Park yatak önerileriniz kızlarrrrr
Herkese merhaba.
Ben de Kasım annesi olacağım. Kısmetse 23 Kasımda kucağımıza alıyoruz kızımızı. Minik bir prensesin heyecanını yaşıyoruz. Hatta Şu an tekmeler savuruyor
10 gün kadar önce ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvımın sınırda olduğunu öğrendik. Az değil ama tam sınırdasın dedi doktor. O gün bugündür mümkün olduğunca yatıp uzanıyorum, günde 3-4 litre su içmeye çalışıyorum ve kan sulandırıcı (coraspin) içiyorum.
Benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
Siz neler yapıyorsunuz?
Herkese merhaba.
Ben de Kasım annesi olacağım. Kısmetse 23 Kasımda kucağımıza alıyoruz kızımızı. Minik bir prensesin heyecanını yaşıyoruz. Hatta Şu an tekmeler savuruyor
10 gün kadar önce ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvımın sınırda olduğunu öğrendik. Az değil ama tam sınırdasın dedi doktor. O gün bugündür mümkün olduğunca yatıp uzanıyorum, günde 3-4 litre su içmeye çalışıyorum ve kan sulandırıcı (coraspin) içiyorum.
Benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
Siz neler yapıyorsunuz?
Hosgeldin canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Su sewiyesiyle ilgili yorum yapamicam benim doktorum hic bakmiyor suyuna ☺️ ben ama gunde 2 3 litre su iciyorum disari cikmadigim gunler haric
Kan sulandirici hap degilde ben igne wuruluyorum hergun oksapar
Çok teşekkür ederim. Benim jinekoloğum da bugüne kadar sıvı seviyesi ile ilgili tek kelime etmedi. Ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanına muayene olunca ilk kez böyle bir şeyden bahsetti. Eşim de ben de üzüldük. Sıvı seviyesi az olursa hamileliğin ileriki dönemlerinde sorun yaratabilir, erken doğuma neden olabilirmiş. Şimdilik azalmaması için uğraşıyorum diyebilirim
Yarın randevumuz var kızlar.
Hastaneden arayıp benim randevu saatimde doktorumun acil ameliyata gireceğini ve 10:45'de gidip gidemeyeceğimizi sordular , biz de ok dedik. Fakat o saate kadar nasıl aç kalacağım bilmiyorum. Şeker testim yapılacak çünkü.
Şeker testi yaptıranlara sormak istorum; nasıl bir işlemdir bu? Kaç saat sürüyor?
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmis olsun canım...Prensesinle aramıza hosgeldinizsorunsuz ve sağlıklı birsekilde bebisini kucağına alırsın insallah.ağrılar esliğinde alısverisimize basladık arkadaslarla:) seni de bekleriz.sevgiler...
Burada idilbaby magazasinda 20 li hastane cikisi 200 tl siz kaca aldiniz?? Bize indirime girmeyecek dendi ama.
Park yatak önerileriniz kızlarrrrr
Yarın randevumuz var kızlar.
Hastaneden arayıp benim randevu saatimde doktorumun acil ameliyata gireceğini ve 10:45'de gidip gidemeyeceğimizi sordular , biz de ok dedik. Fakat o saate kadar nasıl aç kalacağım bilmiyorum. Şeker testim yapılacak çünkü.
Şeker testi yaptıranlara sormak istorum; nasıl bir işlemdir bu? Kaç saat sürüyor?
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 120 den aldim cnim 20 li takimi yaninda baska seylerde aldi 100 den verdiler netten almadim izmirden aldim o magazadan baysdir alisveris yapiyoru yuklu belki oyuzden indirim yapmistir aldim krem rengi denizci modeli gemi resmi var badilerinde havlusunds ve battaniyesinde
Günaydin kızlar :) herkese mutlu haftalar..
Bu enfeksiyon başima dert oldu pazar günü. Hatta enfeksiyon degil de mantar başıma dert oldu, kaşıntıdan ölüyordum, acile gittim devlete, bana zalain diye fitil ve krem werdi, monurol saşe yine verdi, bu sabahta kasintim vardi ama geçti şuan. Çok kötü kasınmak ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu enfeksiyon başima dert oldu pazar günü. Hatta enfeksiyon degil de mantar başıma dert oldu, kaşıntıdan ölüyordum, acile gittim devlete, bana zalain diye fitil ve krem werdi, monurol saşe yine verdi, bu sabahta kasintim vardi ama geçti şuan. Çok kötü kasınmak ya.
Günaydın. dikkat et kendine.
hep söylüyorum. bu hastalığı küçüklüğümden beri yaşıyorum. o yüzden kesinlikle ilk 3 tedavisi sık sık iç çamaşırı değiştirmek, taharete dikkat etmek(afedersiniz ama önden arkaya silinmek) ve bol su içmek. o bölgeyi sürekli kuru tutacaksın. banyodan çıkınca iyice kurulamadan giyinmeyeceksin. umarm en kısa sürede atlatırsın. geçmiş olsun.
herkese günaydın, bir soru soracağım. fikrin olan lütfen esirgemesin.
