2014 Kasım Anneleri

Rabbim ol demiş zamanı gelmiş olmuş darısı kucaklarımıza inşallah sağlıcakla

hehe inşallah sağlıkla öğrenelimde ilk size söyliycem

hadi ya...
benimkide burdaki en iyi doktorlardan biri..
belkide o yüzden bilgi vermiyolar...

anne karnıdaki ikizler :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya aklima bisy takıldı biz suan 23+1 günlügüz..doktor kan hapı,vitamin vermişti ben dogru düzgün icemedim 5 gündür kusmalarım bitti diyebilirim onun öncesinde gün asırı kusuyodum pek yemekte yiyemiyodum..12 kilo verdim 7.haftamdan itibaren..sürekli acile serum yemege gidiyodum her gttiqimde ultrasona giriyodum bu sureç icinde kızımda hic bi sorun yoktu boyu kilosu haftasına uygundu..ayrintiliya da girdik herşeyi çok güzel görünen hic bi sorun yok dedi doktor..
Ama ben hala icemiyorm vitaminide kan hapinida psikolojik olarak yine kusucm die beynime msaj gdiyo sanki bunlari icmiyo olmamin bi sıkıntısını yasarmiyim bebegmde?

Tosun maşallah ya bu erkek kediler ne iriymiş benim kız çiroz valla kısırlaştırmadık ondan belki de.. merak etme tikita bu popoyu kaldırıp miniğin yanına gidene kadar sen müdahale edersin

canım iri ve şişko olduğumuz kadar atağız da valla bir anda öyle hareketler yapıo ki biz şaşırıp kalıyoruz :) boyum 1.68 benim benim kafama kadar zıplıo havaya sen düşün artık :) atak ve çevik ve acayip kuvvetli....dişiler biraz daha küçük oluyor zaten geneli öyle,kısırlaştırınca da kilo alıolar

Arkadaşlar ben 1 aydır berbat bi şekilde öksürüyorum Dr antibiyotik ve öksürük kesici bi hap vermişti. 10 gündür ilaçlarımı içiyorum. Bugün bitti ilaçlar ama hala öksürük devam ediyo bu duruma canım çok sıkılıyo. Zencefille bal öksürüğe iyi geliyormuş. Hamilelikte bi sakıncası olur mu sizce. İçip içmemekte kararsızım

VAlla bende okuyunca anaam dedim :)))

Nasil kilo almadin yahu :)))

Bebisin kac cm bnmki normal gidio hatta kisa bile hehehe :)

21 haftada 24 cm oglusum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ben çok unutkanım, usg lerde yazan şeyler de hepsi birbirinden farklı. kesin bildiğim 12. haftada 58 mm idi. :/ şu ayrıntılıda her şeyi kaydedicem yaa. gerekirse doktorun konuşmasını kaydedicem :)

💑💓

bak doktor sorun yok demiş çok şükür iyiymiş sen psikolojıne deki bebeğim ve benim için içmem lazım sağlığımız için

kızlar uyuyamadım şu şeker yüklemesi yüzünden inşallah normaldir bir de çok sıcak dua edin lütfen hayırlısıyla bi gidip gelsem sorunsuz

Allah rahatlık versin tatlı rüyalar bebişlerinizle Allah a emanet olun

Kizlar gunaydin

Kimseyle paylasamayacagim icin bi durumu paylasmak istyrm sizle

Acik olacak ama napayim ;(

Erken dogum riskim oldugu icin esimle uzun zamandir birlikte olmuyrz, oncesindede bnm mide sorunlarim vardi olmasi cok zordu

Esim zaten goreve gitti yok yanimda, olmayacak yaz boyunca

Hic cinsel istegimde yoktu, ama bi kac gundur cinsel icerikli ruyalar gormeye basladim, bu gece justin timbrrlake i gordum eve gelmis oda ayri bi komikti, ustsuz kasli falan ne yakisikli diyrm ole :)))

Bu durum beni rahatsz ediyr, nasil ustesinden gelicem bi fikriniz var mi (

Masallh nasilda korkmus masum duruyr annesi, drdan korktu mu o :) yerim

AnA yanlis alinti oldu :)

Son düzenleme:

canım uzun zamandır aynı kalmanın verdiği birşey bu..
birde eşin yanında yok özlemde girmiştir araya o da tetikler kuzucum..
canım ne yazıkki yapabileceğin pek birşey yok..
3,5 ay daha sabır canım..
bizde ilk 4 ay hiçbirşey yapamadık son haftalarda bendede olmuştu

ya ne bilim bide ramazan ramazan kac gundur boyle ruyalar gormek rahatsiz etti, hani aklimada gelmiyor, istek olmadigi icin,

İns gecer ya,

Bebisim iyi olsundaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…