlu sağlıklı bir hamişlik geçirir
belki faydası olur benden dipnotlar.
alışveriş için kapalıçarşıdaki havuzlu pasaja gidicem hem çeşit çok hemde güzel indirim yapıyolarmış.nettekilerin kumaşı kalitesini bilmediğimden almaya cesaret edemedim.
bu aralar şeker yüklemesi zamanımız onu yaptırmayı düşünmüyorum
doktora gitme imkanları olmayan arkadaşlar varsa doktorum solante pregnayı kullanıyorum cilt lekelenmesine karşı,çatlak için bio oil tavsiye etti.ama henüz bebe yağı sürüyorum.
bebeğin ahlakının iyi olması için 70 insan suresi
ibrahim yusuf lokman surelerinin okunması bebek için çok faydalıymış.bunları yapacağım inş.
bebeğimlede hala konuşamıyorum.bi tuaf geliyor :)
1 yılda 4 kürtaj da çok hem bedenen hem ruhen yıpratıcı iyi toparlanmıssın canım... bu 2. bebis mi ?
Herşey doğru ve doğal da, biz değiliz maalesef. Şehir hayatı, hareketsiz yaşam, bizlere vitamin diye yutturulan bir ton hap, yediğimiz her yiyecek hormonlu aşağı yukarı. Kısacası, tekrar başta söylediğimi söyleyeceğim, doğum doğal bir olay ama üzgünüm doğum yapan ya da yapacak olan bayanlar eski kadınlar gibi doğal değil.
Ben ilk günler illa normal doğum diyordum, sonra korktum. Şimdi ise, kararı doktoruma bıraktım. Doktorum normal doğum taraftarı oldu her zaman, ama fiziksel olarak ne uygunsa benim için, o bunu belirleyecektir. Evet çok korkunç doğum senaryoları okuyoruz, dinliyoruz.. Kimi diyor ki, normal doğum gibisi yok; kimi diyor ki ay valla sezaryen oldum hiç anlamadım, çok rahat. O yüzden ben bu hikayeleri çok takmıyorum kafama, nasıl ki hamilelik sürecini bile farklı farklı yaşadıysak, doğumlarımız da farklı olacak. Ve bence, burada da kimse, kimseyi illa şöyle yap, illa böyle yap, şu en iyisi, şu en doğalı diyerek etkilemesin.
Canım çok çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeğini en sağlıklı şekilde alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?