2014 Kasım Anneleri

Ben de araştırdım doğru içinde ki pipet kısmının temizlenmesi zor.. avent te anti-kolik zaten

Valla ben avent aldım, e-bebek'in mağazasında göstermişlerdi onlardan, dedim bu çubuk temizlenmez.Yani temizlenir belki de, temizliği pratik olmaz

aaaa ölemii 6 ay daha süresimi var bende şak diye atıverirdim çöpeeee...
anemm spagettimiii birde yanına sos olucak onun...ahh bir kola tabiii

hahahahah tam benim kafadansın yaaa..
benim eşimde mesela 21 temmuz son kullanması dimi o gün atmaya kalkıyo çaktırmadan lüpletiyorum ben

Aynen yaaaa
attın dimi diyo hee diyom çoktan midemde

hahahahahah aynen benimki bi de unutmuyo " geçen gün bi yoğurt vardı dolapta son kullanması geçti attıın mı" diyo hee diyom..
ya kokuşmamış ekşimemiş niye atıyım yiyom valla

Düşünüp yazdığın içi sağol

Ya bende iki saattir bi baygınlık hali var elim kolum uyuşuyo sanki anlamadım

benimde derimin her hücresinden ateş çıkıyor, anlamadım gitti
aynenn her akşam kesin 1 tane..birde yürüyüş yapıosam tamamdır kesin yanii :112::112::131::131::131:

Offf kiii offff, eşim ben dondurma yerken çok gülüyor bana, "adeta kendini kaybediyorsun" diyor.

hahahahah tam benim kafadansın yaaa..
benim eşimde mesela 21 temmuz son kullanması dimi o gün atmaya kalkıyo çaktırmadan lüpletiyorum ben

Heeeheeee bende sadece kendimi çöp kutusu sanıyordum Ben de perşembe akşamı Allah kısmet ederse fırında makarna yapacağım, makarna yenmez mi ya, Hele bir de tavuklu-mantarlı sosla bir harikaaa

hahahahahah aynen benimki bi de unutmuyo " geçen gün bi yoğurt vardı dolapta son kullanması geçti attıın mı" diyo hee diyom..
ya kokuşmamış ekşimemiş niye atıyım yiyom valla

benim eşimi son kullanma tarihi 2 gün geçmiş koca paket irmiği atarken yakaladım, son bir hamle ile kurtarıp mis gibi sütlü irmik tatlısı yaptımAfiyetle yedim valla

Heeeheeee bende sadece kendimi çöp kutusu sanıyordum Ben de perşembe akşamı Allah kısmet ederse fırında makarna yapacağım, makarna yenmez mi ya, Hele bir de tavuklu-mantarlı sosla bir harikaaa

valla ben yiyom yaaa makarna hamilelikten önce 2 günde bir mutlaka yerdim çok seviyorum..
şimdi çok yememeye çalışıyorum ama yiyorum bir de az kilo aldım ya ona güveniyorum
ama iştahım artık çok açıldı azaltmam lazım hamur işini

Süt yoğurt için deneme tebi
Allaaaa hadi kızlar spagetti yapalım bu hafta kıymalı bolonezli allaaaa

anama söyleyimde yapıversinn akşam gidince yeyivereyimm garrriiiii

Göstermicem göstermicem benim değilmi göstermicem ımmh ımmh göstermicem
Babası park yatağını kuruyo şimdi, akşam çeker yollarım bebişim

anaa kuruomusunuz laa park yatağı..
sen hani çekcektin araba gelince falan nerede tüm fotolar yerimm seni len yerim eklemezsennn

Ya siz delimisiniz son kullanma tarihi geçmiş şeyleri çöp öğütücü gibi öğütüyorsunuz kız bebeklere zararı olacak akıllılar anaaaa

Ben bir ara diyetisyene gitmiştim, doktorum hafta da 1 akşam kıymalı makarna yada soslu makarna veriyordu. yanında da yoğurt. Aslında makarna korkulduğu kadar tehlikeli bir yiyecek değil. Sonuçta İtalyanlar sabahtan akşama pizza ve makarna yiyorlar. Önemli olan dengelemek. yanında salata yersen sıkıntı olmaz.

benim eşimi son kullanma tarihi 2 gün geçmiş koca paket irmiği atarken yakaladım, son bir hamle ile kurtarıp mis gibi sütlü irmik tatlısı yaptımAfiyetle yedim valla

hahahahahhahaa
sanki analarının evinde atıyolardı hhahaha sen karışma diyom bazen

aman valla az yemeye gayrey ediorum ama doymuyorumm yaa napayımmm..
aldığım alacağım kilolar sıpacımaaa kruban olsunn sonraveririmm..
şimdi hamilelik kozumu kullanıyorum sonuna kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…