2014 Kasım Anneleri

Merhaba,
Aranızda amniyosentez yaptıran var mı sonucu kaç günde çıktı? 26. gün oldu hala bekliyorum bazen rapor verilemiyormuş o durum olacak diye korkuyorum :(

Ben yaptırdım benimde 15 gün oldu ama dişlere diye bir yöntem vardı ondan istedik 3 günde sonucun yüzde 98 i belli olur dedi Dr çok şükür onda birsey çıkmadı normal sonucunda bende bekliyorum 15-20 gün arası çıkar demislerdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar kızlar. Annelik ve çocuk gelişimiyle ilgili kitap tavsiyeleriniz var mı?

oğlanlarda hiç midem bulanmıyordu kalçadan ve basenden kilo alımı
saçlarda kızıllık sivilcelenme inan ki ben 3 gebeliğimdede doğum olana kadar hiç problem yaşamamıştım
bu sefer oturup kalkmak bile zor oluyor:17:

hehe gerçi sen farkı daha iyi anlarsın hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:

oğlanlarda hiç midem bulanmıyordu kalçadan ve basenden kilo alımı
saçlarda kızıllık sivilcelenme inan ki ben 3 gebeliğimdede doğum olana kadar hiç problem yaşamamıştım
bu sefer oturup kalkmak bile zor oluyor:17:

bu 4.mü canımm hayy maşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::23::23::23::23::23:
kaç kız kaç oğlannn :12::12::55::55:

Bende bu konuyu merak ediyorum.

Benim de yaptırmam gerekebilir. 3 lü test sonucumuz yüksek çıktı.1:216 yüksek rik yazıyor sonuçta. Ama daha doktorla doğru düzgün konuşamadık. Bunun bir zaman aralığı falan var mı? Birde sizin risk kaç çıkmıştı doktor neye göre istedi amniyosentezi?

Benimde 1:127 çıktı 4 lu taramam ben amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum 24 haftadan sonra yapmıyorlar diye biliyorum ama den yine de Dr na sorarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X