2014 Kasım Anneleri

Geçmis olsun canım...Prensesinle aramıza hosgeldinizsorunsuz ve sağlıklı birsekilde bebisini kucağına alırsın insallah.ağrılar esliğinde alısverisimize basladık arkadaslarla:) seni de bekleriz.sevgiler...

Bu arada ağrılar sırt ve bel ağrıları sanırım. 2 hafta öncesine kadar ben de ağrıdan duramıyordum. Hamile yastığı edindim, şimdi mışıl mışıl uyuyorum. Sabah uyandığımda da eskiden günümü mahveden sırt ağrılarını çekmiyorum. Tavsiye ederim.

günaydın kızlar..balık yiyomusunuz düzenli..bu sıcaklarda yapmakta yemekte istemiyo canmm..biyandanda üzülüyorum yemiyorum diye..napcam bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?

Son düzenleme:

1) canım en son geçen hafta tartıldım toplamda 4 kilo almıştım..bebeğim 21. haftada 465 gr dı..
2) ben öyle çok birşey yapmıyorum ya..sadece günde 1 bardak süt..günde 2-3 ceviz yiyorum..bolca salata ve meyve yiyorum ve haftada 2-3 kez kırmızı et yemeye gayret ediyorum..(sıcaklarda balık yemek hiç içimden gelmiyor).
3) ben henüz haftada 1-2 kere saf zeyti yağı sürüyorum..bugün bebek yağı alıcam canım..
4) kıyafetlerini almaya başladık..bebek arabasını aldık..bebek odası hazırlamıcaz canım.
6)mustafa olacak inşş

canım yemiyorum bende balık..ama bu sıcakta balıkmı yeni yaa

Toplamda 7 kilo aldim suan 60 kiloyum. Bebeğim cumartesi günü 832 gr di haftasina gore fazlaymiş
Sut, yogurt ,peynir ,yumurta ,ceviz ,muz, kaşar peyniri mutlaka hergün yiyorum. Sebze etli yemekler yapıyorum birde hergün bir tane maden suyu
Çatlak için bella b diye yoğun bi nemlendirici kullanıyorum eczanelerde var sarı bi kutu üzerinde arı resmi var
Alisverisim tamamlanmak üzere 2015 Kasım annelerinin alisverisleri fotoğrafli idimli topikte aldiklarimi yukledim inceleyebilirsiniz
Bebeğin ismi Poyraz Ege düşünüyoruz
Umarım yardimci olmusumdur. ..

merhaba kızlar

hastane çıkışını bir tane mi aldınız iki mi?

Günaydın TV de bisi uzmandan dinlemiştim balık yiyemeyenler semiz otu yesin aynı değeri taşıyor demişti canım

İlk olarak soruyu soran cevaplamali diye düşünüyorum :)
1) 23.hafta - 1 kg - 420-450 gram
2) Her gün süt, yumurta, ceviz, pekmez, meyve salatası, yoğurt, yeşil salata yiyorum. Multivitamin ve demir hapı alıyorum. Mutlaka soluma yatıyorum. 8 saatten az uyumuyorum. Uzun süre ayakta kalmıyorum
3) Her duştan sonra uni marka vazelin sürüyorum. Paraben, alkol ve parfüm içermiyor. Göğüs, karın, göbek, bel, kalça, üst bacaklara yediriyorum. 2 gün boyunca nemli ve esnek kalıyor.
4) Henüz başlamadım. Sadece araştırıyorum.
5) Uni, kanz veya baby2go, avent(süt pompası), dalan granül sabun
6) Büyük ihtimalle Beste olacak.♥♥♥

Evet kızlar, parmaklara kuvvet. Cevaplarınızı bekliyorum.

Telden girdiğim için yanlış yazmisim 2014 kasim anneleri olacak gormussundur zaten...

Poyraz Ege ne hoş bir isim :)
Çok teşekkür ederim cevap için. Alışverişinizi tamamlamanıza çok özendim. Daha yeni başlayan biri olarak yapacak çok iş var. Ama kızım için yorulmaya da kosturmaya da razıyım :)
Marka önerilerin neler ?

