2014 Kasım Anneleri

mrb arcabalım kasım annelerinde seni takip ediyordum doğumlarımız yakın birbirine.bayadır göremeyince merak edip profiline baktım ekim annelerinde yazmışsın.doğum ekimde değil dimi ben yanlış mı biliyorum yoksa

Yok canım kasımda doğum :) ortaya karışık takılıyorum :))))

Merhaba kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün cinsiyetini hala öğrenemedim yine göstermedi boyu 28 cm kilosu 460 gr

Merhaba kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün cinsiyetini hala öğrenemedim yine göstermedi boyu 28 cm kilosu 460 gr

Masallah burdaki gelisim yazınızla çok uyumlu boy ve kilonuz:nazar:.Bu kadar sakladığına göre bir prenses daha mı geliyor yoksa:)

25. haftamıza girdik kilosu fazla değil bebisin burdaki gelisim yazımızdan da takip ediyorum boyunu ağırlığını uyumlu gidiyoruz suan.canım senin yazın görünmüyor profilden mi kaynaklanıyor acaba

Yazim derken adım mi bilmiyorum ki.. sen kasim başı ben kasim sonu annesi olucam seninki de erkekdi dimi:)

arkadaşlar bir sorunum var acilen yardım gerekiyor... cumartesi günü hapşırdığımda çamaşırım ıslanacak kadar su geldi pazar bişey yoktu bugün de hapşırma falan olmadan durduk yere ıslandı çamaşırım beyaz bir su sadece acaba nedir bilemedim doktorum da tatile çıkmış ulaşmadım bilgisi olan varsa paylaşır mısınız lütfen şimdiden tşkler sağlıkla kalın

kızlarr alışveriş topiğine yazdım ama kimse cevap vermedi :43:

Pierre cardin in şu park yatağı nasıl sizce??
200 tlymiş..
Müzik titreşimi falan varmış 2 katlı..
iki tane alıcağımız için ucuz yollu bakıyoruz pierre cardin nasıldır acaba??
Eki Görüntüle 1188510
Eki Görüntüle 1188511

guzelmıs ben chıcco dusunuyodum ama bı tane alıcam..

merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo??
bebişlerin nasıl??:55::55:

bebekler cok sukur ıyı ama benım bugun yıne ağrım oldu bu ıkıncı kez oluyor nst de agrı var..
canım sıkkın bu nedenle..28 haftada ne olur dusunemıyorum..

arkadaşlar bir sorunum var acilen yardım gerekiyor... cumartesi günü hapşırdığımda çamaşırım ıslanacak kadar su geldi pazar bişey yoktu bugün de hapşırma falan olmadan durduk yere ıslandı çamaşırım beyaz bir su sadece acaba nedir bilemedim doktorum da tatile çıkmış ulaşmadım bilgisi olan varsa paylaşır mısınız lütfen şimdiden tşkler sağlıkla kalın

cok akıntı oluyo gebelıkte ama bu bebegın suyuda olabılır bunu ancak
bır hastanede anlarsınız..:26:

Canım panik yapma hemen, terlemiş de olabilirsin hastaneye git istersen en azından için rahat eder yoktur bir şey inşallah

guzelmıs ben chıcco dusunuyodum ama bı tane alıcam..

bebekler cok sukur ıyı ama benım bugun yıne ağrım oldu bu ıkıncı kez oluyor nst de agrı var..
canım sıkkın bu nedenle..28 haftada ne olur dusunemıyorum..

cok akıntı oluyo gebelıkte ama bu bebegın suyuda olabılır bunu ancak
bır hastanede anlarsınız..:26:

Sıkma canını..benide iki hafta önce nst ye aldılar o anda bile çok üzüldüm..
İnşallah vakti zamanını beklerler..2 kere düşük tehlikesi feçirdim 18. Haftadan sobra..şu anda çok şükür İyiyiz ama..ikizde var bu riskler kendinş üzme bol bol dua et canım..

