2014 Kasım Anneleri

tmm affedildin ama bir daha olmasın şekerimm
yaa sorma benim oğlanda 2 gündür hiç uyumuo sanki yaa gece bile uyansam ayakta sıpaa...
bir uyandı pir uyandı yandımm bennn
şimdi uyuyor galibaa birazdan kalkarrr
bende dün çok rahatsız oldum akşam iş yerinin iftarı vardı oradanda arkadşlara bir yere gittik..anam benimki dönüp duruo tekmelio..
elim karnımda durdum utandımm

Nerelerdesin kaçak ben de dün bişeyler aldım miniğe akşam eşime gösterdim bakıp bakıp güldük aayyy benimki de dün çok hareketliydi bi tekme atıyo nerdeyse burnuma değecek biraz canımı acıttı ama olsun

Kızlar ağrınız kanamanız vs ne varsa hemen doktora, şakası yok, herkeste değişik oluyo bu durumlar.
Dün bebişime bebek arabası ve park yatak aldım, uyku seti ve bornoz takımını da aldım. Bebek arabasını günlerce araştırdım, geldiğinde beğenirsem tavsiye edecoğum size. Bugünde aşı günüm ama pazartesi yaptırabilirim. İşe göre yönlenicek.

canım ne aldın bebek arabası..
diğerlerinin fotosu nerede bakayımmm

1350 ye ravdevu alabildim hala agrilarim devam ediyor, karnim mi buyuyor anlamadimki nedir bu boyle, oglanda uyumuyor masallh

Eith insan korkuyr goremeyince, zeyyde yok

Nvlyz cok gecmis olsunn

Kizlar alinti yapamiyrm cok sagolun desteginiz icin Allh razi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım daha erkene yokmuymuş yahuu..
güzel haberlerle gel inş kuzucummm..
aslında doktorunla direk görüşsen ara hastası olarak alır seni canım almak zorunda..

Son düzenleme:
Ağrısı, kanaması olan ve şekeri yüksek çıkan arkadaşlarıma çooook geçmiş olsun :)

Ben de dün çok yemişim akşam patlıcak gibiydim, göbeğim nasıl acıdı. Pazartesi doktor randevum var, annem göbeğin biraz aşağıda duruyor doktoruna sor dedi.
Artık malum doğumlar yaklaşıyor. Çift günlere düşeceğiz hepimiz.
Git gide belirtiler, ağrılar yoğunlaşacak.
Şaka maka doğum yaklaşıyorrrr yaaaa :)
Allah hepimize zamanında,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin.

💕💕💕

Doktorun ordaysa eğer ameliyatta değilse direkt git ne randevusu acil bir durum belki ne bilecek sekreter

Yok cnm vermediler, cok yogun dr bnmkisi, kimbilir kacta muayene olabilcem :s

İsyan ya bnm oglanda ramazsn davulcusu gibi gumbur gumbur durmuyor :)

Gobek deligimin oralara cikmis, gobek deligimin oralari kaldiriyor vurup, yukari ciktigi icin mi agritiyor acaba, dun gobek deligimin altindaydi hic bu kadar yukarida gormemistim, bide netten bildigim 24 haftada gobek deligine geliyor bebek

Sizin bebisler nerede

Canım benim de iki gün göbeğim acıdı. İnce ince acı sızı gibi. Bebeğin hareketliyse korkma. Ama yine de git için rahat etsin. Geçmiş olsun.

💕💕💕

Kizlar bnm agrilarim suruyor cok kotuyum, uykudan uyandirdio derece, bebek oynuyor o iyi gibi ama doktora randevu alicam korkuyorum

bir sorun yoktur inşallah. öğleden sonraya iyi haberlerini bekliyoruz.
Günaydın
geçmiş olsun. iyice dinlen.

💑💓

Ben de her akşam çatlayacak gibi oluyorum daha iki kaşık yemek yiyorum karnım o kadar geriliyor anlatamam iyce balon gibi şişiyor :44:

canım benimde bazenn göbek deliğimin orada bazende biraz altta sanırım yer değiştirio sıpacım ondan öyle oluo..

biliyom canım, eğer beklemek zorundaysan sadece uzan. ok?

canım ne aldın bebek arabası..
diğerlerinin fotosu nerede bakayımmm

Hepsini internetten sipariş ettim, gelsin çekerim resimlerini,
Graco mirage travel sistem yeşil renk ve kiddacare park yatak aldım gri renk.

canım benimde bazenn göbek deliğimin orada bazende biraz altta sanırım yer değiştirio sıpacım ondan öyle oluo..

:)))) napiolar acep iceride :) ne tatli yaa

Parmaklarini emiyorlardir kesin, gozleri ne zaman acilcak bebislerin

biliyom canım, eğer beklemek zorundaysan sadece uzan. ok?

Hepsini internetten sipariş ettim, gelsin çekerim resimlerini,
Graco mirage travel sistem yeşil renk ve kiddacare park yatak aldım gri renk.

canım bebek arabasında çift yön yokmuş..ama puseti düşünrek bakmadın sanırım ona..
rengi çok şeker yaa çok hoşuma gitti..
birde katlanması nasıl acaba onu bulamadım..
amma meraklıyım demii

:)))) napiolar acep iceride :) ne tatli yaa

Parmaklarini emiyorlardir kesin, gozleri ne zaman acilcak bebislerin

ay benim ayrıntılıda elini emiodu..kesin yine eli ağzındadır bebeminnnn..
ama ayaklar full harekette

Agri vesilesiyle oglumu gorecegim icin mutluyum, bakalim kac gr oldu :) foto atarim size :) ins sorun yokturda bende

Acayip agriyor hala, oy kizlar pinarin dedigi gibi zaman yaklastikca zor gunler bekliyr biziii

Bu arada bnm hic istahim yok bende aksamlari bi kac kasik yemek sonra meyve yiyorm okadar

Midem almiyor :s

canım ya ağrım varsa ve şiddetli ise hemen git..
doktorundan sıra almak zorunda değilsin böyle bir durumda acillik söz konusu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…