Hehehe makarnanın tarihine bak, geçmişse yap yövrim daha lezzetli oluyo
akşama çekçem bebişim kızmaağğyatak, dolap, uyku seti, perde, arabası puseti hazır. Daha bişiye gerek yok zati
O değilde küvetler çok pahalı he bi elim gitmedi almaya.
Çok fena öğütürüm. Deli olduğumu da genelde derler. Ama ben bu eğitimi annemden aldım. Ne atmaya yeltendiysem aaa nimet o kaç yetimin hakkı var atılır mı diyip elimden aldı. En son 1,5 sene önce tarihi bitmiş çikolata sosu ile kakaolu kek yapmıştım, hiç bi tat değişimi yok...
İtiraf ediyorum 1,5 sene de fazla nıhahhaha
ne kadarki kız küvetler ben hiç bakmadım daha..
nasıl birşey baktığı yavrumm..
akşam bakıcam eğer bir görmeyim resimleri yakarım ulenn seniii
kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
loğusa tacının kırmızı olması gerekli mi? yoksa rengi farklı olabilir mi
olsun bir daha ki yaza veririz alırız mayolarımızı da bebeklerimizi de yüzmeye götürürüz ohhh miss 1.5 yaş civarında olurlar o zamana da
onlara da minik mayolardan alırız
bebişlerimiz sağlıklı olsun da yeter ki
kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
kızlar merhaba.bebişimi çok özlediğim için görmeye gittik bugün
asıl kontrolüm çarşamba ama ben 1 haftadır psikolojik olarak çok iyi değildim.
hep bi duygusal hep bi ağlamaklı.
kocişimde dayanamadı bu hallerime kendi doktorum medicalparkta ama özlediğim zamanlar başka doktora gidiyorum
ondanda oldukça memnunum aslında ama sadece ultrason bakıyor.doğum yaptırmıyor.
kızım 750 gr olmuş boyunu sormadım.doktor amcamız bize her seferinde 3 boyutluyu açıyor doya doya seyrediyoruz bebişimizi.
elleri yüzündeydi sürekli yüzüde artık toplanmış kilo almaya başlıyo bebişim.
o kadar içim rahatladı ki.ama kontrol sırasında tansiyonum 140/80 çıktı
halbuki evde hergün tansiyonumu ölçüyorum ben hamile kalmadan önce de kilolu olduğum için
tansiyon ve şeker açısından riskli gruptayım.
Yak beni anaamm
Bizim masamız uygun yükseklikte değil altlık ta alıcam, 99 tl altlık 60 tl küvet, içinde hafif yatar oturur pozisyon tutan zımbırtı da bi meblağ. Pehhh lavaboda yıkasak noluyyy
kızlar merhaba.bebişimi çok özlediğim için görmeye gittik bugün
asıl kontrolüm çarşamba ama ben 1 haftadır psikolojik olarak çok iyi değildim.
hep bi duygusal hep bi ağlamaklı.
kocişimde dayanamadı bu hallerime kendi doktorum medicalparkta ama özlediğim zamanlar başka doktora gidiyorum
ondanda oldukça memnunum aslında ama sadece ultrason bakıyor.doğum yaptırmıyor.
kızım 750 gr olmuş boyunu sormadım.doktor amcamız bize her seferinde 3 boyutluyu açıyor doya doya seyrediyoruz bebişimizi.
elleri yüzündeydi sürekli yüzüde artık toplanmış kilo almaya başlıyo bebişim.
o kadar içim rahatladı ki.ama kontrol sırasında tansiyonum 140/80 çıktı
halbuki evde hergün tansiyonumu ölçüyorum ben hamile kalmadan önce de kilolu olduğum için
tansiyon ve şeker açısından riskli gruptayım.
masadamı yıkıcan kuzucumm..
ben yaza kadar yatak odamda yanıma da ısıtıcı koyarak yere küvetini koyarak yıkamayı düşünüyorum canım altına bir örtü serrerek..eski anam babam usülü..
maşallah canım kızına..
tansiyon bence heyecan yaptıysan ondan yükselmiiştir..
küvetlerin fiyatına baktım 15-20 civarı hiç birşey bende senin gibi düşünüyorum canım eski usül
aslında muayene masasından kalkar kalmaz ölçtü harekette ettim inşallah o tetiklemiştir.
evhamlanmadan yapamıyorum ya.abimin eşide 28 haftalık doğum yaptı birazda o yüzden korkularım galiba.
Eki Görüntüle 1196656
Kizlar butik bebede gunun firsati bakin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim tacımı kaynanam almış, beyaz üstüne mor puantiyeli, tam feminizzz işi. Kaynanam sever beni aahahahkızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
masadamı yıkıcan kuzucumm..
ben yaza kadar yatak odamda yanıma da ısıtıcı koyarak yere küvetini koyarak yıkamayı düşünüyorum canım altına bir örtü serrerek..eski anam babam usülü..
ben ıslak mendil kullanmıcam canım..
pamuk ve saf su ile temizlicem her seferinde..
belki 1 paket alırım o da bir yola gidilir yada gezmeye falan o zaman kullanırım
benim tacımı kaynanam almış, beyaz üstüne mor puantiyeli, tam feminizzz işi. Kaynanam sever beni aahahah
Kızz dizlerin ağrımaz mı? ben koca dötlüyüm, zor gelir yerde kıvranmak kiee. Baktım uygun buldum bişiyler alırım artık.
canım önceki sorunu görmedim..
ayrıca lohusa tacı kırmızı olması şart değil bence..
ben daha karar vermedim rengine pembe alabilirim belki...
ayy maşallah bebişine tombiş şeyyy
heyecandan çıkmıştır canım tansiyonun...
ayy kızlar diğer topikten bir arkadaşım doğum yaptı bugün..2. bebeği dünyaya geldi....görseniz süper yaa..
ana kız aynı giyinmişler taçları falan aynı..
arkadaşımın desen saçlar falan maşalı makyajını falan yapmış pozlar verior..ayy çok güzel yaa o günleri bizde görelim inşşş
Hehehe makarnanın tarihine bak, geçmişse yap yövrim daha lezzetli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?