2014 Kasım Anneleri

Dostum boyun uzun, uzun olduğu için göğüs altından rahmine kadar olan kısım çok geniş, ben 157 cm im, kısacık mesafem olduğundan bebişte sığmadığından verdi kendini önlere önlere, e noldu göbeğim çıktı. Sende geniş alan olduğundan mutlu mesut takılıyodur içeride. biraz büyüsün başlar öne doğru şi,şmeye. Kesinlikle doktoruna sor ama bence bu açıklamayı yapar. Mantıken yani, bende çocuk ne yapsın yer yok pırtlıyo.
anlaşıldı abla ;)
Canım ya karnınıniçi genistir benim de öyle ben 5 aylıkken evli misin diye soranlar vardı:9: nasıl sakladım gizledimse bebisi hos öyle sen gibi boylu poslu zayıf da değilim yapı olarak simdilerde belli oldu karnım.Herkes herseyi söyler aldırma selvi boylum bebisler sağlıklı olsun da karnımız çıkmasa da olur...
valla zayıfım. kilo 67.hamile kaldıktan sonra kilo verdim. duyan aman aman kilo verilir mi diyo ama doktorum da bebek sağlıklı diyo. ben de aman amancıları takmıyorum.
valla canım benimde boyum 170..bende de 2 haftaya kadar hiç göbek yoktu..şimdi gören şaşırıo biranda büyüdü :9::9:
benim de az bişe var. aynen dediğin gibi abla bir anda çıkıverdi o da :)
canım hurafe o laflar işte onu anlatmaya çalışıyorum..
giyersin giyersin esas 6. aydan sonra yağ dokuları oluşuyor esas ondan sonra kilo almaya başlıycaklar...
tamam tamam bişey demedim kızmayın :)
ama napim taa heves ediyorum :P
geçen otobüs kalabalıktı, hamile bir çıtı pıtı hanıma yer verdim. :) bekliyorum ne zaman sizin gibi karnım çıkacak. :)

💑💓

Arkadaslar biz esimle 2 hafta once cinsel iliskiye girdik geri cekilme yontemini kullandik ben hemen dus aldim adet olmam gerkiyodu olmadim acaba hamilemiyimdir

benim neden hiç karnım çıkmadı?
dün arkadaşımın biri fotoğrafımın yeni olduğuna inanmadı. bu nasıl 5 aylık karın diyo..
yarın olsa da oğlumu bir görsem.
ben öyle kolay kolay her şeyi kafasına takan, kötü şeyler okuyunca panik yapan bir insan değilim ama ciddi ciddi düşünmeye başladım..
boyum 180 olduğu için mi acaba?
doktoruma öyle basit sorular sormam ama bu sefer sorcam. benim karnım niye belli değiilll??

💑💓

İnan boyla alakası yok bence 160 boyum ilk 2 gebeliğimde hiç yoktu karnım iç kısım geniş demişti doktorum şimdi ise hamıle misin diye sormalarının tadını çıkarıyorum ama genede sor kafana da takma

Kızlar selam!! Uzun zamandır giremiyordum forma neler neler konuşmuşsunuz okudum bir kısmını:1:
Ben gecen Cuma detaylı yaptırdım. 20+2'de gitmiştim. 370 grammış minik kızımız boyu da 15.8 cm. Üç boyutlu suratının fotoğrafını verdi doktor. Nasıl etkilendim nasıl etkilendim. Böyle aşık oldum resmen, içim eridi.
Herşey yolunda dedi periantolog sadece bebişe giden damarların birinde hafif bir darlık görüyorum dedi. Bunu izleyelim bir ay sonra tekrar gel dedi:44:
Ben genelde tüm yazılanları okudum ama hiç böyle bir durumla karşılaşanı duymamıştım :44:
Erken doğum veya gelişim geriliği olabilir dedi doktor. Şimdi bir kaç gün önden bile gidiyor. Umarım hep böyle devam eder :44:
Yurt dışında ve yanlış olcam bu bir ay:14: Belirtiler tansiyonmuş. Bir alet alıp bol bol tansiyon ölçücem artık..
Kızlar ne güzel şeyler alıyorsunuz. Benim hiç elim bişey almaya gitmiyor. Eşimle 2 tane tulum aldık onları seviyoruz :9: Ama çok korkuyorum bişey olacak diye.
Üff ne zor işmiş ya. Hemen kucağımıza gelsin kuzucuklar sağlıkla

Ayyy internetten baktım saçma sapan şeyler yazıyo ve şu an inanılmaz korkuyorum. Kime sorcam ben yaaaa :( ay ağlıyorum sinirimden

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sıkma artık canını ya ağlama annesi kızını düşün ona konsantire ol yazık ya ona büzüşüyor içeride olmuş artık tamam

Masallah bebisine canım:nazar: biz 1 ay önce 430 gr olmustuk haftaya randevumuz var bakalım acıkınca beni tekmelediğinin hakkını verms mi pasam.bu arada ilk asımızı olduk seker yüklemesi testini yaptırmıcaz en son ayrıntılı usg miz yapıldı hersey normaldi sükür sizin de yapılır bu haftalarda.

