- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Nasip olursa 3 inşallah perde varmış bende ondan dolayı çok çektim ama ona rağmen istedim
Çok geçmis olsun canım insallah 3. bebisini hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın da sana herseyi unutturur.
Yanlış anlaşılmasın kimseye şöyle yap böyle yap diye bir yönlendirme yapmak istemem..
Eğer yazdıklarımdan böyle bir sonuç çıkıyorsa da zaten herkesin kendi aklı iradesi var kimse burda yazılanla doğum şeklini belirlemez diye düşünüyorum :44:
Benim şahsi fikrim ve yaşadıklarım gördüklerimden sonra düşüncem şu ki benim doğum şeklimi sadece ve sadece bebeğim belirleyebilir. Bu konuda ne benim isteğim, ne doktorumun düşüncesi nede başka birinin ne düşündüğü hiç ama hiç önemli değil..
Kendi korkularım yüzünden bebeğime doğum travması yaşatamam..
Doktora istinasız güvenip, sonucu olumsuz etkilecek keyfi bir müdahaleye izin veremem.
Yada etraftan anlatılan çok olumlu ya da çok olumsuz hikayelerle blinç altımı doldurup, ona göre doğuma yön veremem.
Söylemek istediğim sadece işi oluruna bırakmak ve olması gerektiği şekilde olmasına izin vermek. Eğer ki bebeğime yardım gerekecekse bunu bilerek yine en iyi şekilde ameliyatı hem onun hem kendim için konforlu hale getirmek.
Bunun için araştırıyorum, öğreniyorum ve burdan paylaşmaya çalışıyorum. Sonuç olarak belki faydalanan olur.
Neticede tamamen zıttını düşünende olabilir oda fikrini beyan eder.
teşekkür ederim
boy:1,80
hamıle kaldıgım kılo:68,5
Suan kılom: 74
aldıgım kılo: 5,5(ıyı saklıyrm ama boy sagolsun ) (ılk 4 ay kusmasam kac kılo alacaktım acep ) :)
bebısım : 390 grdı en son annesının kuzusu
Maşallah subhanallah darısı kucaklarımıza inşallah
Evet canım ya çok haklısın bizden önce olsaydı terazi olacaktı küçük prens dediğin gibi yay olacak.Bizim ki de akrep yada terazi olacak duruma göre.Akrepten korkuyorum ama hayırlısı bakalım.Sağ salim kucağımıza alalım da bunlar isin eğlencesi...
karşına en hayırlı doktor çıksın inşallah canım, senin cinsiyetleri forumca merak ediyoruz, gittiğinde söyle lütfen , teyzeleri çatladı de
yay burcu canım, ama birkaç gün önce gelirse akrep
tamamen katılıyorum sana ama gel gör ki içimden bir his sezaryan olmalısın diyor, hayırlısı bakalım
sagol cnm, senın bebıs kac cm kac gr pekı?
aa yuzu ne kadar belırgın masallah
ayyy Allah'ım yesinler onun elini maşallaaahh
cnm ya sımdı hanı netten okuyrmda cok zıbın body falan lazım ya, 20 lı olunca baya ekonomık oluyor oyle dusundum sankı tereddut ettım
bende senın gıbı yapmayı dusnuyrdm
Kizlarr yemek yapmaya mi gittiniz ben yemegimi bugun erken yedim esimi de gonderdim yok sabaha kadar nöbetçi evde yalnızım maalesef. Nette doğum hikayelerini okudum hüngür hüngür ağladım bir daha okumucam yoksa Allah korusun psikolojim bozulacak okuduklarimin hepsi bebegini kaybetmis cokk üzüldüm Allah hepimizi evlatlarimizi korusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin cnım ya okuma lutfen oyle seylerı stres uzuntu bebeklerıde etkılıyor benımde esım calısıyor buaksam 10 a kadar.guzel hıkayeelr oku bende dogum vıdeolarını ızledım bugun hem agladım hem guldum o bebegın cıktıgı ılk an nasıl guzel bır duygudur ınsallah bızde yasıcaz o gunlerı olumsuz hıkayelrı okuma ama cnım uzme kendını
yarın detaylı ultrasonumuz var hem heycan hem korku hepsını bırarada yasıyorum bende ınsallah guzel gecer bebegımın herseyı ıyıdr ınsallah detaylıya gıren arkdaslar nekadar suruyor asagı yukarı kımı 5 dakıka surdu dıyo kıı 30 dakıka baya fark var ıkı sure arasında nasıl acaaba?
Canim birde gurbette olunca iyice yalniz kaliyor insan yapacak bir seyin olmuyor netten onu oku bunu oku vakit geciyor tabiki bazen akilda karisiyor korkuyorda insan o korku bende de vardi ama kendimi telkin ettim Allahim sana emanet bebegim onu sen yarattin bana sen verdin koru diyorum her gun dua ediyorum ben renkliye girdim doktorum 4 dk boyunca bakti ayrintilya gun aldim dedim bundan daha ayrintili bakamazlar dedi ama benim de randevum 22 temmuzda inşallah biz de gidecegiz rahat ol sknti yapma iyi dusunelim iyi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar 2 tane 10 lu hastane cıkısı mı
ekonomık olması acısından 1 tane 10 lu mu
ne dersiniz???
Bence gayet güzel ve kullanışlı duruyo canım. Bende quınny zapp xtra aldım modelleri neredeyse aynı.
en guzelı duayı edıyosun cnım benım bebegımde cok zorlu yollardan geldı cok sukur ıyıyım sıkıntım yok ama benımde tedırgınlıklerım hıc bıtmıyo azcık hareketlerını hıssetmıyım korkuyorum hemen ınsallah yarın detaylımızda ıyı olur. benım doktorum herseferınde renklı bakıo ancak detaylı organ taraması ıcın baska bır doktora yonlendırdı bakalım yarın neler dıcekler kac haftalıktın sen cnım ?
güzeller annesi güle güle kullanın
kızlar merhaba uzun süredir girmiyorum siteye okuyabildiklerimi okudum benimde oğlum olacak inş ama biz daha isim bulamadık arstırmadayız erkek anne adayları siz ne koycaksınız bi söyleyiwerin bakem fikir olsun banada hepimize şimdiden hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?