2014 Kasım Anneleri

o kolunu kaldıramayanlardan biride benim...
2 gün fena ağrıdı ve acıdı benim

Benimde ayni...gecen sene ayagima civi batti, tetenoz asisi vuruldum o zamanda agridi.. annemin eli kesildi asi vuruldu 2 gun kaldramadi kolunu , ben şuanda da öyle oldum..

Kızlar şu an hastanedeyim.
Şeker verdiler 1 saat sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş, bekliyoruz.

Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor.
Bugün 24 haftalık oldu.
704 gram 30 cm
Hocamız her şey gayet normal dedi. Ultrasonda kafasına yakınlaştığında minik kızımı mıncıklayasım geldi, ağzını sanki bişeyin tadına bakıyormuş gibi açıp kapatıyordu. Şap şup :)

Yalnız çok kilo aldın diye uyarıyı yedim :) bu ay 3,5 kilo almışım. Makarna,pilav,börek,hamurişi yasak dedi :)

Tatil olayını sordum ; yüzmek de hiçbir problem yok, rahat rahat yüz dedi. Yolda 2 saatte bir mola verin 10 dk yürü dedi.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinci doz hiiiç ağrımıyor benim ilkinde 3 gün ağrıdı.. ikinci daha hafif geçiyor

Umarim :) denicem inşallah agrim olmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar doktora gittim geldim..
çok şükür bebeklerim iyi ama kaç kilolar boyları kaç söylemiyo sorunca da bu haftalardan sonra sağlıklı ölçüm olmaz diyo
kafa ve bacak kemiklerini ölçüyo ona göre haftasını söylüyo ikiside 24 haftalık çıktı..
çok şükür hareketliydiler kalp seslerini de dinledim..
ama adama çok uyuz olmaya başladım..
başka doktor mu baksam bilmiyorum ama burdaki en iyi denilen doktorlardan birine gidiyorum zaten bilemiyorum kafam çok karışık..

onun dışında 5 gün daha rapor aldım 40 gün hakkım bitti..
bayramdan sonra da heyet yazıcak ama hastanede bir gece yatman gerekiyor dedi
hastaneye para kazandırmak için mi diyo yoksa gerek var mı cidden bilmiyorum...

kafam çok karışık ve çok stresliyim bugün

Biz hala kelebek modundayız. İsmini anmaya başlamadık. Zamanla dilimiz alışacak herhalde
Lierac kremi övenleri çok duydum. Bende de Bepanthol çatlak kremi var ama pek beğenmedim. Çok akışkan, sürdükten sonra hemen kayboluyor. Sanki hiç etki etmiyormuş gibi geliyor bana. Lierac da öyle mi?

Bu arada kızlar biberon araştırıyorum. En çok önerilen 1. marka Dr. Brown, 2. marka da Avent. Hatta burada Dr. Brown ile ilgili topicler bile var.Onları da okudum. En önemli özelliği anne memesini taklit eden geniş ağızlı yapısı (bebek annesini emdiğini sanıyor, böylece memeden kopma sorunu olmuyormuş) ve içindeki özel ince boru sayesinde gaz sancısını ve kolik oluşumunu önlemesi.

İnternette fiyat araştırıyorum şu anda. 120 ml cam geniş ağızlı doğal akış cam biberon ve 240 ml geniş ağızlı polikarbon biberon almayı düşündüm. Sonuçta küçükken biberonu kendi tutamayacak, biz elimizde tutacağız. Cam olması sorun olmayabilir. Ama biraz büyüdüğünde kendisi tutmaya başlayacak. Cam ağır gelebilir, kendisine çarpıp canını yakabilir, düşürüp kırabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aldınız mı biberonlarınızı?

1 gun acimisti benim ama 11 gune bedeldi 2. Dozu vurdurmasammi diye bile duusndum ozamn yapilirken acisin dicez hemsireye dogru yapsi yeterki :) sen hemisreydin dimi yanlis hatirlamiyosam

hemşireyim canım .ama ne yazık ki kadın doğum hemşiresi değilim.:26:

Sahiden ya, son düzlükteyiz artık günler yaklaşıyor:18:

ben de avent 120 ml olanı cam 260 ml olanı pp aldım şu bpa sız olanlardan.. sana katılıyorum cam sağlıklı ama yaralanmalara neden olabilir.. diğerlerini plastik diye düşünmemek lazım zararsız içerikli sonuçta.. tecrübeli arkadaşlar da böyle yönlendirdi beni

Lierac nispeten koyu. Şöyle anlatayım sürünce silindir olarak kalıyor. Hava sıcak değil burada belki ondandır. Sonra yayıuorum ben hemen emmiyor bir süre kalıyor ki benim cildim kurudur. Ama fark ettim ki deriyi yumuşatır. Böyle aşırı sert değil esniyor sanki.
Bakalım görücez artık

Hiiiçç kafanı karıştırma herkesin ağrıya dayanıklılığı farklıdır parmaktan şeker bakılıp bayılan hasta var 7 tüp kan alıp koşa koşa giden hasta var.. herkes farklı işte birbirinden.. leydi napıyo iyi mi tatile gelcek mi

1. 5.5 kg falan aldım bu hafta sonu kontrol var bebeğin kg şu an bilmiyorum
2. Yememe pek dikkat edemiyorum yumurta ceviz yemeye çalışıyorum sabahları meyve falanda yiyorum ama süt yoğurt tuketemiyorum maalesef
3. Ikinci hamilligim kasımda bayagi çatlak vardı o yüzden bişey kullanmıyorum
4. 7. Ayim bittikten sonra alışverişe başlamayı düşünüyor um kızımın odası var kardeşi de yanına gelicek inşallah
5. Kimin cildi atopik olduğundan temizleme ürünlerinin hepsini Bioderma kullanıyoruz herhalde aynı markada devam ederim. Sadece kısımda travel sistem araba almamış tim maddiyat nedeniyle ama bu bebeğim almayi düşünüyorum inşallah marka araştırıyorum henüz
6. Bebeğimi n adı EGE olacak insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın valla doğru, her bünye farklı. Lady'siz tatil olur mu

Bizim pekmez de iyice nazlı oldu hissetti mi nolduysa bebişi bakışlar falan süzülüyor kendini sevdiriyor hep

Lady'nin hissetiğinden hiç şüphem yok Kuzum benim, her akşam kafasını illa karnıma koyup uyuyor biraz. Ben hareket edince uyanıyor. Lady'de benim eşime aşık, sürekli ona kur yapıyor

sende 2 basamaklılara düşmüşsün canım benim aşı yerim sadece üstüne yatınca ağrıdı başkada ağrımadı

Cok guzel sorular olmus:)

1. Ben 5,5 kilo aldim, 74 kiloyum, boyum 1,80, bebek 23 hafta 600 gr
2. Her sabah tahin pekmez ekmege surup yiyorum, bi yumurta, peynir ve gercek findik ezmesi, ara ogun ceviz ve hurma, 2lt su, 1 adet soda , balik yemiyrm
3. Bella b tummy butter
4. Alisveris pek yapmadim toplu alicam, oda yapmayip besik alicam
5. Avent emzik ve biberon, unibaby islak mendil, idil bebe hastane cikisi, mustela bebek kozmetigi, prima premium care bez, bebedor tirnak makasi, chicco tarak,
6. Tugrul

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…