Yakında sık sık uyanmaya başlarsın bebişim, maşallah çişe gecede 2-3 kere çıkıyorum, onun haricinde uyanıyorum düzeltiyorum kendimi, sonra gene aynı pozisyon
Ya iki gündür kimse bana cevap vermiyo, yazdigim bile okunmuyor galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
almıyorm. sevindirici birşey biliyorum da bunu birinin kocama anlatması lazim :)) 6.aydan sonra alacağımı, aldığım bu kiloları vermenin zor olduğunu vs.. halbuki adama daha ilk ayımdayken 'bu gidişle doğuma senin kadr olacağım :) ' (kendisi 82 kilo) diye espiri yaptığımda 'yok daha neler, dikkat et yediklerine' diye canımı sıkmıştı. şimdi de 'niye yemiyorsun, çocuk küçücük kalacak' gibi laf ediyoraaa canım bal kaymak kek poğaça yiyorsun ve kilo almıyor musunvallahi çok şanslısın, ben 1 dondurma yediğimde bile direk yapışıyor üzerime, bariz ne yesem yarıyor
boyum uzun olduğu içim yer çekimine maruz kalıp istemeden de olsa kamburlaşıyorum yerken. iki lokma yiyip dik oturup 2 dk nefes egzersizi yapıyorum :)) sonra devam.. yemeği yiyince de ayakta duruyorum bi süreBen de ekmek hiç yiyemiyorum ekmeği yesem yemek yiyemiyorum çünkü sağa sola sallana sallana göbeğimi ovuşturarak yemek yiyorumbende 53 kilo ile hamile kaldım 56.5 oldum
Kızlar Günaydın, dün benim ufak bir kanamam oldu ama çok ilginç çok sakindim. Doktorumu aradım gel dedi gittim is yerinden çıkıp. Neyse önce bebeğe baktık herşey yolunda çok şükür. 33cm olmuş kilosu da 613gr. Bende 1,5 ayda 1 kilo almışım. Sonra alttan muayene etti ama bir sorun göremedi. Bir sivilce patlamış olabilir dedi. Çünkü aksi giden hiç birşey yoktu. Ama yine de dinleneyim diye 2 gün rapor verdi. Evdeyim ama bu saatte neden ayaktayım bilmem
almıyorm. sevindirici birşey biliyorum da bunu birinin kocama anlatması lazim :)) 6.aydan sonra alacağımı, aldığım bu kiloları vermenin zor olduğunu vs.. halbuki adama daha ilk ayımdayken 'bu gidişle doğuma senin kadr olacağım :) ' (kendisi 82 kilo) diye espiri yaptığımda 'yok daha neler, dikkat et yediklerine' diye canımı sıkmıştı. şimdi de 'niye yemiyorsun, çocuk küçücük kalacak' gibi laf ediyor
hem de o bal kaymağı gecenin 12sinde 1inde ekmekle yiyorum
💑💓
almıyorm. sevindirici birşey biliyorum da bunu birinin kocama anlatması lazim :)) 6.aydan sonra alacağımı, aldığım bu kiloları vermenin zor olduğunu vs.. halbuki adama daha ilk ayımdayken 'bu gidişle doğuma senin kadr olacağım :) ' (kendisi 82 kilo) diye espiri yaptığımda 'yok daha neler, dikkat et yediklerine' diye canımı sıkmıştı. şimdi de 'niye yemiyorsun, çocuk küçücük kalacak' gibi laf ediyor
hem de o bal kaymağı gecenin 12sinde 1inde ekmekle yiyorum
boyum uzun olduğu içim yer çekimine maruz kalıp istemeden de olsa kamburlaşıyorum yerken. iki lokma yiyip dik oturup 2 dk nefes egzersizi yapıyorum :)) sonra devam.. yemeği yiyince de ayakta duruyorum bi süre
ben de 68 idim şimdi 67 falan..
💑💓
sevgili nihalllllllllllllllllllllll nerelerdesın seni merak ettim yani iki kelam yaz ne olur........................
amann canım maaşallah diyelimson 1 aydır çok dikkat etmeme rağmen artiyor kilom, kahvaltı dışında ekmek hiç yemiyorum, dondurma haftada 1, başka da tatlı yok, ama vücut alıyor işte, veririz inşallah doğum sonrası bebişler iyi olsun da
Gecmis olsun. Bol bol dinlen.bu aylardan sonra daha da dikkkatli olmamiz lazim.
Bu arada kizlar benim vajinama dogru kalp atimi seklinde mi desem tekme mi desem bi sey var ama anlayamadim ne oldugunu. Ozellikle oturunca oluyor.bilemedim ki neyin nesi.
Bana da dr ayda iki kiloyu geçme deyince eşim her ay iki kilo alman gerekiyomuş diye anlayıp habire beni yedirip tartıyodu dedim kurbanlık gibi ne besliyosun benisonra yanlış anladığını anladı.. bebekler iyi olsun da az kilo alalım işte ne güzel
Gecmis olsun. Bol bol dinlen.bu aylardan sonra daha da dikkkatli olmamiz lazim.
Bu arada kizlar benim vajinama dogru kalp atimi seklinde mi desem tekme mi desem bi sey var ama anlayamadim ne oldugunu. Ozellikle oturunca oluyor.bilemedim ki neyin nesi.
maşallah :)) veririz inşallah yaa. bebişin koşturmacasınaamann canım maaşallah diyelimson 1 aydır çok dikkat etmeme rağmen artiyor kilom, kahvaltı dışında ekmek hiç yemiyorum, dondurma haftada 1, başka da tatlı yok, ama vücut alıyor işte, veririz inşallah doğum sonrası bebişler iyi olsun da
valla işlerine geldiği gibi anlıyolar haaBana da dr ayda iki kiloyu geçme deyince eşim her ay iki kilo alman gerekiyomuş diye anlayıp habire beni yedirip tartıyodu dedim kurbanlık gibi ne besliyosun benisonra yanlış anladığını anladı.. bebekler iyi olsun da az kilo alalım işte ne güzel
Halaaa hissedemeyenler var mi bebegii?
maşallah :)) veririz inşallah yaa. bebişin koşturmacasınaonlar da biz de sağlıklı olalım gerisini hallederiz değil mi
valla işlerine geldiği gibi anlıyolar haabenimki de öyle. doktor kansızlıktam bahsedecek oluyo 'bak bak ben sana demedim mi' diye kaş göz yapıyordu bir ara. hele bir dur kadın olmasın, önlem al diyecek belki. kansızlık var demiyoki. ama yookk paşam işine geldiği gibi anlıyo :)
evet, ben de kendimi hiç kilolu düşünemiyorum
💑💓
benim hissettiğim ilk hareket öyleydi canım, hatta hopladım ne oluyor diyeşimdi arada oluyor yine ve o an tuvalete gitmek zorunda kalıyorum hemen, sanırım pozisyonundan dolayı mesaneye doğru vuruyor, çok ayakta kalınca oluyor bende
Aynısını anlatmışsın benim durumun mesaneye vuruyor sanırım iki defa nerdeyse çiş gidiyodu
Eger sorun buysa ben hissediyorum tatlim , sabah plates we aksAm yuruyus yaparsam oda benim
Gibi pert oluyor hissetmiyorum uyuyor çunku :) sirt ustu yatiyorum bende öksurerek we beethowen 5. Senfoniyi aciyorum uyaniyor 😀 baligım
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?