2014 Kasım Anneleri

canım tesk ederim güzel isimler bende eymen istiyorum ama eşim alışamıo sevemedim diyo bakalım bı isimler benimde aklımda rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin inşş

canım tesk ederim güzel isimler bende eymen istiyorum ama eşim alışamıo sevemedim diyo bakalım bı isimler benimde aklımda rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin inşş

Amin canim eymen bana cok hos geliyor anlamida cok guzel simdiden ogluma eymenim diye seslenmeye basladim ama ikinci muallkta bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh ahh evet ama daha okadar sayılcak gıbı degılkı 24.haftadan sonra duzenlı olur dıyo doktorum hatta suanda hıssetmesen bıle normal dedı ılk hamıle olduugmu ogrendıgımde cıktı bendede enfeksıyon ılac kullandım benım bebegım 2 asılaam 2 tup beebk sonrası oldu cnım cok ugrastım tedavıyle olmadı sonra cıktı kendı geldı ınsan kotu seyler yasayınca daha bı tedırgın oluyo cok sukur bu haftalara geldık bır sıkkıtnımız yok allahım ısteyen herkese nasıp etsın b yolda oyalamasın ben artık tup denemıcem bırakıcam ıstemyorum 4-5 ay dedım o ay hamıle kalmısım :) benımde 21+1 canım

Amin canım da ne diye okursunuz şunları bak aklına getirip getirip durma aç güzel bir komedi izle Rabbim yavrularımızı bizlere sağlıklı bir şekilde ķucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah hayırlı akşamlar canım

Hep öyle oluyor zaten benim 15 dakika sürdü heyecandan öleceğim sandım bende güzel ilgilendiler sağ olsunlar devlet Hastanesi'nde oldu doktorum uzun adıda AyşeRengin di ben memnun kaldım herbir yerine baktı ve söyledi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

anaam kendim gibi birini buldum :)) ben de 180nim.68idim hamile kaldığımda. alamadım hiç henüz.

💑💓

VAlla bende okuyunca anaam dedim :)))

Nasil kilo almadin yahu :)))

Bebisin kac cm bnmki normal gidio hatta kisa bile hehehe :)

21 haftada 24 cm oglusum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bilgi icin tesekkurler

Tugrul koycm cnm

adı hastane çıkışı diye illa hastanede kullanmak gerekmiyor ki evde de kullanılır
benim annemde 2şer tane almış inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur...

Seninde masraflar ikiser ikiser ne tatli olurlar ama yaa :)))

Gogicim ayrintilin iyi gecer ins. Bebis cok yoruluyor ayrintilida geldim eve yattim oglum dinlensin diye:)) doktof bi rahat birakmadi bastiriyo yer degistirsin diye itiyor falan :) kuzuma kiyamadim oyle tatli yer yapmisti ki, bozdu rahatini icim acidi :)

ınsallah cnım bende suanda bıle heyecan cok var yarın orda ne olurum bılmem ozele gıdıcem ben sekreterı beebgın durumuna gore degıısyor uyuyorsa kısa surer dedı bakalım bzıımkıı ne durumda olcak yarın merak ıcındeyım ınsallah guzel haberlerı yazarım yarın sıze

ayy kıyamam ben o kuuzyaa cnım bend eoyle yaaprım bıraz mesafe var ama eve gelınce hemen yatarım bende :) yorulmasın onlar ya ben azcık yorulunca onun hareketlerı bıle azalıyo hemen yatısa gecıyporum pıtıtr pıtır edıyo cok sukur bugunlerımıze. ınsallah yarın guzel guzel haberler alırım bende

Maşallah canim Allahim evladini sana bagislasin her zaman diledigin istedigin gonlundeki olsun inşallah onlar hep iyi olur biz de iyi oluruz icime dusunce anldim ki gercekten evlat baskaymis aramizda bir hafta kadar var o zaman canim senin bes ay bitmis maşallah

Amin canim ne bileyim iste oyle üzüldm ki ve kadın cocugunun adini cinar koymus dogmadan bes aylikken kaybetmiş ben de oğlum a cinar ismini dusundugim isimler arasina koymustum okuyunca mahfoldum on dk araliksiz hickira hickira agladim esim evdeydi disari cikrdi biraz yruduk o da ise gitti ama akli ben de kaldi inşallah canim inşallah amin hayirli aksamlar canim

aminn cnı aminnn ınsallah hepımız sag salım hayırla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı bambaska bırduygu canım evet allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah evet 1 hafta varmıs pespese gıdıyoruz canım 5 bıtırdık ılk 3 ay gecermı allahım hemen gecsın dedııgm gunlerı hatırlıyorum sımdı 5 bıttırdık cok sukur ınsallah 9.ayada gelıcez hayırla

Fazla heyecan yapma şekerli bir şeyler yede uyumasın bebiş hayırlı haberle gel inşallah

Aynen ilk ogrendigim gunu hatirliyorum da inşallah dedigin gibi 9 aya sag salim saglicakla geliriz Rabbim e emanet olsun her zaman evlatlarimiz dogumumuzda kolay olur inşallah

Fazla heyecan yapma şekerli bir şeyler yede uyumasın bebiş hayırlı haberle gel inşallah

yerım ama benımkı tatlıyı hıc sevmıyo sanıırm ben sevmıyorum dıye meyve yıcem meyve yedııgm zaman cok hareket edıyo :) yanıma bır elma alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…