2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlarr..çok ilginç bi vaka aldık..acil sezeryan..gebe olduğunu karın ağrısından hastaneye gelince dün öğrenmiş..oldukça kilolu bi hasta..inanamadım dedim hiçmi anlamadın hareketlerinden..gaz sandım hep dedi..aslında en güzeli,doğuma bi gün kala öğrencen..no stres no panic :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1189304 Eki Görüntüle 1189305

KiZlar ogluusumun cicisi nasil dun aldim
Aziz bebe 40 lira indirimli

ayy çok şeker bu yaa

valla canım korkutmak istemem tabi kimseyi ama ağrı yapıyor yaa

yuhh yaniii nasıl oluyor anacımm bu yaa

Selamlar kızlar. Annelik ve çocuk gelişimiyle ilgili kitap tavsiyeleriniz var mı?
Adem Güneş kitapları okuyorum ben, annelik sanatı bitti başka kitabına geçtim, tavsiye edebilirim. Son olarak ta Yazarları karışık olan 'ana baba okulu'nu okuyacağım.

Uyyyyy ne diyon yaaaa :18: Dün normaldin bugün annesin vışş, Yabancı basında okumuştum bi bayan annesi babası ile yaşıyo, erkek arşadaşı var hamile kalmış bilincinde değil, kilolu gene. Wcye giriyo büyük tualete, elinde bebek ile çıkıyo herkes şokta. Çok ilginç şeyler oluyo valla :) :)

benimkide aynısı ama ben göbüşten yapmaya korkuyorum omuzlarım mosmor.......
Bence göbekten daha az acıyor, kol daha çok acıyor gibi karnım gerildikçe daha rahat yapmaya başladım ben göbeğimden

Gunaydnlar k.k guzel annislerine musmutluuuu bi gun olsun
günaydınlar, inşallah

günaydın canım Evet daha bugün salıymış ya, bana da çok zor geldi bu durum Siz de 8 ağustosta tatile çıkıyormuşsunuz canım, biz de o hafta çıkacağız inşallah. 10unda oyları kullanıp gideriz heralde
Emzik meselesinde de durum şöyle, onun da yeni doğanı, 3 aylığı 5 aylığı fln beden beden yani büyüyünce çok farketmez ama yenidoğana yeni doğan için olanlardan almak lazım, büyük olunca ağızlarına alamıyorlar çünkü. Nuk, avent ve chicco'ya iyi diyorlar. Bir de dişleri çıkmadan önce silikon, dişler çıktıktan sonra kauçuk kullanmak gerekiyormuş diye duymuştum, ne derece doğru bilmiyorum canım. Bir de kendi eliyle çıkaramasın diye sapsız olanları var, onlara iyi diyorlar Daha çok araştırmadım ama bildiklerim bunlar

hadi canım karnının neden bu kadr büyüdüğünü de mi merak etmemiş 9 ay boyunca

Yok hayatım ben daha alışveriş yapmadım. Bayramda tatile gidiyoruz , dönüşte alıcam hepsini demiştim.

💕💕💕

o haftasonu bahsettıgın alısverısler kendıneydı sanırım ,

bende bebıse sandım dun okurken

Dün doktor kontrolüme gittim kızlar. Yavruceylan 900 gr olmuş, doktorcum poz istiyorum dedim ne yaptı etti bizim oğlan hep ense tıraşını gösterdi. Sırtı poposu güzel maşallah oğlumun, artık doğuma bana mı babasına mı benzedi görücez ihihihi.
Mutlu olduğum bir durum var; doktor tarttı beni, gebeliğin başından bu yana 9 kilo almışsın dedi, (ben 12 zannediyodum sevindim) çok şişiyo oram buram doktor dedim, bacağıma bastırdı içeri çöktü, humm ödem çok dedi, espiri yaptım yaa dedim ben az kilo aldım analiz yapsanız görürsünüz gerisi su dedim (hamilelere vücut analizi yapılmaz bu arada) iki bacakta komple 4 lt su vardır deyince gözlerim pörtledi. Şişliklerim giderse 5 kg fln mı aldım yaneee dedim o civar dedi, ben oleyy diye sevinirken ama şu an 9 kilo fazlasın die söndürdü tabi balonumu heheh. 3 hafta sonra 1,5 kilodan fazla almamamı şart koştu doktorcum. Panik bir yapım olduğunu söylüyorlar ben hiç farketmiyorum.. Doktor şey dedi (canım doktorum) tonton neden streslisin şu an, sakin ol, yoksa kayınvaliden mi geldi dedi gülüştük fln eşime bir dürtük oldu galiba.
Evet sanırım fazla gergin bi yapım var..
Minik minik sancılar var ama rahim büyümesi diye korkmuyom dedim, sık sık periyodik olarak bi sancı varsa beni ara dedi. Erken doğum şeyisiymiş o sancılar. Bizim rahim sancısı bıçak oyuyo gibi tabi.
Böyle bi kontroldü kızlar. Paylaşiiym dedim

