Hiii canımmmdüşüncesizlik yaptım özür dilerim, biraz bebek için bişiyler araştırdım sipariş verdim, sonra eyvah işler kaldı dedim 2 kat performans ile çalıştım derken gelemedim buraya, gerçekten aklımdaydınız ama böyle oldu işte.. Kızma annişko anneler kızmaz.
Dün bebişim çok fena tepti bende kızdım amaann diye, sonra kendime kızdım ne anlayışsız insanım ben, bebek biliyo sanki canımı yaktığını dedim ..
Hepimizin tam anlayışlı olmamız dileklerim ilee
Hiii canımmmdüşüncesizlik yaptım özür dilerim, biraz bebek için bişiyler araştırdım sipariş verdim, sonra eyvah işler kaldı dedim 2 kat performans ile çalıştım derken gelemedim buraya, gerçekten aklımdaydınız ama böyle oldu işte.. Kızma annişko anneler kızmaz.
Dün bebişim çok fena tepti bende kızdım amaann diye, sonra kendime kızdım ne anlayışsız insanım ben, bebek biliyo sanki canımı yaktığını dedim ..
Hepimizin tam anlayışlı olmamız dileklerim ilee
Kızlar bugün tarihlerden 18 temmuz
Aşkım bitanemle evliliğimizin 5.yıldönümü
Kızlar ağrınız kanamanız vs ne varsa hemen doktora, şakası yok, herkeste değişik oluyo bu durumlar.
Dün bebişime bebek arabası ve park yatak aldım, uyku seti ve bornoz takımını da aldım. Bebek arabasını günlerce araştırdım, geldiğinde beğenirsem tavsiye edecoğum size. Bugünde aşı günüm ama pazartesi yaptırabilirim. İşe göre yönlenicek.
1350 ye ravdevu alabildim hala agrilarim devam ediyor, karnim mi buyuyor anlamadimki nedir bu boyle, oglanda uyumuyor masallh
Eith insan korkuyr goremeyince, zeyyde yok
Nvlyz cok gecmis olsunn
Kizlar alinti yapamiyrm cok sagolun desteginiz icin Allh razi olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1350 ye ravdevu alabildim hala agrilarim devam ediyor, karnim mi buyuyor anlamadimki nedir bu boyle, oglanda uyumuyor masallh
Nvlyz cok gecmis olsunn
Nvlyz cok gecmis olsunn
bir sorun yoktur inşallah. öğleden sonraya iyi haberlerini bekliyoruz.Kizlar bnm agrilarim suruyor cok kotuyum, uykudan uyandirdio derece, bebek oynuyor o iyi gibi ama doktora randevu alicam korkuyorum
GünaydınKızlar Günaydın, dün benim ufak bir kanamam oldu ama çok ilginç çok sakindim. Doktorumu aradım gel dedi gittim is yerinden çıkıp. Neyse önce bebeğe baktık herşey yolunda çok şükür. 33cm olmuş kilosu da 613gr. Bende 1,5 ayda 1 kilo almışım. Sonra alttan muayene etti ama bir sorun göremedi. Bir sivilce patlamış olabilir dedi. Çünkü aksi giden hiç birşey yoktu. Ama yine de dinleneyim diye 2 gün rapor verdi. Evdeyim ama bu saatte neden ayaktayım bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağrısı, kanaması olan ve şekeri yüksek çıkan arkadaşlarıma çooook geçmiş olsun :)
Ben de dün çok yemişim akşam patlıcak gibiydim, göbeğim nasıl acıdı. Pazartesi doktor randevum var, annem göbeğin biraz aşağıda duruyor doktoruna sor dedi.
Artık malum doğumlar yaklaşıyor. Çift günlere düşeceğiz hepimiz.
Git gide belirtiler, ağrılar yoğunlaşacak.
Şaka maka doğum yaklaşıyorrrr yaaaa :)
Allah hepimize zamanında,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin.
💕💕💕
Yok cnm vermediler, cok yogun dr bnmkisi, kimbilir kacta muayene olabilcem :s
İsyan ya bnm oglanda ramazsn davulcusu gibi gumbur gumbur durmuyor :)
Gobek deligimin oralara cikmis, gobek deligimin oralari kaldiriyor vurup, yukari ciktigi icin mi agritiyor acaba, dun gobek deligimin altindaydi hic bu kadar yukarida gormemistim, bide netten bildigim 24 haftada gobek deligine geliyor bebek
Sizin bebisler nerede
Ben de her akşam çatlayacak gibi oluyorum daha iki kaşık yemek yiyorum karnım o kadar geriliyor anlatamam iyce balon gibi şişiyor :44:
Nvlyz cok gecmis olsun
canım ne aldın bebek arabası..
diğerlerinin fotosu nerede bakayımmm
canım benimde bazenn göbek deliğimin orada bazende biraz altta sanırım yer değiştirio sıpacım ondan öyle oluo..
biliyom canım, eğer beklemek zorundaysan sadece uzan. ok?
Hepsini internetten sipariş ettim, gelsin çekerim resimlerini,
Graco mirage travel sistem yeşil renk ve kiddacare park yatak aldım gri renk.
:)))) napiolar acep iceride :) ne tatli yaa
Parmaklarini emiyorlardir kesin, gozleri ne zaman acilcak bebislerin
Agri vesilesiyle oglumu gorecegim icin mutluyum, bakalim kac gr oldu :) foto atarim size :) ins sorun yokturda bende
Acayip agriyor hala, oy kizlar pinarin dedigi gibi zaman yaklastikca zor gunler bekliyr biziii
Bu arada bnm hic istahim yok bende aksamlari bi kac kasik yemek sonra meyve yiyorm okadar
Midem almiyor :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?