Masallah harbi bal dudakli :) ne kadar net ya, bmm doktor ocu gibi fotolar verio :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah harbi bal dudakli :) ne kadar net ya, bmm doktor ocu gibi fotolar verio :)
Masallaah canim sarışın sankipp
http://www.............../Urun/casa...basiapron-kirmizi,UK_964785.html#.U80TseN_sVs
kızlar bebek arabalarına bakın baya güzel modeller fiyatlarda iyi indirimde..
İnan benim bi tarafımı kaldırasım yok arkadas ağrıdan oturup kalkarken zorlanıyor insan birde sıcak yok annemm riske atmamak lazım çömelip yer silmesem de süpürge tutarken bile canım acıyo benm oturunca da içim rahat etmiyo2-3 günde 1 temizlik yeter eyycana tembele bağladım mı ne :)) yaparsan Tuğrul'a derim tekmeyi basar alttan alttan ona göre
Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)
Masallah... dudakları da ne kadar güzel ve net çıkmıs
Ben ailemin yanına geldim şükür... Karadenizim, deniz, yeşillik, hava çok güzel... Ben de iyiyim şükür... Sizler nasılsınız???
İsisya Maşallah kuzuna çok güzelİnşallah ben de burda bi renkli de alırım fotosunu ya rica edicem doktora çok istiyorum yavrumun bi fotosu olsun elimde
Allah korusun sen dikkat edeceklerini biliyosun zaten inşallah hiç sıkıntı olmadan doğar..
Yok cnm anne ve baba kumral :) ama oglum halalara cekerse bilmem tabi :)
:miden bulanio mu peki icince
Canım maşallah herşeyi belli benimki o kadar uğraştık poz vermedi çok bulanık bişey verdi dr hep ya sırtını dönüyo yada elini kapatıyo bu gördüğüm en net foto
Sagol cnm :) nazli olcak desene :) benimkide basta öyleydi birkac fotosu net degil zaten... sonra artistligi tuttu :)
Link açılmadı canım. Sitenin adını yazabilir misin?
Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)
Bu cok fena bisi olcak cidden cok super bi bebek, dr ne dedi :)
bazen diyorum keşke bu kadar şey bilmeseydim.o zaman kafam daha rahat olurdu.stres yaptıkça başıma daha büyük şeyler geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?