2014 Kasım Anneleri

Herkese merhaba.
Ben de Kasım annesi olacağım. Kısmetse 23 Kasımda kucağımıza alıyoruz kızımızı. Minik bir prensesin heyecanını yaşıyoruz. Hatta Şu an tekmeler savuruyor
10 gün kadar önce ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvımın sınırda olduğunu öğrendik. Az değil ama tam sınırdasın dedi doktor. O gün bugündür mümkün olduğunca yatıp uzanıyorum, günde 3-4 litre su içmeye çalışıyorum ve kan sulandırıcı (coraspin) içiyorum.
Benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
Siz neler yapıyorsunuz?

Hosgeldin canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Su sewiyesiyle ilgili yorum yapamicam benim doktorum hic bakmiyor suyuna ☺️ ben ama gunde 2 3 litre su iciyorum disari cikmadigim gunler haric
Kan sulandirici hap degilde ben igne wuruluyorum hergun oksapar

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmis olsun canım...Prensesinle aramıza hosgeldinizsorunsuz ve sağlıklı birsekilde bebisini kucağına alırsın insallah.ağrılar esliğinde alısverisimize basladık arkadaslarla:) seni de bekleriz.sevgiler...

Yarın randevumuz var kızlar.
Hastaneden arayıp benim randevu saatimde doktorumun acil ameliyata gireceğini ve 10:45'de gidip gidemeyeceğimizi sordular , biz de ok dedik. Fakat o saate kadar nasıl aç kalacağım bilmiyorum. Şeker testim yapılacak çünkü.

Şeker testi yaptıranlara sormak istorum; nasıl bir işlemdir bu? Kaç saat sürüyor?

💕💕💕

Canım 1 saat arayla ölçüm yaptıkları için toplam 3 saat sürüyormus.ilk 75 gr.la baslarsa 2 saat sürüyormus.uyursun randevu saatine kadar daha kolay olur dayanma:) test sonucunda hemoglabin a1c nin 6 nın altında ise insülin kullanmana gerek kalmaz ona dikkat edersin.iyi haberlerle gelirsin insallah.

Geçmis olsun canım...Prensesinle aramıza hosgeldinizsorunsuz ve sağlıklı birsekilde bebisini kucağına alırsın insallah.ağrılar esliğinde alısverisimize basladık arkadaslarla:) seni de bekleriz.sevgiler...

Ben de alışveriş için şimdilik internette dolaşmakla yetiniyorum. Bir de alınacaklar listesi hazırladım. Henüz mağazaları gezmeye başlamadık.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Burada idilbaby magazasinda 20 li hastane cikisi 200 tl siz kaca aldiniz?? Bize indirime girmeyecek dendi ama.

Ben 120 den aldim cnim 20 li takimi yaninda baska seylerde aldi 100 den verdiler netten almadim izmirden aldim o magazadan baysdir alisveris yapiyoru yuklu belki oyuzden indirim yapmistir aldim krem rengi denizci modeli gemi resmi var badilerinde havlusunds ve battaniyesinde

Beklemek zor olucak o saate kadar keşke sen doktorunla görüşseydin ne yapılmasını gerektiğini asistanına söylerdi Dr çıkana kadar sende yüklemeyi yapmış olurdun hemde aç kalmazdın o kadar saat

Toplu alisveris de yapsak etiket fiyati ustunden olur dendi:((ben kizim icin 20li cicekli pembe bi hastane cikisi begendim 200 tl fazla geldi. Bakalim. Kismet artik. Dedigin hastane cikisina da bakmistm oglum icin onun da fiyati da 200 :((gule gule kullansin oglun gayet kaliteli ve guzel urunler.

Günaydin kızlar :) herkese mutlu haftalar..

Bu enfeksiyon başima dert oldu pazar günü. Hatta enfeksiyon degil de mantar başıma dert oldu, kaşıntıdan ölüyordum, acile gittim devlete, bana zalain diye fitil ve krem werdi, monurol saşe yine verdi, bu sabahta kasintim vardi ama geçti şuan. Çok kötü kasınmak ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç.. iç çamaşırlarını ütüle mantar enfeksiyonu kötü oluyor gerçekten

Herkese günaydın iyi mesailer

Günaydın. dikkat et kendine.
hep söylüyorum. bu hastalığı küçüklüğümden beri yaşıyorum. o yüzden kesinlikle ilk 3 tedavisi sık sık iç çamaşırı değiştirmek, taharete dikkat etmek(afedersiniz ama önden arkaya silinmek) ve bol su içmek. o bölgeyi sürekli kuru tutacaksın. banyodan çıkınca iyice kurulamadan giyinmeyeceksin. umarm en kısa sürede atlatırsın. geçmiş olsun.

herkese günaydın, bir soru soracağım. fikrin olan lütfen esirgemesin.
şimdi ben de hepiniz gibi yaptığım araştırmalar sonunda bakım malzemesi konusunda marka belirlemeye çalışıyorum (şampuan, pişik kremi vs.)
doğmamış bebeğimin alerjisi olup olmayacağını bilmediğimden musteladan vazgeçtim. bunchen le sebamed in pek farkı olmadığı kanısındaym. ve yakınım olan iki anne sebamed kullandı. çok memnunlar. bu annelerden biri Chicco yu da kullandığını ve beğendiğini söyledi şimdi bir yanda da chicco ve unibaby markaları var. dalin i falan düşünmüyorum.
sebamed in uygun fiyatlı olduğu siteleri de belirledim.
fakat aklıma birşey takıldı. bu unibaby mesela ıslak mendilde bu kadr çok tercih edildiğine göre iyi markadır herhalde.
iki sitede chicco ve unibaby nin çantalı setini gördüm. Fiyatları 50-60 tl. bence mantıklı. tamam her ne kadr o çantaların büyüklüğü günlük dışarı çıkarken bebeğin ihtiyaçlarını almayacak olsa da yine de illa ki işe yarayacaktır. ve bu çantaların benzerleri yine aynı sitelerde 50 den aşağı değil.
ancak çantasız Setleri hep hesaplıyorm ve tek tek almaktan dahaa pahalıya geliyo. saçma.

demem o ki chicco nun ve unibaby nin ürünleri hakkında fikriniz nedir?
şunu da belirteyim,;unibaby altaçma bezi bile hediye ediyor set içerisinde.

💑💓

Ben de şampuan olarak mustela alacaktım son anda fikrimi değiştirdim bübchen aldım.. sabunu sebamed aldım..ıslak mendili de e-bebekten baby&me erkek bebek için olanı aldım (yorumları hep olumlu) unibaby çok güzel bir marka ben şimdilik bunları aldım bakalım sonra diğerlerine de şans veririm olmazsa

günaydınn hanımlarrr hepimize güzel bir hafta olsun inş..
haftaya bugün bayram ve beebişlerimizele karnımızdada olsa ilk bayramamız..
bu bayram ayrı bir özel o yüzdennn

günaydınn hanımlarrr hepimize güzel bir hafta olsun inş..
haftaya bugün bayram ve beebişlerimizele karnımızdada olsa ilk bayramamız..
bu bayram ayrı bir özel o yüzdennn

Günaydın evet ilk bayramımız daha niceleri de görelim inşallah geçen bi nikaha gittim fotoğrafta karnım baya belli çıkmış.. miniğim fotolara da girmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…