2014 Kasım Anneleri

ilk gün benimde öyleydi canım..
ertesi gün başladı ağrıda acıdaa :18::18:

bak bebeklerin iyi çok şükür stres yapmayın artık çoğu gitti azı kaldı inşallahsen çifte tadacaksın

canım maşallah kızlarına..
nasıl kilo ve boyları sağlıklı ölçüm olmazmış şaşırdım..ikizler diyemi acaba
canım heyet raporu için sanırım hastaneye 1 gün yatış yapılması şart diye biliyorum bende..çünkü adı üstünde heyet raporu..ama birçok yerde yatış gösteriyotlar hasta yatmıyor..

ayy hadi canım güzel sonuçlar al şeker meker çıkmasın inş..
bebeğinede maşallah tü tü
onu şap şup diyen dudaklarını ısırırım yaa..iştahı açık olacak belli
ayy bende bugün tartılayım..
bende son ayda çok kilo aldım ama normal değilmi ayda 2-3 kilo almak..:44::44:

ne kadardı canım fiyatı bide resmi varmı merak ettim bende bakıyorumda kızım için

Valla bebek odası fiyatları uçmuş bence... şöyle eli yüzü düzgün, bebeğini gönül rahatlığıyla yatırabileceğin, kullanışlı modeller 4000 tl den başlıyor benim gördüğüm... Tüm modeller her yerde aynı model seçemedim ben zaten, kaliteye baktım. Tombik bebede aşağıdaki takıma yatağı ve uyku takımıyla birlikte 3300 tl ye anlaştık. 1 ay içinde de teslim ediyorlar. Hem model orjinal geldi bana, hem kalitesi çok güzel, fiyat olarak da pek çok yere göre uygundu.

Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:

ben kuru fasülye ,pilav,kırmızı mercimek çorbası, salata ve içecek olarak ta ayran var pişirdim hazır pilav pişmedi sadece 2 saat kalada onu pişiririm tamam

Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??

Yap bir taze fasulye yanına cacık, benim eşim taze fasulyenin yanında domatesli pilav sever onu yaparım genelde. Ohh misss, ben dün mutfağa bir girdim, ohooo, kıymalı patates yemeği, zeytinyağlı sarma-dolma, patlıcan ve kırmızı biber közledim, bir de bisküiden mozaik pasta yaptım. Bu akşam yemeğim hazır yani

Valla ben de az çok bunları düşündüm taze fasülye cacık bulgur pilavı yapayım hem bana da faydalı sen bu kadar yemek yap sonra bana aşı yapıldı ağrımadı de maşallah tazı gibisin aşı falan işler mi sana

valla eşim ramazanda gececei çalıştığı için kv lerde kaldık annemlerde kaldık..1 aydır yemek yapmıyorum..
şimdi kv ler istanbula gitti annemlerdeyiz..
annem börek yapıcaktı akşama..

Biberon araştırması yaparken bakın ne buldum millet:

Biberon alırken dikkat etmeniz gereken bir başka ayrıntı ise boyutlarıdır.
50 ml biberonlar ilaç ve vitamin alımı için uygundur.
90-120 ml biberonlar yenidoğan için uygundur.
120-150 ml biberonlar bebeğinizin ilk ayları için uygundur.
240-260 ml üç ve altı aylık minikler için uygundur.
320-340 ml bir yaş itibari ile kullanıma uygundur ve tüm öğünler için gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

anneselşeyler blogunda gördüm. Okuduğum kadarıyla çoğu anne Dr. Brown tavsiye ediyor. Muhtemelen onu alırım ben de. Sıra en uygun fiyatlı ürünü bulmaya geldi.

bak bebeklerin iyi çok şükür stres yapmayın artık çoğu gitti azı kaldı inşallahsen çifte tadacaksın

sağol canım inşallah Allah nasip ederse

benimki yatırcak herhalde o yüzden akşama doğru giderim 5ten sonra yatıyım bari sabahtan yatmıyım...

bende onu düşünüyodum..
dün akşam kahvaltı gibi yaptık..
gece de rüyamda kıymalı pide yiyodum ya sabahtan beri canım çekiyo belki dışardan pide söyleriz

inşallah nutellalar çıkmaz orda kilosuda boyuda iyi maşallah annesi belkide şekerli sudandır kiloyuda fazla takma kafana uyarıyı almışsın zaten darısı doğumlara inşallah sağlıklı kolay doğumlarımız olur inşallah

yarın bebek görmeye gideceğimmmm

kızlar neden biberon veya emzik alıyorsunuz şart mı

bence gereksiz

Bulgur pilavı daha sağlıklı doğru, benim eşim bulgur pilavı sevmediği için ben mecbur pirinç pilavı yapıyorum. Ama bazen canım çok bulgur pilavı istiyor o zaman kendime özel yapıyorum.

Seviyorum ben mutfak işlerini ya, yapayım yedireyim çok seviyorrum Mutfakta olmak harika, yemek yapmak bir sanat benim için.

kızlar neden biberon veya emzik alıyorsunuz şart mı

bence gereksiz

Hastanede istiyorlar, özellikle doğum sonrası hemen sütün gelmeme riskine karşı hazırlıklı olmak gerek. O telaşede, kalkıp biberon yada emzik istediklerinde eşimin gidip rast gele eline ilk gelen biberon yada emziği almasını istemem doğrusu. Yani bunlar hep olası ihtimallere karşı hazırlık, benim kuzenimin eşinin sütü gelmedi, süt sağma makinesi alıp gelin dediler. Düşün yani, kız daha sonra alırım demiş ama hiç düşündüğü gibi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…