2014 Kasım Anneleri

Kizlar son uc ay omega 3 kullanilmali tarZi seyler yazio ya, size baslattimi dr

Kullaniyorsaniz ne zaman iciosunuz mide bulantisi yapiomu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bu hafta kontrol canım gidince verirmi bilmiyorum...
o mide bulantısı yapıo diye duymuştum

Ben kitap aldim, onda hamile icin esneme egzersizleri var, cok guzel, bencede yapilmali ama ben yapamiyrm erken dogum riskimden :s

hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel değişik orijinal bi model bende bakarım oraya

ben çok korkuyorum zaten.insülin direncim olduğu için tombik bebek doğurma ihtimalim çok yüksekmiş.
aldığım takımları hep büyük alıyorum o yüzden

insülin direnci için ilaç kullanıyomusun canım kullanıyosan ona dikkat et düzenli kullan gerisi Allah'a kalmış..
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz...

kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
loğusa tacının kırmızı olması gerekli mi? yoksa rengi farklı olabilir mi

Canım,lohusa tacının kırmızı olması batıl birsey eskiden lohusanın atesinin yükselip yükselmediğini daha net görebilmek için kırmızı bir tülbent yada kırmızı kurdele bağlanırmıs zamanla bunu geleneksellestirmisler.istediğin renk kullanabilirsin.

Ben perşembe günü gittim ama, bir şey söylemedi.hafta da 2 gün balık yiyorum zaten, ne omegası ya, bu şekilde vitamin desteğini hiç sevmiyorum.

Ben kitap aldim, onda hamile icin esneme egzersizleri var, cok guzel, bencede yapilmali ama ben yapamiyrm erken dogum riskimden :s

canım tabiki sen risk altındasın..
ama burda yazıolar fazla ayakta kalmıyorum dikkat ediyorum fazla yürümüyorum..
bu şekilde normal doğum olması çok zor..
her yerde hareket yazıyor..
hatta bir doktor yazmış..
eskiden normal doğum kolaymış çünkü kadınlarımız hareket helindelermiş..şimdi masa başında çalışıolar çamaşır, bulaşık bile yıkanmıyorlar..araba ile gidip geliyorlar her yer..eee ne oluo rahim kasları sepsert kalıo ve açılmıo demiş...
o yüzden bol yürüyüş..yerde oturma..esneme hareketleri bunları yapsınlar demiş..
tabiki notta etmiş..risk altındakiler hariçç

benim içtiğim vitaminin içinde var canım omega-3
i-mom omega adı.balıkta ve cevizde omega 3 var canım

hayatım benim 2 çocukda normal doğum kısmetse bu 3. bol yürüyüş ve psikolojk rahatlık çok önemli inş bunu kolayca doğururum..

kızlar aranızda hala düzenli ebru şallı hamile pilatesi yapan var mı? ben yapıyordum 26.haftadayım.inanılmaz sıkılmaya başladım ya nasıl üşeniyorum anlatamam noldu bana bölee

insülin direnci için ilaç kullanıyomusun canım kullanıyosan ona dikkat et düzenli kullan gerisi Allah'a kalmış..
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz...

glifor içiyorum yıllardır.ama hamilelikte bebeğe bir zararının olup olmadığı kesin olmadığından 3.5 aylıkken bıraktırdılar.
her ay açlık tokluk şekeri ve hgA1c baktırıyorum mutlaka.hgA1c 6.4 ün üstüne geçerse eğer o zaman insülin başlanacakmış.
3 kere yükleme yaptırdım şimdiye kadar.çarşamba bi daha olacağım.benim korkum bebek annenin şekeri yükseldiğinde bunu tolere etmek için kendi insülinini salgılıyormuş doğduktan sonra da bu durum bebeğin sık sık şekerinin düşmesine yol açıyormuş

valla bende 2-3 kilo aldım ama artık iştahım açıldı bundan sonra alırız canım kasma kendini

o bende de var valla adam yazık bazen geliyo kendi iftarını kendi hazırlıyo

ben de bugün bi tuhafım elim kolum uyuşuyor arabayla geliyorum bide eşime söyledim izin alıp gelirse beraber dönücez.. araba sürecek halim yok havadan mı oldu acaba

anladım canım Allah yardımcın olsun...

ben de bugün bi tuhafım elim kolum uyuşuyor arabayla geliyorum bide eşime söyledim izin alıp gelirse beraber dönücez.. araba sürecek halim yok havadan mı oldu acaba

el kol uyuşması normalmiş canım yaa benim de bazen elim karıncalanıyo..
kalsiyum ve magnezyumunu iç mutlakaa...

Annem ne der biliomusun, eskiden bize comelip yer silin derlerdi, esnemek icin

Ne kadar dogru demi

Ben perşembe günü gittim ama, bir şey söylemedi.hafta da 2 gün balık yiyorum zaten, ne omegası ya, bu şekilde vitamin desteğini hiç sevmiyorum.

Bnm dr da ayni :) sevmio
Ama balik yemiyrm diyrm ne istersen onu ye dio bana

Annem ne der biliomusun, eskiden bize comelip yer silin derlerdi, esnemek icin

Ne kadar dogru demi

canım o zamanlar spormu varmış platesmi varmış..
aslında doğru olan o iştee..günlük hayatımıza devam etsek Rabbim kolaylığını verecek..
doktorum bana risk bitti dediği gündne beri her işimi yapıyorumm

Allah korusun sen dikkat edeceklerini biliyosun zaten inşallah hiç sıkıntı olmadan doğar..

Bnm dr da ayni :) sevmio
Ama balik yemiyrm diyrm ne istersen onu ye dio bana

Ayy ben severim balığı, balık için yatıya giderim o derece, o yüzden zorlanmadan seve seve yiyorum balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…