2014 Kasım Anneleri

Kızlar ben fazla kilo almadım acaba böyle devam eder mi 4 klo felan aldım ahh bir yerlerim şişmeden bebişim alsa bende doğumdan sonra rahat rahat gezsem ne güzel olur

ahh canım kuvvetım olsa bol malzemosun dik alasını edecegım emme işte iftara eşime corba zor edıyorum

aman valla az yemeye gayrey ediorum ama doymuyorumm yaa napayımmm..
aldığım alacağım kilolar sıpacımaaa kruban olsunn sonraveririmm..
şimdi hamilelik kozumu kullanıyorum sonuna kadarrr

ben zaten makarnanın yanında koca bir de salata götürüyorum o da eritiyo herhalde..
öf canım çekti beee

He valla, analarını önlerine ne koysa yiyorlarmış, ne karışıyorlar şimdi.

he sanki annesinin elinden alıyo da atıyo irmiği attırırlar mı hiç off off

ayyy yemek konusunu kapasakmıı yaaa..bana bir haller oluyorrr

anaaa gebişlerime bak sennnn. Valla harıka ötesi bir fikir... anammm süpper hemen edıyorum valla

Kızlar ben fazla kilo almadım acaba böyle devam eder mi 4 klo felan aldım ahh bir yerlerim şişmeden bebişim alsa bende doğumdan sonra rahat rahat gezsem ne güzel olur

valla bende 2-3 kilo aldım ama artık iştahım açıldı bundan sonra alırız canım kasma kendini

ahh canım kuvvetım olsa bol malzemosun dik alasını edecegım emme işte iftara eşime corba zor edıyorum

o bende de var valla adam yazık bazen geliyo kendi iftarını kendi hazırlıyo

ben zaten makarnanın yanında koca bir de salata götürüyorum o da eritiyo herhalde..
öf canım çekti beee

he sanki annesinin elinden alıyo da atıyo irmiği attırırlar mı hiç off off

Off yaaa, sahiden yemek konusunu kapatalım

Evdeysen ekmek uzerine sucuk kasar dogra at firina pizza gibi ben cok seviom onu :)
Ama bizim icin saglikli yiyecek degil :s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aman be ilk 3 ay ciğerci kedisi gibi dolandım o yasak bu yasak. Sonra yemişim yasağı dedim deyiş o deyiş

yok ya kasma değil de bir de düşünsene süt olsun diye yiycez yaza süper giricez

olsun bir daha ki yaza veririz alırız mayolarımızı da bebeklerimizi de yüzmeye götürürüz ohhh miss 1.5 yaş civarında olurlar o zamana da
onlara da minik mayolardan alırız
bebişlerimiz sağlıklı olsun da yeter ki

ayy kızlar diğer topikten bir arkadaşım doğum yaptı bugün..2. bebeği dünyaya geldi....görseniz süper yaa..
ana kız aynı giyinmişler taçları falan aynı..
arkadaşımın desen saçlar falan maşalı makyajını falan yapmış pozlar verior..ayy çok güzel yaa o günleri bizde görelim inşşş

ayy maşallahhh
darısı başımızaaaa

Heeeheeee bende sadece kendimi çöp kutusu sanıyordum Ben de perşembe akşamı Allah kısmet ederse fırında makarna yapacağım, makarna yenmez mi ya, Hele bir de tavuklu-mantarlı sosla bir harikaaa

Hehehe makarnanın tarihine bak, geçmişse yap yövrim daha lezzetli oluyo

anama söyleyimde yapıversinn akşam gidince yeyivereyimm garrriiiii
anaa kuruomusunuz laa park yatağı..
sen hani çekcektin araba gelince falan nerede tüm fotolar yerimm seni len yerim eklemezsennn
akşama çekçem bebişim kızmaağğ yatak, dolap, uyku seti, perde, arabası puseti hazır. Daha bişiye gerek yok zati
O değilde küvetler çok pahalı he bi elim gitmedi almaya.
Ya siz delimisiniz son kullanma tarihi geçmiş şeyleri çöp öğütücü gibi öğütüyorsunuz kız bebeklere zararı olacak akıllılar anaaaa
Çok fena öğütürüm. Deli olduğumu da genelde derler. Ama ben bu eğitimi annemden aldım. Ne atmaya yeltendiysem aaa nimet o kaç yetimin hakkı var atılır mı diyip elimden aldı. En son 1,5 sene önce tarihi bitmiş çikolata sosu ile kakaolu kek yapmıştım, hiç bi tat değişimi yok...
İtiraf ediyorum 1,5 sene de fazla nıhahhaha

kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
loğusa tacının kırmızı olması gerekli mi? yoksa rengi farklı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…