2014 Kasım Anneleri

73 ile kaldım geçen hafta 78 dim amaa 1 haftada çok şiştim, ve hızlandı gibi, kendime 85 limit koydum inşallah geçmem, son aylar kilo çok hızlı artıyormuş

ben 68,5 tüm şu an 74

ama 4.5 ay kustum

ben kilo alamıyorum 70 ile hamile kaldım dün kontorlden sonra tartıldım 71 olmuşum. 1 kilocuk almışım iyi mi kötü karar veremedim 20. haftamdayım

Son düzenleme:

22+6 günlüğüzzzz...
65 ile hamile kaldım 5 kilo verdim ilk 3 ay..
şimdi tekrar 4,5 kilo aldım..şu anda 64,5 kiloyumm boyum 170 şekerimmm

Anladım, bende motive edicem kendimi tamam. Zaten eşime söylemiştim inceden 3 günden fazla istemediğimi, sıkıntıya girer sütümü kaybedersem kimseyi tanımam dedim, heralde üzülmeme engel olur. Olmasa da annemi salarım o zaten kaçırır herkesi ahahah
ödemi de kontrol etmek için yapıcağımı yapıyorum işte. Yalnız bu kadar su içince 15 dk da bir feci çişim geliyo, yemin ederim bebeğin sıkıştığını hissediyorum, çişimi yaparken hareketlenmeye başlıyo yavrucak çünkü

Ödemler için tuzlu yemediğimi, haftada 3 yürüdüğümü 1 pilatesi, bacaklarımı diktiğimi, 3,5 lt su içtiğimi biliyor o yüzden bişiy diyemedi. Ama bir şey daha var, sol yana yatarak uyumak ödem için biraz daha etkili. haberiniz olsun. evet biraz minik adam oldu ufaklık, sancılar için hissettiğin an dinlen dedi, sizde ihmal etmeyin. Bu saatten sonra da 9 ay sabretmesi için uğraşıcaz anlaşılan :)

bu kilo muhabbetini sık sık yapalım şekerler, belki bize fren olur, ben ramazanın başından beri eşim sahurda yalnız, iftarda da yalnız olmasın diye onu bekliyorum ve geç saatte yemek yemiş oluyorum, bunların da kilo aldırdığının farkındayım, dikkat etmem lazım, yemek bağımlılık gibi birşey yedikçe yiyesi geliyor

senin bünyenle alakalı o zaman canım, yapacak birşey yok yalnız bir arkadaşımın da çok ödemi oluştu doktoru sodayı azalt demişti, o neredeyse kasayla soda tüketiyordu 1 haftada, aklında olsun belki faydası olur

Kuzum benim bi arkadaşım daha üniversitede, bekar, 9 ay regl olmadığı olurdu, hormon ilaçları bile regl yapmıyodu kızı çok sıkıntılıydı düşünsene
Başka bi kız arkadaşım da ara kanama görmüş (düşük tehlikesi aslında bunlar) ara kanamaları düzensiz regl sanmış ve 7. ayda hamile olduğunu anlamış şimdi yavruyu büyütüyo

Bu konuda en takıntılı benim..

İlk hamilelikte 30 kg aldığım için bunda kontrollü gitmek istedim. ilk başlarda çok hırslıydım ama son zaman saldım kendimi yaz gelince dondurmalar, çeşit çeşit meyveler falan bozdu beni..

66 ile hamile kaldım, şu an 70,5 kiloyum..

hamileliğin başından beri hiç iştahsızlık bulantı vs. olmadı aksine yeme isteğim her gün daha da artıyor. Kendimi tuta tuta 4,5 kilo ile 5 ayı bitirdik çok şükür. Ama son 10 gündür ödem toplamaya başladım. Son iki haftada 1,5 kilo birden arttım resmen.

Doğuma kadar 76 gibi bir hedef koydum. İnşallah başarabilirim.

Anaaaa bende soda içiyom günde 2 falan, mineral gelsin de kramp olmasın diyodum aklımca. Ee asitli de içmiyim o zaman?? hay allah

zaten beni en çok zorlayan şey çok su çok çiş meselesi olduu yajhuuu..yanıma seyyar tuvalet alıcammm

sen mankensın zaten tavrum benım

benmi mankenimm kız nerem mankenn...topaç gibi oldummm sün fotomuı görmedin galibaa

zaten beni en çok zorlayan şey çok su çok çiş meselesi olduu yajhuuu..yanıma seyyar tuvalet alıcammm

benmi mankenimm kız nerem mankenn...topaç gibi oldummm sün fotomuı görmedin galibaa

gormem mı senle ben aynı gıdıyrz, sende bnm gıbı karınlısın ama bırden nasılda buyudu yahu

bu kılo muhbbetını seyden sevıyrm, mıde bulantıları zamanı yasadıgım kotu zamanları unutmamı saglıyr

5,5 kg

benimkide aynısı ama ben göbüşten yapmaya korkuyorum omuzlarım mosmor.......

Benimde göbek çewrem mosmor deri altı iğnesi yağlı olan her bölge uygun aslında

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy sorma yaaa o 3 ay neydi öle yediğini çkarttt
şimdide yiyesim var valla bazen kendimi tutuomm benn yalan sölemeyimm yokda büyük topaç olucammm

Anaaaa bende soda içiyom günde 2 falan, mineral gelsin de kramp olmasın diyodum aklımca. Ee asitli de içmiyim o zaman?? hay allah

neyyy sodadamı ödem yapıomuşşşş

azaltarak vücudunu bi dene tatlım, etkisi olup olmadığına bakarsın, bir de sodyum oranları ve klor oranları farklı hepsinin, şu an evde kızılay ve kınık var tekrar baktım tüm değerler farklı, en azından daha az olanı tercih etmek bile hafifletmez mi yükü? etki görmezsen benim vücudum böyle diyeceksin yapacak birşey yok

Kizlar bende fenalardaym 6.5kg almsm 2sinibu ay aldm bende cok sisim ayagm balon gibi hatta ayagmn usgsi cekildi bukadar odem olmz damarlardami sikinti var dedi dr cok sukur sorn cikmadi odemms(

Benim de detaylıya gitmeden önce noktasal bir ağrım vardı. Böyle kram gibi gir çık yapıyordu. Akşam başlamıştı. Sabah doktor bebeğe bakınca rahimde kasılman var dedi :44: anlamamışım ben. Şimdi günde iki defa magnezyum içiyorum. Bide bol su iç ve dinlen dedi. Sodayı söylemedi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…