Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
Sanki bana çok kilo aldım gibi geliyor. 69 ile hamile kaldım şimdi 76 kiloyum.
23 haftalığım.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
23 haftalığım.
💕💕💕
23 haftalığım.
������
23 haftalığım.
💕💕💕
11 diyorum 11 benimhiç çok gelmesin harikasın
Anladım, bende motive edicem kendimi tamam. Zaten eşime söylemiştim inceden 3 günden fazla istemediğimi, sıkıntıya girer sütümü kaybedersem kimseyi tanımam dedim, heralde üzülmeme engel olur. Olmasa da annemi salarım o zaten kaçırır herkesi ahahahcanım bak ben şunu gördüm..doğum sonrası kv ile gelin arasında muhakkak bir sürtüşme oluyor..
ben kendimi hazırladım gardımıda çektimmm..
ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar umursamıcam..
lafımıda koyup geçicem ister alınır ister alınmaz...valla en önemlisi bebeğim ve sütümüm gelmesi gerisiz vuz gelir bana...
eşimde anacı olursa alsın bir yatak doğru anasının evine..
ben nişanlılık döneminde çok çektim kv deden...azıcık bile tahammülüm yok..heleki doğum sonrası asla olamaz..bunun herkeste farında özellikle eşimm..
şimdiden anasını uzak tutmaya çalışıyor..mümkünse çalışsın yoksa çorap onun başına örülecekkk
o yüzden gardını al kendini hazırla ve umursama salla gitsinnn
ödem demişkenn benim bir arkadaşımda ödemliydi ve doğuma yakın iyice şiştii balon gibi olmuştı iğne batırsan uçacak gibiydi vallahiii..normal doğum yapamadı ödem yüzünden şekerimm..sezeryan oldu çünkü bebek sıkışmıştı artık..
Maaşallah kuzuna 900 gr olmuş demek..
Sırtı ve poposu güzelse yüzüde güzeldir merak etme annesi.. Dün bir tane gördüm daha 2 günlüktü. Ama görsen pamuk şeker gibiydi maaşallah.. Doğmadan yüzünü görsende öpüp koklayamıyorsun. o da içinde kalıyor insanın. Hoş garip bir duygu işte..
Şu ödemler için bişe dedimi doktorum şunu yap bunu yap diye.. Bende de başladı eller ayaklar hava basılmış gibi.
Ense traşını severimmm onunnnnnnsağlıkla doğsnnn yavrukuşum yaa
ben seni geçtim he 11 kiloyla şampiyonum bencepek kızdı doktor ya hilmi bunu sevmedi
napm boşver dedim sıkma canınıben ilk kızımda 26 kilo aldım 30 olarak verdim üzülme değmez dedim
maşallah annesi seninki minik adamcık olmuş artıködemler için birşey önermedi mi? tuzu azalt, bol su iç, bacaklarını yukarda tut falan birşeyler söylemedi mi? valla tatlım doktorlara göre bütün hamileler panik zaten, ben çok rahatımdır, hatta bundan rahatsız olan bir arkadaş bile tanıdım, "dayanamıyorum bu kadar rahat insanlara" diyordu, sorun mu ben de sürekli mızmızlanan 7 dünyaya dargın tiplere dayanamıyorum ne var ama bana da doktorum her seferinde rahatla biraz tadını çıkar hamileliğin falan diyor, ister istemez birtakım endişelerle gidiyoruz, ben hastanede ortaya çıkan tarzı kendim kabul etmiyorum
kuzuları zamanında kucağımıza alalım inşallah, allahım korusun onları da bizleri de
sen mankensın zaten tavrum benım22+6 günlüğüzzzz...
65 ile hamile kaldım 5 kilo verdim ilk 3 ay..
şimdi tekrar 4,5 kilo aldım..şu anda 64,5 kiloyummboyum 170 şekerimmm
Ödemler için tuzlu yemediğimi, haftada 3 yürüdüğümü 1 pilatesi, bacaklarımı diktiğimi, 3,5 lt su içtiğimi biliyor o yüzden bişiy diyemedi. Ama bir şey daha var, sol yana yatarak uyumak ödem için biraz daha etkili. haberiniz olsun. evet biraz minik adam oldu ufaklık, sancılar için hissettiğin an dinlen dedi, sizde ihmal etmeyin. Bu saatten sonra da 9 ay sabretmesi için uğraşıcaz anlaşılan :)
Yahu inanamadım hee..
İyide bu hatunlar onca zaman regli de olmadı bundan da mı şüphelenmemişler ki? hadi kilolu karnını fark etmedi, bebek hareketini gaz sandı eee regli olmadığında da mı aklına gelmedi ki?
23 haftalığım.
💕💕💕
senin bünyenle alakalı o zaman canım, yapacak birşey yok yalnız bir arkadaşımın da çok ödemi oluştu doktoru sodayı azalt demişti, o neredeyse kasayla soda tüketiyordu 1 haftada, aklında olsun belki faydası olur
Anladım, bende motive edicem kendimi tamam. Zaten eşime söylemiştim inceden 3 günden fazla istemediğimi, sıkıntıya girer sütümü kaybedersem kimseyi tanımam dedim, heralde üzülmeme engel olur. Olmasa da annemi salarım o zaten kaçırır herkesi ahahah
ödemi de kontrol etmek için yapıcağımı yapıyorum işte. Yalnız bu kadar su içince 15 dk da bir feci çişim geliyo, yemin ederim bebeğin sıkıştığını hissediyorum, çişimi yaparken hareketlenmeye başlıyo yavrucak çünkü
Ödemler için tuzlu yemediğimi, haftada 3 yürüdüğümü 1 pilatesi, bacaklarımı diktiğimi, 3,5 lt su içtiğimi biliyor o yüzden bişiy diyemedi. Ama bir şey daha var, sol yana yatarak uyumak ödem için biraz daha etkili. haberiniz olsun. evet biraz minik adam oldu ufaklık, sancılar için hissettiğin an dinlen dedi, sizde ihmal etmeyin. Bu saatten sonra da 9 ay sabretmesi için uğraşıcaz anlaşılan :)
sen mankensın zaten tavrum benım
zaten beni en çok zorlayan şey çok su çok çiş meselesi olduu yajhuuu..yanıma seyyar tuvalet alıcammm
benmi mankenimm kız nerem mankenn...topaç gibi oldummmsün fotomuı görmedin galibaa
benimkide aynısı ama ben göbüşten yapmaya korkuyorum omuzlarım mosmor.......
gormem mı senle ben aynı gıdıyrz, sende bnm gıbı karınlısın ama bırden nasılda buyudu yahu
bu kılo muhbbetını seyden sevıyrm, mıde bulantıları zamanı yasadıgım kotu zamanları unutmamı saglıyr
5,5 kg
Anaaaa bende soda içiyom günde 2 falan, mineral gelsin de kramp olmasın diyodum aklımca. Ee asitli de içmiyim o zaman?? hay allah
abowww sen halayın başısınn şekerimm vallahiiii
Anaaaa bende soda içiyom günde 2 falan, mineral gelsin de kramp olmasın diyodum aklımca. Ee asitli de içmiyim o zaman?? hay allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?