2014 Kasım Anneleri

ne kadarki kız küvetler ben hiç bakmadım daha..
nasıl birşey baktığı yavrumm..
akşam bakıcam eğer bir görmeyim resimleri yakarım ulenn seniii

kızlar merhaba.bebişimi çok özlediğim için görmeye gittik bugün
asıl kontrolüm çarşamba ama ben 1 haftadır psikolojik olarak çok iyi değildim.
hep bi duygusal hep bi ağlamaklı.
kocişimde dayanamadı bu hallerime kendi doktorum medicalparkta ama özlediğim zamanlar başka doktora gidiyorum
ondanda oldukça memnunum aslında ama sadece ultrason bakıyor.doğum yaptırmıyor.
kızım 750 gr olmuş boyunu sormadım.doktor amcamız bize her seferinde 3 boyutluyu açıyor doya doya seyrediyoruz bebişimizi.
elleri yüzündeydi sürekli yüzüde artık toplanmış kilo almaya başlıyo bebişim.
o kadar içim rahatladı ki.ama kontrol sırasında tansiyonum 140/80 çıktı
halbuki evde hergün tansiyonumu ölçüyorum ben hamile kalmadan önce de kilolu olduğum için
tansiyon ve şeker açısından riskli gruptayım.

ne kadarki kız küvetler ben hiç bakmadım daha..
nasıl birşey baktığı yavrumm..
akşam bakıcam eğer bir görmeyim resimleri yakarım ulenn seniii

Yak beni anaamm
Bizim masamız uygun yükseklikte değil altlık ta alıcam, 99 tl altlık 60 tl küvet, içinde hafif yatar oturur pozisyon tutan zımbırtı da bi meblağ. Pehhh lavaboda yıkasak noluyyy

kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
loğusa tacının kırmızı olması gerekli mi? yoksa rengi farklı olabilir mi

canım logusa tacı kırmızı olsun diye al basmasın diye derler..
bugün arkadaım doğum yapmış beyaz takmış...
isteğe bağlı aslında canım

ayyy ne tatlı geliyo onları kucağımıza almışız geziyoz ohhh

kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:

canım önceki sorunu görmedim..
ayrıca lohusa tacı kırmızı olması şart değil bence..
ben daha karar vermedim rengine pembe alabilirim belki...

ayy maşallah bebişine tombiş şeyyy
heyecandan çıkmıştır canım tansiyonun...

Yak beni anaamm
Bizim masamız uygun yükseklikte değil altlık ta alıcam, 99 tl altlık 60 tl küvet, içinde hafif yatar oturur pozisyon tutan zımbırtı da bi meblağ. Pehhh lavaboda yıkasak noluyyy

masadamı yıkıcan kuzucumm..
ben yaza kadar yatak odamda yanıma da ısıtıcı koyarak yere küvetini koyarak yıkamayı düşünüyorum canım altına bir örtü serrerek..eski anam babam usülü..

maşallah canım kızına..
tansiyon bence heyecan yaptıysan ondan yükselmiiştir..

ben pembe yaptırıcam canım.illa ki kırmızı olmasını gerektirecek bir durum yok bence.varsa da batıl inançtır diyorum

ben yaza kadar yatak odamda yanıma da ısıtıcı koyarak yere küvetini koyarak yıkamayı düşünüyorum canım altına bir örtü serrerek..eski anam babam usülü..

küvetlerin fiyatına baktım 15-20 civarı hiç birşey bende senin gibi düşünüyorum canım eski usül

maşallah canım kızına..
tansiyon bence heyecan yaptıysan ondan yükselmiiştir..

aslında muayene masasından kalkar kalmaz ölçtü harekette ettim inşallah o tetiklemiştir.
evhamlanmadan yapamıyorum ya.abimin eşide 28 haftalık doğum yaptı birazda o yüzden korkularım galiba.

küvetlerin fiyatına baktım 15-20 civarı hiç birşey bende senin gibi düşünüyorum canım eski usül

hee yaa zaten ev kira onun için ayrı bir masraf yapamam şekerim şu anda..
alıcam küçük bir ısıtıcı koyucam yanıma ohh yıkıcam bebişimi sağ sol

aslında muayene masasından kalkar kalmaz ölçtü harekette ettim inşallah o tetiklemiştir.
evhamlanmadan yapamıyorum ya.abimin eşide 28 haftalık doğum yaptı birazda o yüzden korkularım galiba.

canım etkilenirsin tabiki ama herkeste olacak birşety değil..o tarz şeyleri düşününce bile şeker tansiyon tavan yapıo kuzucum

benim tacımı kaynanam almış, beyaz üstüne mor puantiyeli, tam feminizzz işi. Kaynanam sever beni aahahah

Kızz dizlerin ağrımaz mı? ben koca dötlüyüm, zor gelir yerde kıvranmak kiee. Baktım uygun buldum bişiyler alırım artık.

ben ıslak mendil kullanmıcam canım..
pamuk ve saf su ile temizlicem her seferinde..
belki 1 paket alırım o da bir yola gidilir yada gezmeye falan o zaman kullanırım

Cnm onun icin burda kim demisti hatirlamiyrm, gratiste yeni dogan pamuklari var cok guzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak dün ne okudum bende..
burada normal doğum yapanların öykülerini okudum bloglar okudum..
doktpr tavsiyeleri okudum..
hepsinde şu yazıodu hamilelikte de sonrasındada hareket şart..
özellikle hamilelikte yerde oturun bağdaş kurun yazıodu..
rahim kaslaı gevşiyormuş canım ve normal doğum kolay oluyormuş..
10 dk da dizlerin ağrıcaksa anamm sen yaşlanmışsın kızz

ben çok korkuyorum zaten.insülin direncim olduğu için tombik bebek doğurma ihtimalim çok yüksekmiş.
aldığım takımları hep büyük alıyorum o yüzden

Allah analı babalı büyütsün, bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin hayırlısıyla

Yoo aslında kırmızı şart değil, kırmızı adetten olmuş. Kırmızı enerji çeken, çevreden enerji toplayan bir renk olduğundan doğum sonrası tüm enerjisini kaybetmiş kadına yarar sağlar.Ayrıca al basması denen şeyi de engellendiğine inanılır. Gerisi sana kalmış, içinden ne geliyorsa öyle yap.

Hehehe makarnanın tarihine bak, geçmişse yap yövrim daha lezzetli oluyo

Ayy öyle mi yapayım, var mı elinde tarihi geçmiş fazla makarna

Kizlar son uc ay omega 3 kullanilmali tarZi seyler yazio ya, size baslattimi dr

Kullaniyorsaniz ne zaman iciosunuz mide bulantisi yapiomu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…