2014 Kasım Anneleri

merhaba hanımlar bir şey sorcam sizlere bebişlerinizin ilk minik tekmesini ne zaman hissettinizi???

canım ben 19. haftada hissettim sanki karnımda kelebekler kanat çırpıyo gibiydi. şimdi 24. haftadayız baya baya vuruyo meleğim hatta bazen karnımın üstünden bile görünüyo çok eğlenceli

Öhöömm ben de hemşireyim ama doğru her meslekte tuhaf kişilikler var bilmiyorum demektense illa bişey söylecek :44:

uuuuuu ciddi pot kırdım galiba :) ama gerçekten de öyle yaaa bazen insanın moralini baya bozuyorlar daha önce de idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye ortalığı ayağa kaldırdı bir panik hemen ilaca başla düşük rsiki olur erken doğum olur falan sonra kendi doktorumu aradım kent hastanesinde de yaptı bir şey çıkmadı meğersem onun bile kuralı varmış petler hijyenik falan olcak dedi. kültürde de çıkmadı bir şey. sağlık ocağındakilere kalsam kutu kutu antibiyotik içecektim.

Peki bir gunde ne kadar yuzebiliriz bir saat fln kalsak riskli olur mu buna da cevap verirsen cook sevinirim:)

Canım doğum günün kutlu olsun. .nice nice senelere tüm sevdiklerinle beraber inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim nil inşallah hepimiz sevdiklerimizle nice seneler geçiririz

Peki bir gunde ne kadar yuzebiliriz bir saat fln kalsak riskli olur mu buna da cevap verirsen cook sevinirim:)

canım ben yavaş yavaş arttırdım 20 dk ile başladım şimdi 40 dk falan kalıtyorum bir anda yüklenme 1 saat rahatsız edebilir. zaten eskisi kadar rahat yüzemeyeceğin için, daha çabuk yoruluyorsun göbek aşağıya doğru çekiyor:) . o yüzden çok yorma yavaş yavaş arttır.

Sağlık ocağındakiler bi enteresan oluyor gerçekten benim de dikkatimi çekiyor en iyisi doktorunu dinlemek işin uzmanı onlar..

Bnm ilk gebelik, 18 haftada hissetim oglumu :) simdi rahat durmuyor kerata :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen benim minik erkekim de bugün çok hareketli öyle bi vuruyo ki burnuma gelcek tekmesi nerdeyse

Son düzenleme:
Annesine dogum gunu partisi veriyor :)

Dogum gunun kutlu olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim
En kıymetli hediyem o benim
Tabii eşimin rezervasyon yaptırdığı yeri ve aldığı hediyeyi de merak etmiyor değilim

bu arda baby shower yapmayı düşünen var mı ben çok istiyorum yapmayı ......doğum önce güzel olur diye düşünüyorum ...hatta 1 haftadır neler yapabilirim diye araştırdım misafirlere verilcek hediyeleri falan.... ben sabun yaptırmayı planlamıştım bir sitede gördüm kendi butik sabununuzu kendiniz yapın diyor yapımını anlatmış kalıplar falan var nasıl olur acaba kendi el emeği yapsam dedim becerebilir miyim ki zor bir şey midir aranızda yapan varmı böyle şeyer kokulu taş sabun falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…