2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım,stres yapmadım da epey üzüldüm hatta ağladım ama sonra kendimi hemen toparladım....inşallah insüline gerek kalmaz ona dua ediyorum ama diyetisyenimin verdiği listeye birebir uyucam ve yürüyüşlerimi yapcam düzenli o zaman düşer herhalde diye düşünüyorum....

Benim açlık 73 birinci saat 187 ikinci saat 134.. Bi degerim yüksek dr anlamlı degil normal dedi..

canım aglaama bebegıde uzme ınan cok etkıelmnıyolar ben bugun baska bı sebepten agladım saatlerce kımıldamadı uzme bebısı cnım duser mutlaka dıyet yuruyus mutlaka fayda eder bebegımız ıcın hersye onlar ıyı oılsun bız herseye katlanıyoruz bendede cıkar dıye dusunuyorum mutlaka ındulın dırencım var cunku hemde yuksek bakalım gorcez bayram sonrası seker yuklemesınde sen sıkma canını duzelır o

yok canım geçti üzüntüm zaten,geçen gün bende öyle bişeye yine ağladım,benimki de kımıldamadı neredeyse bi gün...ama şimdi iyiyim Allah'a şükür...dua edelim herşey yoluna girsin
Bebeğim iyi olsun sağlıklı olsn da başka bişey istemiyorum inan

amin canım ınsallahh dualar hepımız ıcın

Kızlar bugün tarihlerden 18 temmuz

Aşkım bitanemle evliliğimizin 5.yıldönümü :16canım16:

Yıl dönümünüz kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yavrunuzla beraber olsun inşallah sevdiklerinizle üstesinden gelirsin canım şekerin

Kizlar bnm agrilarim suruyor cok kotuyum, uykudan uyandirdio derece, bebek oynuyor o iyi gibi ama doktora randevu alicam korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bnm agrilarim suruyor cok kotuyum, uykudan uyandirdio derece, bebek oynuyor o iyi gibi ama doktora randevu alicam korkuyorum

Doktora git oyalanma bence

💌💌💌

Bugün bütün güzel düşünceler sizlerin olsun anneler.
3. trimester nasıl gidiyo bakalım?
Benim doğuma 100 gün kaldı hihihihihi çok heyecanlı.

Kızlar Günaydın, dün benim ufak bir kanamam oldu ama çok ilginç çok sakindim. Doktorumu aradım gel dedi gittim is yerinden çıkıp. Neyse önce bebeğe baktık herşey yolunda çok şükür. 33cm olmuş kilosu da 613gr. Bende 1,5 ayda 1 kilo almışım. Sonra alttan muayene etti ama bir sorun göremedi. Bir sivilce patlamış olabilir dedi. Çünkü aksi giden hiç birşey yoktu. Ama yine de dinleneyim diye 2 gün rapor verdi. Evdeyim ama bu saatte neden ayaktayım bilmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allla alla canım ne ağrısıki bu böyle..bencede hemen git doktoruna derimm

Al randevu bence de bi görün bakalım ne diyecek kafan rahatlasın.. haber ver bize de

nerdesinnn sennnn dün çokk mrk ettimmmm

Hiii canımmm düşüncesizlik yaptım özür dilerim, biraz bebek için bişiyler araştırdım sipariş verdim, sonra eyvah işler kaldı dedim 2 kat performans ile çalıştım derken gelemedim buraya, gerçekten aklımdaydınız ama böyle oldu işte.. Kızma annişko anneler kızmaz.
Dün bebişim çok fena tepti bende kızdım amaann diye, sonra kendime kızdım ne anlayışsız insanım ben, bebek biliyo sanki canımı yaktığını dedim ..
Hepimizin tam anlayışlı olmamız dileklerim ilee

canım belki dediği gibi bir yara kanaması falandır..şükür herşey iyiymiş..
maşallah bebişin kilosu falanda güzell..
kız uyu yaa benim yerimede uyu..

Allah Allah nazar değiyor valla foruma dikkat et kendine yine de ayağa çok kalkma.. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…