Çok şükür kıza benziyor diyo ama net bişey söylemiyo doktorumuz bu ayda alışveriş kaldı bebeğin hala bişeyleri yok

Benide kaç ay kıza benziyo diye oyaladılar canım kızdır büyül ihtimalle :16:

Valla canım inanırmısın bilmiyorum da o o bende de çok sık oluyo doktor akıntıdır dedi..ama benim annem ebe hemşire ona sordum idrar kaçırıyo da olabilirsin normal korkma dedi rahim kasları gevşiyo ve bebek mesaneye baskı yapıyo normal dedi..günde 1 o normal adette kullandığımz pedlerden dolduracak şekilde o su akıntıdan olursa sıkıntıymış onun dışında sıkıntı yokmuş..ben günde 4-5 kere günlük ped değiştiriyorum ikiz olduğu için sürekli baskı var ve 40 dakka da bir tuvalete gidiyorum..

Yazim derken adım mi bilmiyorum ki.. sen kasim başı ben kasim sonu annesi olucam seninki de erkekdi dimi:)

Yok tatlım adın değil yani rumuzunu demiyorum bu alıntılarımızın alt kısmındaki yazıyı diyorum sen profilinden ayarlamamıssın sanırım o yüzden yok bir bakıver istersen ben her gün okuyorum bebisim de nelerin olabileceğini bu yazıyı diyorum bak baha nnet anlasılsın......Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 01-11-2014

Hamileliğimin 25. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 110 gün kaldı.

Bebeğiniz doğumundan sonra yaşamı için önemli olan refleks hareketlerini yapmaya devam ediyor. Bebeğinizin ağzı ve dudakları artık daha duyarlı. Eğer bebeğinizin eli ağzına yakın bir pozisyona gelirse hemen başparmağını veya diğer parmaklarını emmeye başlıyor. Bugünlerde yüksek bir ses olduğunda bebeğinizin zıpladığını hissedebilirsiniz. Bebeğinizin gözleri gelişimini bugün yarın tamamlayacak ve bebeğinizin gözleri açılacak.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 790 gr. - Yaklaşık boyu : 34.6 cm. (Baştan Topuğa
Evet dediğin Oğlusumun doğumu 1 kasım görünüyor tabi bebis acele eder de çıkmak isterse ekim de olabilir canım akrep yada yay burcu olacaksınız siz :)

Valla canım inanırmısın bilmiyorum da o o bende de çok sık oluyo doktor akıntıdır dedi..ama benim annem ebe hemşire ona sordum idrar kaçırıyo da olabilirsin normal korkma dedi rahim kasları gevşiyo ve bebek mesaneye baskı yapıyo normal dedi..günde 1 o normal adette kullandığımz pedlerden dolduracak şekilde o su akıntıdan olursa sıkıntıymış onun dışında sıkıntı yokmuş..ben günde 4-5 kere günlük ped değiştiriyorum ikiz olduğu için sürekli baskı var ve 40 dakka da bir tuvalete gidiyorum..

tşkler arkadaşlar cevapladığınız için.... akıntı değil onu anlayabiliyorum ilk kez böyle olunca ben de şaşırdım şimdi günlük ped kullanıyorum ama herhengi bir durum olmadı şu ana kadar bakalım hayırlısı inşallah

kızlarr alışveriş topiğine yazdım ama kimse cevap vermedi :43:

Pierre cardin in şu park yatağı nasıl sizce??
200 tlymiş..
Müzik titreşimi falan varmış 2 katlı..
iki tane alıcağımız için ucuz yollu bakıyoruz pierre cardin nasıldır acaba??
Eki Görüntüle 1188510
Eki Görüntüle 1188511

Canım pierre cardinin bebek arabalarının iyi olduğunu duymustum ama park yatak hakkında bilgim yok.ama bu yatağın rengi falan çok estetik duruyor hosuma gitti benim fiyatı da uygunmus 200 tl sen buna netten mi baktın?

clexane kullaniyorum ben kan pihtilasmasini onlemek icin.yeni basladim ben.daha on gun oldu.sende mi bunu kullaniyorsun.

clexane kullanan ne cok kısı olduk bende kullanıyorum doguma 24 sAAT kalaya kadarda kullanıcam artık gobusumde morarmayan yer kalmadı sııznde morarıyomu tenım okadar hassask ılac bırde damara denk gelırse delı gıbı yako benı :( ama yapıcak bırsey yok dayanıcaz mecbur hersey onlar ıcın

Back
X