- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Geçmis olsun canım...Prensesinle aramıza hosgeldinizsorunsuz ve sağlıklı birsekilde bebisini kucağına alırsın insallah.ağrılar esliğinde alısverisimize basladık arkadaslarla:) seni de bekleriz.sevgiler...
günaydın kızlar..balık yiyomusunuz düzenli..bu sıcaklarda yapmakta yemekte istemiyo canmm..biyandanda üzülüyorum yemiyorum diye..napcam
Malesef ben de yiyemiyorum. Ama ondan almam gereken omega 3 ü karşılasın diye her gün 4-5 tane ceviz yiyorum. En azından bunu önerebilirim sana da.
canım bana doktor tek yumurta ikizi olduğundan normal doğum tarihin 20 eylül-15 ekim arası dedi..
20 kasıma kadar beklemezler dedi..
Slm kizlar ohhh misss gibi evde oglusumla meyvekkeyfi yapiyrz
Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?
günaydın kızlar..balık yiyomusunuz düzenli..bu sıcaklarda yapmakta yemekte istemiyo canmm..biyandanda üzülüyorum yemiyorum diye..napcam bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
merhaba kızlar
hastane çıkışını bir tane mi aldınız iki mi?
günaydın kızlar..balık yiyomusunuz düzenli..bu sıcaklarda yapmakta yemekte istemiyo canmm..biyandanda üzülüyorum yemiyorum diye..napcam bilemedim
Toplamda 7 kilo aldim suan 60 kiloyum. Bebeğim cumartesi günü 832 gr di haftasina gore fazlaymiş
Sut, yogurt ,peynir ,yumurta ,ceviz ,muz, kaşar peyniri mutlaka hergün yiyorum. Sebze etli yemekler yapıyorum birde hergün bir tane maden suyu
Çatlak için bella b diye yoğun bi nemlendirici kullanıyorum eczanelerde var sarı bi kutu üzerinde arı resmi var
Alisverisim tamamlanmak üzere 2015 Kasım annelerinin alisverisleri fotoğrafli idimli topikte aldiklarimi yukledim inceleyebilirsiniz
Bebeğin ismi Poyraz Ege düşünüyoruz
Umarım yardimci olmusumdur. ..
Toplamda 7 kilo aldim suan 60 kiloyum. Bebeğim cumartesi günü 832 gr di haftasina gore fazlaymiş
Sut, yogurt ,peynir ,yumurta ,ceviz ,muz, kaşar peyniri mutlaka hergün yiyorum. Sebze etli yemekler yapıyorum birde hergün bir tane maden suyu
Çatlak için bella b diye yoğun bi nemlendirici kullanıyorum eczanelerde var sarı bi kutu üzerinde arı resmi var
Alisverisim tamamlanmak üzere 2015 Kasım annelerinin alisverisleri fotoğrafli idimli topikte aldiklarimi yukledim inceleyebilirsiniz
Bebeğin ismi Poyraz Ege düşünüyoruz
Umarım yardimci olmusumdur. ..
Poyraz Ege ne hoş bir isim :)
Çok teşekkür ederim cevap için. Alışverişinizi tamamlamanıza çok özendim. Daha yeni başlayan biri olarak yapacak çok iş var. Ama kızım için yorulmaya da kosturmaya da razıyım :)
Marka önerilerin neler ?
1 6.5kg aldm 20+5 360grdiKızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
Geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç.. iç çamaşırlarını ütüle mantar enfeksiyonu kötü oluyor gerçekten
Herkese günaydıniyi mesailer
Günaydın. dikkat et kendine.
hep söylüyorum. bu hastalığı küçüklüğümden beri yaşıyorum. o yüzden kesinlikle ilk 3 tedavisi sık sık iç çamaşırı değiştirmek, taharete dikkat etmek(afedersiniz ama önden arkaya silinmek) ve bol su içmek. o bölgeyi sürekli kuru tutacaksın. banyodan çıkınca iyice kurulamadan giyinmeyeceksin. umarm en kısa sürede atlatırsın. geçmiş olsun.
herkese günaydın, bir soru soracağım. fikrin olan lütfen esirgemesin.
şimdi ben de hepiniz gibi yaptığım araştırmalar sonunda bakım malzemesi konusunda marka belirlemeye çalışıyorum (şampuan, pişik kremi vs.)
doğmamış bebeğimin alerjisi olup olmayacağını bilmediğimden musteladan vazgeçtim. bunchen le sebamed in pek farkı olmadığı kanısındaym. ve yakınım olan iki anne sebamed kullandı. çok memnunlar. bu annelerden biri Chicco yu da kullandığını ve beğendiğini söyledi şimdi bir yanda da chicco ve unibaby markaları var. dalin i falan düşünmüyorum.
sebamed in uygun fiyatlı olduğu siteleri de belirledim.
fakat aklıma birşey takıldı. bu unibaby mesela ıslak mendilde bu kadr çok tercih edildiğine göre iyi markadır herhalde.
iki sitede chicco ve unibaby nin çantalı setini gördüm. Fiyatları 50-60 tl. bence mantıklı. tamam her ne kadr o çantaların büyüklüğü günlük dışarı çıkarken bebeğin ihtiyaçlarını almayacak olsa da yine de illa ki işe yarayacaktır. ve bu çantaların benzerleri yine aynı sitelerde 50 den aşağı değil.
ancak çantasız Setleri hep hesaplıyorm ve tek tek almaktan dahaa pahalıya geliyo. saçma.
demem o ki chicco nun ve unibaby nin ürünleri hakkında fikriniz nedir?
şunu da belirteyim,;unibaby altaçma bezi bile hediye ediyor set içerisinde.
💑💓
1-) Canım en son geçen perşembe günü tartıldım, hamileliğimi öğrendiğim ilk günden bu yana 5 kilo aldım. Perşembe günü ultrasonda baktı doktorum bebeğin ağırlığı 613gr boyu 33 cm'di.
2-)Her gün mutlaka sebze yiyorum, hafta da iki gün balık ve 3 gün kesinlikle kırmızı et tüketiyorum. Her öğünde bir kase yoğurt mutlaka yerim. Meyveleri genelde gündüz yiyorum, akşamları gaz problemi olmasın diye. Akşamları genelde eşim çayını içerken bende ceviz-badem-fındık yiyorum. Sanırım yeterli besleniyorum ki, kan değerlerim çok iyi olduğu için ekstra hiç bir vitamin kullanmıyorum.
3-)Saf zeytinyağı bu işin en iyisi bence. Her akşam sürüyorum.
4-)Bebek odası şimdilik hazırlamayacağım için, park yatak alacağım sadece. Alışverieş gelince giyim ve bakım ürünleri tamamlandı gibi, tek eksiğimiz park yatak ve ana kucağı kaldı. Bir de bebek arabası, ama onu sonradan alabilirim. Kışın muhtemelen her yere arabayla gideceğimiz için belki bahara doğru Allah kısmet ederse.
5-) Hangi marka derken? bebek arabasında mı ? Bakım setlerinde mi? Mobilya seçiminde mi? yaka seçiminde mi?
6-)Allah yüzünü göstersin inşallah, sağlıkla. İsmi Melis olacak.
Ben güvenilir yerlerden almaya veya güvenilir yerlerde yemeye gayret ediyorum. Kesinlikle hafta da 2 kere balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?