Ben de araştırdım doğru içinde ki pipet kısmının temizlenmesi zor.. avent te anti-kolik zaten
Nie korkuyon lööö, şimdi bişi dicem de tepki verceeniz bende kızcam die korkuyom
Hadi diyim,
gıdaların son tüketim tarihlerinden genelde 6 ay sonrası gerçekten son tüketim olduğundan biçok ürünün hafif geçmiş zamanlarını bile sallamıyom ben. Korkma ama tavuktan üreyen bakteriye gıcığım, bişey erir erimez pişirin. Bekletmeyin. Mayonezin tarihi geçmiş 20 gün hala yiyom. Günlük sütte dündü kullanma ömrü içtim bitti bi dikişte. Çok dinleme kendini, yazık makarna dünyanın en keyifli maması. Bu hafta spagetti yapçam ben. Dün kurcalarken dolabı buldum çubukları allaaaa dedim
Aldiklarinin fotolarini koysana soyle gorelim bizde yahu :)
Nie korkuyon lööö, şimdi bişi dicem de tepki verceeniz bende kızcam die korkuyom
Hadi diyim,
gıdaların son tüketim tarihlerinden genelde 6 ay sonrası gerçekten son tüketim olduğundan biçok ürünün hafif geçmiş zamanlarını bile sallamıyom ben. Korkma ama tavuktan üreyen bakteriye gıcığım, bişey erir erimez pişirin. Bekletmeyin. Mayonezin tarihi geçmiş 20 gün hala yiyom. Günlük sütte dündü kullanma ömrü içtim bitti bi dikişte. Çok dinleme kendini, yazık makarna dünyanın en keyifli maması. Bu hafta spagetti yapçam ben. Dün kurcalarken dolabı buldum çubukları allaaaa dedim
sağol canım çok şükür iyiyiz
Göstermicem göstermicem benim değilmi göstermicem ımmh ımmh göstermicem
Babası park yatağını kuruyo şimdi, akşam çeker yollarım bebişim
aaaa ölemii 6 ay daha süresimi var bende şak diye atıverirdim çöpeeee...
anemm spagettimiii birde yanına sos olucak onun...ahh bir kola tabiii
evet ya kaç gündür göremiyoz öldük meraktan arada bi slm çak git arkadaşım
hahahahah tam benim kafadansın yaaa..
benim eşimde mesela 21 temmuz son kullanması dimi o gün atmaya kalkıyo çaktırmadan lüpletiyorum ben
Aynen yaaaa
attın dimi diyo hee diyom çoktan midemde
Düşünüp yazdığın içi sağol
Ya bende iki saattir bi baygınlık hali var elim kolum uyuşuyo sanki anlamadım
aynenn her akşam kesin 1 tane..birde yürüyüş yapıosam tamamdır kesin yanii :112::112::131::131::131:
Hadi diyim,
hahahahah tam benim kafadansın yaaa..
benim eşimde mesela 21 temmuz son kullanması dimi o gün atmaya kalkıyo çaktırmadan lüpletiyorum ben
hahahahahah aynen benimki bi de unutmuyo " geçen gün bi yoğurt vardı dolapta son kullanması geçti attıın mı" diyo hee diyom..
ya kokuşmamış ekşimemiş niye atıyım yiyom valla
Heeeheeee bende sadece kendimi çöp kutusu sanıyordumBen de perşembe akşamı Allah kısmet ederse fırında makarna yapacağım, makarna yenmez mi ya, Hele bir de tavuklu-mantarlı sosla bir harikaaa
Süt yoğurt için deneme tebi
Allaaaa hadi kızlar spagetti yapalım bu hafta kıymalı bolonezli allaaaa
valla ben yiyom yaaa makarna hamilelikten önce 2 günde bir mutlaka yerdim çok seviyorum..
şimdi çok yememeye çalışıyorum ama yiyorum bir de az kilo aldım ya ona güveniyorum
ama iştahım artık çok açıldı azaltmam lazım hamur işini
benim eşimi son kullanma tarihi 2 gün geçmiş koca paket irmiği atarken yakaladım, son bir hamle ile kurtarıp mis gibi sütlü irmik tatlısı yaptımAfiyetle yedim valla
valla ben yiyom yaaa makarna hamilelikten önce 2 günde bir mutlaka yerdim çok seviyorum..
şimdi çok yememeye çalışıyorum ama yiyorum bir de az kilo aldım ya ona güveniyorum
ama iştahım artık çok açıldı azaltmam lazım hamur işini
hahahahahhahaa
sanki analarının evinde atıyolardı hhahaha sen karışma diyom bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?