- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?
Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
Ben 120 den aldim cnim 20 li takimi yaninda baska seylerde aldi 100 den verdiler netten almadim izmirden aldim o magazadan baysdir alisveris yapiyoru yuklu belki oyuzden indirim yapmistir aldim krem rengi denizci modeli gemi resmi var badilerinde havlusunds ve battaniyesinde
Alışverişe başlamayan bir tek ben varım sanırım:18:
Panik olsam mı bilemedim
Bir de 10 gün kadar önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittiğimde başlangıç kiloma göre eksi 1 kg daydım. Hemşire hiç kilo almamama çok şaşırdı. Şimdi 1 kg fazlam var sadece. Sizce bu normal mi ?
ben uzun zamandır yemiyorum.günaydın kızlar..balık yiyomusunuz düzenli..bu sıcaklarda yapmakta yemekte istemiyo canmm..biyandanda üzülüyorum yemiyorum diye..napcam bilemedim
-ben hiç kilo almadım hatta sanırım 1 kilo verdim.Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
Alışverişe
başlamayan bir tek ben varım sanırım:18:
Panik olsam mı bilemedim
Bir de 10 gün kadar önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittiğimde başlangıç kiloma göre eksi 1 kg daydım. Hemşire hiç kilo almamama çok şaşırdı. Şimdi 1 kg fazlam var sadece. Sizce bu normal mi ?
ben uzun zamandır yemiyorum.
-ben hiç kilo almadım hatta sanırım 1 kilo verdim.
-normal hayatıma devam ediyorum desem yeridir. işte yoğurdu ve sütü artırdım sadece. - çatlak için henüz birşey kullandım
-hala hiç bir şey almadım. annem yapıyor tekstil alışverişini. ben de bir kaç ay içinde bakım malzemelerini alacağım.
-evim bir artı bir olduğu için bebek odası yapamıyorum
-marka konusunda sabit birşey yok tabi ki
-isim konusunda da karar veremedik(
ben de hiç bir şey almadım.
gerçi ben zaten almayacağım.
ben de bir kilo verdim.
seni bilmem ama benim için normal değil. çünkü hiç bulantısı kusması olmayan bir insanım...
💑💓
Melis bizim de düşündüğümüz isimlerden biri. Özellikle eşim çok sever. İsmiyle yaşasın kızın
Marka olarak her türlü markayı yazabilirsin. Annelerin en çok seçtiği ve güvendiği markaları öğrenmeye çalışıyorum. Alışverişe başlamak üzereyim. Bu nedenle marka isimleri ve hatta modeller benim için önemli.
benım normalde 27 kasım ama ekım sonunda 36 hafta tamamlnmıs oluyor en aından..
1. Ben 3 kg aldim.. 2 hafta önce 280 gram demisti doktorum.
2. Çay,kahve,kola tüketmiyorum ama balik et tavukta yiyemiyorum, daha çok sebze yiyorum..
3. Burdaki duyumlarimla ankete katildim bepantol çatlak önleyici kremi kazandim, onu kullaniyorum, tabi unutmazsam.
4. Malesef etrafimdakiler erken diyor ve ev kredisi yuzunden maddiyat kötü, şuan daha bişe almadim, yatagını,arabasıni annemler alcakmis, çok kiyafet almayacam ,cünkü hediye çok gelir.
5. Islak mendilde unibaby yenidogan alicam, bezlerde aklmda birşey yok,
Biberon ve emzik avent almayi planliyorum, bakim icin sebamed düsünüyorum uygun fiyatli bulabilirsem, kiyafetleri çarsidan alacam,internetten degil.. aklıma gelenler bunlar.
6. Isim konusu kafam karmaşık malesef.
benım normalde 27 kasım ama ekım sonunda 36 hafta tamamlnmıs oluyor en aından..
Alışverişe başlamayan bir tek ben varım sanırım:18:
Panik olsam mı bilemedim
Günaydın TV de bisi uzmandan dinlemiştim balık yiyemeyenler semiz otu yesin aynı değeri taşıyor demişti canım
hehe inşallah 36ya kadar dayansalar süper olur..
kendi açımdan zor benimkiler için..
normal canım herkesin bünyesi bir değil ki..
benim bi tanıdığım hamileliğinde toplam 7 kilo verdi..
doğum yaptığında verdiğinin üzerine 8 kilo almıştı..
yani hamileliği 1 kilo alarak kapattı..
ama 2 küsür kilo bebek doğurdu..
sen faydalı şeyleri ye gerisini düşünme ne güzle kilo almamışsın işte...
Kızlar bugün randevu için hastaneyi aradım dr um hastaneden ayrılıyormuş şok oldum kendi özel dışarda açıcakmışresmen sabah sabah yıkıldım diyebilirim biz bütçemizi o hastanenin doğum fiyatına göre ayarlamıştık kendi özel doğumuna güç yetmez en az 5 bin ister gel konuşalım dedi ama sanırım aynı hastaneden başka dr a görünücem o da senin haftan büyük ben takibe alamam derse yamdığımın resmidir var mı bu konu hakkında fikri olan :26:
1. si kimse takibe almam diyemez canım..
benim bi arkadaşım 34. haftada doktor değiştirdi..
2. si belki doktorun sen sürekli gittiğin için sana bir paket program ayarlar yardımcı olur onunla bir konuş önce..
sıkma canını...
Kızlar bugün randevu için hastaneyi aradım dr um hastaneden ayrılıyormuş şok oldum kendi özel dışarda açıcakmışresmen sabah sabah yıkıldım diyebilirim biz bütçemizi o hastanenin doğum fiyatına göre ayarlamıştık kendi özel doğumuna güç yetmez en az 5 bin ister gel konuşalım dedi ama sanırım aynı hastaneden başka dr a görünücem o da senin haftan büyük ben takibe alamam derse yamdığımın resmidir var mı bu konu hakkında fikri olan :26:
Kötü bi durum olmuş üzüldüm.. valla doktoruna bağlı bazı doktorlar belirli haftadan sonra gebe kabul etmiyor bazıları sorun etmiyor.. bence sıkıntı olmaz senin bi git görüş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?