2014 Kasım Anneleri

1. Ben 3 kg aldim.. 2 hafta önce 280 gram demisti doktorum.
2. Çay,kahve,kola tüketmiyorum ama balik et tavukta yiyemiyorum, daha çok sebze yiyorum..
3. Burdaki duyumlarimla ankete katildim bepantol çatlak önleyici kremi kazandim, onu kullaniyorum, tabi unutmazsam.
4. Malesef etrafimdakiler erken diyor ve ev kredisi yuzunden maddiyat kötü, şuan daha bişe almadim, yatagını,arabasıni annemler alcakmis, çok kiyafet almayacam ,cünkü hediye çok gelir.
5. Islak mendilde unibaby yenidogan alicam, bezlerde aklmda birşey yok,
Biberon ve emzik avent almayi planliyorum, bakim icin sebamed düsünüyorum uygun fiyatli bulabilirsem, kiyafetleri çarsidan alacam,internetten degil.. aklıma gelenler bunlar.
6. Isim konusu kafam karmaşık malesef.

1- Toplamda 3,5 kilo aldım 56,5 kiloyum bebeğim 25. haftada 690 gramdı.
2-Hergün yumurta, süt, ceviz, hurma, maden suyu yiyip içiyorum.. öğlen işyerin de ne çıkarsa onu yiyorum akşamları et tavuk ne yaparsam onu yiyorum..
3-Lirerac krem kullanıyorum.
4-Bebek odası henüz yapmıcam park yatakla yanımızda yatacak..
5-Biberon (avent),emzik (avent), tırnak makası (bebedor) , ıslak mendil (baby&me), sabun (sebamed), tarak ve fırça (chicco) ve bi kaç tane zıbın hediye geldi..
6-Yaman olacak ismi inşallah

Son düzenleme:

canım nerden aldın izmirde ? baya uyguna gelmiş bende bakayım olmazsa..

Bence olma ama hafiften başla alışverişe son aylarda zor olur çıkması
Ha internetten yaparım diyorsan bilemem...ben ne alirsam alayim elimle dokunmadan görmeden alamıyorum biraz garanticiyim...:18:
Kilo konusuna gelince doktorun bi sıkıntı olsaydı soylerdi bence. Ama tabi sen yinede sor doktoruna...
Ben hic bulantı kusma yapamadığim için baştan ber homini girtlak yedim ama hayatimdan beyaz ekmegi çıkardım cavdar, tam tahilli, tam bugday hrr seferinde birini alirim surekli yiyip bikmamak için

günaydın kızlar..balık yiyomusunuz düzenli..bu sıcaklarda yapmakta yemekte istemiyo canmm..biyandanda üzülüyorum yemiyorum diye..napcam bilemedim
ben uzun zamandır yemiyorum.
-ben hiç kilo almadım hatta sanırım 1 kilo verdim.
-normal hayatıma devam ediyorum desem yeridir. işte yoğurdu ve sütü artırdım sadece. - çatlak için henüz birşey kullandım
-hala hiç bir şey almadım. annem yapıyor tekstil alışverişini. ben de bir kaç ay içinde bakım malzemelerini alacağım.
-evim bir artı bir olduğu için bebek odası yapamıyorum
-marka konusunda sabit birşey yok tabi ki
-isim konusunda da karar veremedik (

ben de hiç bir şey almadım.
gerçi ben zaten almayacağım.
ben de bir kilo verdim.
seni bilmem ama benim için normal değil. çünkü hiç bulantısı kusması olmayan bir insanım...

💑💓

Taylım bakım malzemeleri sormuşsun ben kesin ve kesin bübchen almaya karar verdim chicco mu bübchen mı kararsızdım fakat dün araştırma yaparken gördüm bübchen in ürünleri dünya sağlık örgütü tarafından onaylı

Kıyafet olarak marka takıntım yok, güvendiğim markalar olduğunda internetten bile alabiliyorum. Biberon ve emzik avent, saç tarağı chico, tırnak bakım seti bebedor, şampuan vs sebamed veya mustela, ıslak mendik uni baby yeni doğan valla bu kadar aklıma geldi. Gelirse aklıma birşeyler yazarım

benım normalde 27 kasım ama ekım sonunda 36 hafta tamamlnmıs oluyor en aından..

Benim de normali 23 kasim ama bizimde aklimizdan ekim sonu kasim basi diye geciyor. Oncelikle hayirlisi olsun insallh 37 ya da 38. Haftalari goruruz. Ikiz olunca bu haftalar normal cunku.

Kızlar bugün randevu için hastaneyi aradım dr um hastaneden ayrılıyormuş şok oldum kendi özel dışarda açıcakmış resmen sabah sabah yıkıldım diyebilirim biz bütçemizi o hastanenin doğum fiyatına göre ayarlamıştık kendi özel doğumuna güç yetmez en az 5 bin ister gel konuşalım dedi ama sanırım aynı hastaneden başka dr a görünücem o da senin haftan büyük ben takibe alamam derse yamdığımın resmidir var mı bu konu hakkında fikri olan :26:

Ben de hamile kaldığımdan beri kahve içmiyorum, çay nadiren haftada 1 bardak içiyorum. Hazır meyve suyu, hazır yoğurt, hazır ayran, gazlı içecek, konserve, sos, ketçap ve mayonezden uzak duruyorum. Günde 3 litreden az su içmemeye dikkat ediyorum. Malum yaz.
Bebeğin kız mı erkek mi peki? Forumda pek çok isim önerisi var. Karar vermek zor ama zamanla insanın zihninde bir isim diğerlerinin önüne geçmeye başlıyor.

