2014 Kasım Anneleri

1-ben malesef 7 kg aldım.ama tüp bebekten dolayı verdikleri ilaç aldırdı en başta bebişim 21.haftada 500 gr dı çarşamba kontrolümüz var
2-tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği yiyiyorum yumurta ceviz badem mutlaka.değerlerim çok iyi olmasına rağmen doktorumun tavsiyesiyle doğum sonrası rahat hissetmem için i-mom vitamin ve ferrum forte içiyorum.(yoksa bebiş benim depoları sıfırlayacakmış)balık haftada 2 olmasada 1 yiyiyorum.(özellikle somon ya da alabalık)tüm paketli hazır gıdaları mutfağımdan çıkardım diyebilirim.
3-dermaplus diye bi markanın çatlak kremini kullanıyorum .doktorumun tavsiyesiyle çatlakları iyileştirme özelliğide var
4-bebişimizin oda takımını aldık bayramdan sonra kurulacak.ufak tefek kıyafet alışverişine başladık.odası gelsin o zaman alışverişim hızlanacak
5-biberonda philips avent .naturel süt sağma makinesini aldım internetten.bakım ürünlerinde sanırım mustela ben çok alerjik bi bünyeye sahibim.anne alerjik olunca bebişde öyle oluyormuş.ıslak mendil olarak unibaby.bezde de prima premium alıcam.
6-azra olacak kısmetse kocişimin isteği üzerine.doğduğu günü görmek nasip olur inşallah

Hemen üzülme ilk kendi doktoruna bi git bakalım ne diyecek olmazsa aynı hastanede ki içine sinen bi doktora gidersin.. maddi açıdan zorlayacak bi fiyat söylerse hastaneden bi doktora yönlendirsin hiç değilse bunu teklif edebilirsin yeni doktorun da reddetme olasılığı olmaz böylece..

Evet gel konuşalım dedi önce onunla konuşucam özeldeki doğum fiyatınıda sorcam ayıp olmaz diye düşünüyorum sonuçta bizde bütçemizi ona göre ayarlıcaz eğer pahalı gelirse aynı hastanedeki başka dr a gidicem ama onada çok suratsız diyolardı offf allah yardımcım olsun dua edin kızlar kendi dr um istediğim fiystı söylesin

Eskiden Td (Tetanoz-difteri) ile beraber vuruluyordu ondan çok ağrı yapıyordu şimdi sadece tetanoz yapılıyor o yüzden eski aşılar gibi ağrı yapmıyor

Neden ayıp olsun sor tabiki doktorlar hiç ticari amaçlı bakmıyor sanki hastaya..inşallah anlaşırsınız devam edersin

Bence ilk once kendi doktorunla gorus. Sonucta siz o hastaneye gore bi butce ayirdiniz bunu dikkate alacaktr. Olmazsa da zaten kendi guvendigi bi dr yi tavsiye eder.

Eskiden Td (Tetanoz-difteri) ile beraber vuruluyordu ondan çok ağrı yapıyordu şimdi sadece tetanoz yapılıyor o yüzden eski aşılar gibi ağrı yapmıyor

Eskiden derken?? Ya burada pek çok arkadaş aşıdan sonra kolunu kaldıramadığından bahsetti, daha 1 hafta 10 gün önce aşı olan arkadaşlar var.Ben 4 sene önce de tetanoz vurulduğumda ağrı yaşamamıştım zaten. Şimdi de yaşamadım.

Kiz canim, ben beste, idil, cemre, almila, mira isimlerini begeniyorum ama etrafimdakilere isim begendiremiyorum malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence ilk once kendi doktorunla gorus. Sonucta siz o hastaneye gore bi butce ayirdiniz bunu dikkate alacaktr. Olmazsa da zaten kendi guvendigi bi dr yi tavsiye eder.

Bende öyle yapayım diyorum çünkü bütün önceki hastalarına bi yol çizmiştir diye düşünüyorum en azından indirim falan yapar yapmazsa aynı hastaneden diğer dr mecbur napayım allah sağlıkla hepimizin meleklerini kavuştursun

Ben iki gün kolumun ustune yatamadim,hatta durdugum yerde bile agridi, 15 agustosta 2.dozum var

o kolunu kaldıramayanlardan biride benim...
2 gün fena ağrıdı ve acıdı benim

canım hiçbir doktor seni almam diyemez bunu öncelikle söyleyim..
ama bende önce kendi doktorunla görüş muhakka indirime gidecektir size..
birde illaki aynı hastanede olmayacaksa başka bir hastaned eiyi bir dokorada gidebilirsin

Ahh canım benim inşallah, birde bu hastane en içime sineni yani diğerleri ya çok pahalı yada odaları güzel değil eğer kendi dr um pahalı fiyat verirse aynı hastaneden seçim yapmak zorunda kalıcam en azından kabul etmek zorunda dediniz ya içime su serpildi bilmiyordum almak zorunda olduğunu

tatlım ben yeni doktor değiştirdim geçen hafta öyle bişey demedi büyük falan öyle bi hakkı yok,benim arkadaşım 32 de yeni doktora başladı mecburen iyikide değiştirmişim hatta
vardır elbet bi hayır bence
benim için çok iyi oldu mesela

Gerçekten mii canım benim ya bende hep hakkımda hayırlısı allah ım diyorum belkide böylesi daha hayırlı olacak off inşallah aklıma yatar ne çözüm olacaksa öğlen gelişmeleri bildiririm

o kolunu kaldıramayanlardan biride benim...
2 gün fena ağrıdı ve acıdı benim

İşte o aşılar eski içerikli aşılarmış, bende cuma günü oldum valla tek bir belirti yok aşı olduğuma dair. Her bünye de farklı bir etkide yapıyor olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…