- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Karsiyakda magazasi var cnim carsida ve nergiz tarafinda 2 tane sanirim baska firmalrda satiyo idil baby urunlerini acik adres istersen ogrenirim ariyip
Merhaba,
Maskoyu neden istemiyorsun bilmiyorum ama biz kızıma masko tombik bebeden oda siparişi verdik. Kalite ve fiyat olarak en iyisi orasıydı. Ben çok yer gezdim bebek odası için, Tombik bebeyi tavsiye ederim.
Toplu alisveris de yapsak etiket fiyati ustunden olur dendi:((ben kizim icin 20li cicekli pembe bi hastane cikisi begendim 200 tl fazla geldi. Bakalim. Kismet artik. Dedigin hastane cikisina da bakmistm oglum icin onun da fiyati da 200 : ((gule gule kullansin oglun gayet kaliteli ve guzel urunler.
Eskiden derken?? Ya burada pek çok arkadaş aşıdan sonra kolunu kaldıramadığından bahsetti, daha 1 hafta 10 gün önce aşı olan arkadaşlar var.Ben 4 sene önce de tetanoz vurulduğumda ağrı yaşamamıştım zaten. Şimdi de yaşamadım.
sadece idilbaby mi satıyor mağaza.çarşıdakinin adı ne acaba ?oraya gidebilirim bugün doktora gideceğimde yol üstü sayılır
Eskiden derken?? Ya burada pek çok arkadaş aşıdan sonra kolunu kaldıramadığından bahsetti, daha 1 hafta 10 gün önce aşı olan arkadaşlar var.Ben 4 sene önce de tetanoz vurulduğumda ağrı yaşamamıştım zaten. Şimdi de yaşamadım.
Ben iki gün kolumun ustune yatamadim,hatta durdugum yerde bile agridi, 15 agustosta 2.dozum var
Aşı olalı 10 günden fazla oldu ama hala kolum ağrıyor
Nerdeyse 2. dozun zamanı geldi hala ilk dozun ağrısı geçmedi.
Ağrı eşiğiyle alakalı bi durum işte herkeste farklı ağrı olabiliyor.. benim de öyle aman aman değil ama 3 gün ağrıdı.. ikinci aşım da hiiiç ağrımadı hatta dedim yapmadı mı acaba hiç acımadı çünkü..
Kızlar nasılsınız bakalım ?
Bir kaç gündür pek fırsatım olmadı girmek için,aranızda bir kaçınız biliyor,evim badana oluyor,bugün 3.gün bitecek inşallah bebek odası kaldı bir tek,aldığımız renk pek açıkmış anca kapatıyor altındaki boyayı....onun dışında ev ayağa kalkmış vaziyette,her yer darmaduman....bugün inşallah biraz toparlanır...
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....,
Gebelik diyabetinde bugün 4.günüm yarın ölçümlerime başlicam....ALLAH'IM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...
Kızlar nasılsınız bakalım ?
Bir kaç gündür pek fırsatım olmadı girmek için,aranızda bir kaçınız biliyor,evim badana oluyor,bugün 3.gün bitecek inşallah bebek odası kaldı bir tek,aldığımız renk pek açıkmış anca kapatıyor altındaki boyayı....onun dışında ev ayağa kalkmış vaziyette,her yer darmaduman....bugün inşallah biraz toparlanır...
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....,
Gebelik diyabetinde bugün 4.günüm yarın ölçümlerime başlicam....ALLAH'IM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...
kızlar bu tetanoz aşısının ağrımasının sebebi hemşirelerin yaparken acımasın diye iğneyi fazla batırmamasıyla alakalı.
tetanoz normalde kas içine yapılması gereken bir iğne koldan yapılınca kas dokuya ulaşamadan yağ dokunun içine veriliyor ilaç .
bu da bi kaç gün ağrıya neden oluyor.hemşireler o an acımasın diye uğraşırken bi kaç gün ağrıya neden olabiliyorlar.
iğne yapıldıktan sonra buz uygularsanız bir sıkıntınız olmaz.
Yahu bende hiç ağrımadı 2. doz. 1. de minnacık kas tutulması gibi, hemşire ağrı eşiğin yüksektir hissetmemişsindir dedi, ay ne güzel, o zaman çocuğu da ağrısız doğururum ben.
Slogan: Ağrısız çocuk doğurulur!
kızlar bu tetanoz aşısının ağrımasının sebebi hemşirelerin yaparken acımasın diye iğneyi fazla batırmamasıyla alakalı.
tetanoz normalde kas içine yapılması gereken bir iğne koldan yapılınca kas dokuya ulaşamadan yağ dokunun içine veriliyor ilaç .
bu da bi kaç gün ağrıya neden oluyor.hemşireler o an acımasın diye uğraşırken bi kaç gün ağrıya neden olabiliyorlar.
iğne yapıldıktan sonra buz uygularsanız bir sıkıntınız olmaz.
Ben iki gün kolumun ustune yatamadim,hatta durdugum yerde bile agridi, 15 agustosta 2.dozum var
1 gun acimisti benim ama 11 gune bedeldi 2. Dozu vurdurmasammi diye bile duusndum ozamn yapilirken acisin dicez hemsireye dogru yapsi yeterki :) sen hemisreydin dimi yanlis hatirlamiyosam
iyi oldu yazı bi tetanoz muhabbeti aldı gidiyor.. biz bebek doğurucaz tetanoz neymiş ki
Kızlar bugün randevu için hastaneyi aradım dr um hastaneden ayrılıyormuş şok oldum kendi özel dışarda açıcakmışresmen sabah sabah yıkıldım diyebilirim biz bütçemizi o hastanenin doğum fiyatına göre ayarlamıştık kendi özel doğumuna güç yetmez en az 5 bin ister gel konuşalım dedi ama sanırım aynı hastaneden başka dr a görünücem o da senin haftan büyük ben takibe alamam derse yamdığımın resmidir var mı bu konu hakkında fikri olan :26:
Kızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?