2014 Kasım Anneleri

canım ağrı dedin de benim de bugün alt tarafta iki ayrı yer ağrıyor

Cnm bnm agrim miyomum oldugu icinmis, bide karnim buyudu sanirim ondan

Alt taraftaki agri gecmez ve siddetlenirse dr git bence

Kasik agrisi iyi degil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zeyy seni cok merak etmistik hergun yaz . Yazmamazlik yapma olur mu

Senin ve bebiklerin iyi olmasina cok sevindimmm

Dr. Brown biberonlarının temizliğinin sıkıntılı olduğunu okumuştum burada, bir süre sonra temizlenemez hale geliyormuş. Kim yazmıştı hatırlamıyorum. Bilgin olsun.

vaaaay sende baya çeşit var dilediğini yap makarnaya hasret kaldım ya korkuyor insan yesemmi yemesem mi eşim kızıyor bazen o yasak bu yasak dondurma yemedim 11 gündür korkuyor insan ya

Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:

Cnm ben annemde kaliyrm yatiyrm hicc birsey yapmiyrm

Ve gelio benden sana fikirler :)

Firinda besamel soslu makarna
Mantarli et ya da tavuk sote
Firinda patatesli kofte
Firinda tavuk
Taze fasulye
Turlu
Guvec
Cokertme kebabi
Kiymali makarna
Patates oturma
Karbiyarik
Karisik kizartma
Tavuklu pilav
Misirli pilav
Fasulye dible

:) sec begen :d

ay sevindim buna:) yoksa eve gidip bir daha dönecektim aşı olmak için:)

Valla duş alma dese ne değişecek ki, o gün aşımı oldum, raporluydum zaten anneme gideyim dedim, duş almış kadar ıslandım sıcaktan Yok yok, git aşını ol, sonra eve gelip alırsın duşunu.

Son düzenleme:
ya en azından idrar tahlili yapsın belkide sadece rahim genişiliyor dememesi lazım sen en iyisimi anasağlığa gidim aile hekimine söylesen o bile tahlil ister seninde kafan rahat eder
canım üç hafta evvel çok ağrım oldu dahiliyeye gittim hormon idrar ne varsa yaptı ama birşey çıkmadı temizdi yani ama çok şiddetli ağrılar çektim kasıklarda değil alt bölgede içeride
Cnm bnm agrim miyomum oldugu icinmis, bide karnim buyudu sanirim ondan

Alt taraftaki agri gecmez ve siddetlenirse dr git bence

Kasik agrisi iyi degil

acaba bende de mi var ?

Dr. Brown biberonlarının temizliğinin sıkıntılı olduğunu okumuştum burada, bir süre sonra temizlenemez hale geliyormuş. Kim yazmıştı hatırlamıyorum. Bilgin olsun.

Bende hatirliyrm, temizlik konusunda memnun degiller,

Nvlyz sen yine guzel seyler almiussin :)

1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram? 9,5 kilo aldım(4kgsı ödem, 1kg sı bebek )
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?3 ltden fazla su içiyo, acıktıkça hıyar yiyo,haftada 1 balık, 3 kırmızı et, 1 tavuk, az ve sık yiyorum,reflü olmaması için acı ve baharatı bıraktım,kesinlikle yiyip yatmıyor ve karpuzu abartmıyorum.
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? Lierac
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz? Odası bitti, badi don atlet kaldı alacağım.
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ? Birgen ne alıyosa onu alıcam ben, mesela mustela filan.
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?Ekim

Ben de araştırdım doğru içinde ki pipet kısmının temizlenmesi zor.. avent te anti-kolik zaten

vaaaay sende baya çeşit var dilediğini yap makarnaya hasret kaldım ya korkuyor insan yesemmi yemesem mi eşim kızıyor bazen o yasak bu yasak dondurma yemedim 11 gündür korkuyor insan ya

Dondurma yemeden yaşayabileceğimi sanmıyorum

gebişim benimde canım pizza çekiyor.. offf dunya kupası zamanında telefonumu esir aldı dominos-pizza pizza.. ha bire mesaj atıyorlar şu kampanya bu kampanya diye. Çok canım çekiyorrr pizza

Evdeysen ekmek uzerine sucuk kasar dogra at firina pizza gibi ben cok seviom onu :)
Ama bizim icin saglikli yiyecek degil :s

Evdeysen ekmek uzerine sucuk kasar dogra at firina pizza gibi ben cok seviom onu :)
Ama bizim icin saglikli yiyecek degil :s

nefsimizi köreltecek kadar yemeliyiz bence şekerim yaa..
benimde c.tesi canım sucuk çekti valla aynen dediğin gibi ekmek üzerine koydum doğru fırına misss

Düşünüp yazdığın içi sağol

Ya bende iki saattir bi baygınlık hali var elim kolum uyuşuyo sanki anlamadım

Aldiklarinin fotolarini koysana soyle gorelim bizde yahu :)

Bende hatirliyrm, temizlik konusunda memnun degiller,

Nvlyz sen yine guzel seyler almiussin :)

Ya doktor rapor verdi bana dinleneyim diye ben kendimi çarşıya attım. Cuma günü hem aşımı oldum, hem bir çarşıyı dolaştım ve görünce dayanamadım ne yapayım. Oradan da annemlere yemeğe davetliydik, anneme gittim. Kucağımda poşet her gelene gösterdim aldıklarımı Akşam eşim geldi, "bak sana ne göstericem" dedim. "yine ne aldın kızına" dediİnsan görünce dayanamıyor sahiden, bir süre çarşıyı yasakladım kendime

Son düzenleme:

Nie korkuyon lööö, şimdi bişi dicem de tepki verceeniz bende kızcam die korkuyom
Hadi diyim,
gıdaların son tüketim tarihlerinden genelde 6 ay sonrası gerçekten son tüketim olduğundan biçok ürünün hafif geçmiş zamanlarını bile sallamıyom ben. Korkma ama tavuktan üreyen bakteriye gıcığım, bişey erir erimez pişirin. Bekletmeyin. Mayonezin tarihi geçmiş 20 gün hala yiyom. Günlük sütte dündü kullanma ömrü içtim bitti bi dikişte. Çok dinleme kendini, yazık makarna dünyanın en keyifli maması. Bu hafta spagetti yapçam ben. Dün kurcalarken dolabı buldum çubukları allaaaa dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…