2014 Kasım Anneleri

Bnm ilk gebelik, 18 haftada hissetim oglumu :) simdi rahat durmuyor kerata :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah ilk gebeliğe göre erken hissetmişsin prensini...daim olur inşallah canım:))

bugün butikbebeden hastane çıkışını sipariş ettim inşallah göründüğü kadar güzeldir

benim oğlanda çok hareketli maşallah hele yatınca coşuyor fır fır dönüyor sanki içimde

gelince ürün hakkında bilgi verebilir misin canım? ben de butikbebeyi beğeniyorum ama ürünler hakkında bilgim olmadığı için sipariş veremiyorum...senden biraz fikir alalım :))

Hatta fotosunu diger konuda paylasirsan super olur :))

Bu arada zeyyi acayip merak edyrm ins kotu bisi yoktur

Kac saattir hep soluma yatiyrm ondan mi oldu acaba :s tuhaf bi agri ya, sanci gibi degil aci gibi

Sagima yattim simdi, bebek oynuyor bi taraftan

İğne batmasi gibi mi ? Canim

💌💌💌

Bizim bile oluyo ara sıra valla.. Allah size sabır versin ikiz taşıyosunuz kolay değil
doğum günün kutlu mutlu olsun :)
Bi msj yazmıştım size kimse dönüş yapmadı!
Ağlarım yahu!

💕💕💕

ben de gördüm ama aklıma fikir gelmedi henüz. yalnız ziyarette bulunurum muhakkak

💑💓

bugün butikbebeden hastane çıkışını sipariş ettim inşallah göründüğü kadar güzeldir

benim oğlanda çok hareketli maşallah hele yatınca coşuyor fır fır dönüyor sanki içimde

Ben butikbebe'den çok alışveriş yaptım ve hiç yanılmadım. Gelen herşey çok güzeldi. Hatta daha kargolanmayı bekleyen 3 siparişim var, diğer 2 siparişim de bu hafta içinde geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İğne batmasi gibi mi ? Canim

💌💌💌

Yok cnm batma gibi degil, tarif edemeyecegim bi agri, sanirim karnim buyuyor organlar yer degistiriyor :s hala agri devam ediyor

Zaten senin alisverisler super :) baya bi sey aldin guzelguzel :)

Selam kızlar

Sabah şeker yüklemesi yaptırıyorum diye yazmıştım,maalesef gebelik diyabeti çıktı,doktorum hemen dahiliye görünüceksin dedi ister kendi bildiğin bir yere git istersen ben yönlendireyim dedi,bende siz yönlendirin dedim,başka bir hastane çalışan uzman doktordan hemen randevumu alıp gittim doktorumdaki muayeneden sonra...dahiliye doktoru ile görüştük ve bana şeker ölçüm cihazı için rapor çıkaracağını söyledi bu esnada diyetisyene yönlendirdi,artık bir diyet çizelgem var ve gebeliğimin sonuna kadar uymak zorundayım tabii egzersizlerimle beraber (yürüyüş,pilates)
yarın sabah başlıyorum diyetime,eğer bir haftanın sonunda şeker oranım düşmez ise insülin iğnelerine başlayacakmışım risk grubundaymışım ilerisi içinde hamilelikte çıkan şeker ileri de de çıkabilirmiş üstelik benim halam ve dedem şeker hastası...biraz moralim bozulsa da sonra toparladım kendimi...bebeğim iyi olsun o bana yeter....herşeye katlanırım ona sahip olmak için ne yollardan geçtim bunu da atlatırım inşallah hayırlısıyla Allah büyük...
normal kadın doğum doktorum muayenesinde ise yine moral bozucu bir şey duydum,plasentam hala aşağıdaymış tam sınırda,eğer 3-4 haftaya kadar yukarı çıkmaz ise büyük bir olasılıkla sezeryan olucaksın normal doğum şansın kalmaz dedi tam da normal için cesaretimi toplamıştım...inşallah yukarı çıkar,son adet tarihime göre 24+6 iken ultrason ölçümlerine göre bebeğim 26+3 çıktı... boyu 35 cm kilosu 928 gr olmuş meleğimin....(maşallah deyin kızlar)

ALLAH'IM HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN

dipnot:
alışveriş topiği ile doğum topiği açılmış hayırlısı olsun diyeyim,en kısa zamanda paylaşırım aldıklarımı

Kendinize kocaman iyi bakın

Canım geçmişler olsun insülinsiz halledeceğine inanıyorum kilon kaçtı tatlım bu arada

iyi akşamlar hanımlar
butikbebeden alışveriş yaptınız mı hiç?? yaptıysanız ürünler nasıl?? bana biraz fikir verebilir misiniz??

Yok cnm batma gibi degil, tarif edemeyecegim bi agri, sanirim karnim buyuyor organlar yer degistiriyor :s hala agri devam ediyor

Olabilir tatlım ama sen gene takip et ciddi olmasın, bende iğne batması gibiydi sonuç gaz sancısıymış :)

geçmiş olsun tatlım moralini yüksek tut, bebişin hşssetmedin üzüldüğünü diyetıne uyarsın dıkkat edersın Rabbımın ıznıyle bi avazda bebişini doğurursun
bu arada 41 kere m.allah bebişine

Kızlar gecen hafta şeker yuklwmem oldu ve neticede sekerim oldugunu öğrendim ysklaşık 1 haftadan beri diyet yapıyorum ve şekerim düşüyo normale giriyor anlamadım gitti nasıl yüksek oluyor anlamadım

Ya agrilarim devam ediyor, bu su azalmasi gibi birsey olabilirmi acaba

Korkmaya basladim, karniniz buyurken aciyor mu hic ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…