oyy inşallah nasip olur o günleri görmek , nasıl yakışacak kuzulara, alıyorum bunu şimdi
unibaby şampuanlar için ne düşünüyorsunuz kızlar?
haklısınız kızlar, alınacak risk değil, ama carputinin söylediği içime sindi, sıfır kol alınca badi ile bütünleşebilir, şık bir badi bakıcam şimdi
mustelanın şampuanları çeşit çeşit canım, yenidoğan köpük mü almak lazım? konak önleyici var, bebek çocuk şampuanı var, daha var da var, n11 de bakıyorum şimdi ama seçenekler çok fazla
Günaydın kızlarrrrrr, tatil yaklaştıkça geçmiyor günler. Sabah uyandım ve eşimden o kötü haberi duydum "bugün daha salı aşkım"
Kızlar size birşey sormak istiyorum, ben şimdi emzik alacağım ama, bunların da yeni doğanı , şuyu buyu var mı? Daha doğrusu neyine bakacağım alırken? Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?
haklısınız kızlar, alınacak risk değil, ama carputinin söylediği içime sindi, sıfır kol alınca badi ile bütünleşebilir, şık bir badi bakıcam şimdi
mustelanın şampuanları çeşit çeşit canım, yenidoğan köpük mü almak lazım? konak önleyici var, bebek çocuk şampuanı var, daha var da var, n11 de bakıyorum şimdi ama seçenekler çok fazla
Merhaba,Benimde 1:127 çıktı 4 lu taramam ben amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum 24 haftadan sonra yapmıyorlar diye biliyorum ama den yine de Dr na sorarsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Niiil araştırdıysan bana da yaz ben dün araştırdım biri diyo damaklı emzik olacak biri diyor damaksız anlamadım :44: ablam chicco marka damaklı emzik kullanmış en çok onu sevmiş minik olan yeğenim.. diğeri zaten ne biberon ne emzik hiç birini kabul etmedi sürekli emzirdi..
biz mevlüt yapmıcaz galibaa..
zaten erkek bebek mevlüt kıyafetlerinide hiç sevmedim ben yahuu
heeeh işte ben de ona bakıyorum n11'den bu ne yaa yap bi yenidoğan şampuan alalım ne bu kdr seçenek anlamadım
biz mevlüt yapmıcaz galibaa..
Aslında yapmak mantıklı tek tek gelen gidenle uğrasmaktansa hepsini bir günde halletmek daha iyi sanki bende kararsızım olmadı pipilerini kestirince yaparız.biz mevlüt yapmıcaz galibaa..
Canım şimdi biraz araştırdım,
"kullanılan emziğin bebeğin ayına uygun olması önemli"
"emziğin etrafında ne kadar fazla delik varsa, emzik o kadar konforlu ve kuru oluyor"
"kauçuk yada silikon olabilir ancak, silikon temizliği ve strelizasyonu daha kolay bir madde, kokusuz, tatsızdır. Ve diğer emziklere daha uzun ömürlüdür"
"hijyen açısından, kapaklı bir emzik seçmek önemli. Çantada taşırken falan hijyen açısından endişe etmeye gerek yok"
"çevresinde ki hava delikleri önemli, çünkü bebek emziği emerken salyaları sebebiyle ağzı çevresi ıslanabilir, bu da cildini tahriş edebilir. O yüzden emziğin çevresinde ne kadar fazla hava kanalı (delik) varsa o emzik tercih edilmeli.
"dilini kullanan bebekler, emziği ters çevirebiliyormuş, damaklı ezik kullanılıyorsa da bu durum ters damak oluşumuna sebep veriyormuş. Bu nadir olsa da, eğer damaklı emzik kullanıyorsanız , doktor kontrolllerinde mutlaka damak muayenesi yaptırın diyorlar. "
Tüm bunları değerlendirerek vardığım sonuç "Avent Free Flow Emzikleri" yapısı itibariye ortodontik , esnek ve simetrik.
Şimdi sipariş vereceğim bende, fiyat araştırıyorum farklı sitelerden. Bak bundan alacağım.
Eki Görüntüle 1189440
Canlar benim kullandığım bu aşağıda resmi olan, saç ve vücut şampuanı olarak geçiyor.
Eki Görüntüle 1189441
Kızlar eylül annelerinden bir arkadaşımız 30. Haftada normal doğum yapmış meleğini küveze koymuşlar dua istiyor bizlerdende gitsin meleğine dua
Canlar benim kullandığım bu aşağıda resmi olan, saç ve vücut şampuanı olarak geçiyor.
Eki Görüntüle 1189441
Eki Görüntüle 1189441
Kızlar eylül annelerinden bir arkadaşımız 30. Haftada normal doğum yapmış meleğini küveze koymuşlar dua istiyor bizlerdende gitsin meleğine dua
Canım şimdi biraz araştırdım,
"kullanılan emziğin bebeğin ayına uygun olması önemli"
"emziğin etrafında ne kadar fazla delik varsa, emzik o kadar konforlu ve kuru oluyor"
"kauçuk yada silikon olabilir ancak, silikon temizliği ve strelizasyonu daha kolay bir madde, kokusuz, tatsızdır. Ve diğer emziklere daha uzun ömürlüdür"
"hijyen açısından, kapaklı bir emzik seçmek önemli. Çantada taşırken falan hijyen açısından endişe etmeye gerek yok"
"çevresinde ki hava delikleri önemli, çünkü bebek emziği emerken salyaları sebebiyle ağzı çevresi ıslanabilir, bu da cildini tahriş edebilir. O yüzden emziğin çevresinde ne kadar fazla hava kanalı (delik) varsa o emzik tercih edilmeli.
"dilini kullanan bebekler, emziği ters çevirebiliyormuş, damaklı ezik kullanılıyorsa da bu durum ters damak oluşumuna sebep veriyormuş. Bu nadir olsa da, eğer damaklı emzik kullanıyorsanız , doktor kontrolllerinde mutlaka damak muayenesi yaptırın diyorlar. "
Tüm bunları değerlendirerek vardığım sonuç "Avent Free Flow Emzikleri" yapısı itibariye ortodontik , esnek ve simetrik.
Şimdi sipariş vereceğim bende, fiyat araştırıyorum farklı sitelerden. Bak bundan alacağım.
Eki Görüntüle 1189440
allah şifa versin canım, kuzuya da anneye de
tek şampuanı hem saç hem de vücut için mi kullanıyorsun canım? zaten saça dökünce bütün vücuda değecek bir yandan :26::26: memnunsun değil mi?
Niye yaa erkeklerin mevlüt kıyafetleri de şirin.. ben kısmet olursa doktor arkadaşlara danışıcam sünneti de yaptırıp yapıcam mevlütü sakıncası yoksa erkenden sünnet işini halletmek istiyorum
Ben de alıştırmayı hiç istemiyorum aslında ama, herkes alıştırırsan rahat olur diyor. Bir tane yenidoğan alırım, duruma göre sonra karar veririm ben de artık
Canım emzik için arkadaslarım damaklı emzik önermislerdi bana ben bambino ve nukun 0-3 ve 0-6 ay emziklerini aldım.Nukun emziklerinin daha iyi olduğunu duymustum damaklı olanlara hem bebisler daha çabuk alısıyor hem de ilerde emziği bıraktırması kolay oluyormus.Bu arada aylara göre canım yeni doğan 0-3 ,0-6 yazıyor üstünde dikkat ederek alırsın.
Çooook sağol bende hemen not ediyorumbıcırıklar belki hiç istemicek ama dursun elimizin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?