Masallah bir ay once 430 gr:) canim sen kacinci haftadasin

pembe elbiseler 1 ağustosta renkli ultrasona girecem umarım o zaman müjdeli haberi alırım inşallah bana da kız derler:18:
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun banada kız değilmiş gibi geliyor sağlıklı olsun da ne diyeyim en iyisini veren bilir ben diledim kız gerisi Rabbime kalmış

Kızlar beşik olarak bunu düşünüyoruz fiyati,kullaniş,tip olarak nasıl sizce?
60*120 yatak+uyku seti+beşik=600 tl

Eklentiler

• $1405349271359.webp
    $1405349271359.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 1188762

Buda ben ve oglum teyzleri :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız ben senin ilk halini de bilirim maşallah aynı duruyor biz yumurta gibi oluyoruz gün geçtikçe oğlumla Allah sonunumuzu Hayır etsin kardeş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben adet gunumden once ogrendım hamılelegı ve hemen basladık ıgnelere onceden kayıplarım var ve mutasyonum var o nedenle uzun zamandır olmamama ragmen bana bıle hala zor gelıo canım yanıo hergun stres oluorum ıgne saatı yaklastıkca ama cogu gıttı azı kaldı ınsallah

benimde bir kaybım var.sebebi tam olarak araştırılmadığı için doktorum önlem olarak verdi.daha önceki doktorlarım pek ilgilenmemişti.bende 10 gün önce doktorumu değiştirdim.Önlem olarak kullan, bir daha böyle bir sey yasamak istemezsin dedi.Neyse bebek iyi olsun da gerisi önemli değil canım ya, çoğunu bitirdik zaten :3::49:

Nerden aldın bunu, hangi site ya da mağaza

mrb arcabalım kasım annelerinde seni takip ediyordum doğumlarımız yakın birbirine.bayadır göremeyince merak edip profiline baktım ekim annelerinde yazmışsın.doğum ekimde değil dimi ben yanlış mı biliyorum yoksa

Sorma canım ya henüz karar veremedik. Tercihler arasına yeni isim ekledik:) Uras : mutluluk, Saadet, talih demekmiş. Şuan da Eren ve Uras arasında kaldık. Bi türlü karar veremiyoruz..

Hmm anlamı çok güzelmis Uras'ın Eren koyarsan da benimkiyle adas olurlar her ikisi de güzel.Ben de Arda ve Eren arasında kalmıstım.Levent ve Engin de eskimeyen cix isimlerden.Uras'ı da beğendim bak değisik ve hos geliyor kulağa.Urass gel oğlumm!... Evde böyle denemeler yaparak seçtim ben seslenerek. iyi yöntem dene bak:9:

bugün kontrol günümüzdü.380 gr olmuş bebeğimiz. tetenoz aşısı ve 1 ay sonra şeker yükleme testi istedi doktorumuz. sizinkiler ne kadar olmuş ağırlığı?
aşı ve şeker yükleme testi yaptıran varmı aranızda?

benim bebegim 19+5 de 330 gramdı. tetanoz asımıda aynı gün yaptırdım. şeker yüklemesi için 24. haftada ac karna gel dedi doktor :37: ay şimdiden midem kalktı. şeker yüklemesi yapılırken birsey içiliyormusya o aklıma geldi:8: gerci tetanozada korka korka gittim vurulurken agrı olmadı ama o gece sahura kadar buz torbası ile oturdum:10:

Masallah bir ay once 430 gr:) canim sen kacinci haftadasin

25. haftamıza girdik kilosu fazla değil bebisin burdaki gelisim yazımızdan da takip ediyorum boyunu ağırlığını uyumlu gidiyoruz suan.canım senin yazın görünmüyor profilden mi kaynaklanıyor acaba

benimde bir kaybım var.sebebi tam olarak araştırılmadığı için doktorum önlem olarak verdi.daha önceki doktorlarım pek ilgilenmemişti.bende 10 gün önce doktorumu değiştirdim.Önlem olarak kullan, bir daha böyle bir sey yasamak istemezsin dedi.Neyse bebek iyi olsun da gerisi önemli değil canım ya, çoğunu bitirdik zaten :3::49:

canım sen ne ignesi kullanıyorsun bir de ne kadar zamandır benim iğneyle aynımı diye sordum benimdi 3 kaybım var....

Back
X