2014 Kasım Anneleri

Masallah harbi bal dudakli :) ne kadar net ya, bmm doktor ocu gibi fotolar verio :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen ay verdikleri fotodan korkmustum bende cnm... kasi gözü yoktu acaip bir foto vermişlerdi... haftalar geçtikçe melek yüzleri belli olmaya başlıyor

Kızlar hastaneye gittim dr un yeni yerine geçeceğinde verdiği rakamlar bizim bütçemizi aştı doğum olarak ekstra 600 ve her muayenede 200 tl farketti son ay haftalık gidicekmişiz ama birinde ücret alırsam diğerinde almam dedi genede bunları toplayınca 1500 ü geçiyor zararımız dr daha fazla kazanacak diye biz cebimizden 1500 tl aynı dr a üstelik aynı hastNeye (doğum için bu hastaneye gelicem dedi yada istediğiniz başka hastaneye) fazladan vermenin mantıklı olmadığına karar verdik iyi bir doktordu napalım hayırlısı buymuş. Bu arada hastanenin yenidoğan ünitesi yokmuş biz nasıl bunu atladık eşimle anlamadık daha yeni öğrendik her hastanede yokmuş bizde bundan ötürü eşimin güvencesinden yararlanarak askeri hastaneyi tercih edicez yenidoğanıda var eşim konuştu dr la çok rahatlattılar sağolsunlar zaten bende aynı zamanda asker kızı olduğumdan yıllardır askeri hastanede bakıldık ama büyük şehir olunca ankara pek düşünmemiştim özeli düşünmüştüm velhasıl orası kısmetmiş şeker yüklememide yaptırdım özelde gitmişken daha yapmamış arkadaşlara kuvvetle tavsiyem tok karnına yaptırmaları yarım pet şişelik suyun yarısına 50ml lik şeker koyup soğuk soğuk içiriyorlar bir saat bekliyorsunuz ve kan alıyorlar zaman sona geldikçe midem bulandı bunu aç yapsaydım kesin istifra ederdim başka değerlere ve idrarada bakıldı sonuçlar 1.5 saate çıkacak bu arada bebeğim bir hafta önde gidiyordu son adetle uyumlu çıktı kilosuda 680 gr olmuş doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda ayakları tam kaburgamın altında elleride göbek deliğimin yanlarındaydı bir daha döner mi dedim çok harektli bebekler döner dedi sonra yine doğum pozisyonu alır dedi bakalım kızım hangisini tercih edecek dün rahim bölgemde ağırlık hissediyordum ben ayağı sanırlen minik kafasıymış o baskı ayakta artık çok kalıp yorulma bu baskıyı hissedeceksin dedi ama dinlenince geçmesi lazmmış. Son olarak özeldeki maceramız son buldu son tetkiklerimizide yaptırdık bebek şükür iyi inşallah şeker yüklememizde iyi çıkar birde anneler artık dikkat etmemiz lazım kafalar yavaş yavaş iniyor çok ayakta durmayın. Tatile çıkıp yüzenilrisn bol bol dedi ama güneş yasakmış dönüşte havuzada girebilirmişim burda havuza gitmeyi istiyordum çünkü. Çok konuştum

Zaten paso tekmeliyr yaramaz :)))

Ben valla hamilelerin is yapmasina karsi bi insanim :) sende zorlama kendini ama gunluk esneyebilecek hareketler yapabilirsin, esimde bana tembel falan diodu( simdi yok bi aydir, gorevde) bende ona dir dir basimin etini yedin be adam diodum hehhe :)

Annemdeyim cok rahat yaa, hic dert etmiom, evimide temizlettrdim kapattim ohhh :)

Ama evde olsam saddcd hafif is yapardim yani senin yerine olsam, risk almaya gerek yok :) az kaldi zaten 3 ayda bebisimiz gelcek oley :)) gelsede koklasak ya

Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)

Canım maşallah herşeyi belli benimki o kadar uğraştık poz vermedi çok bulanık bişey verdi dr hep ya sırtını dönüyo yada elini kapatıyo bu gördüğüm en net foto

Hosgeldin kardenize:) miss gibi oksiyenleri al icinee ohh yarasin bebise:)

Allah korusun sen dikkat edeceklerini biliyosun zaten inşallah hiç sıkıntı olmadan doğar..

bazen diyorum keşke bu kadar şey bilmeseydim.o zaman kafam daha rahat olurdu.stres yaptıkça başıma daha büyük şeyler geliyor sanki

Canım maşallah herşeyi belli benimki o kadar uğraştık poz vermedi çok bulanık bişey verdi dr hep ya sırtını dönüyo yada elini kapatıyo bu gördüğüm en net foto

Sagol cnm :) nazli olcak desene :) benimkide basta öyleydi birkac fotosu net degil zaten... sonra artistligi tuttu :)

maşallahhhh ne güzel de çıkmış fotoda inşallah benim ki de yarın poz verir :)
ya doktora ben mi söylesem acabarenkli üç boyutlu göster bana diye kadın siyah beyaz bakıyor hep sonra gönderiyor
yüzünü daha ilk kez geçen kontrol de göstrdi o da siyah beyaz

Kızlar ben de şeker yüklemesini yaptırdım normal çıktı... Yalnız kanım düşük çıktı doktor çok önemsemedi kan ilacını aksatma dedi... Bir de 6-8 lökosit çıktı idrarımda.. Ona da dedi ki ben o değer 10 olmadan ilaç tedavisi başlamıyorum bol su iç dedi.... Öyle yapmaya çalışıyorum sanırım bir sıkıntı olmaz... Bir de doktorum felan bişi demedi ama ben ultrason kağıdımdaki yazanları araştırdım da bebeğimin duruşu yan... Kağıtta fetal baş sağda tranvers situs yazıyor yani bebeğim yan duruyor karnımda... Bu yüzden demekki dikdörtgen şekilde büyüyo göbeğim umarım döner bir sıkıntı olmaz dönmezse ilerisi için hem benim hem bebeğim için baya sıkıntı oluyormuş nette öyle yazıyordu...

bazen diyorum keşke bu kadar şey bilmeseydim.o zaman kafam daha rahat olurdu.stres yaptıkça başıma daha büyük şeyler geliyor sanki

Aynen ben de öyleyim kadın doğum da çalıştım normal doğumu sezeryanı hep biliyorum.. keşke bilmeseydim daha rahat olurdum hindi gibi düşünmezdim herşeyi işin içi de bu kadar olmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…