2014 Kasım Anneleri

Yakında sık sık uyanmaya başlarsın bebişim, maşallah çişe gecede 2-3 kere çıkıyorum, onun haricinde uyanıyorum düzeltiyorum kendimi, sonra gene aynı pozisyon

Ohoo bacım ben gece 2-3 defa kesin çıkıom zaten çişe..son zamanlar nolcak halim bilmem

aaa canım bal kaymak kek poğaça yiyorsun ve kilo almıyor musun vallahi çok şanslısın, ben 1 dondurma yediğimde bile direk yapışıyor üzerime, bariz ne yesem yarıyor
almıyorm. sevindirici birşey biliyorum da bunu birinin kocama anlatması lazim :)) 6.aydan sonra alacağımı, aldığım bu kiloları vermenin zor olduğunu vs.. halbuki adama daha ilk ayımdayken 'bu gidişle doğuma senin kadr olacağım :) ' (kendisi 82 kilo) diye espiri yaptığımda 'yok daha neler, dikkat et yediklerine' diye canımı sıkmıştı. şimdi de 'niye yemiyorsun, çocuk küçücük kalacak' gibi laf ediyor

hem de o bal kaymağı gecenin 12sinde 1inde ekmekle yiyorum
Ben de ekmek hiç yiyemiyorum ekmeği yesem yemek yiyemiyorum çünkü sağa sola sallana sallana göbeğimi ovuşturarak yemek yiyorum bende 53 kilo ile hamile kaldım 56.5 oldum
boyum uzun olduğu içim yer çekimine maruz kalıp istemeden de olsa kamburlaşıyorum yerken. iki lokma yiyip dik oturup 2 dk nefes egzersizi yapıyorum :)) sonra devam.. yemeği yiyince de ayakta duruyorum bi süre
ben de 68 idim şimdi 67 falan..

💑💓

Ya iki gündür kimse bana cevap vermiyo, yazdigim bile okunmuyor galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanır mısın canım ben de aynı düşünüyorum birkaç gündür, başka arkadaşlar da yazmış, bu dönem daha mı alınganız ne:26::26: ben bir de hastalıktan hassasım iyice herşeye alınıyorum, ama hepimiz birbirine yakın dönemlerde hamişleriz, aynı anda hassaslaşırsak ne olur bilmiyorum
ne sormuştun

Gecmis olsun. Bol bol dinlen.bu aylardan sonra daha da dikkkatli olmamiz lazim.
Bu arada kizlar benim vajinama dogru kalp atimi seklinde mi desem tekme mi desem bi sey var ama anlayamadim ne oldugunu. Ozellikle oturunca oluyor.bilemedim ki neyin nesi.

amann canım maaşallah diyelim son 1 aydır çok dikkat etmeme rağmen artiyor kilom, kahvaltı dışında ekmek hiç yemiyorum, dondurma haftada 1, başka da tatlı yok, ama vücut alıyor işte, veririz inşallah doğum sonrası bebişler iyi olsun da

Bana da dr ayda iki kiloyu geçme deyince eşim her ay iki kilo alman gerekiyomuş diye anlayıp habire beni yedirip tartıyodu dedim kurbanlık gibi ne besliyosun beni sonra yanlış anladığını anladı.. bebekler iyi olsun da az kilo alalım işte ne güzel

sevgili nihalllllllllllllllllllllll nerelerdesın seni merak ettim yani iki kelam yaz ne olur........................

cnm işi seyahatindeydim giremedim foruma şimdi bakıp okuyacağım geçmişi:) sen napıyosun paşan nasıl? benim bugün randevum var inşallah kuzum iyidir dua et bana olur mu?

aynen yaa bende durduramaz oldummm

benim hissettiğim ilk hareket öyleydi canım, hatta hopladım ne oluyor diye şimdi arada oluyor yine ve o an tuvalete gitmek zorunda kalıyorum hemen, sanırım pozisyonundan dolayı mesaneye doğru vuruyor, çok ayakta kalınca oluyor bende

Aynısı çok sık olmasada bana da oluyor en alta doğru kalp atımı gibi değişik bişey oluyo.. hatta bi ara korktum eşime dedim sanki çıkacak gibi alta doğru vuruyor

maşallah :)) veririz inşallah yaa. bebişin koşturmacasına onlar da biz de sağlıklı olalım gerisini hallederiz değil mi
valla işlerine geldiği gibi anlıyolar haa benimki de öyle. doktor kansızlıktam bahsedecek oluyo 'bak bak ben sana demedim mi' diye kaş göz yapıyordu bir ara. hele bir dur kadın olmasın, önlem al diyecek belki. kansızlık var demiyoki. ama yookk paşam işine geldiği gibi anlıyo :)
evet, ben de kendimi hiç kilolu düşünemiyorum

💑💓

Halaaa hissedemeyenler var mi bebegii?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger sorun buysa ben hissediyorum tatlim , sabah plates we aksAm yuruyus yaparsam oda benim
Gibi pert oluyor hissetmiyorum uyuyor çunku :) sirt ustu yatiyorum bende öksurerek we beethowen 5. Senfoniyi aciyorum uyaniyor 😀 baligım

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa zaten bebekle ilgili azcık olumsuz bişey desem mesela işte bugün sanki az oynadı falan hemen suratı düşüyor başta öyle değildi bebek büyümeye başladı ya çok benimsedi.. dün dedim son kontrolde sanki gramı azmıydı elini karnıma koydu oğlum sen dinleme bu anneni ne dediğini bilmiyor diyo

Aynısını anlatmışsın benim durumun mesaneye vuruyor sanırım iki defa nerdeyse çiş gidiyodu

Son düzenleme:
Aynısını anlatmışsın benim durumun mesaneye vuruyor sanırım iki defa nerdeyse çiş gidiyodu

gittiği günler de olacakmış canım, bunlar ön hazırlık

ve kızlarr temizlik ürünleri ile ilgili son kararım chicco oldu, tatil dönüşü alıcam inşallah, mustela çok aklıma yattı ama bebişi fazla hassas yetiştirirsem ilerde annesi gibi allerjik bünyeli olsun istemiyorum, benim için kozmetik seçenekleri öyle sınırlı ki, el nemlendiricisi bile rasgele alıp kullanamam, sıvı sabunları kullanamam, çantamda sabun taşırım o derece yani, o yüzden normal bir ürüne alıştırmaya çalışacağım, allerji yaparsa o zaman mustelaya geçeceğim.

bu set 54.90 bana uygun geldi ne dersiniz?
1 adet 72'li Islak Mendil Baby Moments serisi
1 adet Bebek Yağı (200ml) Baby Moments serisi
1 adet kremli sabun Baby Moments serisi
1 adet Yüksek Korumalı Pişik Kremi 100 ml.
1 adet şampuanı 200 ml Baby Moments serisi

Ne kadar fit bir topik ya burasi:(((ben 9 kilo aldim hizla almaya devam ediorum. Ustelik bisey de yemiorum ama hareket etmiorum. Ayakkabilarim olmuo:((yuzugum de olmuo artik:(odemden supheleniorum pazartesi gidip soracam insallh dr ye.

Benimkide mozart çalınca bir uyanıyor bir kuduruyor oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…