2014 Kasım Anneleri

Benim için önemli bi konu da sizlerden öneri istiyorum akşam ne yemek yapacaksınız??
Valla bulamıyorum ya her gün her gün yeni yemek :44:

Yazın klasik olmazsa olmaz yemeği soğuk soğuk taze fasülyedir. Her pazar pişiriyom hafta içi tüketiyos ohh, yanında da bazen cacık yapıom. haftaiçi kuşbası et indiriyom buzluktan hoppp soteliyorum, bazen de çok sevdiğim soslu makarna ya da noddle yapıyorum. takılıyoruz. Baktık üşeniyoruz mis gibi menemen yapılıyor akşam akşam oyy yemede yanında yat. Seç beğen al carputim. Ne istersin akşama

kızlar neden biberon veya emzik alıyorsunuz şart mı

bence gereksiz

Çalışan bir kadın olarak doğum iznim bittiğinde sütümü sağıp evde bırakacağım ve annem çocuğuma verecek. Anlayacağın zamanla biberondan süt emmeye alışmak zorunda kalacak. Bu sorunu çözmek ve anne memesinden soğumamasını sağlamak için de anne memesini taklit eden Avent ve Dr. Brown gibi ürünlere bakıyorum ki aradaki farkı anlamasın. Çalışan kadınlar için gerekli anlayacağın canım.

bence gereksiz

şart değil tabiikide ben oğlumda almıştım ve hastaneye götürmüştüm yanımda sütüm hemen gelmemişti bide göğüslerim düz olduğu için ememişti aslında ememesinin sebebi dil bağı olmasıymış ama o an ki muaynelerde farkedilmedi emziği emme refleksi kazansın diye verdik biberonla besledik süt sağıp ve mama takviyesiyle ama dil bağı kesildikten sonra biberona gerek kalmadı meme emmeye başladı... bu tarz telaşlı durumları düşünerekten bu doğumamada küçük biberon ve bulunması açısında bi emzik alıcam...

ben direkt seni alsam olmaz mı yaa eşim oruç tutuyo diye güzel şeyler yesin istiyorum yazık kıymetlim aç kalmasın

gebişim benimde canım pizza çekiyor.. offf dunya kupası zamanında telefonumu esir aldı dominos-pizza pizza.. ha bire mesaj atıyorlar şu kampanya bu kampanya diye. Çok canım çekiyorrr pizza

haklısın canım hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim

haklısınız canım teşekkür ederim bende öğrenmiş oldum benim 2 çocuğumda ağzına sürmedi bile emziğide biberonu da bunları hiç bilmiyordum ben

bence gereksiz

canım ilk günler sütün gelmeyebilir hastanede mama verirken biberon lazım olabilir..
ben çalıştığım için sağıp bırakmam gerekicek mesela...
onun dışında ilaç verirken lazım olur..
ya da su verirken bardakla içiremezsin..
ilerleyen zamanda meyve suyu sıkıp içirirsin..
biberon illaki lazım..
emziğide emmese bile dişleri kaşınırken kullanırlar gıcır gıcır damaklarını kaşırlar oyun oynarlar ne biliyim bebek dedin mi ilk akla gelen şey biberonla emzik yani hehehe

ihmal etmeyin gidin doktora geç olmadan

ne güzel bizlerede gelecekler inşallah

mis kokuyordur şimdi o

canım ben önceki kontrolde ağrıları dile getirmiştim
doktor kanama harici bizim için bir sıkıntı yoktur demişti
tekrar aynısını sorsam ayıp olur mu ki
hani karın genişliyor rahim ağrısı olabilir demişti

haklısınız canım afedersiniz o kadarını düşünemedim

gebişim benimde canım pizza çekiyor.. offf dunya kupası zamanında telefonumu esir aldı dominos-pizza pizza.. ha bire mesaj atıyorlar şu kampanya bu kampanya diye. Çok canım çekiyorrr pizza

valla ben hamileliğimin başından beri 2 kere yedim..
bizim işyerinin orda ev pizzası gibi yapan bir yer vardı...
o çok güzeldi..
bir de evde o dondurulmuşlardan yedim..
ama dondurulmuş tavsiye etmem biraz midemi bulandırdı..
bir de dominostan da alma canım çok indirime girdiler (1 alana 2 bedava falan) herhalde kapanıcak ne eti kattığı belli değil..
en güzeli evde açıcan hamuru istediğin malzemeyi koyucan

haklısınız kızlar ben ev hanımı olduğum için çalışanları es geçmişiyim istemiyerek afedersiniz

canım evde varsa bayat pideyi hemen ıslat koy tepsiye
üzerine ketçapla salça sür biraz üzerine kekik dök
onun üzerine peynir domates biber evde ne varsa koy sür fırına al sana pizzaaa
afiyet olsun
benimde dün canım çekti iftara yarım saat var kalktık kocacığımda yardımcı oldu hazırladık iftara bile yetişti

ben direkt seni alsam olmaz mı yaa eşim oruç tutuyo diye güzel şeyler yesin istiyorum yazık kıymetlim aç kalmasın

O zaman çorba, etsote, pilav, salata ve zengin meyve karışımı süper olur.
Fırında tavuk patatesli bezelyeli havuçlu ana yemek süper olur.
Fırında makarna da süper olur ama tamamen karbonhidrat, şekeri çıkartabilir tikkat.
Fırında olan her şey süper olur arkadaş. Eileithyia nın büfesi sadece pazar günü açık, diğer günler genelde 'aloo kocacım dolaptan şunu çıkar bunu çıkar geliyorum'cu :)
Bak mücver de harika olur ama hafif olması açısından bulamaçı hazırla tepsi ile fırına at, kes kes ye.
Ramazanda börek te sahurun vazgeçilmezidir.
daha istiyon mu

bu arada kızlar bebekler alttaki hamilelik resimlerinde göründüğü gibi aşağıya döndü mü yoksa o sadece resim mi yani ben bilmyorum ne zaman dönüyor?

ya en azından idrar tahlili yapsın belkide sadece rahim genişiliyor dememesi lazım sen en iyisimi anasağlığa gidim aile hekimine söylesen o bile tahlil ister seninde kafan rahat eder

kızlar merhaba:) bende bugün 2. aşımı olacağım iş çıkışı,ama kafama bir şey takıldı ,ben iş çıkışı hemen gidip olurum aşıyı diyordum ama akşama duşa gircem bir sorun olur mu?

Benimde şu an canım nasıl çekti, ufff

haklısın canım hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim

Rica ederim, bilenler bilmeyenlere öğretsin diye buradayız ama dimi Ben her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum burada

Ayy şu dediğini geçen gün bizde yaptık, bütün pazar gününü dışarıda geçirince, eve dönerken eşim şunlardan alıp yiyelim işte ne var ki dedi, ve benim mide o akşam iflas. Sadece midem olsa yine iyi, böyle bir baygınlık geldi sanki içime, her an düşüp bayılacakmışım gibi, bir ağırlık çöktü falan. Bir daha mı aman aman, yaparım hamurumu, koyarım istediğimi malzemeyi, miss gibi

Bende Cuma günü oldum, özellikle sordum duş alabilir miyim diye, hiç sorun yok istediğini yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…