canım ağrı dedin de benim de bugün alt tarafta iki ayrı yer ağrıyor
canım ilk günler sütün gelmeyebilir hastanede mama verirken biberon lazım olabilir..
ben çalıştığım için sağıp bırakmam gerekicek mesela...
onun dışında ilaç verirken lazım olur..
ya da su verirken bardakla içiremezsin..
ilerleyen zamanda meyve suyu sıkıp içirirsin..
biberon illaki lazım..
emziğide emmese bile dişleri kaşınırken kullanırlar gıcır gıcır damaklarını kaşırlar oyun oynarlarne biliyim bebek dedin mi ilk akla gelen şey biberonla emzik yani hehehe
Bende Cuma günü oldum, özellikle sordum duş alabilir miyim diye, hiç sorun yok istediğini yap dedi
Çalışan bir kadın olarak doğum iznim bittiğinde sütümü sağıp evde bırakacağım ve annem çocuğuma verecek. Anlayacağın zamanla biberondan süt emmeye alışmak zorunda kalacak. Bu sorunu çözmek ve anne memesinden soğumamasını sağlamak için de anne memesini taklit eden Avent ve Dr. Brown gibi ürünlere bakıyorum ki aradaki farkı anlamasın. Çalışan kadınlar için gerekli anlayacağın canım.
O zaman çorba, etsote, pilav, salata ve zengin meyve karışımı süper olur.
Fırında tavuk patatesli bezelyeli havuçlu ana yemek süper olur.
Fırında makarna da süper olur ama tamamen karbonhidrat, şekeri çıkartabilir tikkat.
Fırında olan her şey süper olur arkadaş. Eileithyia nın büfesi sadece pazar günü açık, diğer günler genelde 'aloo kocacım dolaptan şunu çıkar bunu çıkar geliyorum'cu :)
Bak mücver de harika olur ama hafif olması açısından bulamaçı hazırla tepsi ile fırına at, kes kes ye.
Ramazanda börek te sahurun vazgeçilmezidir.
daha istiyon mu
Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:
ay sevindim buna:) yoksa eve gidip bir daha dönecektim aşı olmak için:)
canım üç hafta evvel çok ağrım oldu dahiliyeye gittim hormon idrar ne varsa yaptı ama birşey çıkmadı temizdi yani ama çok şiddetli ağrılar çektim kasıklarda değil alt bölgede içerideya en azından idrar tahlili yapsın belkide sadece rahim genişiliyor dememesi lazım sen en iyisimi anasağlığa gidim aile hekimine söylesen o bile tahlil ister seninde kafan rahat eder
Cnm bnm agrim miyomum oldugu icinmis, bide karnim buyudu sanirim ondan
Alt taraftaki agri gecmez ve siddetlenirse dr git bence
Kasik agrisi iyi degil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr. Brown biberonlarının temizliğinin sıkıntılı olduğunu okumuştum burada, bir süre sonra temizlenemez hale geliyormuş. Kim yazmıştı hatırlamıyorum. Bilgin olsun.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram? 9,5 kilo aldım(4kgsı ödem, 1kg sı bebekKızlar bu konu başlığının altında birbirimize danışmamız gereken çok konu var. Daha önceki yazıları okudum ama toplu halde yazalım istiyorum. Hepimiz hemen hemen aynı haftalardayiz.
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram?
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz?
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ?
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?
Dr. Brown biberonlarının temizliğinin sıkıntılı olduğunu okumuştum burada, bir süre sonra temizlenemez hale geliyormuş. Kim yazmıştı hatırlamıyorum. Bilgin olsun.
vaaaay sende baya çeşit var dilediğini yap makarnaya hasret kaldım ya korkuyor insan yesemmi yemesem mi eşim kızıyor bazen o yasak bu yasak dondurma yemedim 11 gündür korkuyor insan ya
gebişim benimde canım pizza çekiyor.. offf dunya kupası zamanında telefonumu esir aldı dominos-pizza pizza.. ha bire mesaj atıyorlar şu kampanya bu kampanya diye. Çok canım çekiyorrr pizza
Evdeysen ekmek uzerine sucuk kasar dogra at firina pizza gibi ben cok seviom onu :)
Ama bizim icin saglikli yiyecek degil :s
Düşünüp yazdığın içi sağolCnm ben annemde kaliyrm yatiyrm hicc birsey yapmiyrm
Ve gelio benden sana fikirler :)
Firinda besamel soslu makarna
Mantarli et ya da tavuk sote
Firinda patatesli kofte
Firinda tavuk
Taze fasulye
Turlu
Guvec
Cokertme kebabi
Kiymali makarna
Patates oturma
Karbiyarik
Karisik kizartma
Tavuklu pilav
Misirli pilav
Fasulye dible
:) sec begen :d
1) Siz kaç kg aldınız? Bebeğiniz kaç gram? 9,5 kilo aldım(4kgsı ödem, 1kg sı bebek)
2) Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için nelere dikkat ediyor, neler yiyip içiyorsunuz?3 ltden fazla su içiyo, acıktıkça hıyar yiyo,haftada 1 balık, 3 kırmızı et, 1 tavuk, az ve sık yiyorum,reflü olmaması için acı ve baharatı bıraktım,kesinlikle yiyip yatmıyor ve karpuzu abartmıyorum.
3) Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? Lierac
4) Alışverişe başladınız mı? Bebek odası hazırlığı yapıyor musunuz? Odası bitti, badi don atlet kaldı alacağım.
5) Araştırmalarınız sonucu kullanmaya karar verdiğiniz markalar ve modeller neler ? Birgen ne alıyosa onu alıcam ben, mesela mustela filan.
6) Bebeğinizin ismine karar verdiniz mi?Ekim
Zeyy seni cok merak etmistik hergun yaz . Yazmamazlik yapma olur mu
Senin ve bebiklerin iyi olmasina cok sevindimmm
Dondurma yemeden yaşayabileceğimi sanmıyorum
Bende hatirliyrm, temizlik konusunda memnun degiller,
Nvlyz sen yine guzel seyler almiussin :)
vaaaay sende baya çeşit var dilediğini yap makarnaya hasret kaldım ya korkuyor insan yesemmi yemesem mi eşim kızıyor bazen o yasak bu yasak dondurma yemedim 11 gündür korkuyor insan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?