Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
işte bende bilemiyorum. herhalde bağlatmam ama başka ne yaparım bilmiyorum
Benim migrenim ilerlemiş Bey'in damarların da küçük tıkanıklık başladı. Doktor bana kondom ve bağlama dışında diğer korunma yöntemlerini kullanma dedi bilmiyorum bazen bende kararsız kaldim

En çekindiğim şey başıma geldi ve diş dolgum düştü😕 doktoruma şuan ulaşamadım ama gebelikte dolgu yaptıran var mı kızlar? Bekleyeyim dedim doğumu ama su bile içsem hassasiyet yapıyor

BAğlatmak için yaşın çok genç dünyanın bin bir türlü hali var belki ilerleyen zamanlarda fikrin değişir hormonlu ria var yan etkisi çok az 5yıl koruyuculuğu var direk bağlatma deyilde onu dusunmezmisin tabi ki sen kendin için en iyi olanı bilirsin ama

BAğlatmak için yaşın çok genç dünyanın bin bir türlü hali var belki ilerleyen zamanlarda fikrin değişir hormonlu ria var yan etkisi çok az 5yıl koruyuculuğu var direk bağlatma deyilde onu dusunmezmisin tabi ki sen kendin için en iyi olanı bilirsin ama
Canım benim migrenim var ilerlemiş Beyin damarlarında birin de tıkanıklık başlamış birkaç leke göründü doktor bir çok şeyi önermiyor benim adet dönemlerim bile migrenle geçer ama bunu duymamıştım bir de bunu sorayım en iyisi ben biraz daha araştırayım canım teşekkür ederim

Aslında biz dört sene kondom ve geri çekilme yöntemiyle korunduk bir süre öyle devam ederim belki

Geri çekilmeyle ben hamile kaldım canım kondoma güvenmiyorum
Ben şanslıydım galiba çünkü arkadaşım da kondomla korunurken hamile kalmış bir çözüm bulursanız banada haber verin lütfen kafam çok karıştı

Canım benim migrenim var ilerlemiş Beyin damarlarında birin de tıkanıklık başlamış birkaç leke göründü doktor bir çok şeyi önermiyor benim adet dönemlerim bile migrenle geçer ama bunu duymamıştım bir de bunu sorayım en iyisi ben biraz daha araştırayım canım teşekkür ederim
Anladım canm doktor ile görüşüp en doğru kararı alırsın umarım

kızlar tüpleri bağlatma konusunda ne düşünüyorsunuz ?
kimisi manevi olarak iyi değil diyor. ben düşünmüyorum ama bazende hazır sezeryan olmuşken bağlatsam mı diyorum
tabi ki hiç biri kesin değil , bağlatıp hamile kalanı duydum
Ben baglatcam canim zaten 3. Sezeryanim olacak yasta 34 oldu bi 4. Olursa kafayı yerim gibime geliyor zaten maddi yönden de skntili olur gonul rahatlığıyla baglaticam hemde 😅😂

Slm kızlar bugun ebe randevum vardı eliyle dönmüş mü diye kontrol etmesını ıstedım ebeden ettı once yukarda kafası dönmemiş dedı sonra kucuk monitörle kalp atısını dınledı sankı dönmüş gibi kalp atışını aşşagıda hıssttım dedı hastanede usg de kesın bellı olur dedı yanı emin olamadı🤷‍♀️

Benimde çok karışık haber veririm
Slm canım ben dogumdan sonra kola takılan implant taktırmak ıstıyorum korunmak için 4 yıl koruyuculugu varmıs bılgın var mı kola takılan hakkında yada bılgısı olan?daha arastırmadım dogumdan sonra bakarım dıye

sen bi doğur , büyüsün özlersin yine yaparsın :D
bağlatma bağlatma zaten bağlamazlar bu yaşta

:D ay bende doğurup zayıflamayı dört gözle bekliyorum. uzun saatler tuvalete gitmeden gezmeyi, nefes nefese kalmadan temizlik yapmayı, sırt üstü, yüz üstü her şekilde yatmayı :D :D
Ayy bende bendeee, yatağıma koşarak zıplamak istiyorum bir doğurayım😂
Ordinaryüs prof kayınvalidemin söylemesine göre doğurunca çok üşüyormuşsun o yüzden çorap mantıklı 😂 benim ilk doğumum diye kandırıyor mu bilmiyorum hahahaha
Hahahhahahahha
Şimdi yeni bir sorum var 😂 bu hastaneye gelecek olan insanlara bir şey ikram edecek misiniz? Ben isimli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum odayı da süsletmeyeceğim hevesim yok hiç.

İkinci sorum da eve gelen herkese ikram hazırlayacak mısınız? Pasta börek falan diyorlar o toplara girmek mantıklı mı ya
Biz çekirdek aile dışında kimseyi kabul etmiyoruz, eve'de bi kahve çikolata tamam😂 Ben onlara değil onlar bana hizmet etsin bi zahmett😅

Slm kızlar bugun ebe randevum vardı eliyle dönmüş mü diye kontrol etmesını ıstedım ebeden ettı once yukarda kafası dönmemiş dedı sonra kucuk monitörle kalp atısını dınledı sankı dönmüş gibi kalp atışını aşşagıda hıssttım dedı hastanede usg de kesın bellı olur dedı yanı emin olamadı🤷‍♀️
bende elimle bakıyorum sürekli ama anlamak bi tık zor ama üstte kalan kısım popısu da olabşlşr

Slm canım ben dogumdan sonra kola takılan implant taktırmak ıstıyorum korunmak için 4 yıl koruyuculugu varmıs bılgın var mı kola takılan hakkında yada bılgısı olan?daha arastırmadım dogumdan sonra bakarım dıye
Selam canım.Yok bilgim yok sadece doktorlar stori çekerken görüyorum nerdeyse her kes taktırıyor ama yan etkisi varmı yokmu hiç bilmiyorum

Geldim doktordan sancım çıkmadı ama fena sancım vardı kabız olmuşum onun sancısıydı doktor kilosuna iyi dedi bu haftada ama en son 9 gün önce doktordaydım 2200 şimdi 2289 dedim çok az almış iyi dedi yinede ama ben yine taktım sordum ne zaman yine dedi 37 sonra yani dedim o zaman 20 sonra evet dedi 1 hafta sonra yine çağırdı

Selam canım.Yok bilgim yok sadece doktorlar stori çekerken görüyorum nerdeyse her kes taktırıyor ama yan etkisi varmı yokmu hiç bilmiyorum
Onu taktırayım dıyorum dogumdan 2 3 ay sonra ama daha hıc arastırmadım yan etkısı falan var mı dıye arkadas taktıracaktı regl’i azaltıyormus dıye vazgectı bakalım artık

Back
X