2014 Kasım Anneleri

Kizlar bişe sorcam iki gündür kasık bolgemde agri var hatta tam vajina kenarlarinda ilişki de yok aylardir gebelikten mi benim gibi agri ceken var mi çok özel oldu ama artik korkmaya başladım(5:

Kizlar bişe sorcam iki gündür kasık bolgemde agri var hatta tam vajina kenarlarinda ilişki de yok aylardir gebelikten mi benim gibi agri ceken var mi çok özel oldu ama artik korkmaya başladım(5:

Alla alla, dista bi agri mi, mantar falan olmasin gerci hic yasamadim bi tahmin sadece :s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)

Eklentiler

• $1405948573523.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42

Bazen insanin yedikleride cok etkiliyor insani. Aman insallah hepimiz sorunsuz saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza o zaman her sikintimiz geride kalir gider zaten :)

Yok cnm ben paso yatyrm :))

Ama bence saglikli olan anneler yapabilir :)

Ben bide normal istyrm, bu hareketsxlikle nasil dogurcm bilmiyrm :)

İnan benim bi tarafımı kaldırasım yok arkadas ağrıdan oturup kalkarken zorlanıyor insan birde sıcak yok annemm riske atmamak lazım çömelip yer silmesem de süpürge tutarken bile canım acıyo benm oturunca da içim rahat etmiyo 2-3 günde 1 temizlik yeter eyycana tembele bağladım mı ne :)) yaparsan Tuğrul'a derim tekmeyi basar alttan alttan ona göre

Alla alla, dista bi agri mi, mantar falan olmasin gerci hic yasamadim bi tahmin sadece :s

Bende hiç mantar yasamadim kaşinma hiç yok hafif bi agri ve şişlik doktora mi gitsem

Ah ah sen o ağrıyı bana sor canım. Dr a söyledim magnezyum eksikliği dedi ve suda eritilen Dimag diye bir ilaç verdi. Henüz pek bi faydasını göremedim. Bazen çok zor yürüyorum. Biraz araştırdım ve 5. 6. Aylarda rahim kasları genişliyormuş, o ağrı yaparmış. Bol bol Dinlen, ben yürürken ağrım artıyor. Uzanınca daha rahat olduğumu farkettim. Çok geçmiş olsun

Ben ailemin yanına geldim şükür... Karadenizim, deniz, yeşillik, hava çok güzel... Ben de iyiyim şükür... Sizler nasılsınız???

İsisya Maşallah kuzuna çok güzel İnşallah ben de burda bi renkli de alırım fotosunu ya rica edicem doktora çok istiyorum yavrumun bi fotosu olsun elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…