Merhaba hos geldin ben çınar eymen, kerem eymen, eymen eren , eymen emre kararsizim ama eymen kesin emre de babamizin ismi bakalim ne olacak oglum eymenin ikinci ismi hayirli ugurlu olsun inşallah evladin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım tesk ederim güzel isimler bende eymen istiyorum ama eşim alışamıo sevemedim diyo bakalım bı isimler benimde aklımda rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin inşş
Ben de aynen senin gibiyim cok sukur ben de enfeksiyon disinda bir sey cikmadi onu da hafif ilac ve su icerek yendik cok sukur ama ben de hissetmesem korkuyorum ebe cikolata ye yan yat dinlen ve tekmeleri say dedi o korkular olmasa hamilelik daha rahat gececek inşallah Rabbim korkularimizdan emin kilsin bizi ben 20 hafta 2 gun canim sen
Kizlarr yemek yapmaya mi gittiniz ben yemegimi bugun erken yedim esimi de gonderdim yok sabaha kadar nöbetçi evde yalnızım maalesef. Nette doğum hikayelerini okudum hüngür hüngür ağladım bir daha okumucam yoksa Allah korusun psikolojim bozulacak okuduklarimin hepsi bebegini kaybetmis cokk üzüldüm Allah hepimizi evlatlarimizi korusun
yarın detaylı ultrasonumuz var hem heycan hem korku hepsını bırarada yasıyorum bende ınsallah guzel gecer bebegımın herseyı ıyıdr ınsallah detaylıya gıren arkdaslar nekadar suruyor asagı yukarı kımı 5 dakıka surdu dıyo kıı 30 dakıka baya fark var ıkı sure arasında nasıl acaaba?
anaam kendim gibi birini buldum :)) ben de 180nim.68idim hamile kaldığımda. alamadım hiç henüz.
💑💓
merhaba kızlar...
maşalllah topic okadar hızla ilerliyorki sanırım tüm yazıları okumak zor oluyor.
bende kasım annesi olacağım inş.umarım herkes hayırlı mutlu sağlıklı bir hamişlik geçirir
belki faydası olur benden dipnotlar.
alışveriş için kapalıçarşıdaki havuzlu pasaja gidicem hem çeşit çok hemde güzel indirim yapıyolarmış.nettekilerin kumaşı kalitesini bilmediğimden almaya cesaret edemedim.
bu aralar şeker yüklemesi zamanımız onu yaptırmayı düşünmüyorum
doktora gitme imkanları olmayan arkadaşlar varsa doktorum solante pregnayı kullanıyorum cilt lekelenmesine karşı,çatlak için bio oil tavsiye etti.ama henüz bebe yağı sürüyorum.
bebeğin ahlakının iyi olması için 70 insan suresi
ibrahim yusuf lokman surelerinin okunması bebek için çok faydalıymış.bunları yapacağım inş.
bebeğimlede hala konuşamıyorum.bi tuaf geliyor :)
kızlar merhaba uzun süredir girmiyorum siteye okuyabildiklerimi okudum benimde oğlum olacak inş ama biz daha isim bulamadık arstırmadayız erkek anne adayları siz ne koycaksınız bi söyleyiwerin bakem fikir olsun banada hepimize şimdiden hayırlı doğumlar
Amin canım inşallah teşekkür ederim
adı hastane çıkışı diye illa hastanede kullanmak gerekmiyor ki evde de kullanılır
benim annemde 2şer tane almış inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur...
ahh ahh evet ama daha okadar sayılcak gıbı degılkı 24.haftadan sonra duzenlı olur dıyo doktorum hatta suanda hıssetmesen bıle normal dedı ılk hamıle olduugmu ogrendıgımde cıktı bendede enfeksıyon ılac kullandım benım bebegım 2 asılaam 2 tup beebk sonrası oldu cnım cok ugrastım tedavıyle olmadı sonra cıktı kendı geldı ınsan kotu seyler yasayınca daha bı tedırgın oluyo cok sukur bu haftalara geldık bır sıkkıtnımız yok allahım ısteyen herkese nasıp etsın b yolda oyalamasın ben artık tup denemıcem bırakıcam ıstemyorum 4-5 ay dedım o ay hamıle kalmısım :) benımde 21+1 canım
Hep öyle oluyor zaten benim 15 dakika sürdü heyecandan öleceğim sandım bende güzel ilgilendiler sağ olsunlar devlet Hastanesi'nde oldu doktorum uzun adıda AyşeRengin di ben memnun kaldım herbir yerine baktı ve söyledi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Gogicim ayrintilin iyi gecer ins. Bebis cok yoruluyor ayrintilida geldim eve yattim oglum dinlensin diye:)) doktof bi rahat birakmadi bastiriyo yer degistirsin diye itiyor falan :) kuzuma kiyamadim oyle tatli yer yapmisti ki, bozdu rahatini icim acidi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh ahh evet ama daha okadar sayılcak gıbı degılkı 24.haftadan sonra duzenlı olur dıyo doktorum hatta suanda hıssetmesen bıle normal dedı ılk hamıle olduugmu ogrendıgımde cıktı bendede enfeksıyon ılac kullandım benım bebegım 2 asılaam 2 tup beebk sonrası oldu cnım cok ugrastım tedavıyle olmadı sonra cıktı kendı geldı ınsan kotu seyler yasayınca daha bı tedırgın oluyo cok sukur bu haftalara geldık bır sıkkıtnımız yok allahım ısteyen herkese nasıp etsın b yolda oyalamasın ben artık tup denemıcem bırakıcam ıstemyorum 4-5 ay dedım o ay hamıle kalmısım :) benımde 21+1 canım
Amin canım da ne diye okursunuz şunları bak aklına getirip getirip durma aç güzel bir komedi izle Rabbim yavrularımızı bizlere sağlıklı bir şekilde ķucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah hayırlı akşamlar canım
Maşallah canim Allahim evladini sana bagislasin her zaman diledigin istedigin gonlundeki olsun inşallah onlar hep iyi olur biz de iyi oluruz icime dusunce anldim ki gercekten evlat baskaymis aramizda bir hafta kadar var o zaman canim senin bes ay bitmis maşallah
Cnm cok gecmis olsun yasadiklarindan dolayi, bebegini saglikla kucagina alirsin ins.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fazla heyecan yapma şekerli bir şeyler yede uyumasın bebiş hayırlı haberle gel inşallahınsallah cnım bende suanda bıle heyecan cok var yarın orda ne olurum bılmem ozele gıdıcem ben sekreterı beebgın durumuna gore degıısyor uyuyorsa kısa surer dedı bakalım bzıımkıı ne durumda olcak yarın merak ıcındeyım ınsallah guzel haberlerı yazarım yarın sıze
aminn cnı aminnn ınsallah hepımız sag salım hayırla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı bambaska bırduygu canım evet allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah evet 1 hafta varmıs pespese gıdıyoruz canım 5 bıtırdık ılk 3 ay gecermı allahım hemen gecsın dedııgm gunlerı hatırlıyorum sımdı 5 bıttırdık cok sukur ınsallah 9.ayada gelıcez hayırla
Fazla heyecan yapma şekerli bir şeyler yede uyumasın bebiş hayırlı haberle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?