Kizlar son uc ay omega 3 kullanilmali tarZi seyler yazio ya, size baslattimi dr
Kullaniyorsaniz ne zaman iciosunuz mide bulantisi yapiomu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak dün ne okudum bende..
burada normal doğum yapanların öykülerini okudum bloglar okudum..
doktpr tavsiyeleri okudum..
hepsinde şu yazıodu hamilelikte de sonrasındada hareket şart..
özellikle hamilelikte yerde oturun bağdaş kurun yazıodu..
rahim kaslaı gevşiyormuş canım ve normal doğum kolay oluyormuş..
10 dk da dizlerin ağrıcaksa anamm sen yaşlanmışsın kızz
Valla bebek odası fiyatları uçmuş bence... şöyle eli yüzü düzgün, bebeğini gönül rahatlığıyla yatırabileceğin, kullanışlı modeller 4000 tl den başlıyor benim gördüğüm... Tüm modeller her yerde aynı model seçemedim ben zaten, kaliteye baktım. Tombik bebede aşağıdaki takıma yatağı ve uyku takımıyla birlikte 3300 tl ye anlaştık. 1 ay içinde de teslim ediyorlar. Hem model orjinal geldi bana, hem kalitesi çok güzel, fiyat olarak da pek çok yere göre uygundu.
Eki Görüntüle 1196562 Eki Görüntüle 1196568
ben çok korkuyorum zaten.insülin direncim olduğu için tombik bebek doğurma ihtimalim çok yüksekmiş.
aldığım takımları hep büyük alıyorum o yüzden
kızlar önceki sorularıma cevap vermediniz bari buna cevap verin yoksa küsüp bir daha gelmicem buraya:2:
loğusa tacının kırmızı olması gerekli mi? yoksa rengi farklı olabilir mi
Ben kitap aldim, onda hamile icin esneme egzersizleri var, cok guzel, bencede yapilmali ama ben yapamiyrm erken dogum riskimden :s
bak dün ne okudum bende..
burada normal doğum yapanların öykülerini okudum bloglar okudum..
doktpr tavsiyeleri okudum..
hepsinde şu yazıodu hamilelikte de sonrasındada hareket şart..
özellikle hamilelikte yerde oturun bağdaş kurun yazıodu..
rahim kaslaı gevşiyormuş canım ve normal doğum kolay oluyormuş..
10 dk da dizlerin ağrıcaksa anamm sen yaşlanmışsın kızz
insülin direnci için ilaç kullanıyomusun canım kullanıyosan ona dikkat et düzenli kullan gerisi Allah'a kalmış..
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz...
valla bende 2-3 kilo aldım ama artık iştahım açıldı bundan sonra alırız canım kasma kendini
o bende de var valla adam yazık bazen geliyo kendi iftarını kendi hazırlıyo
glifor içiyorum yıllardır.ama hamilelikte bebeğe bir zararının olup olmadığı kesin olmadığından 3.5 aylıkken bıraktırdılar.
her ay açlık tokluk şekeri ve hgA1c baktırıyorum mutlaka.hgA1c 6.4 ün üstüne geçerse eğer o zaman insülin başlanacakmış.
3 kere yükleme yaptırdım şimdiye kadar.çarşamba bi daha olacağım.benim korkum bebek annenin şekeri yükseldiğinde bunu tolere etmek için kendi insülinini salgılıyormuş doğduktan sonra da bu durum bebeğin sık sık şekerinin düşmesine yol açıyormuş
ben de bugün bi tuhafım elim kolum uyuşuyor arabayla geliyorum bide eşime söyledim izin alıp gelirse beraber dönücez.. araba sürecek halim yok havadan mı oldu acaba
canım tabiki sen risk altındasın..
ama burda yazıolar fazla ayakta kalmıyorum dikkat ediyorum fazla yürümüyorum..
bu şekilde normal doğum olması çok zor..
her yerde hareket yazıyor..
hatta bir doktor yazmış..
eskiden normal doğum kolaymış çünkü kadınlarımız hareket helindelermiş..şimdi masa başında çalışıolar çamaşır, bulaşık bile yıkanmıyorlar..araba ile gidip geliyorlar her yer..eee ne oluo rahim kasları sepsert kalıo ve açılmıo demiş...
o yüzden bol yürüyüş..yerde oturma..esneme hareketleri bunları yapsınlar demiş..
tabiki notta etmiş..risk altındakiler hariçç
hayatım benim 2 çocukda normal doğum kısmetse bu 3. bol yürüyüş ve psikolojk rahatlık çok önemli inş bunu kolayca doğururum..
Ben perşembe günü gittim ama, bir şey söylemedi.hafta da 2 gün balık yiyorum zaten, ne omegası ya, bu şekilde vitamin desteğini hiç sevmiyorum.
Annem ne der biliomusun, eskiden bize comelip yer silin derlerdi, esnemek icin
Ne kadar dogru demi
glifor içiyorum yıllardır.ama hamilelikte bebeğe bir zararının olup olmadığı kesin olmadığından 3.5 aylıkken bıraktırdılar.
her ay açlık tokluk şekeri ve hgA1c baktırıyorum mutlaka.hgA1c 6.4 ün üstüne geçerse eğer o zaman insülin başlanacakmış.
3 kere yükleme yaptırdım şimdiye kadar.çarşamba bi daha olacağım.benim korkum bebek annenin şekeri yükseldiğinde bunu tolere etmek için kendi insülinini salgılıyormuş doğduktan sonra da bu durum bebeğin sık sık şekerinin düşmesine yol açıyormuş
Bnm dr da ayni :) sevmio
Ama balik yemiyrm diyrm ne istersen onu ye dio bana
Annem ne der biliomusun, eskiden bize comelip yer silin derlerdi, esnemek icin
Ne kadar dogru demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?