Valla benim hemşire işini biliyormuş demek kiBurada herkes çok ağrıyor, kolumu kaldıramıyorum falan deyince ürkmüştüm açıkçası, ama ne buz koydum, ne başka birşey. Tek bir acı yok, kızarıklık yok. Yok yani
sende 2 basamaklılara düşmüşsün canım benim aşı yerim sadece üstüne yatınca ağrıdı başkada ağrımadı
selam kızlar doktora gittim geldim..
çok şükür bebeklerim iyi ama kaç kilolar boyları kaç söylemiyo sorunca da bu haftalardan sonra sağlıklı ölçüm olmaz diyo
kafa ve bacak kemiklerini ölçüyo ona göre haftasını söylüyo ikiside 24 haftalık çıktı..
çok şükür hareketliydiler kalp seslerini de dinledim..
ama adama çok uyuz olmaya başladım..
başka doktor mu baksam bilmiyorum ama burdaki en iyi denilen doktorlardan birine gidiyorum zaten bilemiyorum kafam çok karışık..
onun dışında 5 gün daha rapor aldım 40 gün hakkım bitti..
bayramdan sonra da heyet yazıcak ama hastanede bir gece yatman gerekiyor dedi
hastaneye para kazandırmak için mi diyo yoksa gerek var mı cidden bilmiyorum...
kafam çok karışık ve çok stresliyim bugün
selam kızlar doktora gittim geldim..
çok şükür bebeklerim iyi ama kaç kilolar boyları kaç söylemiyo sorunca da bu haftalardan sonra sağlıklı ölçüm olmaz diyo
kafa ve bacak kemiklerini ölçüyo ona göre haftasını söylüyo ikiside 24 haftalık çıktı..
çok şükür hareketliydiler kalp seslerini de dinledim..
ama adama çok uyuz olmaya başladım..
başka doktor mu baksam bilmiyorum ama burdaki en iyi denilen doktorlardan birine gidiyorum zaten bilemiyorum kafam çok karışık..
onun dışında 5 gün daha rapor aldım 40 gün hakkım bitti..
bayramdan sonra da heyet yazıcak ama hastanede bir gece yatman gerekiyor dedi
hastaneye para kazandırmak için mi diyo yoksa gerek var mı cidden bilmiyorum...
kafam çok karışık ve çok stresliyim bugün
ayy hadi canım güzel sonuçlar al şeker meker çıkmasın inş..Kızlar şu an hastanedeyim.
Şeker verdiler 1 saat sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş, bekliyoruz.
Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor.
Bugün 24 haftalık oldu.
704 gram 30 cm
Hocamız her şey gayet normal dedi. Ultrasonda kafasına yakınlaştığında minik kızımı mıncıklayasım geldi, ağzını sanki bişeyin tadına bakıyormuş gibi açıp kapatıyordu. Şap şup :)
Yalnız çok kilo aldın diye uyarıyı yedim :) bu ay 3,5 kilo almışım. Makarna,pilav,börek,hamurişi yasak dedi :)
Tatil olayını sordum ; yüzmek de hiçbir problem yok, rahat rahat yüz dedi. Yolda 2 saatte bir mola verin 10 dk yürü dedi.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne kadardı canım fiyatı bide resmi varmı merak ettim bende bakıyorumda kızım için
ilk gün benimde öyleydi canım..
ertesi gün başladı ağrıda acıdaa :18::18:
Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:
ben kuru fasülye ,pilav,kırmızı mercimek çorbası, salata ve içecek olarak ta ayran var pişirdim hazır pilav pişmedi sadece 2 saat kalada onu pişiririm tamam
Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Kuru fasulyeyi önceden ıslamak lazım olmaz en iyisi size gelelim akşam
Yap bir taze fasulye yanına cacık, benim eşim taze fasulyenin yanında domatesli pilav sever onu yaparım genelde. Ohh misss, ben dün mutfağa bir girdim, ohooo, kıymalı patates yemeği, zeytinyağlı sarma-dolma, patlıcan ve kırmızı biber közledim, bir de bisküiden mozaik pasta yaptım. Bu akşam yemeğim hazır yani
bak bebeklerin iyi çok şükür stres yapmayın artık çoğu gitti azı kaldı inşallahsen çifte tadacaksın
canım maşallah kızlarına..
nasıl kilo ve boyları sağlıklı ölçüm olmazmış şaşırdım..ikizler diyemi acaba
canım heyet raporu için sanırım hastaneye 1 gün yatış yapılması şart diye biliyorum bende..çünkü adı üstünde heyet raporu..ama birçok yerde yatış gösteriyotlar hasta yatmıyor..
inşallah nutellalar çıkmaz orda kilosuda boyuda iyi maşallah annesiKızlar şu an hastanedeyim.
Şeker verdiler 1 saat sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş, bekliyoruz.
Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor.
Bugün 24 haftalık oldu.
704 gram 30 cm
Hocamız her şey gayet normal dedi. Ultrasonda kafasına yakınlaştığında minik kızımı mıncıklayasım geldi, ağzını sanki bişeyin tadına bakıyormuş gibi açıp kapatıyordu. Şap şup :)
Yalnız çok kilo aldın diye uyarıyı yedim :) bu ay 3,5 kilo almışım. Makarna,pilav,börek,hamurişi yasak dedi :)
Tatil olayını sordum ; yüzmek de hiçbir problem yok, rahat rahat yüz dedi. Yolda 2 saatte bir mola verin 10 dk yürü dedi.
💕💕💕
Bnm bugun karnim agriyor, sol tarAfi :s
Biberon araştırması yaparken bakın ne buldum millet:
Biberon alırken dikkat etmeniz gereken bir başka ayrıntı ise boyutlarıdır.
50 ml biberonlar ilaç ve vitamin alımı için uygundur.
90-120 ml biberonlar yenidoğan için uygundur.
120-150 ml biberonlar bebeğinizin ilk ayları için uygundur.
240-260 ml üç ve altı aylık minikler için uygundur.
320-340 ml bir yaş itibari ile kullanıma uygundur ve tüm öğünler için gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
anneselşeyler blogunda gördüm. Okuduğum kadarıyla çoğu anne Dr. Brown tavsiye ediyor. Muhtemelen onu alırım ben de. Sıra en uygun fiyatlı ürünü bulmaya geldi.
Valla ben de az çok bunları düşündüm taze fasülye cacık bulgur pilavı yapayım hem bana da faydalısen bu kadar yemek yap sonra bana aşı yapıldı ağrımadı de maşallah tazı gibisin aşı falan işler mi sana
kızlar neden biberon veya emzik alıyorsunuz şart mı
bence gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?