1)toplamda 5kilo aldım canmm/bebeğim 21.haftada 443 gr dı

2)hergün bir büyük bardak süt içiyorum..peynir ve yumurta yiyorum..et ve cevizde yemeye çalışıyorum..balık yiyemiyorum malesef

3)her gece badem ve kakao yağı sürüyorum

4)bebek odası yapmıycam..park yatak alıcam kraft düşünüyorum..bebek arabası nuna aldım..bakım ürünleride ünibaby aldım

5)kızımın adı defne olucak inşallah canmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım normalde 27 kasım ama ekım sonunda 36 hafta tamamlnmıs oluyor en aından..

hehe inşallah 36ya kadar dayansalar süper olur..
kendi açımdan zor benimkiler için..

normal canım herkesin bünyesi bir değil ki..
benim bi tanıdığım hamileliğinde toplam 7 kilo verdi..
doğum yaptığında verdiğinin üzerine 8 kilo almıştı..
yani hamileliği 1 kilo alarak kapattı..
ama 2 küsür kilo bebek doğurdu..
sen faydalı şeyleri ye gerisini düşünme ne güzle kilo almamışsın işte...

Rahatlattın beni valla, çok teşekkürler. Bebeğimin kilosunun ve gelişiminin haftası ile uyumlu olmasına seviniyorum.

1. si kimse takibe almam diyemez canım..
benim bi arkadaşım 34. haftada doktor değiştirdi..

2. si belki doktorun sen sürekli gittiğin için sana bir paket program ayarlar yardımcı olur onunla bir konuş önce..
sıkma canını...

Offf zeyy sabah sabah yüreğime su serptin öyle mi diyosun, almak zorunda mı ne bileyim bazıları hafta ilerdeysr almıyor demişlerdi aklımda kalmış, inşallah dediğin gibi aynı hastane fiyatından yapar o zaman içim rahatlar ama sanmıyorum yapar mı ki tabii bunları öğrenmem için dr la konuşmam lazım öğlen olmak bilmez bana şimdi :18:

Kötü bi durum olmuş üzüldüm.. valla doktoruna bağlı bazı doktorlar belirli haftadan sonra gebe kabul etmiyor bazıları sorun etmiyor.. bence sıkıntı olmaz senin bi git görüş bakalım

Kötü bi durum olmuş üzüldüm.. valla doktoruna bağlı bazı doktorlar belirli haftadan sonra gebe kabul etmiyor bazıları sorun etmiyor.. bence sıkıntı olmaz senin bi git görüş bakalım

İnşallah napıcam bilmiyorum ya normal doğuma zaten hiç bişey yapmıyolar yani ne anestezi uzmanına para veriyolar ne alet edavata nede ameliyathaneye bi ton para alıyo hastaneler zorunlu sezeryanada normal sezeryan gibi ücret alamazlar her açıdan soydukları yetmiyo bide bu durum çıktı dr um için söylemiyorum hastane politikalarıa çok kızıyorum

1)hic kilo almadım tam 12 kilo werdim
Kızım 24.haftada 642 gram
doktor bu haftalarda 600 ile 650 arası oluyo ddi..

2)kusmalarımdan dolayı folikasit,vitamin,kan hapı hic birini icemedim..eskiye nazaran daha az besleniyorum cnkü yiyemiyorum fazla..süt,yogurt dahi dogru düzgün kullanamiyorum
Yalnz doktoruma söyledm detayli kan testi,idrar testi yapti vitamin,kan degerlerim hersey normal cikti

3)kasınmaya başlamstı karın bölgem vazelin kullaniyorum duşlardan snra

4)Alişverişe başladık:) odamiz olmuyor maalesf tayinciyiz..

5)baby tech beyaz kelebekler besiqini alicz en mantiklisi o geldi herseyi icinde 600 tl

6)Eslem Bera,
Betül Rana,
arasında gdip geliyorum:)

Kızlar bu arada birşey söyleyeceğim size, beni bundan 4 sene önce köpek ısırdığı zaman tetanoz aşısı olmuştum, sağlık ocağı o yüzden tek doz yeterli dedi. Perşembe-cuma raporluyken hazır gideyim aşımı olayım dedim. Hemşirem çok ilgili sağ olsun, ağrı olur mu? Yıkanabilir miyim? falan diye sordum. Ağrı asla olmaz dedi, ama dedim pek çok arkadaşım 2-3 gün kol ağrısı çekti, "tetanoz aşılarının içerikleri değişti, eğer içeriği eski aşı vurdularsa ağrı yapar" dedi. Neyse vurdu aşımı, gönderdi beni. Valla ne bir ağrı, ne bir acı ne bir kızarıklık hiç birşey olmadı. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…