10 kılo aldım
bebekler 450 gram
ısım mücteba ve Yusuf
muhakkak yumurta peynır bol sebze meyve yıyorum sut cok ıcemıyorum
sadece ıkı takım hastane cıkısı aldım

1-) Canım en son geçen perşembe günü tartıldım, hamileliğimi öğrendiğim ilk günden bu yana 5 kilo aldım. Perşembe günü ultrasonda baktı doktorum bebeğin ağırlığı 613gr boyu 33 cm'di.
2-)Her gün mutlaka sebze yiyorum, hafta da iki gün balık ve 3 gün kesinlikle kırmızı et tüketiyorum. Her öğünde bir kase yoğurt mutlaka yerim. Meyveleri genelde gündüz yiyorum, akşamları gaz problemi olmasın diye. Akşamları genelde eşim çayını içerken bende ceviz-badem-fındık yiyorum. Sanırım yeterli besleniyorum ki, kan değerlerim çok iyi olduğu için ekstra hiç bir vitamin kullanmıyorum.
3-)Saf zeytinyağı bu işin en iyisi bence. Her akşam sürüyorum.
4-)Bebek odası şimdilik hazırlamayacağım için, park yatak alacağım sadece. Alışverieş gelince giyim ve bakım ürünleri tamamlandı gibi, tek eksiğimiz park yatak ve ana kucağı kaldı. Bir de bebek arabası, ama onu sonradan alabilirim. Kışın muhtemelen her yere arabayla gideceğimiz için belki bahara doğru Allah kısmet ederse.
5-) Hangi marka derken? bebek arabasında mı ? Bakım setlerinde mi? Mobilya seçiminde mi? yaka seçiminde mi?
6-)Allah yüzünü göstersin inşallah, sağlıkla. İsmi Melis olacak.

Ben güvenilir yerlerden almaya veya güvenilir yerlerde yemeye gayret ediyorum. Kesinlikle hafta da 2 kere balık

Teşekkürler ismiyle yaşasın yavrularimiz inşallah
Tabiki herşey onlar için ben sirf yüzde yüz pamuklu olsun diye evime çok uzak ollan alışveriş merkezi ne gidip kiyafetlerinin bir kısmını oradan aldım. ..
Giyim olarak benim tercihim Mothercare, ve ebebekteki bio yazan ve organik olanlar. Bebeğin tenine degecegi icin bir gün de giyse kaliteli ve canını yakmayan olmasina özen gösterdim. Bu yüzden hastane cikisinin birini organik aldim renksiz. Ha birde aldiklarimda dikkat ettigim cok renkli ve desenli olmamasi çünkü renk arttikca kullanilan kimyasal artıyor. ..
Kozmetik olarak johnsons baby tercih ettim kendim de ürünlerini kullandim memnun oldugum icin bebegime aldim
Seyahat olarak ebebekten joie litetrax travel sistem araba aldim yatak kraft park yatak

Alışverişe başlamayan bir tek ben varım sanırım:18:
Panik olsam mı bilemedim
Bir de 10 gün kadar önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittiğimde başlangıç kiloma göre eksi 1 kg daydım. Hemşire hiç kilo almamama çok şaşırdı. Şimdi 1 kg fazlam var sadece. Sizce bu normal mi ?

1 6.5kg aldm 20+5 360grdi
2 hergun sabh aksm buyuk bardk sut yumurta pekmez muz hurma 5 cevz 2.5lt su bolca meyve aksm semizotu salatasi devamli yediklerim aksatmadn
3 kakao yagi aklima geldkce bazende zeytn yagi
4 evet basldm yavs yavs alyrm oda yapmcm sadece park yatk alcm
5 marka takintim yok hic dusunmedm ama sebamed aldm bazi bakm urunlerini
6 poyraz egede karar kildk ama kesn degil eymen tunada olabilr

Geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç.. iç çamaşırlarını ütüle mantar enfeksiyonu kötü oluyor gerçekten

Herkese günaydın iyi mesailer

Dikkat etmeye çalisiyorum. Ama oluyor nedense, ben hamile kaldigimdan bu yana var bi kasinma..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Canım
1-22 haftadayım 2 kilo aldım enson biray önce doktora gitmiştik bebek 230 gr dı
2-Hergün süt peynir yumurta yoğurt her hafta et bol bol sebze balık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve her akşam enaz 30 dk yürüyüş yapıyorum
3-Sebamed çatlak kremi kullanıyorum
4-Alışveriş için bebeğime şuan kadar 7 adet atlet aldım.Oda yapmayı düşünüyorum ama sanırım doğduktan sonra olucak maddi açıdan zor zamandayız.
5-İstanbul Masko yada Çilek mobilya da beyendiğim birkaç model var.
6-İsim Ömer kısmetse olucak.

Melis bizim de düşündüğümüz isimlerden biri. Özellikle eşim çok sever. İsmiyle yaşasın kızın
Marka olarak her türlü markayı yazabilirsin. Annelerin en çok seçtiği ve güvendiği markaları öğrenmeye çalışıyorum. Alışverişe başlamak üzereyim. Bu nedenle marka isimleri ve hatta modeller benim için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…