ne çok duymaya başladık böyle haberleri, hayrettttt, biz neleri düşünüyoruz bunlar anlamadan 9 ayı tamamlayıp sağlıklı çocukları alıyorlar kucaklarına, e maşallah diyelim, ama adet düzeni de mi değişmemiş , iştahı, mide yanmaları, hayret vallahi

bu arada günaydınlarrrr herkese dolu dolu, sağlıklı, hayırlı, bereketli, bebişlerin iyi beslendiği bir gün diliyoruz kızımla

anuvvv kızzz valla tam porsiyon olmuş artık senin yavru tam yemelikkk
senin oğlan diokşi anne merak et çatlada patla göstermicem yüzümü dioo
ohaa bacaklarda 4 lt sumuuu kız şişim diodunda o kadar olduğunu anlamamıştımm..
ee nolcakmış bu ödem nasıl atılcakmış pekiii :44::44:
gergin anneymiş hıhh gelsinler önüne bir bebek koysunlarda onların sakin olmalarını izleyelimm o zamannn

çok şeker bu annesi. ben de alayım oğluşumaa :)
ayy çok şeker bu yaa
valla canım korkutmak istemem tabi kimseyi ama ağrı yapıyor yaa
yuhh yaniii nasıl oluyor anacımm bu yaa

yapıyo yapıyo. benimki 3 gün sürdü. böyle yük taşımışım da ağrımış gibi bi sızı vardı.

💑💓

o haftasonu bahsettıgın alısverısler kendıneydı sanırım ,

bende bebıse sandım dun okurken

Hahahah. Bebişten önce kendini düşünen bi hatunum valla. :)
Her geçen gün kilo aldığım için yeni şeyler almak zorunda kalıyorum. Bi de bende alışveriş hastalığı var. :)) Bundan sonra bebişe inşallah :)

💕💕💕

ay nebilim bende çok şaşırdım valla..hamile olduğu dışardan belli olmuyo..adet düzensizliğinide takmamış hatun..daha neler duycaz acep

Ayyy çok kabaca olmazsa kocaman bi ohaaaaa demek istiyorum.
Yalnız kadının yaşadığı şoku bi düşünsenize :)

💕💕💕

Günaydın kızlar..
sabah sabah sersem gibiyim. tek taraflı ve şiddetli bir baş ağrısı ile uyandım. hala kendimde değilim kafamı omuzlar üzerinde sabit tutmaya çalışıyorum.

Yahu inanamadım hee..

İyide bu hatunlar onca zaman regli de olmadı bundan da mı şüphelenmemişler ki? hadi kilolu karnını fark etmedi, bebek hareketini gaz sandı eee regli olmadığında da mı aklına gelmedi ki?

Gerçi eski bir arkadaşımda hamile olduğunu böbrek ultrasonunda öğrenmişti. Ama o öğrendiğinde 3 aylık falanmış. Adet düzensizliği olduğundan bazen 2 ay falan adet görmediği olurmuş. Bir gün rahatsızlanınca doktor röntgen tahlil bir sürü şey istemiş. röntgeni bile çektirmiş bilmediği için. Ultrasonu yapan kişi bebeği tesadüfen görünce aaaa burda bebek var sen nasıl röntgene girdin ki demiş!!

Tabiki herkes şok!

