- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
canım ağrı dedin de benim de bugün alt tarafta iki ayrı yer ağrıyor
Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:
kızlar neden biberon veya emzik alıyorsunuz şart mı
bence gereksiz
bence gereksiz
Yazın klasik olmazsa olmaz yemeği soğuk soğuk taze fasülyedir. Her pazar pişiriyom hafta içi tüketiyos ohh, yanında da bazen cacık yapıom. haftaiçi kuşbası et indiriyom buzluktan hoppp soteliyorum, bazen de çok sevdiğim soslu makarna ya da noddle yapıyorum. takılıyoruz. Baktık üşeniyoruz mis gibi menemen yapılıyor akşam akşam oyy yemede yanında yat. Seç beğen al carputim. Ne istersin akşama
sağol canım inşallah Allah nasip ederse
benimki yatırcak herhalde o yüzden akşama doğru giderim 5ten sonra yatıyım bari sabahtan yatmıyım...
bende onu düşünüyodum..
dün akşam kahvaltı gibi yaptık..
gece de rüyamda kıymalı pide yiyodum ya sabahtan beri canım çekiyo belki dışardan pide söyleriz
Hastanede istiyorlar, özellikle doğum sonrası hemen sütün gelmeme riskine karşı hazırlıklı olmak gerek. O telaşede, kalkıp biberon yada emzik istediklerinde eşimin gidip rast gele eline ilk gelen biberon yada emziği almasını istemem doğrusu. Yani bunlar hep olası ihtimallere karşı hazırlık, benim kuzenimin eşinin sütü gelmedi, süt sağma makinesi alıp gelin dediler. Düşün yani, kız daha sonra alırım demiş ama hiç düşündüğü gibi olmadı.
şart değil tabiikide ben oğlumda almıştım ve hastaneye götürmüştüm yanımda sütüm hemen gelmemişti bide göğüslerim düz olduğu için ememişti aslında ememesinin sebebi dil bağı olmasıymış ama o an ki muaynelerde farkedilmedi emziği emme refleksi kazansın diye verdik biberonla besledik süt sağıp ve mama takviyesiyle ama dil bağı kesildikten sonra biberona gerek kalmadı meme emmeye başladı... bu tarz telaşlı durumları düşünerekten bu doğumamada küçük biberon ve bulunması açısında bi emzik alıcam...
bence gereksiz
ihmal etmeyin gidin doktora geç olmadan
ne güzel bizlerede gelecekler inşallah
mis kokuyordur şimdi o
Çalışan bir kadın olarak doğum iznim bittiğinde sütümü sağıp evde bırakacağım ve annem çocuğuma verecek. Anlayacağın zamanla biberondan süt emmeye alışmak zorunda kalacak. Bu sorunu çözmek ve anne memesinden soğumamasını sağlamak için de anne memesini taklit eden Avent ve Dr. Brown gibi ürünlere bakıyorum ki aradaki farkı anlamasın. Çalışan kadınlar için gerekli anlayacağın canım.
gebişim benimde canım pizza çekiyor.. offf dunya kupası zamanında telefonumu esir aldı dominos-pizza pizza.. ha bire mesaj atıyorlar şu kampanya bu kampanya diye. Çok canım çekiyorrr pizza
canım ilk günler sütün gelmeyebilir hastanede mama verirken biberon lazım olabilir..
ben çalıştığım için sağıp bırakmam gerekicek mesela...
onun dışında ilaç verirken lazım olur..
ya da su verirken bardakla içiremezsin..
ilerleyen zamanda meyve suyu sıkıp içirirsin..
biberon illaki lazım..
emziğide emmese bile dişleri kaşınırken kullanırlar gıcır gıcır damaklarını kaşırlar oyun oynarlarne biliyim bebek dedin mi ilk akla gelen şey biberonla emzik yani hehehe
gebişim benimde canım pizza çekiyor.. offf dunya kupası zamanında telefonumu esir aldı dominos-pizza pizza.. ha bire mesaj atıyorlar şu kampanya bu kampanya diye. Çok canım çekiyorrr pizza
ben direkt seni alsam olmaz mıyaa eşim oruç tutuyo diye güzel şeyler yesin istiyorum yazık kıymetlim aç kalmasın
canım ben önceki kontrolde ağrıları dile getirmiştim
doktor kanama harici bizim için bir sıkıntı yoktur demişti
tekrar aynısını sorsam ayıp olur mu ki
hani karın genişliyor rahim ağrısı olabilir demişti
haklısın canım hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim
valla ben hamileliğimin başından beri 2 kere yedim..
bizim işyerinin orda ev pizzası gibi yapan bir yer vardı...
o çok güzeldi..
bir de evde o dondurulmuşlardan yedim..
ama dondurulmuş tavsiye etmem biraz midemi bulandırdı..
bir de dominostan da alma canım çok indirime girdiler (1 alana 2 bedava falan) herhalde kapanıcak ne eti kattığı belli değil..
en güzeli evde açıcan hamuru istediğin malzemeyi koyucan
kızlar merhaba:) bende bugün 2. aşımı olacağım iş çıkışı,ama kafama bir şey takıldı ,ben iş çıkışı hemen gidip olurum aşıyı diyordum ama akşama duşa gircem bir sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?