şimdi ben de hepiniz gibi yaptığım araştırmalar sonunda bakım malzemesi konusunda marka belirlemeye çalışıyorum (şampuan, pişik kremi vs.)
doğmamış bebeğimin alerjisi olup olmayacağını bilmediğimden musteladan vazgeçtim. bunchen le sebamed in pek farkı olmadığı kanısındaym. ve yakınım olan iki anne sebamed kullandı. çok memnunlar. bu annelerden biri Chicco yu da kullandığını ve beğendiğini söyledi şimdi bir yanda da chicco ve unibaby markaları var. dalin i falan düşünmüyorum.
sebamed in uygun fiyatlı olduğu siteleri de belirledim.
fakat aklıma birşey takıldı. bu unibaby mesela ıslak mendilde bu kadr çok tercih edildiğine göre iyi markadır herhalde.
iki sitede chicco ve unibaby nin çantalı setini gördüm. Fiyatları 50-60 tl. bence mantıklı. tamam her ne kadr o çantaların büyüklüğü günlük dışarı çıkarken bebeğin ihtiyaçlarını almayacak olsa da yine de illa ki işe yarayacaktır. ve bu çantaların benzerleri yine aynı sitelerde 50 den aşağı değil.
ancak çantasız Setleri hep hesaplıyorm ve tek tek almaktan dahaa pahalıya geliyo. saçma.
demem o ki chicco nun ve unibaby nin ürünleri hakkında fikriniz nedir?
şunu da belirteyim,;unibaby altaçma bezi bile hediye ediyor set içerisinde.
💑💓
Günaydın. dikkat et kendine.
hep söylüyorum. bu hastalığı küçüklüğümden beri yaşıyorum. o yüzden kesinlikle ilk 3 tedavisi sık sık iç çamaşırı değiştirmek, taharete dikkat etmek(afedersiniz ama önden arkaya silinmek) ve bol su içmek. o bölgeyi sürekli kuru tutacaksın. banyodan çıkınca iyice kurulamadan giyinmeyeceksin. umarm en kısa sürede atlatırsın. geçmiş olsun.
herkese günaydın, bir soru soracağım. fikrin olan lütfen esirgemesin.
şimdi ben de hepiniz gibi yaptığım araştırmalar sonunda bakım malzemesi konusunda marka belirlemeye çalışıyorum (şampuan, pişik kremi vs.)
doğmamış bebeğimin alerjisi olup olmayacağını bilmediğimden musteladan vazgeçtim. bunchen le sebamed in pek farkı olmadığı kanısındaym. ve yakınım olan iki anne sebamed kullandı. çok memnunlar. bu annelerden biri Chicco yu da kullandığını ve beğendiğini söyledi şimdi bir yanda da chicco ve unibaby markaları var. dalin i falan düşünmüyorum.
sebamed in uygun fiyatlı olduğu siteleri de belirledim.
fakat aklıma birşey takıldı. bu unibaby mesela ıslak mendilde bu kadr çok tercih edildiğine göre iyi markadır herhalde.
iki sitede chicco ve unibaby nin çantalı setini gördüm. Fiyatları 50-60 tl. bence mantıklı. tamam her ne kadr o çantaların büyüklüğü günlük dışarı çıkarken bebeğin ihtiyaçlarını almayacak olsa da yine de illa ki işe yarayacaktır. ve bu çantaların benzerleri yine aynı sitelerde 50 den aşağı değil.
ancak çantasız Setleri hep hesaplıyorm ve tek tek almaktan dahaa pahalıya geliyo. saçma.
demem o ki chicco nun ve unibaby nin ürünleri hakkında fikriniz nedir?
şunu da belirteyim,;unibaby altaçma bezi bile hediye ediyor set içerisinde.
canmm ben unibaby aldım..set olanından değil ama tek tek..set olanının içinde şampuan köpük değildi..köpük şampuanın daha kullanışlı olcanı düşündüm ondan tektek aldım..ünibayb nün pudrası yoktu oyüzden pudrayı chico dan aldım..sonuçta eczacıbaşının ürünü bana güven verdi canmm
💑💓
günaydınn hanımlarrrhepimize güzel bir hafta olsun inş..
haftaya bugün bayram ve beebişlerimizele karnımızdada olsa ilk bayramamız..
bu bayram ayrı bir özel o yüzdennn
günaydınn hanımlarrrhepimize güzel bir hafta olsun inş..
haftaya bugün bayram ve beebişlerimizele karnımızdada olsa ilk bayramamız..
bu bayram ayrı bir özel o yüzdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?