Heheheh siz arkamda olduktan sonra herkes vız gelir tırıs gider zaten bana.
Ödemi doğuma kadar atamayacam heralde, günde 3,5 lt su içiyom, 2 günde bir yürüyüş yapıyom, haftada 1 pilates yapıyom dedim, iyi dedi.. yani doğuma kadar mızmızlanmayacam zaten artık konuşmuyorum da ama farkındayım tabi garipliğin. Sabredicem artık.
Gerginlik konusunda da, bende babanemin fenalığından kalma kaynana fobisi var, kayınvalidem de babanem gibi rizeli olunca iyice panikledim. Kayınvalidem sıradan bi insan ama benden kaynaklı sürekli etrafıma duvar örme tribim var. Konuşurken çok sıcak konuşuyorum ama özelime girer korkusu ile uzakta kalmaya çalışıyorum. Şimdi doğum ile vaayy torun geldi deyip özelimin ortasında piknik yapma hevesi beni aşırı panik yaptı. Kimseye de anlatılacak şey değil benim travmam sonuçta. Panikten yanıyom doktorcum da destek oluyo bana ne yapsın. Bu saçma korku bile erken doğuma davetiyeymiş, kızlar siz siz olun yayın poponuzu yatın valla, no stres.

canım bak ben şunu gördüm..doğum sonrası kv ile gelin arasında muhakkak bir sürtüşme oluyor..
ben kendimi hazırladım gardımıda çektimmm..
ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar umursamıcam..
lafımıda koyup geçicem ister alınır ister alınmaz...valla en önemlisi bebeğim ve sütümüm gelmesi gerisiz vuz gelir bana...
eşimde anacı olursa alsın bir yatak doğru anasının evine..
ben nişanlılık döneminde çok çektim kv deden...azıcık bile tahammülüm yok..heleki doğum sonrası asla olamaz..bunun herkeste farında özellikle eşimm..
şimdiden anasını uzak tutmaya çalışıyor..mümkünse çalışsın yoksa çorap onun başına örülecekkk
o yüzden gardını al kendini hazırla ve umursama salla gitsinnn
ödem demişkenn benim bir arkadaşımda ödemliydi ve doğuma yakın iyice şiştii balon gibi olmuştı iğne batırsan uçacak gibiydi vallahiii..normal doğum yapamadı ödem yüzünden şekerimm..sezeryan oldu çünkü bebek sıkışmıştı artık..

Maaşallah kuzuna 900 gr olmuş demek..
Sırtı ve poposu güzelse yüzüde güzeldir merak etme annesi.. Dün bir tane gördüm daha 2 günlüktü. Ama görsen pamuk şeker gibiydi maaşallah.. Doğmadan yüzünü görsende öpüp koklayamıyorsun. o da içinde kalıyor insanın. Hoş garip bir duygu işte..

Şu ödemler için bişe dedimi doktorum şunu yap bunu yap diye.. Bende de başladı eller ayaklar hava basılmış gibi.

şimdi rahatladıysan sorun yok canım aşıdan sonra 5-6 gün kol ve omuz sırt ağrım oldu benim de aşırı bir uyku halim, hatta üzerine bir de soğuk algınlığı, bünyeye göre değişik belirtiler olabiliyor, dinleme vücudunu, geçecek hepsi

Eki Görüntüle 1189304 Eki Görüntüle 1189305

oyy oyy annesi çok şeker bu, güzel günlerde giysin inşallah

maşallah annesi seninki minik adamcık olmuş artık ödemler için birşey önermedi mi? tuzu azalt, bol su iç, bacaklarını yukarda tut falan birşeyler söylemedi mi? valla tatlım doktorlara göre bütün hamileler panik zaten, ben çok rahatımdır, hatta bundan rahatsız olan bir arkadaş bile tanıdım, "dayanamıyorum bu kadar rahat insanlara" diyordu, sorun mu ben de sürekli mızmızlanan 7 dünyaya dargın tiplere dayanamıyorum ne var ama bana da doktorum her seferinde rahatla biraz tadını çıkar hamileliğin falan diyor, ister istemez birtakım endişelerle gidiyoruz, ben hastanede ortaya çıkan tarzı kendim kabul etmiyorum
kuzuları zamanında kucağımıza alalım inşallah, allahım korusun onları da bizleri de

benim tatilime 3 gün kaldı, ve bu hafta işim çok , dışarı çıkacak enerjim yok ve araba da eşimde biri benim yerime herşeyi halletse ne güzel olurdu

Ense traşını severimmm onunnnnnn sağlıkla doğsnnn yavrukuşum yaa
ben seni geçtim he 11 kiloyla şampiyonum bence pek kızdı doktor ya hilmi bunu sevmedi
napm boşver dedim sıkma canını ben ilk kızımda 26 kilo aldım 30 olarak verdim üzülme değmez dedim

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız?

Sanki bana çok kilo aldım gibi geliyor. 69 ile hamile kaldım şimdi 76 kiloyum.
23 haftalığım.

💕💕💕

11 diyorum 11 benim hiç çok gelmesin harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…